Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/80093787309547780364.jpg[/img[/URL]]

[/quote]

Αυτή η φωτογραφία από πότε είναι απ' τη δεκαετία του '60 που ήταν όλα ρομαντικά; Σίγουρα το συγκεκριμένο σύνδεσμο θα τον κάψαμε τα επόμενα χρόνια :2funny: :2funny: :2funny:

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Την πινακιδα αυτη την εβαλαν, τραβιξαν την φωτογραφια και την ξαναεβγαλαν  :2funny: :2funny:

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6

XA XA πλακα έχετε,βρε τον φουκαρά τον μπαοκ να ούμε

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
πουτσα ποθυτσα ετσι για να μιν λετε πολα πολα κολοτουρκι

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
πουτσα ποθυτσα ετσι για να μιν λετε πολα πολα κολοτουρκι

Μεταφραση: πουτσα πουτσα ετσι για να μην λετε πολλα πολλα κωλοτουρκοι

Υ.Γ. για να καταλαβαινουμε και τι λες

Καλα ρε εμεις οι τουρκοι θα σε διορθωνουμε?

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
έτσι θα σε κάνω να τρελαίνεσαι και να ψάχνεις ακόμα και τον ίσιο σου
βρε τα καημένα άκου εκεί μειοψηφία τις πόλις τώρα το πήρανε χαμπάρι αυτά, ο κόσμος το έχει τούμπανο και αυτή κρυφό καμάρι

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.987
Πόντοι
6.955
Τι έγινε τελικά με τα τηλεφωνήματα Πατέρα στο Δαλούκα;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
Μεταφραση: πουτσα πουτσα ετσι για να μην λετε πολλα πολλα κωλοτουρκοι

Υ.Γ. για να καταλαβαινουμε και τι λες

Καλα ρε εμεις οι τουρκοι θα σε διορθωνουμε?

:2funny: :2funny: :2funny: Μετά αποκαλεί εμάς μογγόλους :2funny: :2funny: :2funny:

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Τι έγινε τελικά με τα τηλεφωνήματα Πατέρα στο Δαλούκα;

Τι θες να εγινε ? ολοι το εχουν τουμπανο και εσυ κρυφο καμαρι.
Το αρης παο ηταν αβαβα και το αρης ΠΑΟΚ το στησανε υπερ σας.

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
τα κάνανε πάλι τουρλού έτσι για να μην μπορείς να μιλήσεις μαζί πάγια τακτική τους είναι αυτή

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Σχεδον ολοι η αγωνιστικη εχει βρομισει ειδικα αυτο τις γριας με το τελι.
Και εμεις παμε να παιξουμε στη τριπολιτσα που οι παντες εκει εχουν στο μιλητο τα διαιτιτακια και μυξοκλεγονται για να σωθουν αρχισαν να μπαοκοφερνουν και εκει κατω.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
Αυτα να τα θυμασαι και οταν το παιζεις μακεδονομαχος και αντιπαλος του κατεστημενου... :2funny: :2funny:

Κοίτα αυτό που υπενίσσεσαι, για το πανό και την στάση των οπαδών μας στο θρυλικό ματς με την Καλαμαριά ΔΕΝ κολλάει γιατί τότε ρίχνοντας εσάς σώσαμε την Καλαμαριά και όχι κάποια αθηναϊκή ομάδα πράγμα το οποίο ΤΕΧΝΙΕΝΤΩΣ δεν το αναφέρετε ποτέ όταν αναφέρεστε σ' εκείνο το ματς... Όσο για το αν είμαι αντίπαλος του κατεστημένου και το πώς παίζω ειδικά τον Ολυμπιακό το έχω αποδείξει με τον τσαμπουκά που παίζω πάντα τη βρώμικη ομάδα του Πειραιά την οποία την τελευταία δεκαετία έχω γαμήσει 11 φορές σε πρωτάθλημα και κύπελλο (ούτε στο όνειρό σου...) Το ότι σήκωσε η Θύρα 4 εκείνο το πανό για να σας σπάσει τ' αρχίδια χωρίς να λέω ότι δεν ήταν υπερβολή δε σημαίνει κι ότι ήμασταν φιλαράκια με το γάβρο, πώς θα μπορούσε άλλωστε να ισχύει κάτι τέτοιο μόλις 15 χρόνια μετά την υπόθεση Κούδα... Αλλά αυτά τα ξεχνάτε ως συνήθως γιατί έχετε επιλεκτική μνήμη!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Κοίτα αυτό που υπενίσσεσαι, για το πανό και την στάση των οπαδών μας στο θρυλικό ματς με την Καλαμαριά ΔΕΝ κολλάει γιατί τότε ρίχνοντας εσάς σώσαμε την Καλαμαριά και όχι κάποια αθηναϊκή ομάδα πράγμα το οποίο ΤΕΧΝΙΕΝΤΩΣ δεν το αναφέρετε ποτέ όταν αναφέρεστε σ' εκείνο το ματς... Όσο για το αν είμαι αντίπαλος του κατεστημένου και το πώς παίζω ειδικά τον Ολυμπιακό το έχω αποδείξει με τον τσαμπουκά που παίζω πάντα τη βρώμικη ομάδα του Πειραιά την οποία την τελευταία δεκαετία έχω γαμήσει 11 φορές σε πρωτάθλημα και κύπελλο (ούτε στο όνειρό σου...) Το ότι σήκωσε η Θύρα 4 εκείνο το πανό για να σας σπάσει τ' αρχίδια χωρίς να λέω ότι δεν ήταν υπερβολή δε σημαίνει κι ότι ήμασταν φιλαράκια με το γάβρο, πώς θα μπορούσε άλλωστε να ισχύει κάτι τέτοιο μόλις 15 χρόνια μετά την υπόθεση Κούδα... Αλλά αυτά τα ξεχνάτε ως συνήθως γιατί έχετε επιλεκτική μνήμη!
Δεν εχει σημασια ποιον ριξατε και ποιον σωσατε,σημασια εχει το οτι σπρωχνατε τους παικτες σας να χασουν παιχνιδι,κατι το οποιο εκτος απο μεγιστη ξεφτιλα,σε οποιοδηποτε σοβαρο πρωταθλημα τιμωρειται για δυσφημηση του αθληματος.Οσο για το ματς του Βολου,κανατε κερκιδα υπερ της ομαδας που θεωρειται απο τα κατεστημενα του ελληνικου πρωταθληματος,για αυτο και ειναι ειρωνικο να το παιζεις επαναστατης και ολα οσα προπαγανδιστικα βγαλαν προς τα εξω οι δημοσιογραφοι σας.Αν οπαδοι της ομαδας μου καναν κατι απο αυτα,τουλαχιστον δεν θα με εκανε περηφανο...

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Δεν εχει σημασια ποιον ριξατε και ποιον σωσατε,σημασια εχει το οτι σπρωχνατε τους παικτες σας να χασουν παιχνιδι,
λες και εσυ δεν θα εκανες το ιδιο
η λεσχη τον Αυγουστο θα υπαρχει;

Επισκέπτης
περσι ο αρης εσωσε τον αστερα αυριο αραγε τη θα γινει :think:χι τιποτα αλλο για να σωθουμε και εμεις απο αυριο

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
Δεν εχει σημασια ποιον ριξατε και ποιον σωσατε,σημασια εχει το οτι σπρωχνατε τους παικτες σας να χασουν παιχνιδι,κατι το οποιο εκτος απο μεγιστη ξεφτιλα,σε οποιοδηποτε σοβαρο πρωταθλημα τιμωρειται για δυσφημηση του αθληματος.Οσο για το ματς του Βολου,κανατε κερκιδα υπερ της ομαδας που θεωρειται απο τα κατεστημενα του ελληνικου πρωταθληματος,για αυτο και ειναι ειρωνικο να το παιζεις επαναστατης και ολα οσα προπαγανδιστικα βγαλαν προς τα εξω οι δημοσιογραφοι σας.Αν οπαδοι της ομαδας μου καναν κατι απο αυτα,τουλαχιστον δεν θα με εκανε περηφανο...

AGNIUS σου απάντησα σε κάτι συγκεκριμένο, στην ειρωνεία σου για το ότι το παίζω αντίπαλος του κατεστημένου... Και σου απάντησα ότι για το ματς της Καλαμαριάς ΔΕΝ κολλάει η ειρωνεία σου, εκεί μπορείς να μου προσάψεις άλλα... Όσο για το ματς του Βόλου ήταν απλά μία ακραία κίνηση για να σας σπάσουμε τα αρχίδια γιατί όπως σου ανέφερα και έκανες πως δεν το είδες το μπαράζ εκείνο είχε γίνει μόλις 15 χρόνια μετά την υπόθεση Κούδα οπότε οι σχέσεις μας με το γάβρο ήταν ούτως ή άλλες τεταμένες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom