ΑΡΗΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 30
- Πόντοι
- 6
Ελπίζω ο Μπαμπινιώτης να μην είναι μέλος του forum, γιατί θα το πάθει το εγκεφαλικό...
εδώ δεν έχουμε πάθει εμείς εγκεφαλικό με τόσες πουστιές που κάνετε εσείς θα πάθει αυτός με μένα
Ελπίζω ο Μπαμπινιώτης να μην είναι μέλος του forum, γιατί θα το πάθει το εγκεφαλικό...
Β.Α.Λ.Ε.Ρ.Ε.Γ.Κ.Απαθανε πλακα οι ανθρωποι της Πενιαρολ
τετοιο ενθουσιασμο σε φιλικο που να το φανταστουν
που να ξερουν οτι ειναι οι μονες στιγμες χαρας σας σε ολη την χρονια
γιατι μετα αρχιζουν οι φαπες
Β.Α.Λ.Ε.Ρ.Ε.Γ.Κ.Α
κανα παικτη θα παρεις ρε;
μην ασχολεισαι δεν μπορεις να βγαλεις ακρηεδώ είναι η πλακα πως δεν πεζό με επανομή και ούτε έχω φιλικό με χωρια, 2 φιλικά σου αναβληθήκανε φουκαρά
μακαρι να διοργανωσετε καποιο φιλικο τουρνουα μπας και το σηκωσετε εκειεδώ είναι η πλακα πως δεν πεζό με επανομή και ούτε έχω φιλικό με χωρια, 2 φιλικά σου αναβληθήκανε φουκαρά
ρε μαλακα ο γκουντιοσεν περσυ επαιζε στον εργοτελη της αγγλιας στην west ham και σκουπιζε τον παγκοΘα κλαπεί η παράσταση στις μεταγραφές αν παρθεί ο Dante López; Ο ένα γκολ κάθε τέσσερις αγώνες; Ο πέρασε και δεν ακούμπησε από το γνωστό μεγαθήριο της Κροτόνε; Ο τρια γκολ σε 8 χρόνια στην εθνική Παραγουάης; Δεν ξέρω μπορεί να βοηθήσει και μακάρι αλλά αν πέσουν τα τσιμέντα με αυτόν τότε τι να πω; Έχουμε χειρότερο επίπεδο πρωταθλήματος από το ελεεινό που νόμιζα.
Τις καλύτερες ευχές μου για τον επαναληπτικό στην Ουρουγουάη.
Και για του λόγου το αληθές η Πενιαρόλ έχει 48 πρωταθλήματα και όχι 47 τα οποία χωρίζονται σε 37 την επαγγελματική εποχή και άλλα 11 στην ερασιτεχνική, έναντι 32 και 11 αντίστοιχα της Νασιονάλ. Κάτι σαν γαβροβάζελοι δηλαδή.
Όταν δεν έχεις ευρωπαίκά παιχνίδια κάτι πρέπει να κάνεις για να δείξεις ότι υπάρχεις όπως με την Μπόκα. Τότε βέβαια στην Θεσσαλονίκη είχε γίνει μέγα θέμα ενώ λίγες μέρες αργότερα η ΑΕΚ το πέρασε στα ψιλά (όπως και θα έπρεπε βέβαια). Γενικά αν θα δεις τα εντός έδρας φιλικά του Άρη τις χρονιές που είχε Ευρώπη έχω την εντύπωση ήταν με μικρότερες ομάδες και το βρίσκω λογικό. Αν υπάρχει κάποιος που θα πει ότι δεν θα προτιμούσε να έπαιζε Ευρώπη αντί να παίξει με Πενιαρόλ ή Μπόκα θα το εκλάμβανα μόνο ως αστείο.
Όσο για τον Άρη νομίζω ότι θέλει ένα καλό κεντρικό αμυντικό και έναν καλό κεντρικό επιθετικό για να μπει για πλάκα στα play off με βλέψεις για παραπάνω. Για υπέρβαση θέλει και έναν χαφ που να τρώει σίδερα επιπέδου Νάτσο Γκαρσία στα καλά του γιατί αν τον πνίξουν στο κέντρο ούτε που θα φανούν Σολτάνι και Καστίγιο (αμφότεροι επικίνδυνοι για κάθε αντίπαλο αλλά επικίνδυνοι και για την ίδια τους την ομάδα).
Γαμαικανε κοψε λιγο μας εχεις φλωμωσει στηρε μαλακα ο γκουντιοσεν περσυ επαιζε στον εργοτελη της αγγλιας στην west ham και σκουπιζε τον παγκο
αντε μαλακα
Ρε μαλάκα αυτά τα έχω πει και εγώ. Δεν παύω όμως να έχω δίκιο και σε αυτά που είπα για εσένα.ρε μαλακα ο γκουντιοσεν περσυ επαιζε στον εργοτελη της αγγλιας στην west ham και σκουπιζε τον παγκο
αντε μαλακα
σκασε να πουμε και δωσε εισητηρια για το οακα να ρθουμε να τα κανουμε πουταναΓαμαικανε κοψε λιγο μας εχεις φλωμωσει στη
τον βιασμο τον θυμασαι που σας κοψαμε το πρωταθλημα και σας δειραμε μεταΡε μαλάκα αυτά τα έχω πει και εγώ. Δεν παύω όμως να έχω δίκιο και σε αυτά που είπα για εσένα.
Μαλάκα ε μαλάκα...
Φαντάζομαι ότι τώρα συνενοηθήκαμε που μίλησα στην γλώσσα σου.
Ε μαλάκα;
εγω θυμαμαι οτι μετα εσυ εκλαιγες τα πανια... κλαψ κλαψτον βιασμο τον θυμασαι που σας κοψαμε το πρωταθλημα και σας δειραμε μετα
εγω ημουν μεσα