Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

TranceMedia

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
Βαζελακια σας στελνω ενα βιντεακι ολο τρελα ετσι για θυμαστε και να ματωνει το κωλαρακι σας χαχαχαα

μην το δειτε εααν δεν πιειτε πρωτα DA PIPA ειναι απαραιτητο ακουστε που σας λεω

ggl

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2006
Like
3
Πόντοι
0
και ακόμα δεν σας ξέσκισε ο ΡΙΜΠΟ! Πως πονάει απο περυσι; Και ο Ιωνικός;

TranceMedia

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
Ρε μην τους λες τετοια για Ριμπο γιατι ακομα τον θυμουνται και τρεχουν χαχαχαχαχα

TranceMedia

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1

metallica1

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0

TranceMedia

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
Πορδη μαζεψε το στομα σου χουλιγκαν της φαπας :grin: :grin:

doken

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά ,καλησπέρα απόγονους και μη.
Από ότι βλέπω τσακώνεστε έτσι.Μπράβο καλά κάνετε.Το κάναμε bourdelo to forum.Τώρα λέω να αρχίσω να την λέω στους βάζελους γιατί το πρωί έκανα διεθνείς σχέσεις με τους απόγονους.Αλλά από που να αρχίσω?Αλλά και οι γαύροι ρε παιδί μου, μη πάρει κανένας άλλος πέναλντι ,λές και έχουν την αποκλειστικότητα :grin: :grin: :grin:
ʼλλα ρε βάζελοι ούτε δεύτερη μπαλιά ρε παιδί μου.Το καλύτερο υπνωτικό είναι βλέπεις βάζελο.Τι είναι αυτό το πράμα?Και ρε σεις μη λέτε για ξύλο και τέτοια.Δεν λέω να τσακώνεστε γιατί αν δεν υπήρχαν οι μεν δεν θα υπήρχαν οι δεν και πάει λέγοντας αλλά ξεκολάτε από το ξύλο(ειλικρινά σας μιλάω δεν αξίζει).Όσο για τα χανούμια κάτι δεν καλά ή κάνω λάθος.Και καλά οκ στην Ελλάδα δεν πολυτρέχει τίποτα αλλά στο Champions ,που θέλουν και την πρώτη νίκη?Κοντός ψαλμός...

doken

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Γιατι και οι γαυροι στο c.l. για την πρώτη νικη δεν πάνε? (εκτος έδρας)
Ναι ρε φίλε sorry έχεις δίκιο αλλά πρόσεξε άλλο είναι πρώτη νίκη γενικώς και άλλο πρώτη εκτός.Στη τελική ο γαύρος τι είχε τι έχασε αλλά ΑΕΚ που βγαίνει σπάνια Champion πρέπει να την κάνει.Ο βάζελος πρέπει να νικήσει μέσα έξω με τους ανθρακωρύχους που παίζει αν και για το εκτός παιχνίδι ψιλοχλωμό το βλέπω αλλά θα δούμε ,δεν ξέρω κιόλας

doken

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Γενικά όλοι τα τελευταία χρόνια ταχουν κάνει σκατά.
Σε λίγο θα βγαίνει cl μονο ο πρωταθλητής και αυτός με προκριματικά.
Δυστηχώς με κλανειές δε βάφονται αυγά που λέει και οι παροιμία.
Ε καλά ναι αυτό είναι σίγουρο γιατί στην τελική ποιος γαμιέται για την Ευρώπη πλέον?Μόνο οι βάζελοι .Και μιλάω για τους οπαδούς έτσι.Όχι διοίκηση και παπαριές.

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Ο αναστοπουλος ,αυτος που εκανε μακροβουτια και κερδιζε πεναλτυ, εχει κανει πρωκτοραφη η οχι? Σιγουρα θα ξερεις οτι ο αναστοπουλος ειναι γνωστος πουστης του κολονακιου

Α) Δεν το ξέρω.
Β) Που κολλάει ο alenatore με τον Ηλιόπουλο; Το τί έγινε με τον ηλιόπουλο, το ρώτησε ο αρχικός poster, και φυσικά από ανθρώπινο ενδιαφέρον συνέχισα την ερώτηση.
Γ) Όπως και να έχει, καλύτερα να τον τρως γιατί το γουστάρεις, παρά γιατί σε πιάσανε, σε βάλανε σε πούλμαν και σε γαμούσανε με το ζόρι στην διαδρομή της εθνικής.

Urban legend έχει γίνει το παιδί.

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Ποπο ρε μάγκες, τι μπουρδέλο είναι αυτό... Δεν το φανταζόμουνα ότι θα φτάσει εκεί η δουλειά.. Τέτοιο μπουρδέλο έχω να δω από το τσατ του supersport.gr που έμπαινα στα 16 μου και τσακωνόμουνα με τα άλλα παιδάκια..

Τα forum του supersport έχουν αφήσει εποχή!
Ποιός πούστης έγραφε τα posts με την σκατόλη;
:grin: :grin: :grin:

Εγώ το μόνο που περιμένω είναι τo σχολιο του sxsite για τον Κοσκωτά, γιατί την έκανε λίγο στο συγκεκριμένο θέμα, όπως και οι περισσότεροι.

Δεν την έκανα, απλά περιμένω δω τι τι ενδιαφέρον θα πει ο doken. Με μεγάλη αγωνία. Γιατί πραγματικά υπάρχουν κάποιες λεπτομέριες για το ποιόν του Κοσκωτά, πριν αναλάβει τον Ολυμπιακό, που γενικώς γίνονται γαργάρα.

Quiz: Ποιάς ομάδας φίλαθλος υπήρξε ο Κοσκωτάς και μάλιστα είχε και εισητήριο διαρκείας; Για να βοηθήσω, είναι η ίδια ομάδα που έπαιξε ποδόσφαιρο ο Βίκτωρας (ο Μητρόπουλος ντε).

Γιατί εμένα μου την δίνουν οι βρισιές εκατέρωθεν, αλλά μεταξύ αυτών ο ντόκεν σας απάντησε, σωστά ή λάθος, σε ό,τι κι αν του είπατε.

Ο doken απάντησε με πράγματα αποσπασματικά και ατάκτως ειρημένα.
Για την ακρίβεια, θυμήθηκε την υπόθεση Μπαλή (που ο Ολυμπιακός αθωώθηκε) και φυσικά δεν είπε κουβέντα επί της ουσίας για τα "λουλούδια". Θυμήθηκε το Καραϊσκάκη, αλλά βέβαια έκανε γαργάρα το αμαρτωλό παρελθόν της Περιβόλας.

Αλλά για το μεγαλύτερο οικονομικό σκάνδαλο όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά στην Ελλάδα, νομίζω ότι κοινή πολιτική είναι το δημοφιλές "τουμπεκί".

Εκεί που χτυπάει συνήθως κάποιος τον Ολυμπιακό είναι στη ποιότητα των διοικούντων του (και όχι όλων, όπως πχ. ο Γουλανδρής) και όχι η ποιότητα του ίδιου του συλλόγου.

Βέβαια. Βολεύει πολλούς να αναφέρονται στην πιθανή ποινή του υποβιβασμού της ομάδας λόγω των κοσκωτικών χρεών για να ξεχνάνε την ψήφο του Ανδριανόπουλου που έσωσε τον δικό τους κώλο από τον υποβιβασμό. Η τον υποβιβασμό του '35 που απεφεύχθη λόγω... αναδιάρθωσης.

Νομίζω αυτό που καίει τους βάζελους πάνω απ' όλα είναι η μεγαλοψυχία του ιστορικού παράγοντα. Γιατί όσο και αν προσπαθούν να βρεθούν στην θέση του (ασχέτως αν κατά την άποψη μου δεν θα έκαναν το ίδιο, γιατί είναι και κομπλεξικοί), δεν βρίσκουν δικαιώματα.

Ααα και sxsite, κόψε τις εξυπνάδες ρε φίλε. Ξέρουμε ότι μπορείς να τις κάνεις, αλλά με το γενικότερο στυλ και με τα λινκ των λινκ ω λινκ δεν ταιριάζουν..

Συγνώμη, αλλά εγώ φταίω που υπάρχουν και αποδείξεις;
Τι να κάνουμε, άλλοι αερολογούν και μιλάνε για φρεγάτες, και άλλοι δείχνουν πρωτοσέλιδα της Ηχούς.

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Για το 2ο που λές, ουτε εσυ ξέρεις (εκτος αν ήσουν μες το πούλμαν) ουτε εγω ξέρω τι πραγματικά εγινε.
Εσυ πάντως θα έβαζες το πουτσο σου σε αντρικό κώλο μπροστά σε 50 ατομα?
Εγω πάντως δε θα τοκανα.

Ούτε και εγώ.
Αλλά έχεις υπόψη σου πως τον πιάσανε;
Και τι γύρευε στο πούλμαν;
Όταν τα βάζεις με το πλήθος, πρέπει να είσαι προετοιμασμένος. Το τυπάκι πήγε να πουλήσει μαγκιά. Και τον ξεμαγκέψανε.

Οτι γιναν πολλά ασχημα γιναν, αυτο που λές εσυ όμως και όλοι οι γαυροι που κάθεστε και τραγουδάτε 30.000-40.000 κόσμος σύνθημα για σκηνικό που έγινε σε 1 ατομο εμένα δε μπου κολλάει.

Είπαμε ρε φίλε savalas, urban legend.

Αφού πάντως σε τρώει τόσο να μάθεις γιατι δε ρωτάς τον ίδιο.
Ασε τι λένε γι αυτόν, ειναι πολύ καλό παιδι και θα χαρει πάρα πολύ να σου απαντήσει τετατετ.

Το τετατετ είναι η λέξη κλειδί. Γιατί που να γυρίσει πλάτη σε γαύρο.
Θα του έχει μείνει σύνδρομο.

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Αλλά έχεις υπόψη σου πως τον πιάσανε;
Και τι γύρευε στο πούλμαν;

Και για να σου φρεσκάρω τη μνήμη, δες www.hri.org/cgi-bin/brief?/E/1999/99-05-07.dir/./keimena/greece/greece1.htm]εδώ[/url] και εδώ.

(Όπου η μαρτυρία του ενός και μόνο θύματος είχε τελικά μεγαλύτερη ισχύ από την μαρτυρία των 50 επιβαινόντων στο πούλμαν. Για κάποιους κύκλους.)

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Όχι ότι περίμενα κάτι να γίνει, αλλά απάντηση δεν υπάρχει. Η απάντηση είναι του στύλ "είσαι χαζός" και "όχι, εσύ είσαι χαζός".

Θα εστιάσω την προσοχή μου στον όρο "κοσκωτικά χρέη". Ας πάρουμε την Τσέλσι σαν υποθετικό και ακραίο παράδειγμα, γιατί βαριέμαι να μιλάω σε παρελθοντικό χρόνο. Αν ύστερα από τρία χρόνια και πάνω από 200 εκ. ευρώ ξοδεμένα αποδεικνυόταν ότι ο Ρώσος τα είχε κλέψει από το κράτος μέσω της Τράπεζας του Γκντανσκ (ας πούμε Κρήτης) σε συμφωνία, συνεννόηση και άμεση δοσοληψία με την κυβέρνηση του Πούτιν, εσύ πιστεύεις ότι η ομάδα θα "υποβιβαζόταν" ? Ή μήπως θα εξαφανιζόταν γενικώς, θα έχανε κάθε νομική και οικονομική υπόσταση λόγω χρεών? Γιατί είναι πολύ εύκολο τα δις δρχ. που οφείλονται στο ελληνικό κράτος να τα ονομάσεις "κοσκωτικά χρέη".

Όχι φίλε μου, δεν είναι απλά χρέη.. Χρέη είναι αυτά που έχω εγώ απέναντι στον τυροπιτά τον Γιώργο, που του χρωστάω καμιά δεκαριά τυρόπιτες στο βερεσέ.. Αυτά είναι χρέη.

Και για τον Ηλιόπουλο , θα μας ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ? Είναι θέμα μαρτυρίας, ποιανού και πόσων? Δηλαδή αυτοβασανίστηκε γιατί γουστάρει και μετά είπε να παγιδεύσει τους καλούς γαύρους? Καλά τώρα είμαστε σοβαροί??

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Ο φίλος sxsitegr έγραψε

Γ) Όπως και να έχει, καλύτερα να τον τρως γιατί το γουστάρεις, παρά γιατί σε πιάσανε, σε βάλανε σε πούλμαν και σε γαμούσανε με το ζόρι στην διαδρομή της εθνικής.

Μήπως μας κρύβεις κάτι?

Δικαίωμά σου δε λέω, αλλά.........

Και στη συνέχεια έγραψε:

Quiz: Ποιάς ομάδας φίλαθλος υπήρξε ο Κοσκωτάς και μάλιστα είχε και εισητήριο διαρκείας; Για να βοηθήσω, είναι η ίδια ομάδα που έπαιξε ποδόσφαιρο ο Βίκτωρας (ο Μητρόπουλος ντε).

Επειδή έχω διαπιστώσει ότι γενικά είσαι απληροφόρητος και ψιλοαρπακολατζής, μάθε ότι ο Κ δεν ήταν απλά οπαδός, αλλά και πάρεδρο μέλος του ερασιτέχνη ΠΑΟ (και είναι φοβερά κλειστό το κλαμπάκι, ξέρεις). Απλά ο άνθρωπος έψαχνε απλά για πρόβατα, και φυσικά τα βρήκε....................

Και τα λινκάκια που δίνεις δείχνουν μικρότητα ψυχής και καρδιά κότας. Και μην ψάχνεις πολλά, γιατί μπορεί να τα βρεις μέσα σου. Αν θεωρείς αυτά μαγκιά και παλληκαροσύνη, λυπάμαι που λογίζεσαι για άντρας.

Δεν θα σου απαντήσω, ότι και να γράψεις στο ποστάκι αυτό.

Σε οποιοδήποτε άλλο, μια χαρά είμαστε!

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Και κάτι άλλο. Μιλάς για το ποιος αθωώθηκε και ποιος όχι. Αν στην Ελλάδα του "είσαι ό,τι δηλώσεις", για σένα με την βαθύτατη κρίση και την πρόσβαση σε δεκάδες χιλιάδες πηγές και links, μετράνε αυτά που βγήκαν προς τα έξω και όχι αυτά που έγιναν, τότε κάπου έχεις χαθεί πιστεύω.. σε σημείο για καλίμπρα.

Θυμίζει, για να στο θέσω αλλιώς , τη λογική του "Είχες πολλά nick και το έπαιζες μάγκας δουλεύοντας τον κόσμο"? και απάντηση "Ρωτάς το ψευδώνυμο ή αυτόν από πίσω? Γιατί αν ρωτάς το πραγματικό πρόσωπο, θα χρειαστώ ταυτότητα, ΑΦΜ, δείγμα ούρων και μια υπεύθυνη δήλωση αρωματισμένη με βανίλια για να σου απαντήσω". Γραφειοκρατίστικη και με υπεκφυγές.

Υ.Γ. Κι ο OJ Simpson αθωώθηκε.. υπάρχει αμφιβολία για το αν το έκανε ή όχι?

doken

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά αν θέλετε να συνεχίσετε στο έτσι να μου το πείτε.Εγώ προσπάθησα να το ψιλοκόψω.Δεν έχω κανένα προβλημα.Κατάλαβες sxite?
Απάντησε μου πρώτα για ποιον πήρε  ο Κ τον Ντέταρι με κλεμένα λεφτά και πήγαν 30000 απόγονοι στην παρουσίαση και μετά μου λες για το παρελθον του.ʼλλα άμα γουστάρεις ετοιμάσου να ρίξεις πολύύ διάβασμα.Κατάλαβες απόγονε?

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Παιδιά αν θέλετε να συνεχίσετε στο έτσι να μου το πείτε.Εγώ προσπάθησα να το ψιλοκόψω.Δεν έχω κανένα προβλημα.Κατάλαβες sxite?

Κοίτα να δεις doken. Προσωπικά δεν με έννοιαζε το θέμα
Όλα ξεκίνησαν από το ενδιαφέρον quiz σου όμως, με τις μπηχτές για τον γαύρο. Και όταν ανοίγεις το κουτί της πανδώρας, πρέπει να είσαι διατεθειμένος να παραμείνεις μέχρι το τέλος.

Ρίξε ότι καλύτερο έχεις. Αδιαφορώ γιατί έχω απαντήσεις.
Εσύ αν μπορείς απάντα σε αυτά που σου γράφω.

Απάντησε μου πρώτα για ποιον πήρε  ο Κ τον Ντέταρι με κλεμένα λεφτά και πήγαν 30000 απόγονοι στην παρουσίαση και μετά μου λες για το παρελθον του.ʼλλα άμα γουστάρεις ετοιμάσου να ρίξεις πολύύ διάβασμα.Κατάλαβες απόγονε?

Διάβασμα δεν χρειάζομαι. Έριξα λίγο μικρότερος, κατάλαβα τα βασικά και την γενικότερη βαζελοπαπαρολογία, και ότι θέλω το βρίσκω από το internet (και ας με κατηγορούν όλοι για hotlinking).

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Μήπως μας κρύβεις κάτι?

Δεν κρύβω κάτι, έξυπνο παιδί είσαι, πιστεύω κατάλαβες.
Σ' αυτό το πνεύμα έγινε και η πρώτη αναφορά του ονόματος του Ηλιόπουλου. Και δεν ήταν από εμένα.

Επειδή έχω διαπιστώσει ότι γενικά είσαι απληροφόρητος και ψιλοαρπακολατζής, μάθε ότι ο Κ δεν ήταν απλά οπαδός, αλλά και πάρεδρο μέλος του ερασιτέχνη ΠΑΟ (και είναι φοβερά κλειστό το κλαμπάκι, ξέρεις). Απλά ο άνθρωπος έψαχνε απλά για πρόβατα, και φυσικά τα βρήκε....................

Ενδιαφέρον. Ώστε ο Κοσκωτάς λοιπόν ήταν μέλος του ερασιτέχνη ΠΑΟ.
Το προχώρησες βέβαια, γιατί η επόμενη ερώτηση μου ήταν, "Ποιά ερασιτεχνική ομάδα χορηγούσε ο Κοσκωτάς πριν αναλάβει τον γαύρο".
(Και υποθέτω αυτά τα λεφτά ήταν... καθαρά).

Τέσπα, ένα τελευταίο για τον Κοσκωτά. Ποιά γνωστή φιγούρα θεωρούσε τον τραπεζίτη "προσωπική του δικαίωση" και αν και γνώριζε τις δραστηριότητες του, δεν ανέφερε ποτέ και τίποτα στις αρχές; Φαίνεται περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να χρησιμοποίησει την υπόθεση υπέρ του.

Και τα λινκάκια που δίνεις δείχνουν μικρότητα ψυχής και καρδιά κότας. Και μην ψάχνεις πολλά, γιατί μπορεί να τα βρεις μέσα σου. Αν θεωρείς αυτά μαγκιά και παλληκαροσύνη, λυπάμαι που λογίζεσαι για άντρας.

Λυπάμαι, αλλά έχω μάθει όπου μπορώ, να βρίσκω αποδείξεις για αυτά που γράφω. Όλοι μπορούμε να γράφουμε ότι μαλακία μας κατεβαίνει. Να την αποδείξουμε όμως;

Από εκεί και πέρα, δεν ήρθα να το παίξω άντρας,
(Ούτε είπα και εγώ ότι έχω σχέση με τον Ηλιόπουλο α ενδιαφέρεσαι ειδικά γι' αυτό).

(Α και εμένα δεν με λένε συνήθως κότα: άλλη ομάδα έχει το μοναδικό αυτό προνόμιο)

Δεν θα σου απαντήσω, ότι και να γράψεις στο ποστάκι αυτό.

Δεν πειράζει. Και ο doken όταν αναφέρω μερικά πράγματα κάνει τον κουτό. That makes two.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom