Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Ασε ρε,που να μαθαινω τωρα,σε αυτη την ηλικια,κατι σε Λιθουανικα εχουμε?Γιατι θα μου χρειαστει συντομα...

Αν θυμασαι καλα Λιθουανικα σου ειχα προτηνει να μαθεις πριν καιρο αλλα δεν προλαβες !!!  :uglystupid:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Αν θυμασαι καλα Λιθουανικα σου ειχα προτηνει να μαθεις πριν καιρο αλλα δεν προλαβες !!!   :uglystupid:
Ελα ρε,ποτε?Ειναι και το πρωιμο αλσχαιμερ στη μεση,μην με παρεξηγεις που δεν το θυμαμαι,τωρα τρεχω μπας και προλαβω καμια λεξουλα.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.022
Πόντοι
5.015
Ζητουσαμε απο τον Κοκε να κανει πραγματα για τα οποια δεν ηρθε στην ομαδα,το τι μπορει να δωσει αν αγωνιζεται εκει που πρεπει το ξερουμε ολοι,κατα τα αλλα θα συμφωνησω μαζι σου για το ξεκαθαρισμα και ελπιζω ο προπονηταρας Σακης Τσιωλης να απαιτησει παικτες στις θεσεις που ποναει η ομαδα και οχι ο,τι γινοταν τα τελευταια χρονια,οποιος παικτης μεινει ελευθερος να ερχεται στην ομαδα ανεξαρτητως θεσεως.Για τους αμφισβητιες του Κοκε και τους δηθεν αρειανους παραθετω απλα τα λογια του προπονητης μας.
               "Νομίζω πως ο Κόκε και δυο τρεις ποδοσφαιριστές ακόμα ήταν ένας από τους λόγους που ήρθα στην ομάδα."

Ωχ... Άρχισε νέα προσωπολατρεία με τον Τσιώλη τώρα...

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Πρωτα ομως εβγαλαν τον Κουπερ ασχετο.........  :grin:

Ποιος Κουπερ μωρε, σιγα τι εκανε και αυτος?  :jerking:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.022
Πόντοι
5.015
Πρωτα ομως εβγαλαν τον Κουπερ ασχετο.........   :grin:

Ποιος Κουπερ μωρε, σιγα τι εκανε και αυτος?   :jerking:

Διόλου απίθανο να κάνουν το ίδιο και με τον Τσιώλη... Άσε που προσωπικά δεν είμαι ακόμα πεισμένος 100% για τις προπονητικές ικανότητες του Τσιώλη, το θεωρώ πολύ πιθανό να αποδειχτεί φούσκα κι αυτός, λίγος σε βάθος χρόνου ή σε ομάδα με περισσότερες απαιτήσεις από έναν Ιωνικό ή έναν Ολυμπιακό Βόλου...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Πρωτα ομως εβγαλαν τον Κουπερ ασχετο.........   :grin:

Ποιος Κουπερ μωρε, σιγα τι εκανε και αυτος?   :jerking:
Εβγαλαν,εκαναν...ποιος ρε φιλε,βγες και πες,ονοματα,διευθυνσεις,μην τα πετας ετσι.Εγω οταν εφυγε ο Κουπερ μαλωσα με τους μισους ομοιδεατες,το ιδιο και αρκετοι ακομη που δεν εχουν παρωπιδες και με τους οποιους χαιρομαι να ανταλλασσω αποψεις κι ας μην συμφωνουμε παντα...Οσο για προσωπολατρεια,μακρια απο μενα,εγω λεω αυτο που λεει το 90% της φιλαθλης ελλαδας,οτι ο Τσιωλης ειναι ο καλυτερος ελληνας κοουτς.Αν τα γαμησει,εγω πρωτος θα τον κραξω.

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Ασε ρε,που να μαθαινω τωρα,σε αυτη την ηλικια,κατι σε Λιθουανικα εχουμε?Γιατι θα μου χρειαστει συντομα...
αμα αξιζει η Λιθουανα, σφυρα! οκ?  :grin: οχι μονο αθλητικα εδω μεσα.... ;)

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Άσε που προσωπικά δεν είμαι ακόμα πεισμένος 100% για τις προπονητικές ικανότητες του Τσιώλη, το θεωρώ πολύ πιθανό να αποδειχτεί φούσκα κι αυτός
εσεις τελικα με Χαβο θα πορευτειτε? γιατι αυτος κι αν ηρθε για προσωρινος....αλλα μια χαρα κατσικωθηκε.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.022
Πόντοι
5.015
εσεις τελικα με Χαβο θα πορευτειτε? γιατι αυτος κι αν ηρθε για προσωρινος....αλλα μια χαρα κατσικωθηκε.

Φίλε εγώ αν μείνει ο Χάβος και του χρόνου ή ακόμη κι αν τον αντικαταστήσει κανένας άλλος άσχετος, του χρόνου θα ασχολούμαι μόνο με μουνιά, μουσική, σινεμά, τέτοια πράγματα εποικοδομητικά... Γιατί αν δεν έρθει καλός προπονητής θα βγάζω πάλι τα συκώτια μου με τα σκαμπανεβάσματα της ομάδας και δεν έχω καμία όρεξη, έχω αρχίσει και να γερνάω :cheesy: Και για να μη νομίζεις ότι σου λέω μαλακίες, το έχω ξανακάνει την τετραετία 2004 - 2008 που η ομάδα πορευόταν με κάτι καραγκιόζηδες στυλ Φρίγκερ... Όλο αυτό το διάστημα απείχα απ' τα γήπεδα με εξαίρεση μόνο το πρώτο παιχνίδι με τα τυριά στην Τούμπα όταν είχαν ξανανέβει Α' Εθνική.

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Φίλε εγώ αν μείνει ο Χάβος και του χρόνου
σαματις και ο Χαβος να φυγει και να ερθει ο φιρματος, θα ζητησει παιχτες να εχει εργαλεια αναλογα...με τι λεφτα αδελφε?....ουτε ο ΠΑΟΚ εχει ουτε εμεις....καπως ετσι εφυγε κι ο ΕΚΡ απο μας....

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.022
Πόντοι
5.015
σαματις και ο Χαβος να φυγει και να ερθει ο φιρματος, θα ζητησει παιχτες να εχει εργαλεια αναλογα...με τι λεφτα αδελφε?....ουτε ο ΠΑΟΚ εχει ουτε εμεις....καπως ετσι εφυγε κι ο ΕΚΡ απο μας....

Άσ' τα να πάνε... Τα σκέφτομαι λογικά ρε φίλε ώρες - ώρες και τα παίρνω στο κρανίο, καθόμαστε και αναλωνόμαστε με τις ώρες με ένα βρώμικο πρωτάθλημα που ακόμα και μέσα σ' αυτό διέξοδος δεν υπάρχει γιατί δεν υπάρχουν γκαφρά πέραν των δύο μεγάλων... Απλά έχουμε ποτιστεί και δε λέμε να ξεκόψουμε...

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
τωρα τα λες καλα....απορω γιατι αρπαζεσαι εδω μεσα με καποιους...ολοι παρεα ειμαστε...ολοι σε κατι οπαδοι ειμαστε....απλα δεν εχουμε στον ηλιο μοιρα.....ολα στημενα ειναι, και ολα λεφτα θελουν.....λεφτα υπαρχουν!!!!! αλλα δεν ξερουμε που ειναι

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.022
Πόντοι
5.015
τωρα τα λες καλα....απορω γιατι αρπαζεσαι εδω μεσα με καποιους...ολοι παρεα ειμαστε...ολοι σε κατι οπαδοι ειμαστε....απλα δεν εχουμε στον ηλιο μοιρα.....ολα στημενα ειναι, και ολα λεφτα θελουν.....λεφτα υπαρχουν!!!!! αλλα δεν ξερουμε που ειναι

Ξέρουμε... Απλά δεν το έχουμε πάρει ακόμα απόφαση να ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ. Και φυσικά δεν εννοώ ούτε την Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., ούτε την Π.Α.Ε. Άρης αλλά τον κοσμάκη που βλέπει τον πλούτο που παράγει αυτός να τον χαίρεται άλλος.

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Ο Κόκε πάει ΧιούστονΣτα γραφεία της ΠΑΕ Άρης βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (12/04) ο Σέρχιο Κόκε, ο οποίος αποκάλυψε στους διοικούντες της ομάδας πως έχει πρόταση από τους Χιούστον των ΗΠΑ που αγωνίζονται στο MLS.
Ο Ισπανός επιθετικός συζήτησε με τη διοίκηση της ομάδας και τον Σάκη Τσιώλη – επίσης χθες το βράδυ αμέσως μετά - και υπήρξε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών ώστε να παραχωρηθεί στον αμερικάνικο σύλλογο και να αποτελέσει παρελθόν.

Το σίγουρο είναι πως πρόκειται για μια πολύ καλή πρόταση που αφήνει ικανοποιημένες και τις δύο πλευρές, αφού ο Άρης θα πάρει ένα σεβαστό ποσό από την παραχώρηση του Κόκε γλιτώνοντας και το ιδιαίτερα υψηλό συμβόλαιο που έχει για τις επόμενες δύο αγωνιστικές περιόδους.
Επίσης, ο Κόκε, που δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2013, συμφώνησε να παραχωρήσει τα υπόλοιπα χρήματα του συμβολαίου του που αφορούν τόσο αυτά που είχε λαμβάνειν από την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο αλλά και την περσινή με το ποσό να ανέρχεται σύμφωνα με πληροφορίες στις 500.000 ευρώ.

Αναφορικά δε με το ποσό που θα βάλει στα ταμεία της η ΠΑΕ Άρης από την μεταγραφή του Ισπανού ανέρχεται επίσης στις 500.000 ευρώ ενώ το ποσό που γλιτώνει από τις επόμενες δύο αγωνιστικές περιόδους μέχρι το καλοκαίρι του 2013 ανέρχεται στο 1,6 εκ. ευρώ αφού οι απολαβές του είναι ουσιαστικά 800.000 ευρώ ανά αγωνιστική περίοδο.

Ο ουσιαστικά πρώην επιθετικός και αρχηγός του Άρη θα αποχωρήσει άμεσα για την Αμερική ώστε να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα δεδομένου ότι η μεταγραφική περίοδος για το MLS ολοκληρώνεται μεθαύριο Παρασκευή (15/04) και η αμερικανική ομάδα του Χιούστον δεν έχει περιθώρια για καθυστερήσεις.

Σχετικά με το ΟΚ του Τσιώλη είχε να κάνει με το ότι ο Κόκε στο τετ α τετ που είχε μαζί του χθες το βράδυ του έδειξε ξεκάθαρα όπως είχε κάνει νωρίτερα και στην διοίκηση της ΠΑΕ Άρης πως είναι ανένδοτος στο να παραμείνει οπότε δεν υπήρχε λόγος να τον μεταπείσει.

Εξάλλου ο Ισπανός δεν υπήρχε περίπτωση να αγωνιζόταν ούτε την Κυριακή στα Πηγάδια κόντρα στην Skoda Ξάνθη αλλά ούτε και στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ που θα ακολουθήσει σε περίπτωση παρουσίας του Άρη σε αυτό για τον λόγο ότι από μέρα σε μέρα είναι να μπει στο χειρουργείο για να υποβληθεί σε επέμβαση σκωληκοειδίτιδας.

Τέλος θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Κόκε είχε έρθει στον Άρη το καλοκαίρι του 2006 και δύο χρόνια μετά είχε υπογράψει νέο συμβόλαιο πενταετούς χρονικής διάρκειας μέχρι το 2013 που είναι και το τρέχον του. Κι όσο για την πρόταση από το Χιούστον πληροφορίες κάνουν λόγο πως προέκυψε από κινήσεις του Αντόνιο Καλσάντο όπως και αυτή της μετακίνησης του Κάρλος Ρουίς στην ομάδα της Φιλαδέλφεια.

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
280
Πόντοι
36
Αντε πειστε με οτι η 'σκωληκοειδιτιδα" ηταν τυχαια...
Αντε πειστε με οτι δεν το ειχαν αποφασισει πιο πριν...
Αντε πειστε με οτι δεν εγιναν για να φανει η "ηρωικη¨εξοδος του...
αντε πειστε με οτι σε 2 μερες μεσα θα συμφωνησει σε ολα με ομαδα εκει..
Πως ξερουν οτι 48 ωρες μετα την τοσο καλη του εμφανιση ΔΕΝ ΘΑ επαιζε στην Ξανθη και στα Play offs,επομενως ειναι αχρειαστος?
Παλι κερδος εχουμε,ε?(και μην μου πει κανενας οτι γλυτωνουμε το συμβολαιο,αυτο δεν ειναι επιχειρηματικο κερδος αλλα ΑΠΩΛΕΙΑ ΠΑΓΙΟΥ σε οποιαδηποτε επιχειρηση)
Αντε πειστε με οτι καποιοι δεν εχουν επωφεληθει (κατω απο τραπεζι συμφωνιες)
Υπερβολες?Ισως...Αλλα κυριοι ειστε αναξιοπιστοι..ΤΕΛΟΣ

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
ο χορος των αποδεσμευσεων -πωλησεων-δανεισμων συνεχιζεται

μετα απο καλβο-χαβιτο-ρουιζ-καμπορα-τζονσον κτλ φευγει και ο κοκε....
ο αρης δεν στεκεται σε ονοματα,ας παει στο καλο....
το θεμα ειναι πως δεν αναπληρωνονται με ισαξιους η καλυτερους
σε αυτο η διοικηση εχει αποτυχει παταγωδως και με το τελος της σεζον περιμενουμε την παραιτηση της

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.022
Πόντοι
5.015
ο χορος των αποδεσμευσεων -πωλησεων-δανεισμων συνεχιζεται

μετα απο καλβο-χαβιτο-ρουιζ-καμπορα-τζονσον κτλ φευγει και ο κοκε....
ο αρης δεν στεκεται σε ονοματα,ας παει στο καλο....
το θεμα ειναι πως δεν αναπληρωνονται με ισαξιους η καλυτερους
σε αυτο η διοικηση εχει αποτυχει παταγωδως και με το τελος της σεζον περιμενουμε την παραιτηση της

Πάλι καλά που δεν της δώσατε και συγχωροχάρτι επειδή έφερε τον Τσιώλη... Αν και στην περίπτωση που μπείτε στα play off παίζει και να της το δώσετε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom