Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
Εστω..και με αυτα μη περηφανεύεσαι για τις μεγαλες νικες σου στο λεκανοπεδιο ασχετα αν σε παιζαν 95-5 διατησια..

Παρά το 95-5 της διαιτησίας που χαίρομαι που το παραδέχεσαι όσες φορές έχω κερδίσει την τελευταία 10ετία τον Ολυμπιακό στο λεκανοπέδιο δε θα τον κερδίσεις ούτε τα επόμενα 30 χρόνια.

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Παρά το 95-5 της διαιτησίας που χαίρομαι που το παραδέχεσαι όσες φορές έχω κερδίσει την τελευταία 10ετία τον Ολυμπιακό στο λεκανοπέδιο δε θα τον κερδίσεις ούτε τα επόμενα 30 χρόνια.
το 95-5 πηγαινε σε ολες τις ομαδες πλην πρωην ΠΟΚ ..καποιοι παντως βρηκαν αλλες διαδρομες και εγλυψαν λιγο κοκαλακι 

Συνημμένα

• volos mparaz.jpg
    volos mparaz.jpg
    68,8 KB · Εμφανίσεις: 53

Dirk4

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ZIGOLLO η φωτο που εβαλες απο κατω ειναι απο κεινο το ματσακι στον Βολο, τοτε που οι παικτες σας στο ημιχρονο κατεβασαν τα βρακια τους και εστησαν το κωλαρακι τους στον γαυρο ε? Τοτε που οι ιδιοι σας οι οπαδοι εκραζαν τους παικτες σας για το στησιμο...Μια φορα στην ιστορια σας ειχατε την ευκαιρια να παρετε ενα πρωταθλημα στην Α' Εθνικη (γιατι στην Β πηρατε και ενα :2funny:) και καθησατε σαν καλα πουτανακια που ειστε και σκουληκια που σερνονται, και κατσατε και τον φαγατε...

ΟΛΟ ΚΙ ΟΛΟ ΕΝΑ ΜΠΑΡΑΖ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ
ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ZIGOLLO η φωτο που εβαλες απο κατω ειναι απο κεινο το ματσακι στον Βολο, τοτε που οι παικτες σας στο ημιχρονο κατεβασαν τα βρακια τους και εστησαν το κωλαρακι τους στον γαυρο ε? Τοτε που οι ιδιοι σας οι οπαδοι εκραζαν τους παικτες σας για το στησιμο...Μια φορα στην ιστορια σας ειχατε την ευκαιρια να παρετε ενα πρωταθλημα στην Α' Εθνικη και καθησατε σαν καλα πουτανακια που ειστε και σκουληκια που σερνονται, και κατσατε και τον φαγατε...

ΟΛΟ ΚΙ ΟΛΟ ΕΝΑ ΜΠΑΡΑΖ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ
ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ
μικρε και ανοητε μπαοκτζη ακομη και τωρα εχω περισσοτερα πρωταθληματα στο ποδοσφαιρο απο σενα και μη μου αρχισεις για προπολεμικα και τετοια γιατι και τοτε μπαλα παιζανε..Οσο για το μπαραζ και το στησιμο δε θα ασχοληθω με προπαγανδιστικες ικασιες.

ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΜΕΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ Ο ΑΡΗΣ ΘΑ ΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΑΣ
ΤΟΥΡΚΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
μικρε και ανοητε μπαοκτζη ακομη και τωρα εχω περισσοτερα πρωταθληματα στο ποδοσφαιρο απο σενα και μη μου αρχισεις για προπολεμικα και τετοια γιατι και τοτε μπαλα παιζανε..Οσο για το μπαραζ και το στησιμο δε θα ασχοληθω με προπαγανδιστικες ικασιες.

ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΜΕΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ Ο ΑΡΗΣ ΘΑ ΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΑΣ
ΤΟΥΡΚΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ
και το Γουδι και ο Εθνικος προπολεμικα ηταν ομαδαρες
ε και;

Dirk4

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Α για τοτε που κανατε προετοιμασια παιζοντας φιλικα με τους ναζι οταν οι αλλοι σκοτωνονταν στα βουνα λες ε? Δοσιλογοι και σκουληκια απο τοτε...Δεν βγηκε τυχαια το ονομα αυτο...

Τεσπα ατιτλε ασανσερο-επρετακο σαν απαντηση, αρκει το συνθημα των πανιωνιων για τη φαρα σας την ξεφτυλισμενη...

Ολη η ιστορια σου αποτυπωμενη σε ενα συνθημα απο τους νιωνιους... :2funny: :2funny: :birdman:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Εχουν και αυτοι περισσοτερα πρωταθληματα απο σενα μεγαλε παοκ?  :2funny:
ναι
τεραστιος συλλογος το Γουδι
δεν υπασρχει μεγαλη ομαδα που διεκδικει πρωταθλημα μια φορα στα 60 χρονια

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Dirk4 και μπορω να σε βγαλω απογονο τουρκων και ρουφιανο της χουντας αλλα θα καταντησουμε γραφικοι αν αναπαραγουμε τα αρχεια μας για χιλιοστη φορα..BIZIM?  :2funny:
Με ομαδα που ειχε να με κερδισει 100 χρονια και μου βγαζει συνθηματα δεν ασχολουμε.

Dirk4

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Τι να πεις και τι να αποδειξεις ρε καημενε που Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ τιτλος στην ιστορια σου ειναι την περιοδο της χουντας? :2funny:

Οσες φορες επεσες εσυ στην Β αλλες τοσες επεσε κι ο νιωνιος...Οποτε μη βγαζεις και πολυ γλωσσα μικρουλη...

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
εχω 3 πρωταθληματα ελλαδος και εσυ εχεις 2 :birdman: δες της ημερομηνιες ανιστορητε και μετα βγαλε γλωσσα περι χουντας
Οσο για την β εθνικη που λες στην ελλαδα ο ρουφιανος ο πουστης και η πουτανα πηγαινουν μπροστα.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
εχω 3 πρωταθληματα ελλαδος και εσυ εχεις 2 :birdman: δες της ημερομηνιες ανιστορητε και μετα βγαλε γλωσσα περι χουντας
Οσο για την β εθνικη που λες στην ελλαδα ο ρουφιανος ο πουστης και η πουτανα πηγαινουν μπροστα.
σωστος
το εχεις αποδειξει στο μπασκετ αλλωστε

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
Άσε ρε γελοίε που θα μας την πεις και για το χανούμι. Χρόνια τώρα τρώει η ομαδούλα σου πούτσες απ' το αεκάκι, δυστυχώς για 'σένα στην Ελλάδα ζούμε και τα θυμόμαστε...

άκου να δεις ρε μουνόπανο που θα με πεις γέλιο και μετά θα φωνάζεις τους mod μπάσταρδε γάμο τα πάντα σου, εδώ είναι για ΑPH αν δεν γουστάρεις πάνε και γαμήσου αλλου ακούς πούστρα

Dirk4 για ψάξου ποτε πήρες τον πρώτο σου τίτλο και ποιος κυβερνούσε και έλα με τον ΜΠΑΜΠA ΣΟΥ

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
Μεγάλη μέρα η κυριακή αφού μας δίνετε η δυνατότητα να βγάλουμε ποιον θέλουμε διοίκηση

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
είναι πολύ δύσκολο το ξέρω να καταλάβεις,εδώ εμείς έχουμε τον APH στα χερια μας και δυσκολευόμαστε να το εμπεδοσουμε, αν δεν το ζήσης και εσύ για να δεις τι σημαίνει δύσκολα θα σου κόψω το γέλιο

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
είναι πολύ δύσκολο το ξέρω να καταλάβεις,εδώ εμείς έχουμε τον APH στα χερια μας και δυσκολευόμαστε να το εμπεδοσουμε, αν δεν το ζήσης και εσύ για να δεις τι σημαίνει δύσκολα θα σου κόψω το γέλιο
βαζεις ενα στοιχημα οτι ξερω τον νικητη;
:grin:

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
σε όλες τις πολιτικές εκλογές έπεσα μέσα και εγώ και είχα πρόβλεψη τον πρωθυπουργό τις χώρας μας, τι σημαίνει αυτό

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
σε όλες τις πολιτικές εκλογές έπεσα μέσα και εγώ και είχα πρόβλεψη τον πρωθυπουργό τις χώρας μας, τι σημαίνει αυτό
ξυπνα
ο Σκορδας ηταν γραφικοτατος αλλα ειχε κανει μια αξιολογη ομαδα
αυτοι τωρα τι εχουν κανει;σε ποιο τομεα εχουν βελτιωσει την εικονα του Αρη;
αγωνιστηκα,οικονομικα;που;

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Προσωπικα εχω επισημανει πολλες απο τις μαλακιες της διοικησης την χρονια που τελειωνει,ωστοσο βλεπω οτι εχουν φερει κοντα τους καποια ατομα που και σοβαρα ειναι και λεφτα μπορουν να βαλουν.Με ανησυχει που το αγωνιστικο κομματι δεν αναφερθηκε καν  στην προεκλογικη περιοδο,σα να ειναι κατι ασημαντο,ακουσαμε για ολα τα αλλα εκτος απο αυτο,ωστοσο δεν υπηρξαν τα προπερσυνα φαινομενα με προαναγγελιες μεταγραφων που δεν γιναν,πραγμα που μαρτυραει μεγαλυτερη σοβαροτητα.Τους στηριζω γιατι δεν υπαρχει αλλη επιλογη.Στηριξη αλλα και μπινελικι σε ο,τι στραβο παει να γινει,αυτο χρειαζεται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom