Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
Η απαθεια του κοσμου ειναι ο,τι χειροτερο.Οσο για τους "δημοσιογραφους" ειναι κι αυτοι στις πληγες της ομαδας εδω και πολλα χρονια.Εδω καταστρεφεται ο,τι αξιολογο υπαρχει στην ομαδα και αυτοι ρωτουσαν τον Κοκε για το τι εχει να θυμαται αυτα τα χρονια απο την ομαδα.Το βρισκω τραγικο,αντι να βγουν να ριξουν τα μπινελικια σε αυτους που κανουν το κομματι τους και γιναν καποιοι μεσω του Αρη και ετοιμαζονται να τα διαλυσουν ολα τους κανουν και πλατες απο πανω.Τα προβατα-οπαδοι,οι τυχαρπαστοι της διοικησης και οι "πληρωμενοι" δημοσιογραφοι ηταν ειναι και θα ειναι οι πληγες...

Εμένα δε με εκπλήσσει καθόλου αυτό και απορώ γιατί εκπλήσσει εσένα, ξέρεις πώς δουλεύουν...

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
σηφακης την κανει περνουμε δασκαλακη φατι 50-50 νετο μενει, και καστιγιο
Ο Σηφακης που θα παει? ξερουμε?
Φατι ειναι μεγαλο κεφαλαιο για Αρη....θα ειναι μεγαλη απωλεια...(την ιδια αποψη εχω για Ρ.Γκιαρο κι ας ειναι μεγαλος)
Νετο, ΤΟ μεγαλο κεφαλαιο για τον Αρη.....αν φυγει αυτος, θα παω κι εγω Αμερικη με τον Κοκε...!!!

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
290
Πόντοι
36
Φατι ειναι μεγαλο κεφαλαιο για Αρη....θα ειναι μεγαλη απωλεια...(την ιδια αποψη εχω για Ρ.Γκιαρο κι ας ειναι μεγαλος)
Νετο, ΤΟ μεγαλο κεφαλαιο για τον Αρη.....αν φυγει αυτος, θα παω κι εγω Αμερικη με τον Κοκε...!!!
Το θεμα δεν ειναι πού θα παει ο καθενας....Από την στιγμη που ΔΕΝ μπορεις να τους κρατησεις,βγες,πες το τιμια και ωραια..Κανεις δεν θα σε κατηγορησει γι αυτο.
Παρε όμως και το μεγιστο των οικονομικών ανταλλαγματων που μπορεις...Με τον Αβρααμ λεγαμε...λεγαμε..αλλα ήταν ο μονος απο τον οποιο πηραμε λεφτα.Από τους υπόλοιπους?Μονο προπαγανδα ότι γλυτωνουμε χρηματα.Μα τί να το κανω ρε συ?Ας φυγουν ολοι τοτε,και ας παιζω με εφηβους που δεν κοστιζουν κιολας...Δεν ειναι ετσι.Το οτι γλυτωνεις χρηματα,γλυτωνεις για να φερεις καποιους....
Αλλα το βασικο ειναι ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΟΡΜΟ.Και αυτό ΔΕΝ γίνεται στον ΑΡΗ.Οπως επισης κορμο αποκτας μόνο όταν δεσεις εναν καλο και αξιο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ για καιρο.Αλλα στον ΑΡΗ μας,αυτα είναι όνειρα θερινής νυκτός.
Τα μεγαλα clubs του εξωτερικού,δεν τα αντιγραφουμε μονο στα συνθηματα,στα χαρτακια,στην εξεδρα και στα συνεδρια που καλουν οπαδους και λεσχη.Εκεί όπου πρεπει να τα αντιγραψουμε...δεν το κανουμε.

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16

Ο Σηφάκης πάει Γερμανία με 2-2.5 μύρια (μάλλον Λεβερκούζεν ή Σαλκε) για Φατί πάει Μαρσείγ με 2 μύρια , για Νέτο θα κάνει γερή πρόταση τον Ιούνιο ο Μαρινάκης ....αυτά !!!

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.828
Πόντοι
6.265
αν υπαρχουν μαλακες που δινουν για τον σηφακη 2 εκατομυρια ευρω να φυγει σημερα κιολας και με 500.000 ευρω τον τυλιγω και σε λαδοκολα και  τον στελνω :2funny:
για τον κοκε ολο χοντρο τον λεγατε και κρεας και τωρα που εφυγε σας επιασε ολους ο πονος :jerking:
ο νετο πρεπει και θα μεινει ο μαρινακης θα  παρει το τριτο το μακρυτερο η να παρει κανα παιχτη απο το υποκαταστημα του τον μπαοκ σε εμας δεν εχει καμια τυχη ο μπουλης

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
αν υπαρχουν μαλακες που δινουν για τον σηφακη 2 εκατομυρια ευρω να φυγει σημερα κιολας και με 500.000 ευρω τον τυλιγω και σε λαδοκολα και  τον στελνω :2funny:
για τον κοκε ολο χοντρο τον λεγατε και κρεας και τωρα που εφυγε σας επιασε ολους ο πονος :jerking:
ο νετο πρεπει και θα μεινει ο μαρινακης να παρει κανα παιχτη απο το υποκαταστημα του τον μπαοκ σε εμας δεν εχει καμια τυχη ο μπουλης

Γαμιέσαι :birdman: :birdman: :birdman:

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Αν ο Αρης του χρόνου δεν θα παίζει Ευρώπη (πιθανότατο) δεν θα φέρει καθόλου παίκτες απο εξωτερικό , θα φέρει κυρίως έλληνες ελεύθερους και κάποιους ξένους μέσα απο το πρωτάθλημα και κανένας τους δεν θα ξεπερνάει τα 150 χιλιαρικάκια ...Ακούγοντε ονόματα όπως Δασκαλάκης , Φυντανίδης , Ταραλίδης , Χαριστέας , Παπαδόπουλος Δ. , Καπετάνος , Ντε Γκρα , Μπαστία κ.α Όλοι μαζί δεν θα κάνουν όσο Σηφάκης+Φατί ...

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Καλά για τους γείτονες τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα , τουλάχιστον εμείς έχουμε να ελπίζουμε και στην U20 που πήραν το πρωτάθλημα , και όλοι να φύγουν έχουμε κάποια βάση ....αυτοί δεν ελπίζουν πουθενά ...!
Μάλλον όχι πήραν πρωτάθλημα στο γυναικείο , 1-2 καλές παίκτριες δεν θα `χουν ?

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
:huh: :huh: :huh:
φιλαρακι τοσα σου εχουνε σουρει και δεν αντιδρας
και τωρα αρπαχτηκες που σε ειπαν υποκαταστημα...??? :huh: :huh:

Εγώ δεν αντιδράω που έχω κατηγορηθεί κιόλας ότι μπαχαλεύω το thread σας με το να τσακώνομαι συνεχώς; Μη βλέπεις που τώρα έχει για 'μένα είναι σαν να έχει τελειώσει η χρονιά κι έχω ηρεμήσει... Πάντως για να σου λύσω την απορία δεν αρπάχτηκα, την παραφιλολογία σας την ξέρω πολύ καλά, απλά είχα καιρό να την πω σε κάποιον κιτρινιάρη κι έγραψα ένα "γαμιέσαι" για το καλό :2funny: :2funny: :2funny:

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Μετά το τέλος και των p.o ξεκινάν και τα χοντρά δράματα απο παο & αεκ , εκεί να δείτε super market για ευρωπή & γαύρο !

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Αν ο Αρης του χρόνου δεν θα παίζει Ευρώπη (πιθανότατο) δεν θα φέρει καθόλου παίκτες απο εξωτερικό , θα φέρει κυρίως έλληνες ελεύθερους και κάποιους ξένους μέσα απο το πρωτάθλημα και κανένας τους δεν θα ξεπερνάει τα 150 χιλιαρικάκια ...Ακούγοντε ονόματα όπως Δασκαλάκης , Φυντανίδης , Ταραλίδης , Χαριστέας , Παπαδόπουλος Δ. , Καπετάνος , Ντε Γκρα , Μπαστία κ.α Όλοι μαζί δεν θα κάνουν όσο Σηφάκης+Φατί ...
σιγα σιγα θα φερουν και τους Μαλλους, Λιολιδη, Κυζεριδη... :headbang:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Μπας και να παμε να μας δοκιμασει ο Τσιωλης?Ακου Δασκαλακης!Τερματοφυλακας ανεκδοτο...

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
Δεν είναι καθόλου ανέκδοτο είναι το μονο αληθές από ότι μαλακίες γράφονται

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Καλά για τους γείτονες τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα , τουλάχιστον εμείς έχουμε να ελπίζουμε και στην U20 που πήραν το πρωτάθλημα , και όλοι να φύγουν έχουμε κάποια βάση ....αυτοί δεν ελπίζουν πουθενά ...!
Μάλλον όχι πήραν πρωτάθλημα στο γυναικείο , 1-2 καλές παίκτριες δεν θα `χουν ?
κατσε και περιμενε να βγαλεις σαιζον με την U20
αληθεια γιατι εχετε χρεη;
παιχτες δεν αγορασατε,παιχτες πουλησατε χρυσαφι,γεματο παντα το γηπεδο και μεγαλη πορεια στην Ευρωπη
πως και χρωστατε παντου;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom