Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.444
- Πόντοι
- 266
διακοπες ησουν τοσο καιρο;θαρθει για διακοπες
διακοπες ησουν τοσο καιρο;θαρθει για διακοπες
καθε χρονο ειναι η χρονια σου... ARIS THE FAP YEARS!!γιατι ρε μαλακα οταν πηρες τον ριμπο
παραρτημα εγινες;
αλανακο το ποταμι δεν γυρναει πισω
φετος ειναι η χρονια μας
διακοπες ησουν τοσο καιρο;
μπραβο αγορι μουΜονο Αρης ρε οι αλλες ομαδες εχουν τις παραγκες και τα στημενα τους και ειναι κομματικα πλυντηρια.Μετανοιωνω τα λεφτα που εχω δωσει στα λαμογια προεδρους της πρωην ομαδας που υποστηριζα.Απο εδω και περα μονο Αρη θα υποστηριζω στην Ελλαδα γιατι εχει τους πιο γαματους οπαδους!!
ετσι,ετσι... να μαζευεις κοσμο στο τελος θα το γεμισεις το ταξι (αν δεν εχει απεργια)μπραβο αγορι μου
εσυ θα πας μπροστα μια μερα
περνα απο χαλκιδικη να σε κερασω κανα ποτακι και θα σε κανω και κανα κονε
Μονο Αρης ρε οι αλλες ομαδες εχουν τις παραγκες και τα στημενα τους και ειναι κομματικα πλυντηρια.Μετανοιωνω τα λεφτα που εχω δωσει στα λαμογια προεδρους της πρωην ομαδας που υποστηριζα.Απο εδω και περα μονο Αρη θα υποστηριζω στην Ελλαδα γιατι εχει τους πιο γαματους οπαδους!!
φετος ειναικαθε χρονο ειναι η χρονια σου... ARIS THE FAP YEARS!!
αντε παρε διαρκειας να βλεπεις καπετανο και μαντζιο
τι θα σηκωσετε??? πες μου τη λεξη για να γελασω...φετος ειναι
θα το σηκωσουμε στο οακα
πολυ θα τον ηθελες τον καπετανο
δεν θα παρουμε μαντζιο
μητρογλου,και αν θεωρεις οτι ο μητρογκολ οτι ειναι χειτοτερος απο τον γκουντιοσεν
τοτε εισαι ταγαρας
αντε τραβα να πιεις καμια πορτοκαλαδα στο νησι
*καμια γκομενα βρηκες; η ;
μητρογλου,και αν θεωρεις οτι ο μητρογκολ οτι ειναι χειτοτερος απο τον γκουντιοσεν
τοτε εισαι ταγαρας
τι θα σηκωσετε??? πες μου τη λεξη για να γελασω...
καλος ειναι ο μητρογλου αλλα θα ερθει στο χαριλαου οσο ηρθαν και ο φιγκεροα με τον λιντς...
πορτοκαλαδες πινω το πρωι στην πλαζ...
*αυτες με ψαχνουν ;)
αντε σε περιμενουν τα μωραβλεπω και Μεγαλεφαντο στο θρεντ του αρη να δεινει συγχαρικια...
ρε σεις συγκρινετε αναπληρωματικο παιχτη του γαυρου (και βασικο του πανιωνιου) με παιχτη που για 10 χρονια ηταν σε τσελσι και μπαρτσα? μιλαμε ειστε φοβεροι γνωστες του ποδοσφαιρου...
τεσπα την κανω γιατι με περιμενουν σας αφηνω να πειτε τα κουφα σας
βλεπω και Μεγαλεφαντο στο θρεντ του αρη να δεινει συγχαρικια...
ρε σεις συγκρινετε αναπληρωματικο παιχτη του γαυρου (και βασικο του πανιωνιου) με παιχτη που [size=16pt]ΠΡΙΝ 10 χρονια[/size] ηταν σε τσελσι και μπαρτσα? μιλαμε ειστε φοβεροι γνωστες του ποδοσφαιρου...
ειχα να γελασω χρονια
Λουγκρα τι κανεις φιλαρακι πως τα πας;αντε σε περιμενουν τα μωρα
μην σε κραταμε...
στον αλανακο απευθυνεσαι;Λουγκρα τι κανεις φιλαρακι πως τα πας;
βλεπω και Μεγαλεφαντο στο θρεντ του αρη να δεινει συγχαρικια...
ρε σεις συγκρινετε αναπληρωματικο παιχτη του γαυρου (και βασικο του πανιωνιου) με παιχτη που για 10 χρονια ηταν σε τσελσι και μπαρτσα? μιλαμε ειστε φοβεροι γνωστες του ποδοσφαιρου...