Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
Πάλι καλά που δεν της δώσατε και συγχωροχάρτι επειδή έφερε τον Τσιώλη... Αν και στην περίπτωση που μπείτε στα play off παίζει και να της το δώσετε...
φιλε εγω την διοικηση μου την σκιζω,δεν τις χαριζομαι.....διαβασε με και θα δεις
εσυ θα μου πεις για το φαξ????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
το πηγαινελα του ζαγορακη

εμεις σεν κανουμε την παπια.......

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.022
Πόντοι
5.015
φιλε εγω την διοικηση μου την σκιζω,δεν τις χαριζομαι.....διαβασε με και θα δεις
εσυ θα μου πεις για το φαξ????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
το πηγαινελα του ζαγορακη

εμεις σεν κανουμε την παπια.......

Κάνεις λάθος αν νομίζεις ότι δεν τα βλέπουμε. Αλλά τί θέλεις να μου πεις τώρα, πήρε έναν Π.Α.Ο.Κ. κωλοχανείο πριν 4 χρόνια, τον έφτασε εκεί που τον έφτασε σήμερα και θ' ασχολούμαι με το φαξ και το πήγαινε έλα;

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Ο Κόκε πάει Χιούστον
τωρα εγω ειμαι απο την φυση μου δυσπιστος....και ειδικα οταν ακουω για μεταγραφη στο Αμερικανικο Ποδοσφαιρο που "καιει" "κλεινει" καριερες.....ωραια τα ντολαρς αλλα εκει δεν εχουν ποδοσφαιρο και το ξερει ο ΚΟΚΕ και ο καθε καριεριστας...

Πολυ φοβαμαι οτι μεσω Αμερικης θα καταληξει ο Κοκε σε κανα αλλο ΝΤΟΠΙΟ σωματειο!!!!

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
Κάνεις λάθος αν νομίζεις ότι δεν τα βλέπουμε. Αλλά τί θέλεις να μου πεις τώρα, πήρε έναν Π.Α.Ο.Κ. κωλοχανείο πριν 4 χρόνια, τον έφτασε εκεί που τον έφτασε σήμερα και θ' ασχολούμαι με το φαξ και το πήγαινε έλα;
μαλλιασε η γλωσσα μου ,δεν σας ξαναρωταω για φαξ,λουκα λουκα,φιλικο με γαλατα,παραιτηση ζαγορακη κτλ
αφου δεν εχετε το ειδικο βαρος (κακαλα) να ρωτησετε......

υ.γ.
το αθλητικο κεντρο ειναι ετοιμο????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ουστ ρε γαμημενοι απο τον Αρη,να ψοφησετε ολοι,κρατηστε Αραβιδη και Καζναφερη που δεν ζηταν και πολλα,Ολες τις μαλακιες τις κανατε μαζεμενες φετος,πως να διαλυσεις ενα απο τα καλυτερα υλικα του πρωταθληματος σε ενα χρονο.Καταραμενοι να στε.

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
τωρα εγω ειμαι απο την φυση μου δυσπιστος....και ειδικα οταν ακουω για μεταγραφη στο Αμερικανικο Ποδοσφαιρο που "καιει" "κλεινει" καριερες.....ωραια τα ντολαρς αλλα εκει δεν εχουν ποδοσφαιρο και το ξερει ο ΚΟΚΕ και ο καθε καριεριστας...

Πολυ φοβαμαι οτι μεσω Αμερικης θα καταληξει ο Κοκε σε κανα αλλο ΝΤΟΠΙΟ σωματειο!!!!
μπα βλεπω να αλλαζει καριερα απο παικτης ποδοσφαιρου να γινεται του ποκερ
στα ντοπια τι να κανει; το χαγιατ του ριξε πορτα μετα το φεσι που εκανε.
Δεν του φτανει να παιζει με τους συμπαικτες (μη λεμε ονοματα) στα δωματια των ξενοδοχειων

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
το αν βρωμαει κατι παντως φαινεται στα αντανακλαστικα ενημερωσης του επισημου σαιτ της ΠΑΕ....
Οταν κατι "δεν παει καλα" το σαιτ ως δια μαγειας δεν ενημερωνεται...
Σε καθε αλλη περιπτωση, τα νεα εκει αναρτωνται αμεσως!!!
κι εδω μιλαμε για ακρα του ταφου σιωπη σημερα!!!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
το αν βρωμαει κατι παντως φαινεται στα αντανακλαστικα ενημερωσης του επισημου σαιτ της ΠΑΕ....
Οταν κατι "δεν παει καλα" το σαιτ ως δια μαγειας δεν ενημερωνεται...
Σε καθε αλλη περιπτωση, τα νεα εκει αναρτωνται αμεσως!!!
κι εδω μιλαμε για ακρα του ταφου σιωπη σημερα!!!
Ελα μωρε,κανεις πως δεν ξερεις,το μαγειρευουν να του χαλασουν τον χαρακτηρα,ως συνηθως...

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
KOKE (αποχαιρετιστηρια συνεντευξη): ......"Η πιο βαθιά μου ανάμνηση από τον ΑΡΗ είναι η ώθηση που δίνει ο κόσμος στην ομάδα. Αν μπορούσα να πάρω κάτι μαζί μου στην Αμερική, αυτό θα ήταν οι φίλαθλοι της ομάδας".

Βασικά δεν παιρνεις στην Αμερικη την Διοικηση μαζι σου ρε μεγαλε, και ασε μας εδω περα!!! Να ησυχασουμε απο δαυτους

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
ο χορος των αποδεσμευσεων -πωλησεων-δανεισμων συνεχιζεται

μετα απο καλβο-χαβιτο-ρουιζ-καμπορα-τζονσον κτλ φευγει και ο κοκε....
ο αρης δεν στεκεται σε ονοματα,ας παει στο καλο....
το θεμα ειναι πως δεν αναπληρωνονται με ισαξιους η καλυτερους
σε αυτο η διοικηση εχει αποτυχει παταγωδως και με το τελος της σεζον περιμενουμε την παραιτηση της

Ακολουθεί Σηφάκης , Φατί και ίσως Νέτο , σταματάει Ρονάλντο, δεν θα έχουμε του χρόνου τους δανικούς Μπονταντίγια , Ντανίλο , Καστίγιο . Ψάχνουμε ομάδα να πουλήσουμε Πρίττα , Τσέζαρεκ , Σακάτα ..... Μένει Βαγκέλι , Λαζαρίδης , Μίτσελ (πέρνει λίγα λεφτά για την αξία του) , Πορτίγια , Μενδρινός , Καζναφέρης ....στόχος για το 2011-12 η 5η θέση με αρκετούς έλληνες , με κάποιους απο U20 και Τσιώλη ! Αυτά θα δούμε έως Ιούνιο ! 

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.022
Πόντοι
5.015
Καλά ρε τέτοια σκούπα πέφτει στην ομάδα σας; Δεν πολυπαρακολουθώ τώρα τελευταία τί γίνεται... Με βλέπω για καλοκαίρι πάλι :sunglasses:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
και που να δειτε αν δεν μπειτε στα play off
κοντα 5 εκατομμυρια πηρε ΠΑΟΚ και Αρης απο τις φετινες πορειες στην Ευρωπη και παλι μεσα ειναι
ΥΓ φανταζεστε ο ΠΑΟΚ να αποδεσμευε τον καλυτερο παιχτη παραμονες play off?
Θα επεφταν τα τσιμεντα στην Τουμπα αλλα ξεχασα οτι πρεπει να απαντησω για το φαξ

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
Ακολουθεί Σηφάκης , Φατί και ίσως Νέτο , σταματάει Ρονάλντο, δεν θα έχουμε του χρόνου τους δανικούς Μπονταντίγια , Ντανίλο , Καστίγιο . Ψάχνουμε ομάδα να πουλήσουμε Πρίττα , Τσέζαρεκ , Σακάτα ..... Μένει Βαγκέλι , Λαζαρίδης , Μίτσελ (πέρνει λίγα λεφτά για την αξία του) , Πορτίγια , Μενδρινός , Καζναφέρης ....στόχος για το 2011-12 η 5η θέση με αρκετούς έλληνες , με κάποιους απο U20 και Τσιώλη ! Αυτά θα δούμε έως Ιούνιο ! 
σηφακης την κανει περνουμε δασκαλακη φατι 50-50 νετο μενει, και καστιγιο

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Τους κουπερ-χαβιτο δε μπορεις να τους πληρωσεις,τον κοκε το ιδιο-Τα εσοδα σου ηταν τα περισσοτερα ολοκληρης της ιστοριας σου...Οι σουπεραδες βαλανε πλατη στη διοικηση στο θεμα αντικαταστασης προπονητη μιλωντας παλι για ποντικια-πολλα δημοσιευματα περι πλουτισμο .Τελικα τι γινεται θα μαθουμε ποτε?     

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
κοντα 5 εκατομμυρια πηρε ΠΑΟΚ και Αρης απο τις φετινες πορειες στην Ευρωπη και παλι μεσα ειναι
Θα επεφταν τα τσιμεντα στην Τουμπα αλλα ξεχασα οτι πρεπει να απαντησω για το φαξ
Αλλη κατασταση φιλε,μην κανεις συγκρισεις,κι εσεις στα σκατα ειστε,καθε τοσο(στα στραβα)τα θυμαστε και μανουριαζετε.Το θεμα ειναι πως οποτε οι ομαδες μας πηγαν να κανουν κατι καλο κατι γινεται παντα και επιστρεφουμε στο σημειο εκκινησης.Χρονια τωρα...Του χρονου,το ροστερ του Αρη θα θυμιζει εκεινο πριν τον υποβιβασμο,μετριοι Ελληνες,μισθοφοροι ξενοι του εξαμηνου και ελπιδοφοροι πλιν ανετοιμοι πιτσιρικαδες.

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
280
Πόντοι
36
σηφακης την κανει περνουμε δασκαλακη φατι 50-50 νετο μενει, και καστιγιο
Ποιος βαζει στηχοιμα ότιΚΑΙ απο Σηφακη ΔΕΝ θα παρουμε τιποτα.....Οχι ολοι φυσικα γιατι καποιοι ΔΕΝ ειναι χαζοι εκει μεσα......

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Η απαθεια του κοσμου ειναι ο,τι χειροτερο.Οσο για τους "δημοσιογραφους" ειναι κι αυτοι στις πληγες της ομαδας εδω και πολλα χρονια.Εδω καταστρεφεται ο,τι αξιολογο υπαρχει στην ομαδα και αυτοι ρωτουσαν τον Κοκε για το τι εχει να θυμαται αυτα τα χρονια απο την ομαδα.Το βρισκω τραγικο,αντι να βγουν να ριξουν τα μπινελικια σε αυτους που κανουν το κομματι τους και γιναν καποιοι μεσω του Αρη και ετοιμαζονται να τα διαλυσουν ολα τους κανουν και πλατες απο πανω.Τα προβατα-οπαδοι,οι τυχαρπαστοι της διοικησης και οι "πληρωμενοι" δημοσιογραφοι ηταν ειναι και θα ειναι οι πληγες...

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
και οι δικες σας δημοσιογραφαρες δεν πανε πανω,κι αυτοι οπως θελουν τα παρουσιαζουν σε σας τα προβατα,καθε φορα που κατι παει στραβα,φωτογραφια με τους αραβες βλεπουμε στις εφημεριδες....η οχι??? ;)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.022
Πόντοι
5.015

Stories

Νέο!