You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
Τελικα εμεις θα κανουμε το απολυτο με Τσιωλη....
θα τα παρουμε ολα τα ματσακια...αφου πηραμε και το χτεσινο με ανατροπη και μειον παιχτη, τι να πω....
αλλα αντε να χασει βαθμο ο Βολος....απο τον ΠΑΟ? χαζος ειναι ο ΠΑΟ? να βαλει τον ΑΡΗ στα πλει-οφφς? Ο Βολος πωλειται εξαλλου....
Αντε τωρα να θυμομαστε τους τζαμπα βαθμους που χασαμε, ειτε με διαιτησιες στυλ Εργοτελη, ΠΑΟ, ειτε με δοκαρια, ειτε με αθλιες εμφανισεις οπως Πανιωνιο/Ηρα, ειτε με μαλακια οπως Λαρισα στο 93'
θα τα παρουμε ολα τα ματσακια...αφου πηραμε και το χτεσινο με ανατροπη και μειον παιχτη, τι να πω....
αλλα αντε να χασει βαθμο ο Βολος....απο τον ΠΑΟ? χαζος ειναι ο ΠΑΟ? να βαλει τον ΑΡΗ στα πλει-οφφς? Ο Βολος πωλειται εξαλλου....
Αντε τωρα να θυμομαστε τους τζαμπα βαθμους που χασαμε, ειτε με διαιτησιες στυλ Εργοτελη, ΠΑΟ, ειτε με δοκαρια, ειτε με αθλιες εμφανισεις οπως Πανιωνιο/Ηρα, ειτε με μαλακια οπως Λαρισα στο 93'
paranomos68
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2009
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
kαι μετα μιλατε για διαιτησιες αιμα το πηγατε τον αστερα
Εχεις να ακουσεις τωρα...........
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Καλα αυτος ο Κωσταντινεας τελειως επικυνδινος για το αθλημα,με λαθη εκατερωθεν,τα πιο σοβαρα σε βαρος της Τριπολης αλλα τα πιο "αθορυβα" που ηταν και τα περισσοτερα τα εδινε σε βαρος μας,κατι ανυπαρκτα φαουλ εξω απο την περιοχη,θυμαμαι και κανα δυο περιπτωσεις οφ σαιτ.Σακατα αγορι μου,δεν κανεις,πανε βοηθα την κατασταση στη Φουκοσιμα καλυτερα.Χουανμα τερματοφυλακας ειναι ανεκδοτο,σε καθε φαουλ και κορνερ εκλεινα τα ματια και εκανα βουντου.Σακης Τσιωλης,κλειστο συμβολαιο για 5 χρονια,για μενα ο,τι καλυτερο συνεβη για φετος,εστω και απο συγκυριες...
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
ω γιες...συμφωνω σε ολα...Καλα αυτος ο Κωσταντινεας τελειως επικυνδινος για το αθλημα,με λαθη εκατερωθεν,τα πιο σοβαρα σε βαρος της Τριπολης αλλα τα πιο "αθορυβα" που ηταν και τα περισσοτερα τα εδινε σε βαρος μας,κατι ανυπαρκτα φαουλ εξω απο την περιοχη,θυμαμαι και κανα δυο περιπτωσεις οφ σαιτ.Σακατα αγορι μου,δεν κανεις,πανε βοηθα την κατασταση στη Φουκοσιμα καλυτερα.Χουανμα τερματοφυλακας ειναι ανεκδοτο,σε καθε φαουλ και κορνερ εκλεινα τα ματια και εκανα βουντου.Σακης Τσιωλης,κλειστο συμβολαιο για 5 χρονια,για μενα ο,τι καλυτερο συνεβη για φετος,εστω και απο συγκυριες...
και προσθετω...Καστίγιο, κανεις μαλακιες σε τοσο κρισιμο αγωνα! εσυ στα @@@ σου, θα σηκωθεις να φυγεις! εμεις ομως θα μεινουμε
ρε αδελφέ πως γίνεται να είσαι τόσο ανορθόγραφος?Κλεμε τους πεταμενους χαζοβαθμους και τα λαθη τις φετινης διοικησεις.
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Συμφωνω για Καστιγιο,το ξεχασα κι εγω,ελπιζω να τον ξεχασουμε γενικοτερα...ω γιες...συμφωνω σε ολα...
και προσθετω...Καστίγιο, κανεις μαλακιες σε τοσο κρισιμο αγωνα! εσυ στα @@@ σου, θα σηκωθεις να φυγεις! εμεις ομως θα μεινουμε
Quasimodo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 1.987
- Πόντοι
- 6.955
Διάβασε το ποστ μου, δες και το ματς και τα ξαναλέμε.kαι μετα μιλατε για διαιτησιες αιμα το πηγατε τον αστερα
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
κι εγω απορω να μας καταλογιζουν οτι δεν αναγνωριζουμε διαιτητικες ευνοιες (ασε τις αδικιες)...Γυρίσαμε από Τρίπολη...ΚΑΡΔΙΑΚΟΙ ΠΑΛΙ...
Σήμερα έπαιζες με 9 παίχτες και γύρισες ματς...Αυτά δεν γίνονται...
Η διαιτησία και οι επόπτες για γέλια...
Ακυρώνει κανονικό γκολ του Αστερα, δίνει ανύπαρκτο πέναλτυ στον Αστέρα, δεν δίνει κανονικό πέναλτυ στον Αστέρα, μας κόβει από 2 τετ-α-τετ, δεν δίνει χερι του Αστερα στην περιοχή...
Ο,τι να ναι...
μια χαρα τα ειπες! και τα πλην και τα συν!
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.234
- Πόντοι
- 5.015
Τελικα εμεις θα κανουμε το απολυτο με Τσιωλη....
Αν δεν το έχεις ήδη ακούσει, σε ενημερώνω ότι μέχρι πριν λίγο καιρό ο Π.Α.Ο. ήθελε να πέσετε εσείς και ο Ατρόμητος... Οπότε δε νομίζω να χαριστεί!
tasosedess
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
<object width="640" height="390"><param name="movie" value="
"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="390"></embed></object>
κατι τετοιο βλεπω και μετα θυμαμαι τον κοκε που δεν μπορει να βρει φορτηγο στα 10 μετρα και με πιανουν τα διαολια μου....
κατι τετοιο βλεπω και μετα θυμαμαι τον κοκε που δεν μπορει να βρει φορτηγο στα 10 μετρα και με πιανουν τα διαολια μου....
ZIGOLLO
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ειναι fake αυτα δε γινονται με τιποτα ..<object width="640" height="390"><param name="movie" value=""></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="390"></embed></object>
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 2K