Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.389
- Πόντοι
- 266
εσυ ζητας χαρτζικικιτι να σου κανω ρε μαλακα,μπαλα ειναι... τωρα ζητα χαρτζιλικι
εγω παιζω σολο απο τα 20 μικρε...
εσυ ζητας χαρτζικικιτι να σου κανω ρε μαλακα,μπαλα ειναι... τωρα ζητα χαρτζιλικι
μεγαλε εγω ειμαι σολο απο τα 17 και σου ριχνω και κατι χρονακια στο κεφαλι... οποτε τουμπεκιασουεσυ ζητας χαρτζικικι
εγω παιζω σολο απο τα 20 μικρε...
ετσουξε διπλά γαμάι;αντε ρε μαλακα μου πες να παιξω Χ τον μπαοκ
με εκαψες...
τωρα πως θα βγω με το μωρο ρε μαλακα...
τα ωραια πραματα κοστιζουν αλανακομεγαλε εγω ειμαι σολο απο τα 17 και σου ριχνω και κατι χρονακια στο κεφαλι... οποτε τουμπεκιασου
το μωρο δεν κερναει ποτε ε? συνεχεια το πορτοφολι σου στραγγιζει?
καλα και εσυ μην περνεις τοσο πολυ αερα... με τους τριτοπεμπτους της νορβηγιας επαιξες... αφου καταφερες να τους κερδισεις με λινο,ελ ζαρ στην 11δα μαγκια σου...ετσουξε διπλα γαμάι;
κανε υπομονη θα εχουμε πολλα γουστα φετος
εφτασε η οκταετια
πολυ λιμο αυτη η ομαδαετσουξε διπλά γαμάι;
κανε υπομονη θα εχουμε πολλα γουστα φετος
τελιωσε η οκταετια
παπαρια κοστιζουν μαλακα... μυαλο και παραμυθα θελει η δουλεια... ακου τον παλιο και δεν θα χασεις ;)τα ωραια πραματα κοστιζουν αλανακο
τι με περασες για μπαζογαμια σαν και εσενα;
ρε...με πορδες δεν θα βαφονται αυγα....παπαρια κοστιζουν μαλακα... μυαλο και παραμυθα θελει η δουλεια... ακου τον παλιο και δεν θα χασεις ;)
οπως νομιζεις... ανοιγε το πορτοφολι εσυ... απο την δικη μου τσεπη θα βγουνε? στα παπαρια μου...ρε...με πορδες δεν θα βαφονται αυγα....
''παλιε''...
πως θα το εντυπωσιασεις το μωρο ρε;
με το φιατακι σου
που ειναι η μερσεντα ρε;;;
α)δεν επαιζε ο Ελ Ζαρ.Ανεργος ειναικαλα και εσυ μην περνεις τοσο πολυ αερα... με τους τριτοπεμπτους της νορβηγιας επαιξες... αφου καταφερες να τους κερδισεις με λινο,ελ ζαρ στην 11δα μαγκια σου...
οπως νομιζεις συνεχιζε να γαμας τα μπαζακιαοπως νομιζεις... ανοιγε το πορτοφολι εσυ... απο την δικη μου τσεπη θα βγουνε? στα παπαρια μου...
και ο ρουμανος ειναι καλος προπονητης... αρκει να εχει και εργαλια βεβαια...α)δεν επαιζε ο Ελ Ζαρ.Ανεργος ειναι
β)ψαραδες ειναι αλλα η εποχη τους δινει ενα σημαντικο μπονους
μου αρεσε η ομαδα αν εξαιρεσεις τους Ελληνες και το Βραζιλιανικο διδυμο
μπαζακια ξεμπαζακια λεγε οτι θες εσυ... εγω γαμω και τζαμπε και με κεραστικη... εσυ πληρωνε να σε δουλευουν να σου λενε οτι εισαι και ομορφαντραςοπως νομιζεις συνεχιζε να γαμας τα μπαζακια
την δικη μου πουτσα θα χωσω;
στα παπακια μου...
νομιζεις οτι καταφερνεις τιποτα αν γαμας χοντρες;τζαμπε και με κεραστικη;μπαζακια ξεμπαζακια λεγε οτι θες εσυ... εγω γαμω και τζαμπε και με κεραστικη... εσυ πληρωνε να σε δουλευουν να σου λενε οτι εισαι και ομορφαντρας
εσενα και οι χοντρες θα σου τα φανε με τα μυαλα που κουβαλαςνομιζεις οτι καταφερνεις τιποτα αν γαμας χοντρες;τζαμπε και με κεραστικη;
ελα εδω πανω βρε μικρε να σε φτιαξω
α...δηλαδη το πραδεχεσαι οτι εισαι λατρης των βαρεων βαρωνεσενα και οι χοντρες θα σου τα φανε με τα μυαλα που κουβαλας
ειδικα ο γαμαικανο ειναι οτι πρεπει για ριαλιτι με τις που πεταει... θα βαρεσει κοκκινο η τηλεθεαση...καλα ρεσιταλ δινεται παιδια
δεν ειμαι λατρης των βαρεων βαρων... ειμαι λατρης του οτι κουνιετε τρωγετε... ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει μικρε...α...δηλαδη το πραδεχεσαι οτι εισαι λατρης των βαρεων βαρων
α..ρε μερακλη μου
υγ:βρε ελα εδω πανω να σε φτιαξω
δεν ειμαι λατρης των βαρεων βαρων... ειμαι λατρης του οτι κουνιετε τρωγετε... ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει μικρε...