You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Τις "καραβιες" πολυ αργα τις θυμηθηκε ο Λαμπρος,εμεις τα λεγαμε απο δω την ωρα που γινονταν,οχι τωρα και για αλλους δικους μας λογους.Αν αυτη ειναι η σταση εφημεριδας που υποτιθεται νοιαζεται για την ομαδα τοτε τι να περιμενεις απο Πετρουλακηδες...
BBS
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Αν ... θα .... που να...μπλα μπλα...Τι συγκρινεις ρε φιλε?Για παρομοια επεισοδια με τα δικα σου εφαγα εξορια για μισο γυρο,τι λες τωρα?Αν ημουν εγω και εκαιγα ζωντανο τον Σαχα θα μου φορτωναν αλλον εναν μισο γυρο,που να κανα και τα επεισοδια της Αεκ στον τελικο,εκει θα με ειχαν εξαφανισει...
Αφησε τα αν και δες την πραγματικότητα.
Και η πραγματικότητα είναι ότι οι οπαδοί του Αρη εισέβαλαν μαζικά με μαδέρια και σίδερα, διεκόπη ο αγώνας ,έγιναν επεισόδια και ή ποινή ,που επιβλήθηκε μετά από 2,5 μήνες, ήταν 6.000 Euro μόνο , ποινή χάδι δηλαδή.
Οταν μιλας για ατιμωρησία επομένως μην βγάζεις την ουρά της ομάδας σου απέξω.
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Για να μιλαμε ισοτιμα εμεις οι δυο πρεπει πρωτα να φας μισο γυρο στο κεφαλι,μετα χρησιμοποιησε οποιο παραδειγμα θελέις...Αν ... θα .... που να...μπλα μπλα...
Αφησε τα αν και δες την πραγματικότητα.
Και η πραγματικότητα είναι ότι οι οπαδοί του Αρη εισέβαλαν μαζικά με μαδέρια και σίδερα, διεκόπη ο αγώνας ,έγιναν επεισόδια και ή ποινή ,που επιβλήθηκε μετά από 2,5 μήνες, ήταν 6.000 Euro μόνο , ποινή χάδι δηλαδή.
Οταν μιλας για ατιμωρησία επομένως μην βγάζεις την ουρά της ομάδας σου απέξω.
BBS
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Με την ίδια λογικη του παραλόγου μπορώ να σου πω πως και εσύ πρέπει να αποκλειστείς από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις για 5-6 χρόνια, να μην βγείς Ευρώπη για εξωαγωνιστικούς λόγους, να παίξεις τα μισα εντός έδρας σε Τρίκαλα Ρόδο κτλ όπως ο ΠΑΟΚ την δεκαετία του 80, και μετά έλα να μιλήσουμε ισότιμα.
Τέλος πάντων βλέπω πως η ιδέα του κατατρεγμένου και αδικημένου έχει σφηνωθεί για καλά στο μυαλό σου , οπότε να μη στο χαλάσω, σταματάω εδώ.
Τέλος πάντων βλέπω πως η ιδέα του κατατρεγμένου και αδικημένου έχει σφηνωθεί για καλά στο μυαλό σου , οπότε να μη στο χαλάσω, σταματάω εδώ.
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Μην ανακατευεις την Ευρωπη,εκει ισχυουν οι νομοι για ολους,κι εγω αν τα εκανα πουτανα οπως με την Παρι την ιδια τυχη θα ειχα,αλλωστε αν θυμαμαι καλα το κανατε περιπου επιτηδες.Κατατρεγμενοι ολοι ξερουμε ποιοι νοιωθουν σε αυτη την πολη και ποιοι πραγματικα ειναι.Σου το ειπα και πριν,φαε μισο γυρο και μετα πες ο,τι θες.Εδω σε κεκλεισμενων των θυρων και εκανες επεισοδια,τι να λεμε τωρα...Με την ίδια λογικη του παραλόγου μπορώ να σου πω πως και εσύ πρέπει να αποκλειστείς από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις για 5-6 χρόνια, να μην βγείς Ευρώπη για εξωαγωνιστικούς λόγους, να παίξεις τα μισα εντός έδρας σε Τρίκαλα Ρόδο κτλ όπως ο ΠΑΟΚ την δεκαετία του 80, και μετά έλα να μιλήσουμε ισότιμα.
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Αυτος που αισθανεται πιο καταρεγμενος και τα κανει λιμπα...Εγινε αδικημένε δίκιο έχεις.
ΥΓ. Μήπως ξέρεις συνολικά ποιος από τους 2 έχει περισσότερες τιμωρίες έδρας;
BBS
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Ε ,αυτός είναι που τρώει και μισό γύρο στο κεφάλι.Αυτος που αισθανεται πιο καταρεγμενος και τα κανει λιμπα...
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Τοτε δικαιως αισθανεται ετσι ;)Ε ,αυτός είναι που τρώει και μισό γύρο στο κεφάλι.
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
ΤΩρα σοβαρα,πιστευεις οτι η πλειοψηφια των αρειανων κρεμονται απο τα χειλη του Σκορδα και του Σαουριδη?Και σε εχω για πιο εξυπνο...Φυσικά.
Είναι γνωστό ότι το σύμπαν συνομωτεί εναντίον του Αρη.
Το λέει και ο Σκόρδας, ο Σαουρίδης, το bulldog fm, το ράδιο λυγμός κ.α.
BBS
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Κοίταξε ,δεν ξέρω αν είναι η πλειοψηφία.
Ξέρω όμως ότι είναι αυτοί που κάνουν κουμάντο , αποφασίζουν ποιος θα διοικεί (δηλαδή διοικούν οι ίδιοι), ξεχωρίζουν τους Αρειανούς σε δικούς τους και ποντίκια, έχουν κάνει τσιφλίκι τους την λέσχη, τρομοκρατούν όποιον λέει αντίθετη άποψη και έχουν μετατρέψει μεγάλο μέρος του λαού του άρη σε παπαγαλάκια και υποχείρια (για την ομάδα Σαουρίδη μιλαω όχι για τον Σκόρδα, πάει αυτός).
Σίγουρα υπάρχει και η αντίθετη πλευρά αλλά για την ώρα είναι ανίκανη να αντιδράσει και σιωπηρή (μειοψηφία ή πλειοψηφία, δεν το ξέρω αυτό).
Ξέρω όμως ότι είναι αυτοί που κάνουν κουμάντο , αποφασίζουν ποιος θα διοικεί (δηλαδή διοικούν οι ίδιοι), ξεχωρίζουν τους Αρειανούς σε δικούς τους και ποντίκια, έχουν κάνει τσιφλίκι τους την λέσχη, τρομοκρατούν όποιον λέει αντίθετη άποψη και έχουν μετατρέψει μεγάλο μέρος του λαού του άρη σε παπαγαλάκια και υποχείρια (για την ομάδα Σαουρίδη μιλαω όχι για τον Σκόρδα, πάει αυτός).
Σίγουρα υπάρχει και η αντίθετη πλευρά αλλά για την ώρα είναι ανίκανη να αντιδράσει και σιωπηρή (μειοψηφία ή πλειοψηφία, δεν το ξέρω αυτό).
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Οι μειοψηφιες κανουν κουμαντο σε ολες τις ομαδες,οχι μονο στον Αρη.Τωρα για Σαουριδη κτλ πες τα σε κανεναν σουπερα,μην περιμενεις να διαφωνησουμε καπου...Κοίταξε ,δεν ξέρω αν είναι η πλειοψηφία.
Αν κ καθυστερημενα γραφει κατα τη γνωμη μου πολλα σωστα πραγματα.ανακοινωθηκε πριν τη γενικη συνελευση της λφα. πηγε ας μου απαντησει αν ενοιωσε το ιδιο ασχημο συναισθημα με εμενα.οτι γενικα τα πραγματα δεν πανε καλα στον αρη μας.
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
μπεεεεεεεεε
γέλασε ο κάθε πικραμένος!
καραβιές με ξένους,μπούλης,καλιγούλας κλπ κοσμητικά επίθετα
και όλα αυτά γιατί ρε παδιά?