Ποπο ρε μάγκες, τι μπουρδέλο είναι αυτό... Δεν το φανταζόμουνα ότι θα φτάσει εκεί η δουλειά.. Τέτοιο μπουρδέλο έχω να δω από το τσατ του supersport.gr που έμπαινα στα 16 μου και τσακωνόμουνα με τα άλλα παιδάκια..
Τα forum του supersport έχουν αφήσει εποχή!
Ποιός πούστης έγραφε τα posts με την σκατόλη;
Εγώ το μόνο που περιμένω είναι τo σχολιο του sxsite για τον Κοσκωτά, γιατί την έκανε λίγο στο συγκεκριμένο θέμα, όπως και οι περισσότεροι.
Δεν την έκανα, απλά περιμένω δω τι τι ενδιαφέρον θα πει ο doken. Με μεγάλη αγωνία. Γιατί πραγματικά υπάρχουν κάποιες λεπτομέριες για το ποιόν του Κοσκωτά, πριν αναλάβει τον Ολυμπιακό, που γενικώς γίνονται γαργάρα.
Quiz: Ποιάς ομάδας φίλαθλος υπήρξε ο Κοσκωτάς και μάλιστα είχε και εισητήριο διαρκείας; Για να βοηθήσω, είναι η ίδια ομάδα που έπαιξε ποδόσφαιρο ο Βίκτωρας (ο Μητρόπουλος ντε).
Γιατί εμένα μου την δίνουν οι βρισιές εκατέρωθεν, αλλά μεταξύ αυτών ο ντόκεν σας απάντησε, σωστά ή λάθος, σε ό,τι κι αν του είπατε.
Ο doken απάντησε με πράγματα αποσπασματικά και ατάκτως ειρημένα.
Για την ακρίβεια, θυμήθηκε την υπόθεση Μπαλή (που ο Ολυμπιακός αθωώθηκε) και φυσικά δεν είπε κουβέντα επί της ουσίας για τα "λουλούδια". Θυμήθηκε το Καραϊσκάκη, αλλά βέβαια έκανε γαργάρα το αμαρτωλό παρελθόν της Περιβόλας.
Αλλά για το μεγαλύτερο οικονομικό σκάνδαλο όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά στην Ελλάδα, νομίζω ότι κοινή πολιτική είναι το δημοφιλές "τουμπεκί".
Εκεί που χτυπάει συνήθως κάποιος τον Ολυμπιακό είναι στη ποιότητα των διοικούντων του (και όχι όλων, όπως πχ. ο Γουλανδρής) και όχι η ποιότητα του ίδιου του συλλόγου.
Βέβαια. Βολεύει πολλούς να αναφέρονται στην πιθανή ποινή του υποβιβασμού της ομάδας λόγω των κοσκωτικών χρεών για να ξεχνάνε την ψήφο του Ανδριανόπουλου που έσωσε τον δικό τους κώλο από τον υποβιβασμό. Η τον υποβιβασμό του '35 που απεφεύχθη λόγω... αναδιάρθωσης.
Νομίζω αυτό που καίει τους βάζελους πάνω απ' όλα είναι η μεγαλοψυχία του ιστορικού παράγοντα. Γιατί όσο και αν προσπαθούν να βρεθούν στην θέση του (ασχέτως αν κατά την άποψη μου δεν θα έκαναν το ίδιο, γιατί είναι και κομπλεξικοί), δεν βρίσκουν δικαιώματα.
Ααα και sxsite, κόψε τις εξυπνάδες ρε φίλε. Ξέρουμε ότι μπορείς να τις κάνεις, αλλά με το γενικότερο στυλ και με τα λινκ των λινκ ω λινκ δεν ταιριάζουν..
Συγνώμη, αλλά εγώ φταίω που υπάρχουν και αποδείξεις;
Τι να κάνουμε, άλλοι αερολογούν και μιλάνε για φρεγάτες, και άλλοι δείχνουν πρωτοσέλιδα της Ηχούς.