Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
λες και εσυ δεν θα εκανες το ιδιο
η λεσχη τον Αυγουστο θα υπαρχει;

ο ΑΡΗΣ ειναι η μοναδικη ομαδα σε ποδοσφαιρο και μπασκετ που δεν εχει ριξει καμια ομαδα τις βορειου ελλαδος(δυστηχως) και δεν εχει βαλει παιχτες του να κατσουν να χασουν για να φαει καποιος φουντο.
Το αντιθετο κανει η γρια και ο τουρκος

Επισκέπτης
ο ΑΡΗΣ ειναι η μοναδικη ομαδα σε ποδοσφαιρο και μπασκετ που δεν εχει ριξει καμια ομαδα τις βορειου ελλαδος(δυστηχως) και δεν εχει βαλει παιχτες του να κατσουν να χασουν για να φαει καποιος φουντο.
χωρις να θελω να σε διαψευσω απλα να σου θυμησω το περδινο παιχνιδι αστερας-αρης στην τριπολη οχι με χαλασε που επεσε η λιβαδεια αλλα το συγκεκριμενο παιχνιδι νομιζω οτι ηταν φιλικο. ;)

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Φιλικο μπορεις να το πεις απο διαφορες μεριες δεν γινεται ολα τα παιχνιδια να τα χτυπας λες και ειναι τελικος ειναι λογικο οταν εχει σχεδον τελειωσει η χρονια και εχουν κριθει τα παντα και η θεση της ομαδος καποια παιχνιδια η ομαδα να τα παιζει χαλαρα με δοκιμες και οτι βγει.
Δεν χρειαζεται να μιλαμε για κραγμενα στησιματα ομαδων οπως απο μερια τις τρουμπας η τις ομαδος που δεν γεμιζει ουτε ταξι.

Επισκέπτης
φυσικα ο καθενας το κοιταει απο τη σκοπια που τον βολευει εσυ λες οτι δεν γινετε να χτυπας ολα τα ματς.αυτο δεν υπαρχει μια ομαδα πρεπει να χτυπαει ολα τα ματς ειδικα οταν κρινετε η τυχη αλλων ομαδων.η χρονια μπορει να ειχε κριθει για τον αρη οχι ομως για τον αστερα την ξανθη τη λιβαδεια.αρα υπηρχε ενδιαφερον.με την ιδια λογικη οταν ο παοκ ειχε χασει απο την καλαμαρια δεν ειχε ενδιαφερον..αρα καλως εκανε και επαιξε χαλαρα....

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Δεν νομιζω πουθενα να ειπα οτι δεν εκανε καλα ο παοκ...Αντιθετος λεω καλα κανανε απλα θελω καποια πραγματα να λεγονται σωστα ειδικα για καποιες ομαδες.
Εγω σταματησα να πηγαινω στο μπασκετ ουτε καν ασχολουμαι να μαθω τι κανει ο ΑΡΗΣ απο τι χρονια που σωσανε το παοκ.
Απλα εγω ποτε δεν το παιζω μακεδονομαχος.

Επισκέπτης
δυστυχως η ευτυχως αυτα θα γινονται παντα.η σκοπιμοτητα καλως η κακως υπαρχει παντου δεν ειναι ελληνικο φαινομενο.απλα παντα παιζει ρολο να εχεις την καταλληλη στιγμη τις καταλληλες διασυνδεσεις για να περνεις τα αποτελεσματα που θες και εσυ αλλα το σημαντικοτερο οι αντιπαλοι σου.το ασχημο ειναι οτι ολοι τα γνωριζουν αλλα κανεις δεν κανει κατι για να το διορθωσει με πιο προσφατο παραδειγμα οτι αυτος που αποδεδειγμενα στηνει παιχνιδια στη χειροτερη θα κατηγορηθει για πλημελημα βλεπε μπεος.αντιθετα στην ιταλια που θεωρειτε διεφθαρμενη και η γιουβε επεσε κατηγορια και καποιοι πηγαν φυλακη.εδω :idiot:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.246
Πόντοι
5.015

Έτσι λες; Κάτσε διάβασε ιστορία μικρούλη για να δεις ποιος έριξε στη Β' το '74 τον Απόλλωνα, το '72 τον Πιερικό και το '86 τον Πανσερραϊκό...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.246
Πόντοι
5.015
Δεν νομιζω πουθενα να ειπα οτι δεν εκανε καλα ο παοκ...Αντιθετος λεω καλα κανανε απλα θελω καποια πραγματα να λεγονται σωστα ειδικα για καποιες ομαδες.
Εγω σταματησα να πηγαινω στο μπασκετ ουτε καν ασχολουμαι να μαθω τι κανει ο ΑΡΗΣ απο τι χρονια που σωσανε το παοκ.
Απλα εγω ποτε δεν το παιζω μακεδονομαχος.

Μην τα λες αυτά γιατί θα σε κράξουνε οι "άσπιλοι" συνοπαδοί σου :2funny: :2funny: :2funny:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
AGNIUS σου απάντησα σε κάτι συγκεκριμένο, στην ειρωνεία σου για το ότι το παίζω αντίπαλος του κατεστημένου... Και σου απάντησα ότι για το ματς της Καλαμαριάς ΔΕΝ κολλάει η ειρωνεία σου, εκεί μπορείς να μου προσάψεις άλλα... Όσο για το ματς του Βόλου ήταν απλά μία ακραία κίνηση για να σας σπάσουμε τα αρχίδια γιατί όπως σου ανέφερα και έκανες πως δεν το είδες το μπαράζ εκείνο είχε γίνει μόλις 15 χρόνια μετά την υπόθεση Κούδα οπότε οι σχέσεις μας με το γάβρο ήταν ούτως ή άλλες τεταμένες...
Τι τεταμενες ρε φιλε,πλακα μου κανεις?τεταμενες και σηκωνεις πανο υπερ τους να σηκωσουν το κυπελλο?Δεν υπηρχε αλλος τροπος να μας σπασετε τ'αρχιδια.επρεπε να ξεφτυλιστειτε σαν λαος?Για το ματς με την Καλαμαρια τα ειπαμε,μην λεμε τα ιδια συνεχεια...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
λες και εσυ δεν θα εκανες το ιδιο
η λεσχη τον Αυγουστο θα υπαρχει;
Στο μπασκετ που μπορουσα να το κανω ανετα και χωρις μαλιστα να κατηγορηθω,ΔΕΝ το εκανα.Για την λεσχη δεν μ'ενδιαφερει καθολου φιλε...

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6

κοίταξε τα μπασταρδάκια :2funny: θα τα κάνουμε εδώ μέσα να είναι :rockon: πρωί και βραδυ :s&m_3: το μεσημέρι θα τους γαμάμε :fuck1: έτσι για πλακα :s&m_2:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.997
Πόντοι
6.955
Δε μου λες ρε ΤΟΥΡΚΕ, αν πήγαινα στην ίδια κερκίδα με τα χανούμια πώς θα σου φαινόταν;
Και που 'σαι, το πανόι στο μπαράζ του Βόλου αποδεικνύει ποιον μισείς περισσότερο...

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Womanaholic  :jerking: :jerking:
Για πες μου εσυ που μαλλον εζησες εκεινες τις εποχες απο το 50 μεχρι τωρα πως τους ριξαμε? :2funny:

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Έτσι λες; Κάτσε διάβασε ιστορία μικρούλη για να δεις ποιος έριξε στη Β' το '74 τον Απόλλωνα, το '72 τον Πιερικό και το '86 τον Πανσερραϊκό...

Και ΠΑΡΑ πολύ καλά κάναμε που τους ρίξαμε τότε και αν μας δοθεί η ευκαιρία θα τους ρίξουμε ξανά , όπως και κάτι άλλα υποκαταστήματα του συμπολίτη όπως Δράμα , Κομοτηνή , Ξάνθη , Βέροια που αρέσκονται φυσικά να ανοίγουν τα πόδια τους σε όλες τις Αθηναικές + παοκ , και παίζαν "τελικό" με ΑΡΗ και φυσικά η κομπλεξική γριά που τουλάχιστον όμως φερόταν το ίδιο κομπλεξικά και στον παοκ μόνο ΠΑΣ & Εδεσαικός παίζανε χωρίς νταβάδες .... Χίλιες φορές να παίζω με ΟΦΗ , Τρίπολη , Βόλο Καλαμάτα , Λειβαδειά παρά με τους πουλημένους δήθεν Μακεδονοθράκες !!!!

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.997
Πόντοι
6.955
μπαοκια ακόμη αναρωτιέστε γιατί έχετε τρίχες στους ώμους σας;;;

BOUGA

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
75
Πόντοι
1
Άντε να δούμε...

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.997
Πόντοι
6.955
Γυρίσαμε από Τρίπολη...ΚΑΡΔΙΑΚΟΙ ΠΑΛΙ...
Σήμερα έπαιζες με 9 παίχτες και γύρισες ματς...Αυτά δεν γίνονται...

Η διαιτησία και οι επόπτες για γέλια...
Ακυρώνει κανονικό γκολ του Αστερα, δίνει ανύπαρκτο πέναλτυ στον Αστέρα, δεν δίνει κανονικό πέναλτυ στον Αστέρα, μας κόβει από 2 τετ-α-τετ, δεν δίνει χερι του Αστερα στην περιοχή...

Ο,τι να ναι...

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.997
Πόντοι
6.955
Καστίγιο είσαι ΤΡΑΓΙΚΟΣ. Χουάνμα, κάνε άλλη δουλειά αγόρι μου, δεν το 'χεις. Το ότι έπιασες το πέναλτυ δεν μου λέει κάτι, πάνω σου ήρθε η μπάλα. Και γω που παίζω ερασιτεχνικα θα το πιανα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom