- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.106
- Πόντοι
- 42.697
με τις υγείες σας πράσινοι! :-X :-X :-X :-X
sxs, κοψε τις μαλακιες σκατογαυρε, πουτανα της ευρωπης...στην ελλαδα κερδιζετε με τα κορακια του στυλ τεροβιτσας, κασναφερης και στην ευρωπη σας γαμανε ολοι
ΟΥΣΤ
αλφα στο λεω παλι το ματς με τον γαυρο το χτυπησαμε στα ισια!!κατι ομως οτι δεν εδωσε κοκκινη στον γεωργατο σε 2 περιπτωσεις ,κατι η μαλακια μας να συνεχιζουμε να παιζουμε επιθετικα ,μας κοστισε την νικη!!ομως παιξαμε στα ισια!!και επιλεκτικο αγωνες κοιτα σε αλλη ομαδα οχι σε μας!!
δεν κλειστηκαμε πισω οπως καναμε σε ολα τα ντεμπυ μεχρι τωρα και την πληρωσαμε!!επομενως σημερα επρεπε να αλλαξουμε το στυλ παιχνιδιου σε περιπτωση που ανοιγαμε το σκορ!!και αυτο καναμε!!ομως πες μου,αδικηθηκαμε ναι ή οχι με τον γαυρο?αν και πλεον δεν εχει σημασια και ουτε ψαχνω δικαιολογιες για την ηττα!!στο φιλο θεοφιλο απαντω οτι καταλαβαινω την στεναχωρια του!δεν πειραζει!!Δέχομαι ότι το βλέπεις έτσι και είσαι ειλικρινής. Δεν μπορώ όμως να το δω αλλοιώς? Δηλαδή γιατί με το γάβρο δεν κάνατε συνέχεια καθυστέρηση και δεν κλειστήκατε πίσω? ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ! Εμένα μου βρωμάει όμως.... Σε εκτιμώ και συγγνώμη, αλλά αυτή είναι η γνώμη μου!
Καλό UEFA βαζελάκια...
να? στε καλα γαυρακια.
10 χρονια τωρα προσφερατε ηδονη σε ομαδες τυπου χερεμφεν (αυτη, με τις καρδουλες), μολντε και λοιπες ευρωπαικες ποδοσφαιρικες υπερδυναμεις.
την τριτη κατα τις 12 το βραδυ ετοιμαστε για πολλοστη φορα τους καναπεδες, εξαλλου το ουεφα βλεπω το σνομπαρετε..
ομως πες μου,αδικηθηκαμε ναι ή οχι με τον γαυρο?
αλφα σημερα η ομαδα σου επαιξε χαλια!!με το ζορι φτανατε στην εστια μας!!δεν εφταιγε η διατησια για την ηττα σας!!οταν μετα το γκολ που δεχτηκατε κανατε μονο μια ευκαρια για ισοφαριση τι περιμενεις?εγω θεωρω οτι παιξαμε καλυτερα και κερδισαμε δικαια!Βγαίνει από την Ανατολή ο ήλιος? Φυσικά και τα κοράκια έπρωξαν το σημιτοκοκκαλικό κατασκεύασμα στο 2-3. Και εσάς σήμερα. ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΡΩΞΟΥΝ ΕΣΑΣ! Εννοείται τι ρόλο παίζουν!
Αυτό είναι αλήθεια.
Αλλά επειδή, άλλη γκλαμουριά έχει το CL και άλλη το UEFA (και σε θέματα πρεστιζ και σε μπικικίνια), καλύτερα άφησε το. Τι να κάνω εγώ τις μεγάλες πορείες, όταν πλέον θα το βλέπω με κιάλια;
Έχεις δίκιο ρε γουωρ για μας. Αλλά σοβαρά σ' αρέσει η ομάδα σου, πλην του Χαβίτο και του Βραζιλιάνου; Γιατί κυκλοφοράει και το άμπαλο πλάσμα που ακούει στο όνομα Νεμπεγλέρας, που είναι ο κατ ευθείαν απόγονος του μπαρμπα-Γιώργη Φοιρού, στο ακόμα πιο άτεχνο φυσικά!αλφα σημερα η ομαδα σου επαιξε χαλια!!με το ζορι φτανατε στην εστια μας!!δεν εφταιγε η διατησια για την ηττα σας!!οταν μετα το γκολ που δεχτηκατε κανατε μονο μια ευκαρια για ισοφαριση τι περιμενεις?εγω θεωρω οτι παιξαμε καλυτερα και κερδισαμε δικαια!
Αχ ρε γαμώτο, είσαι νέος και δεν θυμάσαι τις σούπερ ομάδες που είχατε κάποτε!ναι θεοφιλε μου αρεσει!!κοιταζω το συνολο και ο τροπος που παιζει!!και παιζει η ομαδα καλα και εχει περιθωρια βελτιωσης!