travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
εδω λεει για τα επισημα ματς οχι για τα φιλικα προετοιμασιας.
γιανταναχου διαβασε εδωΔιάβασε μπας και μάθεις τίποτα...
αλλα θα μου πεις αν ήξερες ιστορία δεν θα ήσουν παοκ
Φιλικά ε?εδω λεει για τα επισημα ματς οχι για τα φιλικα προετοιμασιας.
Το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο σας ήταν του Εβραίου Ραϋμόν Ετιέν.εβραιοι ουουουουουουουουου
να υποθεσω δηλαδη οτι ο studio 69 λεει μαλακιες;Το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο σας ήταν του Εβραίου Ραϋμόν Ετιέν.
Μάθε την ιστορία της ομάδας που υποστηρίζεις.
Το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο που υπογράφτηκε στον ΠΑΟΚ, αφορούσε στον εβραϊκής καταγωγής Γάλλο ποδοσφαιριστή Ραϊμόν Ετιέν στις 5 Σεπτεμβρίου 1928.να υποθεσω δηλαδη οτι ο studio 69 λεει μαλακιες;
γιανταναχου διαβασε εδω
[imghttp://www.onsports.gr/media/k2/items/cache/a945a7975e17ab08d4209cd28aa8e803_L.jpg]]
Ο αγώνας αυτός διεξήχθη για το πρώτο επίσημο πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης και από πλευράς ΠΑΟΚ είχαν δηλωθεί οι εξής αθλητές… Γεωργιάδης Γ., Ανδρεάδης, Πάγκαλος, Παντερμαλής Χ., Μακαρονόπουλος Γ., Βλάχος Ρ., Χαλεπλιάν Γ., Δημητρίου Γ., Ομουρλόγλου Σ., Τζαφέρης και Φρυδάς.
Και για τον Άρη οι αθλητές… Ονίκ Μισκετζιάν, Παρσέλ Κουταζιάν, Θ. Στεφόπουλος, Τανιόλ Λιάν, Εμ. Αχιλλέως, Αρζαβίρ Τζαμτκιάν, Βαρτάν Ναχαμπετιάν, Ναχαμπέν Εξουζιάν και Π. Φέτσης».
Οχι ρε πουστη μου!Μην τους το πεις,θα αυτοκτονησουν οι τουρκοι!!Το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο που υπογράφτηκε στον ΠΑΟΚ, αφορούσε στον εβραϊκής καταγωγής Γάλλο ποδοσφαιριστή Ραϊμόν Ετιέν στις 5 Σεπτεμβρίου 1928.
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0.%CE%91.%CE%9F.%CE%9A._(%CF%80%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF_%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CF%8E%CE%BD)
Το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο που υπογράφτηκε στον ΠΑΟΚ, αφορούσε στον εβραϊκής καταγωγής Γάλλο ποδοσφαιριστή Ραϊμόν Ετιέν στις 5 Σεπτεμβρίου 1928.
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0.%CE%91.%CE%9F.%CE%9A._(%CF%80%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF_%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CF%8E%CE%BD)
ελα ρε μεγαλε...απο σαιτ δεν σου αρεσε το αρθρο και το βρηκες και ψευτικο
ενω βαζεις αρθρο απο το wiki που ειναι παγκοσμιος γνωστο για την αξιοπιστια του που μπορει να μπει και ο μαξιμος που εμεινε 6 φορες στο νηπιαγωγείο (εγω 7) και να γραψει αρθρο
η κιτρινομαυροερυθρολευκη κωλοτρυπιδα σου εχει χαζεψει
καλημερα μαξιμε ολα καλα;νομιζα οτι εμεινες στην βεροια να φας ρεβανι.
ο βοσκακης νομιζω οτι ειναι του συνδεσμου χανιων.αν ισχυει κατι τετοιο η διοικηση σου ειναι απαραδεκτη.με πλατανια παιζεται αυτη την αγωνιστικη.εαν η διοικηση κοιμαται τον υπνο του δικαιου οι αλλοι βρισκουν και κανουν.αντε και τιμωριθηκε οβοσκακης καιτι εγινε;θα αλλαξει κατι;
Θέλεις και αλλες πηγές ?ελα ρε μεγαλε...απο σαιτ δεν σου αρεσε το αρθρο και το βρηκες και ψευτικο
ενω βαζεις αρθρο απο το wiki που ειναι παγκοσμιος γνωστο για την αξιοπιστια του που μπορει να μπει και ο μαξιμος που εμεινε 6 φορες στο νηπιαγωγείο (εγω 7) και να γραψει αρθρο
η κιτρινομαυροερυθρολευκη κωλοτρυπιδα σου εχει χαζεψει