alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
τι μουσικη παιζει εκει? καλομοιρα κτλ?Διημερη απεργια των τεχνικων στον ΑΡΗΣ FM 92.8
ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ....
(ειναι από την τεραστια ακροαματικότητα!)
τι μουσικη παιζει εκει? καλομοιρα κτλ?Διημερη απεργια των τεχνικων στον ΑΡΗΣ FM 92.8
ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ....
τοι φυγατε στο ημιχρονο ηταν μαλακια μεγαληεγω θυμαμαι οτι μετα εσυ εκλαιγες τα πανια... κλαψ κλαψ
ασε μην θυμηθω στο χαριλαου που παρακαλαγες τους μπατσους να μας βγαλουν εξω στο ημι για να μην σε καψουμε...
βρε αντε και γαμησου και δωσε κανα τηλεφωνο απο κανα σιτιτουρ μαλακα μοναχοφαηΔιημερη απεργια των τεχνικων στον ΑΡΗΣ FM 92.8
ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ....
και για τα εισητηρια μαλακια ειπες... η αεκ δινει σε ολους αρκει να δινουν και σε εμας...τοι φυγατε στο ημιχρονο ηταν μαλακια μεγαλη
500 χιλιομετρα κανατε μονο για ενα ημιχρονο αλλα και σεις πετουσατε τα στυλο στα γυναικοπαιδα να πουμε...
τι μουσικη παιζει εκει? καλομοιρα κτλ?
ε..τοτε γιατι δεν δινετε;και για τα εισητηρια μαλακια ειπες... η αεκ δινει σε ολους αρκει να δινουν και σε εμας...
πουτανα,μοναχοφαηΠαλιες επιτυχιες Νικου Ξανθοπουλου και Μαρθας Βουρτση....εξ ου και το παρατσουκλι ΚΛΑΨΑ ΦΜ
βρε παπαρα προπερσυ η αεκ ζητησε 700 εισητηρια για το χαριλαου και δεν δωσατε γιατι δεν τα βρισκατε κ καλα με την αστυνομια θεσσαλονικης... γιαυτο και εληξε το θεμα και δεν εδωσε ουτε η αεκ μετα...ε..τοτε γιατι δεν δινετε;
εμεις δινουμε παντα 1000
δεν εχουμε τεραστιο γηπεδο
το νταμπλ το περνει ανετα... εγω για το τσουλου σκεφτομαι του χρονου να τους παιξω στοιχημα, αν και φαβορι θα τους εχουν καλη αποδοση η εταιριες...Φετος κυκλοφορει στα κιτρινα στεκια οτι λογω της κακης καταστασης ολων των ομαδων,εφτασε η ωρα ο Αρης να σηκωσει πρωτάθλημα και κυπελλο μαζι....αυτοαποκαλουνται φαβορι μαλιστα
πουσταρα δικηγορεσαΦετος κυκλοφορει στα κιτρινα στεκια οτι λογω της κακης καταστασης ολων των ομαδων,εφτασε η ωρα ο Αρης να σηκωσει πρωτάθλημα και κυπελλο μαζι....αυτοαποκαλουνται φαβορι μαλιστα
δεν με λες τοτε που σας διωξανε στο ημιχρονο ησουν μεσα;βρε παπαρα προπερσυ η αεκ ζητησε 700 εισητηρια για το χαριλαου και δεν δωσατε γιατι δεν τα βρισκατε κ καλα με την αστυνομια θεσσαλονικης... γιαυτο και εληξε το θεμα και δεν εδωσε ουτε η αεκ μετα...
οχι... εχω ερθει εκδρομες χαριλαου παλιοτερα, σε καλες εποχες ;)... τωρα γερασα ειναι για σενα που σαι μικρουλης αυτα...δεν με λες τοτε που σας διωξανε στο ημιχρονο ησουν μεσα;
ασε ρε που ειμαι και μικροςοχι... εχω ερθει εκδρομες χαριλαου παλιοτερα, σε καλες εποχες ;)... τωρα γερασα ειναι για σενα που σαι μικρουλης αυτα...
νταξ... 27 με μυαλο 20ρι... δεν εισαι κ μεγαλος...ασε ρε που ειμαι και μικρος
27 ειμαι
νταξ... 27 με μυαλο 20ρι... δεν εισαι κ μεγαλος...
αντε ρε μαλακα μου πες να παιξω Χ τον μπαοκνταξ... 27 με μυαλο 20ρι... δεν εισαι κ μεγαλος...
τι να σου κανω ρε μαλακα,μπαλα ειναι... τωρα ζητα χαρτζιλικιαντε ρε μαλακα μου πες να παιξω Χ τον μπαοκ
με εκαψες...
τωρα πως θα βγω με το μωρο ρε μαλακα...