Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Προσωπικα εχω επισημανει πολλες απο τις μαλακιες της διοικησης την χρονια που τελειωνει,ωστοσο βλεπω οτι εχουν φερει κοντα τους καποια ατομα που και σοβαρα ειναι και λεφτα μπορουν να βαλουν.Με ανησυχει που το αγωνιστικο κομματι δεν αναφερθηκε καν  στην προεκλογικη περιοδο,σα να ειναι κατι ασημαντο,ακουσαμε για ολα τα αλλα εκτος απο αυτο,ωστοσο δεν υπηρξαν τα προπερσυνα φαινομενα με προαναγγελιες μεταγραφων που δεν γιναν,πραγμα που μαρτυρει μεγαλυτερη σοβαροτητα.Τους στηριζω γιατι δεν υπαρχει αλλη επιλογη.Στηριξη αλλα και μπινελικι σε ο,τι στραβο παει να γινει,αυτο χρειαζεται.
μετα τις εκλογες αρχιζουν τα οργανα
λεφτα δεν υπαρχουν και ουτε φαινονται στον οριζοντα

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
θα σου πω μονο τα λίγα αυτά, έχει και αλλα δεν είσαι ΑΡΕΙΑΝΑΚΙ και δεν θα ήθελα να επεκταθώ
ΑΡΗΣ ανακηρύχθηκε πρώτη ελληνική ομάδα για το 2010,από την Παγκόσμια Υπηρεσία Ιστορίας/Στατιστικής
ο ΑΡΗΣ βγήκε ομάδα της εβδομάδας για την UEFA
ο ΑΡΗΣ ήταν η μοναδική ελληνική ομάδα που συμπεριλήφθηκε στην ανασκόπηση της UEFA,για το EL της περιόδου 2010-2011

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
μετα τις εκλογες αρχιζουν τα οργανα
λεφτα δεν υπαρχουν και ουτε φαινονται στον οριζοντα
Αυτο ισχυει για ολους,τουλαχιστον φετος ελπιζω να μην δω μεταγραφες εξαμηνου,εχω εναν προπονητη που μπορει να αφησει εργο και καποια πιτσιρικια με ταλεντο για να προωθηθουν και καποιους σοβαρους ανθρωπους που πλαισιωνουν την διοικηση,γνωστοι στον κοσμο.Ο Κοντης πιστευω πως δεν θα εχει και πολυ ενεργο ρολο φετος.Θα δουμε τι θα γινει,εδω ειμαστε να κρινουμε,κανεις δεν ειναι υπερανω κριτικης,τουλαχιστον απο μενα.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ΑΡΗΣ ανακηρύχθηκε πρώτη ελληνική ομάδα για το 2010,από την Παγκόσμια Υπηρεσία Ιστορίας/Στατιστικής
και ο ΠΑΟΚ για την σεζον 2010-2011
λεει κατι αυτο;
εχεις εκλογες και το πρωτο που λενε, απο εκλογες ενος μικρου σωματειου  μεχρι εθνικες εκλογες ειναι οι επομενοι προυπολογισμοι και η "οικονομικη "πολιτικη
ακουσες εσυ τιποτα;
ποσα ειναι τα λεφτα των μεταγραφων του καλοκαιριου
ποσο το μπατζετ;
ποια η οικονομικη πολιτικη;

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Αυτο ισχυει για ολους
ασφαλως και μεμεις τα ιδια χαλια εχουμε
μονο τα λεφτα του ΟΥΕΦΑ μας σωζουν
αλλιως στην ιδια κατασταση με σας θα ειμασταν
το κανονι θα βαρεσει πριν τα χριστουγεννα

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
πολύ γελαδερος είσαι :cheesy: αν έβαζα από άλλο σαιτ θα μου έλεγες γιατί και θα ξεκαδιζοσουνα πάλι :2funny:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ασφαλως και μεμεις τα ιδια χαλια εχουμε
μονο τα λεφτα του ΟΥΕΦΑ μας σωζουν
αλλιως στην ιδια κατασταση με σας θα ειμασταν
το κανονι θα βαρεσει πριν τα χριστουγεννα
Εμεις εχουμε βρει τουλαχιστον 3-4 ονοματα που μπορουν να βαλουν λεφτα οπως ο Ντιμης ο Παπαιωαννου,ο Ποπης και 2-3 ακομη,εχουμε ξεφορτωθει και καποια βαρια συμβολαια(ΚΟκε,Χαβιτο),τους εχω εμπιστοσυνη,απλα περιμενω να δω τις κινησεις που θα κανουν για ενισχυση της ομαδας,εκει θα τα ξαναπουμε.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.987
Πόντοι
6.955
Ο Ντίμης μπορεί να βάλει λεφτά όταν έχει ΑΜΛ πάνω από 5000....Μάλιστα....

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
290
Πόντοι
36
Εμεις εχουμε βρει τουλαχιστον 3-4 ονοματα που μπορουν να βαλουν λεφτα οπως ο Ντιμης ο Παπαιωαννου,ο Ποπης και 2-3 ακομη,εχουμε ξεφορτωθει και καποια βαρια συμβολαια(ΚΟκε,Χαβιτο),τους εχω εμπιστοσυνη,απλα περιμενω να δω τις κινησεις που θα κανουν για ενισχυση της ομαδας,εκει θα τα ξαναπουμε.
Με καθε καλή προαίρεση η ερώτηση...
Ποιός έχει αποκλεισει το ότι όοοοολοι αυτοί μπορεί να έιναι ένα ανέξοδο κόλπο προεκλογικό λόγω μεταξύ καλών σχεσεων των επιχειρηματιών?Κια που δεν πρόκειται ν ασχολειθούνε ή στην χειρότερη να την κάνουν?Να κάνουν δηλαδή το κομμάτι τους,να βοηθησουν τον Αθιανασιαδη ή όποιον άλλον βρισκεται πισω του, ίσως και να "ξεχρεωσουν" ποιος ξέρει τί...Τότε ποιος καλύπτει τη ζημια?

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Με καθε καλή προαίρεση η ερώτηση...
Ποιός έχει αποκλεισει το ότι όοοοολοι αυτοί μπορεί να έιναι ένα ανέξοδο κόλπο προεκλογικό λόγω μεταξύ καλών σχεσεων των επιχειρηματιών?Κια που δεν πρόκειται ν ασχολειθούνε ή στην χειρότερη να την κάνουν?Να κάνουν δηλαδή το κομμάτι τους,να βοηθησουν τον Αθιανασιαδη ή όποιον άλλον βρισκεται πισω του, ίσως και να "ξεχρεωσουν" ποιος ξέρει τί...Τότε ποιος καλύπτει τη ζημια?
Μια ερωτηση επισης.Βλεπεις τιποτε καλυτερο?

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Δε θέλω να γεμίζει σκουπίδια το inbox μου γι' αυτό σε μπλόκαρα. Άλλωστε αν σ' αρέσει τόσο το φίκι - φίκι μπορείς να με προσκαλέσεις από εδώ να έρθω να σε γαμήσω... Μια χαρά σχέση έχει γιατί κι εσύ και άλλοι που θ' ακουλουθήσουν, προκειμένου να διασκεδάσετε τις εντυπώσεις απ' την έρευνα που βγήκε και αποδεικνύει πόσο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ είστε θα ρίξετε έναν τόνο λάσπη, γνωστή η τακτική σας άλλωστε... Όλοι σας μια φωτογραφία του Γκέμπαιλς έχετε πάνω απ' το προσκεφάλι σας.

Βγαλε το μπλοκαρισμα κοτα...Δεν θυμαμαι να σου κατεβασα καντιλια στο πμ?
Ειδες τι βλακας εισαι?
Αντε για να κανουμε την αρχη πες που θες να μας κανεις φικι φικι?:knockinb: :knockinb:
Μην μου πεις παλι οταν σε ειπα να ερθω να σε βρω παλι εκεινη τι μαλακια ελα στη θυρα 4 στη τουμπα να σε γαμησω κατανταη γελοιο.

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
290
Πόντοι
36
Μια ερωτηση επισης.Βλεπεις τιποτε καλυτερο?
Δεν αμφεβαλλα και ουτε πηγαινε στο σχολιο για να ειρωνευτω.Σαφώς και δεν βλέπω τίποτα καλύτερο,απλά θέλω να ειμαστε όλοι μας πολύ προσεκτικοί και να εχουμε χαμηλα τον πηχη.Μακαρι οι ανθρωποι να εχουν τις καλυτερες των προθεσεων,να στηρικουν την ομαδα,να βοηθησουν και να βαλουν πλατες.Ομως,επειδη στην Ελλαδα της αρπαχτης ζουμε,δεν θελω να εχω μεγαλες απαιτησεις και μετα να υπαρχψει μεγαλη απογοητευση και καταστροφολογια. Απλά πολύ φοβαμαι ότι θα γινει έτσι οπως περιεγραψα στο προηγουμενο σχόλιο..

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Δεν αμφεβαλλα και ουτε πηγαινε στο σχολιο για να ειρωνευτω.Σαφώς και δεν βλέπω τίποτα καλύτερο,απλά θέλω να ειμαστε όλοι μας πολύ προσεκτικοί και να εχουμε χαμηλα τον πηχη.Μακαρι οι ανθρωποι να εχουν τις καλυτερες των προθεσεων,να στηρικουν την ομαδα,να βοηθησουν και να βαλουν πλατες.Ομως,επειδη στην Ελλαδα της αρπαχτης ζουμε,δεν θελω να εχω μεγαλες απαιτησεις και μετα να υπαρχψει μεγαλη απογοητευση και καταστροφολογια. Απλά πολύ φοβαμαι ότι θα γινει έτσι οπως περιεγραψα στο προηγουμενο σχόλιο..
Μεγαλες απαιτησεις φυσικα και θα εχουμε και εδω ειμαστε να τους κριτικαρουμε σε ο,τι στραβο,οπως θα ξερεις εγω ειμαι μονιμως στην γκρινια μεχρι να δω να στρωνει η ομαδα,δεν με ενδιαφερουν προσωπα.Αλλα τι προσεκτικοι να ειμαστε οταν δεν υπαρχει αλλη σοβαρη λυση?Μακαρι να ερθει καποιος χοσαδας,εγω παντα θα υποστηριζω αυτη την αποψη,μεγαλη ομαδα χωρις χρηματα μονο με διαχειριση δεν μπορει να γινει και οσο μικραινουμε τον πηχυ τοσο κινδυνευουμε να μοιασουμε στην ομαδα του μπασκετ.Θα τους δουμε και θα τους κρινουμε,αυτο υποστηριζω.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.987
Πόντοι
6.955
Να μην ψηφίσεις αυτούς που εν όψει οικονομικά καλης χρονιας σε βάλανε μέσα. Δηλαδη αν δεν εβαζε το γκολ ο Ρουις θα είχες τα χρεη του παοκ.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Να μην ψηφίσεις αυτούς που εν όψει οικονομικά καλης χρονιας σε βάλανε μέσα. Δηλαδη αν δεν εβαζε το γκολ ο Ρουις θα είχες τα χρεη του παοκ.
Οκ,και να ψηψισω ποιους?Τους πουθεναδες?Ποιος τους ξερει τους αλλους?Ο μπαμπας του Στεφανιδη δεν ηταν αυτος που ηθελε να παρει τον Αρη παλαιοτερα και τον βγαζαμε σηκωτο απο το καζινο?Σε παρακαλω τωρα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom