travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
πουτσα σημερα και αυριο στο ρεβανι
Αυτο που εβαλα βιντεο που εχει και ΠΝΕΥΣΤΑ μουσικα οργανα λετε να ειναι προφητικο????
πουτσα σημερα και αυριο στο ρεβανι
Αυτο που εβαλα βιντεο που εχει και ΠΝΕΥΣΤΑ μουσικα οργανα λετε να ειναι προφητικο????
συμφωνω και επαυξανω.πουτανες στα κρεβατια σαςπουτανες στα κρεβατια σαςςςςςς
αν σε ρωτησω ποσους ευρωπαικους τιτλους εχει ο αυτοκρατορας;ειμαι 40 χρονων δεν θυμαμαι.μπορεις να μου φρεσκαρεις την μνημη;
καλε μου φιλε η καθε ομαδα εχει την δικη της ιστορια.εδω μεσα κανουμε χαβαλε και καζουρα οενας τον αλλο.Ηενσταση μου με τους αρειανους ειναι πως οταν τους μιλας για μπαλλα επειδη δεν εχουν κατι να πουν σου μιλουν για μπασκετ.με κερδισαν στο παλατακι και νομιζαν πως κατι εγινε και για 10 μερες μας ελεγαν για τον αυτοκρατορα.τωρα που εχασαν στο παλλε ολοι ειναι εξαφανισμενοι.Δηλαδη για να καταλαβω...αντικειμενικα τωρα...εσεις οι φιλοι του παοκ...πιστευετε οτι μπορειτε να μιλατε για το μπασκετικο ΑΡΗ???αντικειμενικα ρε μαγκες παντα....στην ακρη τα οπαδικα κλπ...
Ειναι δηλαδη...οπως στην αθηνα...μπορει να μιλησει ο γαυρος στο βαζελο...???Τους εχουν τρελανει στα κλαρινα...
Δηλαδη...λιγο αυτογνωσια δε βλαπτει......ποσο πιο χαμηλα το επιπεδο???
ειδικα η τριτη κοκκινη ηταν αδικη.αλλα η βεροια δικαιουταν τον βαθμοΤι αρχιδι ρε αυτος ο Βοσκακης,δεν εχω ξαναδει τετοιο μισος απο κορακι,οποιος ξαναπει οτι αδικηθηκε η ομαδα του θα
πρεπει να δει το σημερινο ματς...
τα λεγα εχθες! ηρθε και το δευτερο σερι διπλο! ερχομαστε!!!!!διπλο αυριο η αριαναρα μεσα στην βεροια
Στο ποδόσφαιρο υπάρχετε εξαιτίας της Χούντας και του Ασλανίδη ο οποίος διέλυσε τον ποδοσφαιρικό ΑΡΗ.καλε μου φιλε η καθε ομαδα εχει την δικη της ιστορια.εδω μεσα κανουμε χαβαλε και καζουρα οενας τον αλλο.Ηενσταση μου με τους αρειανους ειναι πως οταν τους μιλας για μπαλλα επειδη δεν εχουν κατι να πουν σου μιλουν για μπασκετ.με κερδισαν στο παλατακι και νομιζαν πως κατι εγινε και για 10 μερες μας ελεγαν για τον αυτοκρατορα.τωρα που εχασαν στο παλλε ολοι ειναι εξαφανισμενοι.
πεσμου τους ευρωπαικους σου τιτλους ποσες φορες πηγες φαιναλ4 και ποσες φορες εφυγες με σκυμενο κεφαλι.Στο ποδόσφαιρο υπάρχετε εξαιτίας της Χούντας και του Ασλανίδη ο οποίος διέλυσε τον ποδοσφαιρικό ΑΡΗ.
Η δε εύνοια που είχατε ηταν σκανδαλώδης.
Ακόμα και τα γραφεία σας χτίστηκαν απο δωρεά του Ασλανίδη.
Όσον αφορά το μπάσκετ,όσους τίτλους εχει ο ΑΡΗΣ μονο εκεί,εσείς δεν έχετε σε όλα τα αθλήματα που συμμετέχετε.
Στο ποδόσφαιρο υπάρχετε εξαιτίας της Χούντας και του Ασλανίδη ο οποίος διέλυσε τον ποδοσφαιρικό ΑΡΗ.
Όσον αφορά το μπάσκετ,όσους τίτλους εχει ο ΑΡΗΣ μονο εκεί,εσείς δεν έχετε σε όλα τα αθλήματα που συμμετέχετε.
μιλανε για χουντα αυτοι που επαιζαν την περιοδο της κατοχης φιλικα με τους ναζιΣτο ποδόσφαιρο υπάρχετε εξαιτίας της Χούντας και του Ασλανίδη ο οποίος διέλυσε τον ποδοσφαιρικό ΑΡΗ.
Τι βαθμο λες τωρα?Ο αλλος τους επαιξε 100-0 και παλι καναν 1-2 φασεις ολες κι ολες,αλλο ματς εβλεπες?Τετοια διαιτησια δεν εχω ξαναδει τοσα χρονια,ουτε σε μεγαλες σφαγεςειδικα η τριτη κοκκινη ηταν αδικη.αλλα η βεροια δικαιουταν τον βαθμο
Διάβασε μπας και μάθεις τίποτα...μιλανε για χουντα αυτοι που επαιζαν την περιοδο της κατοχης φιλικα με τους ναζι