Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.444
Πόντοι
266
σημερα ειναι μεγαλη μερα
ολοι στον ναο
στην ματσαρα με την 47 φορες πρωταθλητρια ουρουγαης πενιαρολ
Ήρθε η ώρα για την πρώτη «αναμέτρηση» της νέας χρονιάς και τ’ αποτελέσματα θα τα δούμε στις κερκίδες και στην εικόνα του Κλ. Βικελίδης. Θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας, θα μετρήσουμε την ετοιμότητά μας, θα μετρήσουμε τη θέλησή μας ώστε η φετινή χρονιά, η οποία θα εξελιχθεί μέσα σε μία γενικότερα δύσκολη οικονομική περίοδο, να είναι μια χρονιά διαφορετική, μια χρονιά που θα τελειώσει με κάτι που δικαιούται ο λαός του ΑΡΗ και που οι εξωαγωνιστικοί παράγοντες ή οι συγκυρίες του το έχουν στερήσει.
ΑΝΤΕ ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ

Συνημμένα

• snews9201.jpg
    snews9201.jpg
    9,4 KB · Εμφανίσεις: 54

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.444
Πόντοι
266
κλεανθης βικελιδης
where amazing hapens

Συνημμένα

• 6971.jpg
    6971.jpg
    140,9 KB · Εμφανίσεις: 40

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.444
Πόντοι
266
οταν κανουμε....την νυχτα μερα....

Συνημμένα

• 6969.jpg
    6969.jpg
    136,4 KB · Εμφανίσεις: 40

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.444
Πόντοι
266
και την μερα νυχτα....

Συνημμένα

• 6974.jpg
    6974.jpg
    139,7 KB · Εμφανίσεις: 59

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
παθανε πλακα οι ανθρωποι της Πενιαρολ
τετοιο ενθουσιασμο σε φιλικο που να το φανταστουν
που να ξερουν οτι ειναι οι μονες στιγμες χαρας σας σε ολη την χρονια
γιατι μετα αρχιζουν οι φαπες

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.444
Πόντοι
266
παθανε πλακα οι ανθρωποι της Πενιαρολ
τετοιο ενθουσιασμο σε φιλικο που να το φανταστουν
που να ξερουν οτι ειναι οι μονες στιγμες χαρας σας σε ολη την χρονια
γιατι μετα αρχιζουν οι φαπες
Β.Α.Λ.Ε.Ρ.Ε.Γ.Κ.Α
κανα παικτη θα παρεις ρε;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6

εδώ είναι η πλακα πως δεν πεζό με επανομή και ούτε έχω φιλικό με χωρια, 2 φιλικά σου αναβληθήκανε φουκαρά

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Θα κλαπεί η παράσταση στις μεταγραφές αν παρθεί ο Dante López; Ο ένα γκολ κάθε τέσσερις αγώνες; Ο πέρασε και δεν ακούμπησε από το γνωστό μεγαθήριο της Κροτόνε; Ο τρια γκολ σε 8 χρόνια στην εθνική Παραγουάης; Δεν ξέρω μπορεί να βοηθήσει και μακάρι αλλά αν πέσουν τα τσιμέντα με αυτόν τότε τι να πω; Έχουμε χειρότερο επίπεδο πρωταθλήματος από το ελεεινό που νόμιζα.
Τις καλύτερες ευχές μου για τον επαναληπτικό στην Ουρουγουάη.  :grin:
Και για του λόγου το αληθές η Πενιαρόλ έχει 48 πρωταθλήματα και όχι 47 τα οποία χωρίζονται σε 37 την επαγγελματική εποχή και άλλα 11 στην ερασιτεχνική, έναντι 32 και 11 αντίστοιχα της Νασιονάλ. Κάτι σαν γαβροβάζελοι δηλαδή.
Όταν δεν έχεις ευρωπαίκά παιχνίδια κάτι πρέπει να κάνεις για να δείξεις ότι υπάρχεις όπως με την Μπόκα. Τότε βέβαια στην Θεσσαλονίκη είχε γίνει μέγα θέμα ενώ λίγες μέρες αργότερα η ΑΕΚ το πέρασε στα ψιλά (όπως και θα έπρεπε βέβαια). Γενικά αν θα δεις τα εντός έδρας φιλικά του Άρη τις χρονιές που είχε Ευρώπη έχω την εντύπωση ήταν με μικρότερες ομάδες και το βρίσκω λογικό. Αν υπάρχει κάποιος που θα πει ότι δεν θα προτιμούσε να έπαιζε Ευρώπη αντί να παίξει με Πενιαρόλ ή Μπόκα θα το εκλάμβανα μόνο ως αστείο.
Όσο για τον Άρη νομίζω ότι θέλει ένα καλό κεντρικό αμυντικό και έναν καλό κεντρικό επιθετικό για να μπει για πλάκα στα play off με βλέψεις για παραπάνω. Για υπέρβαση θέλει και έναν χαφ που να τρώει σίδερα επιπέδου Νάτσο Γκαρσία στα καλά του γιατί αν τον πνίξουν στο κέντρο ούτε που θα φανούν Σολτάνι και Καστίγιο (αμφότεροι επικίνδυνοι για κάθε αντίπαλο αλλά επικίνδυνοι και για την ίδια τους την ομάδα).

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
εδώ είναι η πλακα πως δεν πεζό με επανομή και ούτε έχω φιλικό με χωρια, 2 φιλικά σου αναβληθήκανε φουκαρά
μακαρι να διοργανωσετε καποιο φιλικο τουρνουα μπας και το σηκωσετε εκει
γιατι κανονικο τροπαιο δυσκολο σε αυτη την χιλιετηριδα

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.444
Πόντοι
266
Θα κλαπεί η παράσταση στις μεταγραφές αν παρθεί ο Dante López; Ο ένα γκολ κάθε τέσσερις αγώνες; Ο πέρασε και δεν ακούμπησε από το γνωστό μεγαθήριο της Κροτόνε; Ο τρια γκολ σε 8 χρόνια στην εθνική Παραγουάης; Δεν ξέρω μπορεί να βοηθήσει και μακάρι αλλά αν πέσουν τα τσιμέντα με αυτόν τότε τι να πω; Έχουμε χειρότερο επίπεδο πρωταθλήματος από το ελεεινό που νόμιζα.
Τις καλύτερες ευχές μου για τον επαναληπτικό στην Ουρουγουάη.  :grin:
Και για του λόγου το αληθές η Πενιαρόλ έχει 48 πρωταθλήματα και όχι 47 τα οποία χωρίζονται σε 37 την επαγγελματική εποχή και άλλα 11 στην ερασιτεχνική, έναντι 32 και 11 αντίστοιχα της Νασιονάλ. Κάτι σαν γαβροβάζελοι δηλαδή.
Όταν δεν έχεις ευρωπαίκά παιχνίδια κάτι πρέπει να κάνεις για να δείξεις ότι υπάρχεις όπως με την Μπόκα. Τότε βέβαια στην Θεσσαλονίκη είχε γίνει μέγα θέμα ενώ λίγες μέρες αργότερα η ΑΕΚ το πέρασε στα ψιλά (όπως και θα έπρεπε βέβαια). Γενικά αν θα δεις τα εντός έδρας φιλικά του Άρη τις χρονιές που είχε Ευρώπη έχω την εντύπωση ήταν με μικρότερες ομάδες και το βρίσκω λογικό. Αν υπάρχει κάποιος που θα πει ότι δεν θα προτιμούσε να έπαιζε Ευρώπη αντί να παίξει με Πενιαρόλ ή Μπόκα θα το εκλάμβανα μόνο ως αστείο.
Όσο για τον Άρη νομίζω ότι θέλει ένα καλό κεντρικό αμυντικό και έναν καλό κεντρικό επιθετικό για να μπει για πλάκα στα play off με βλέψεις για παραπάνω. Για υπέρβαση θέλει και έναν χαφ που να τρώει σίδερα επιπέδου Νάτσο Γκαρσία στα καλά του γιατί αν τον πνίξουν στο κέντρο ούτε που θα φανούν Σολτάνι και Καστίγιο (αμφότεροι επικίνδυνοι για κάθε αντίπαλο αλλά επικίνδυνοι και για την ίδια τους την ομάδα).
ρε μαλακα ο γκουντιοσεν περσυ επαιζε στον εργοτελη της αγγλιας στην west ham και σκουπιζε τον παγκο
αντε μαλακα

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ρε μαλακα ο γκουντιοσεν περσυ επαιζε στον εργοτελη της αγγλιας στην west ham και σκουπιζε τον παγκο
αντε μαλακα
Ρε μαλάκα αυτά τα έχω πει και εγώ. Δεν παύω όμως να έχω δίκιο και σε αυτά που είπα για εσένα.
Μαλάκα ε μαλάκα...  :uglystupid:

Φαντάζομαι ότι τώρα συνενοηθήκαμε που μίλησα στην γλώσσα σου.
Ε μαλάκα;

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.444
Πόντοι
266
Γαμαικανε  κοψε λιγο μας εχεις φλωμωσει στη  :jerking:
σκασε να πουμε και δωσε εισητηρια για το οακα να ρθουμε να τα κανουμε πουτανα
οπως τοτε με τον γκολ του ζεντιλ που σας κοψαμε το πρωταθλημα

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.444
Πόντοι
266
Ρε μαλάκα αυτά τα έχω πει και εγώ. Δεν παύω όμως να έχω δίκιο και σε αυτά που είπα για εσένα.
Μαλάκα ε μαλάκα...  :uglystupid:

Φαντάζομαι ότι τώρα συνενοηθήκαμε που μίλησα στην γλώσσα σου.
Ε μαλάκα;
τον βιασμο τον θυμασαι που σας κοψαμε το πρωταθλημα και σας δειραμε μετα
εγω ημουν μεσα

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
τον βιασμο τον θυμασαι που σας κοψαμε το πρωταθλημα και σας δειραμε μετα
εγω ημουν μεσα
εγω θυμαμαι οτι μετα εσυ εκλαιγες τα πανια... κλαψ κλαψ
ασε μην θυμηθω στο χαριλαου που παρακαλαγες τους μπατσους να μας βγαλουν εξω στο ημι για να μην σε καψουμε... :2funny:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Διημερη απεργια των τεχνικων στον ΑΡΗΣ FM 92.8

ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

(ειναι από την τεραστια ακροαματικότητα!)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom