Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.106
Πόντοι
42.697
με τις υγείες σας πράσινοι! :birdman: :thefinge: :crazy: :-X :-X :-X :-X

Επισκέπτης
αλφα στο λεω παλι το ματς με τον γαυρο το χτυπησαμε στα ισια!!κατι ομως οτι δεν εδωσε κοκκινη στον γεωργατο σε 2 περιπτωσεις ,κατι η μαλακια μας να συνεχιζουμε να παιζουμε επιθετικα ,μας κοστισε την νικη!!ομως παιξαμε στα ισια!!και επιλεκτικο αγωνες κοιτα σε αλλη ομαδα οχι σε μας!!

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Στο φίλο μου το γουώρ έχω να πω το εξής: να προσέξει να σωθεί η ομάδα του νωρίς, γιατί φαντάσου να παίζει μια κατηγορία στο δεύτερο γύρο στο ΟΑΚΑ. Εκεί δεν θα υπάρξει έλεος, αν και για τον Αρούλη η Βήτα Εθνική είναι γνωστός τόπος!
Δεν υπεκφεύγω, δίκαια χάσαμε, αφού δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα πόδια μας, αλλά όταν μια ομάδα στηρίζεται σε παίχτες τύπου Νεμπεγλέρα (άκου όνομα) και οι οπαδοί της δεν πετάνε στο γήπεδο τη μπάλα να παιχτούν τα τελευταία λεπτά, δεν θα εκπλαγώ αν μπει σε περιπέτειες και ξαναγίνει Γης Μαδιαμ το Χαριλάου!

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
sxs, κοψε τις μαλακιες σκατογαυρε, πουτανα της ευρωπης...στην ελλαδα κερδιζετε με τα κορακια του στυλ τεροβιτσας, κασναφερης και στην ευρωπη σας γαμανε ολοι
ΟΥΣΤ

Γεγονός είναι ότι εκεί που οι άλλοι κάνανε το διπλό, εσείς στουκάρατε στον τοίχο. Δεν μπορούν τα παλληκάρια, που έλεγε και μια ψυχή...

Και δεν μπορούν, γιατί είναι τα ίδια που τρώγανε τα ντου και τα γιούχα στο ματς της Πάτρας. Εκτός και αν πιστεύεις ότι θα παίξει μπάλα ο Μουνιόθ γι' αυτούς.

Από εκεί και πέρα, καταλαβαίνω γιατί σκάσατε με το 2-3. Γιατί και το χανουμάκι και εμείς μπορoύμε να γυρίσουμε το ματσάκι. Ο βάζελος δεν μπορεί καν να σκοράρει δυο γκολ σε ένα ματς αν:

α. δεν πάρει πέναλντυ
β. δεν σκοράρει με offside
γ. δεν παίζει στα πέριξ της Θηβών...

Φαίνεται πως φέτος ούτε εσείς, ούτε εμείς θα κάνουμε υπέρβαση.
Και με τα ματς του επαναληπτικού εκτός... καλό UEFA.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
αλφα στο λεω παλι το ματς με τον γαυρο το χτυπησαμε στα ισια!!κατι ομως οτι δεν εδωσε κοκκινη στον γεωργατο σε 2 περιπτωσεις ,κατι η μαλακια μας να συνεχιζουμε να παιζουμε επιθετικα ,μας κοστισε την νικη!!ομως παιξαμε στα ισια!!και επιλεκτικο αγωνες κοιτα σε αλλη ομαδα οχι σε μας!!

Δέχομαι ότι το βλέπεις έτσι και είσαι ειλικρινής. Δεν μπορώ όμως να το δω αλλοιώς? Δηλαδή γιατί με το γάβρο δεν κάνατε συνέχεια καθυστέρηση και δεν κλειστήκατε πίσω? ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ! Εμένα μου βρωμάει όμως.... Σε εκτιμώ και συγγνώμη, αλλά αυτή είναι η γνώμη μου!

Επισκέπτης
Δέχομαι ότι το βλέπεις έτσι και είσαι ειλικρινής. Δεν μπορώ όμως να το δω αλλοιώς? Δηλαδή γιατί με το γάβρο δεν κάνατε συνέχεια καθυστέρηση και δεν κλειστήκατε πίσω? ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ! Εμένα μου βρωμάει όμως.... Σε εκτιμώ και συγγνώμη, αλλά αυτή είναι η γνώμη μου!
δεν κλειστηκαμε πισω οπως καναμε  σε ολα τα ντεμπυ μεχρι τωρα και την πληρωσαμε!!επομενως σημερα επρεπε να αλλαξουμε το στυλ παιχνιδιου σε περιπτωση που ανοιγαμε το σκορ!!και αυτο καναμε!!ομως πες μου,αδικηθηκαμε ναι ή οχι με τον γαυρο?αν και πλεον δεν εχει σημασια  και ουτε ψαχνω δικαιολογιες για την ηττα!!στο φιλο θεοφιλο απαντω οτι καταλαβαινω την στεναχωρια του!δεν πειραζει!!

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Καλό UEFA βαζελάκια...

να? στε καλα γαυρακια.

10 χρονια τωρα προσφερατε ηδονη σε ομαδες τυπου χερεμφεν (αυτη, με τις καρδουλες), μολντε και λοιπες ευρωπαικες ποδοσφαιρικες υπερδυναμεις.
την τριτη κατα τις 12 το βραδυ ετοιμαστε για πολλοστη φορα τους καναπεδες, εξαλλου το ουεφα βλεπω το σνομπαρετε..

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Να σημειώσω πως και ο ʼρης στο μπάσκετ μας έκλεισε το σπίτι.
Δεν χτυπιόμαστε όμως για τσάτσους της συμμορίας των κοντών...

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
να? στε καλα γαυρακια.

10 χρονια τωρα προσφερατε ηδονη σε ομαδες τυπου χερεμφεν (αυτη, με τις καρδουλες), μολντε και λοιπες ευρωπαικες ποδοσφαιρικες υπερδυναμεις.
την τριτη κατα τις 12 το βραδυ ετοιμαστε για πολλοστη φορα τους καναπεδες, εξαλλου το ουεφα βλεπω το σνομπαρετε..

Αυτό είναι αλήθεια.

Αλλά επειδή, άλλη γκλαμουριά έχει το CL και άλλη το UEFA (και σε θέματα πρεστιζ και σε μπικικίνια), καλύτερα άφησε το. Τι να κάνω εγώ τις μεγάλες πορείες, όταν πλέον θα το βλέπω με κιάλια;

IptamenosOllandos

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ο αρης δεν επελεξε ματς να χτυπησει...απλα οχι μονο στα ντερμπι αλλα και σε ολα του τα εντος εδρας ματς εχανε βαθμους επειδη δεν επαιζε με στρατηγικη..δευτερη νικη εντος εδρας ειναι αυτη..απλα πιστευω οτι ο ογιος αργησε αλλα καταλαβε το ελληνικο πρωταθλημα..απλα την πληρωσε ο παναθηναικος...που εκτος των αλλων με τετοια μπαλλα που επαιξε και μεχρι αυριο να παιζανε το πολυ πολυ να τρωγε κι αλλο..

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
ομως πες μου,αδικηθηκαμε ναι ή οχι με τον γαυρο?

Βγαίνει από την Ανατολή ο ήλιος?  Φυσικά και τα κοράκια έπρωξαν το σημιτοκοκκαλικό κατασκεύασμα στο 2-3. Και εσάς σήμερα. ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΡΩΞΟΥΝ ΕΣΑΣ! Εννοείται τι ρόλο παίζουν!

IptamenosOllandos

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
φαντασου ολοι εμεις οι εκτος ποκ τι τραβαμε με την διαιτησια...
αλλα μετα απο τοσα χρονια το παιρνεις στο χαβαλε..
δεν γινεται κι αλλιως..

Επισκέπτης
Βγαίνει από την Ανατολή ο ήλιος?  Φυσικά και τα κοράκια έπρωξαν το σημιτοκοκκαλικό κατασκεύασμα στο 2-3. Και εσάς σήμερα. ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΡΩΞΟΥΝ ΕΣΑΣ! Εννοείται τι ρόλο παίζουν!
αλφα σημερα η ομαδα σου επαιξε χαλια!!με το ζορι φτανατε στην εστια μας!!δεν εφταιγε η διατησια για την ηττα σας!!οταν μετα το γκολ που δεχτηκατε κανατε μονο μια ευκαρια για ισοφαριση τι περιμενεις?εγω θεωρω οτι παιξαμε καλυτερα και κερδισαμε δικαια!

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Αυτό είναι αλήθεια.

Αλλά επειδή, άλλη γκλαμουριά έχει το CL και άλλη το UEFA (και σε θέματα πρεστιζ και σε μπικικίνια), καλύτερα άφησε το. Τι να κάνω εγώ τις μεγάλες πορείες, όταν πλέον θα το βλέπω με κιάλια;

οταν μια ελληνικη ομαδα στο CL περασει απο την φαση των ομιλων, αυτο θεωρειται επιτυχια.
απο εκει και πανω ειναι υπερβαση, εκτος αν πιστεψες αυτο που ειχε ξεστομισει ο προεδρος σας οτι στον τελικο του 2007 στην αθηνα η μια ομαδα θα ηταν ο γαυρος!!!  :2funny:
την υπερβαση, την εχει πραγματοποιησει ΜΟΝΟ ο παναθηναικος, ενας τελικος (και μην αρχισουμε τις μαλακιες για χουντες), δυο φορες στους ημιτελικους, καθως και κατα καιρους ιστορικες εμφανισεις (παο γιουβε 1-0, το πρωτο μου ευρωπαικο παιχνιδι στο γηπεδο, αγιαξ-ΠΑΟ 0-1, μπαρτσα-ΠΑΟ 3-1 με ολο το γηπεδο να φωναζει στο διαιτητη να ληξει το ματς).
βεβαια, δε θα με χαλαγε καθολου φετος και μια πορεια μεχρι τους ημιτελικους και γιατι οχι μεχρι τον τελικο του ουεφα.

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
αλφα σημερα η ομαδα σου επαιξε χαλια!!με το ζορι φτανατε στην εστια μας!!δεν εφταιγε η διατησια για την ηττα σας!!οταν μετα το γκολ που δεχτηκατε κανατε μονο μια ευκαρια για ισοφαριση τι περιμενεις?εγω θεωρω οτι παιξαμε καλυτερα και κερδισαμε δικαια!
Έχεις δίκιο ρε γουωρ για μας. Αλλά σοβαρά σ' αρέσει η ομάδα σου, πλην του Χαβίτο και του Βραζιλιάνου; Γιατί κυκλοφοράει και το άμπαλο πλάσμα που ακούει στο όνομα Νεμπεγλέρας, που είναι ο κατ ευθείαν απόγονος του μπαρμπα-Γιώργη Φοιρού, στο ακόμα πιο άτεχνο φυσικά!

Επισκέπτης
ναι θεοφιλε μου αρεσει!!κοιταζω το συνολο και ο τροπος που παιζει!!και παιζει η ομαδα καλα και εχει περιθωρια βελτιωσης!

IptamenosOllandos

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ο αρης φετος επιασε λαχειο με πολλους παιχτες..ερχομενος απο Β βρηκε χαβιτο,κοστα,κοκε,νασιμεντο...εχω την εντυπωση ομως οτι το 80% των δικαιωματων ανηκει στο γραφειου του ροναλντινιο..στα μπακ παντως εχει τεραστιο προβλημα..κυριως αμυντικα

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
ναι θεοφιλε μου αρεσει!!κοιταζω το συνολο και ο τροπος που παιζει!!και παιζει η ομαδα καλα και εχει περιθωρια βελτιωσης!
Αχ ρε γαμώτο, είσαι νέος και δεν θυμάσαι τις σούπερ ομάδες που είχατε κάποτε!

dig

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
36
Πόντοι
0
δε μπορω να καταλαβω τους  οπαδουςτων ομαδω του ποκ.καθε αγωνιστικη βλεπουμε με νυχια(βλεπε εποπτες) κα με δοντια(βλεπε διατητες) να κερδιζουν τους αγωνες αλλα και καθε φορα να τους αδικουν με τα λεγομενα τους.τι να πω για το πεναλτυ της καλαμαριας,για την κοκκινη του γεωργατου που δεν βγηκε ποτε κτλ. .....σιγουρα εχετε καλυτερους παικτες αλλα αυτο απο μονο του δεν φτανει.λεει  ο φιλος οτι ο ΑΡΗΣ επελεξε τον παο για να χτυπησει το ματς.μαλον δεν ειδε τους αλλους αγωνες.με την αεκ (που απο τους τρεις ηταν η καλυτερη)χασαμε και εγω δε θυμαμαι ποσες ευκαιριες και χρειαστηκε η γκολαρα απο φαουλ του σεζαρ ,με τον γαυρο εκτος του διατητη στο τελος ειχα δοκαρι με τον κυριακο,σημερα ο παο ειχε δεν ειχε μιση ευκαιρια.απαντωντας στον  theofilo για της ομαδαρες του παρελθοντος εχω να του πω πως και εκεινες της ομαδαρες της εφαγε το περιφημο ποκ με της γνωστες του τακτικες.και οχι μονο τον ΑΡΗ και αλλες ομαδες (πχ τον ηρακλη του χατζπαναγη ).και σιγουρα δεν μπορω να συγκρινω την τωρινη ομαδα με της παλιοτερες αλλα τα δεδομενα ειναι τωρα διαφορετικα.τα τελευταια χρονια και μετα την πολυ καλη ομαδα που ειχαμε φτιαξει με επαλε,κνοπερ,μορις,ντεμπα...και τον ερχομο ζαχουδανη με της ευλογιες κοντομηνα και την ανεχεια του κρατους νομιζω οτι πολυ λιγες ομαδες θα μπορουσαν να βρισκονται τωρα στη θεση που βρισκεται ο ΑΡΗΣ.και πιστευω πως φετος εχουν ερθει πολυ καλοι παικτες αλλα και καλος προπονητης και η ομαδα θα παει καλα.και πραγματι για τους βραζιλιανους θπαρχει μια συμφωνια με τον αδελφο του ροναλντινιο αλλα οι ισπανοι ανηκουν στον αρη(κοκε,χαβιτο,παλαθουελος,χοσε λουις) οπως και ο παικταρας γκαρσια και ο παολο κοστα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom