Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
πάλι καλα στο μπασκετ!

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
GAME OVER οι γριουλες ? :2funny:

Στα τσακιδια οι κομπλεξικες  :rockon:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Τις "καραβιες" πολυ αργα τις θυμηθηκε ο Λαμπρος,εμεις τα λεγαμε απο δω την ωρα που γινονταν,οχι τωρα και για αλλους δικους μας λογους.Αν αυτη ειναι η σταση εφημεριδας που υποτιθεται νοιαζεται για την ομαδα τοτε τι να περιμενεις απο Πετρουλακηδες...

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Τι συγκρινεις ρε φιλε?Για παρομοια επεισοδια με τα δικα σου εφαγα εξορια για μισο γυρο,τι λες τωρα?Αν ημουν εγω και εκαιγα ζωντανο τον Σαχα θα μου φορτωναν αλλον εναν μισο γυρο,που να κανα και τα επεισοδια της Αεκ στον τελικο,εκει θα με ειχαν εξαφανισει...
Αν ... θα .... που να...μπλα μπλα...
Αφησε τα αν και δες την πραγματικότητα.
Και η πραγματικότητα είναι ότι οι οπαδοί του Αρη εισέβαλαν μαζικά με μαδέρια και σίδερα, διεκόπη ο αγώνας ,έγιναν επεισόδια και ή ποινή ,που επιβλήθηκε μετά από 2,5 μήνες, ήταν  6.000 Euro μόνο , ποινή χάδι δηλαδή.
Οταν μιλας για ατιμωρησία επομένως μην βγάζεις την ουρά της ομάδας σου απέξω.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Αν ... θα .... που να...μπλα μπλα...
Αφησε τα αν και δες την πραγματικότητα.
Και η πραγματικότητα είναι ότι οι οπαδοί του Αρη εισέβαλαν μαζικά με μαδέρια και σίδερα, διεκόπη ο αγώνας ,έγιναν επεισόδια και ή ποινή ,που επιβλήθηκε μετά από 2,5 μήνες, ήταν  6.000 Euro μόνο , ποινή χάδι δηλαδή.
Οταν μιλας για ατιμωρησία επομένως μην βγάζεις την ουρά της ομάδας σου απέξω.

Για να μιλαμε ισοτιμα εμεις οι δυο πρεπει πρωτα να φας μισο γυρο στο κεφαλι,μετα χρησιμοποιησε οποιο παραδειγμα θελέις...

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Με την ίδια λογικη του παραλόγου μπορώ να σου πω πως και εσύ πρέπει να αποκλειστείς από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις για 5-6 χρόνια, να μην βγείς Ευρώπη για εξωαγωνιστικούς λόγους, να παίξεις τα μισα εντός έδρας σε Τρίκαλα Ρόδο κτλ όπως ο ΠΑΟΚ την δεκαετία του 80, και μετά έλα να μιλήσουμε ισότιμα.
Τέλος πάντων βλέπω πως η ιδέα του κατατρεγμένου και αδικημένου έχει σφηνωθεί για καλά στο μυαλό σου , οπότε να μη στο χαλάσω, σταματάω εδώ.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Με την ίδια λογικη του παραλόγου μπορώ να σου πω πως και εσύ πρέπει να αποκλειστείς από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις για 5-6 χρόνια, να μην βγείς Ευρώπη για εξωαγωνιστικούς λόγους, να παίξεις τα μισα εντός έδρας σε Τρίκαλα Ρόδο κτλ όπως ο ΠΑΟΚ την δεκαετία του 80, και μετά έλα να μιλήσουμε ισότιμα.
Τέλος πάντων βλέπω πως η ιδέα του κατατρεγμένου και αδικημένου έχει σφηνωθεί για καλά στο μυαλό σου , οπότε να μη στο χαλάσω, σταματάω εδώ.
Μην ανακατευεις την Ευρωπη,εκει ισχυουν οι νομοι για ολους,κι εγω αν τα εκανα πουτανα οπως με την Παρι την ιδια τυχη θα ειχα,αλλωστε αν θυμαμαι καλα το κανατε περιπου επιτηδες.Κατατρεγμενοι ολοι ξερουμε ποιοι νοιωθουν σε αυτη την πολη και ποιοι πραγματικα ειναι.Σου το ειπα και πριν,φαε μισο γυρο και μετα πες ο,τι θες.Εδω σε κεκλεισμενων των θυρων και εκανες επεισοδια,τι να λεμε τωρα...

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Εγινε αδικημένε δίκιο έχεις.

ΥΓ. Μήπως ξέρεις συνολικά ποιος από τους 2 έχει περισσότερες τιμωρίες έδρας;

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Φυσικά.
Είναι γνωστό ότι το σύμπαν συνομωτεί εναντίον του Αρη.
Το λέει και ο Σκόρδας, ο Σαουρίδης, το bulldog fm, το ράδιο λυγμός κ.α.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Φυσικά.
Είναι γνωστό ότι το σύμπαν συνομωτεί εναντίον του Αρη.
Το λέει και ο Σκόρδας, ο Σαουρίδης, το bulldog fm, το ράδιο λυγμός κ.α.
ΤΩρα σοβαρα,πιστευεις οτι η πλειοψηφια των αρειανων κρεμονται απο τα χειλη του Σκορδα και του Σαουριδη?Και σε εχω για πιο εξυπνο...

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Κοίταξε ,δεν ξέρω αν είναι η πλειοψηφία.
Ξέρω όμως ότι είναι αυτοί που κάνουν κουμάντο , αποφασίζουν ποιος θα διοικεί (δηλαδή διοικούν οι ίδιοι), ξεχωρίζουν τους Αρειανούς σε δικούς τους και ποντίκια, έχουν κάνει τσιφλίκι τους την λέσχη, τρομοκρατούν όποιον λέει αντίθετη άποψη και έχουν μετατρέψει μεγάλο μέρος του λαού του άρη σε παπαγαλάκια και υποχείρια (για την ομάδα Σαουρίδη μιλαω όχι για τον Σκόρδα, πάει αυτός).
Σίγουρα υπάρχει και η αντίθετη πλευρά αλλά για την ώρα είναι ανίκανη να αντιδράσει και σιωπηρή (μειοψηφία ή πλειοψηφία, δεν το ξέρω αυτό).

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Κοίταξε ,δεν ξέρω αν είναι η πλειοψηφία.
Ξέρω όμως ότι είναι αυτοί που κάνουν κουμάντο , αποφασίζουν ποιος θα διοικεί (δηλαδή διοικούν οι ίδιοι), ξεχωρίζουν τους Αρειανούς σε δικούς τους και ποντίκια, έχουν κάνει τσιφλίκι τους την λέσχη, τρομοκρατούν όποιον λέει αντίθετη άποψη και έχουν μετατρέψει μεγάλο μέρος του λαού του άρη σε παπαγαλάκια και υποχείρια (για την ομάδα Σαουρίδη μιλαω όχι για τον Σκόρδα, πάει αυτός).
Σίγουρα υπάρχει και η αντίθετη πλευρά αλλά για την ώρα είναι ανίκανη να αντιδράσει και σιωπηρή (μειοψηφία ή πλειοψηφία, δεν το ξέρω αυτό).
Οι μειοψηφιες κανουν κουμαντο σε ολες τις ομαδες,οχι μονο στον Αρη.Τωρα για Σαουριδη κτλ πες τα σε κανεναν σουπερα,μην περιμενεις να διαφωνησουμε καπου...

zakthes

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
478
Πόντοι
26
Αν κ καθυστερημενα γραφει κατα τη γνωμη μου πολλα σωστα πραγματα.ανακοινωθηκε πριν τη γενικη συνελευση της λφα. πηγε ας μου απαντησει αν ενοιωσε το ιδιο ασχημο συναισθημα με εμενα.οτι γενικα τα πραγματα δεν πανε καλα στον αρη μας.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
μπεεεεεεεεε
σας μαζεψε ο βοσκος στο μαντρι;
η γαματη διοικηση θα συνεχισει το τιτανιο εργο της
μπραβο στον περηφανο λαο που θα ζητουσε και εξηγησεις