You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Όχι ότι περίμενα κάτι να γίνει, αλλά απάντηση δεν υπάρχει. Η απάντηση είναι του στύλ "είσαι χαζός" και "όχι, εσύ είσαι χαζός".
Για ποιό πράγμα περιμένεις απάντηση;
Γιατί είναι πολύ εύκολο τα δις δρχ. που οφείλονται στο ελληνικό κράτος να τα ονομάσεις "κοσκωτικά χρέη".
Αφού έτσι μάθαμε να τα λέμε.
Τα "ασλανίδεια χρέη" τα ξέρεις;
(Τα 6,5 εκ. που χάρισε στον βάζελο ο Ασλανίδης λόγω Γουέμπλεϊ).
Όχι φίλε μου, δεν είναι απλά χρέη.. Χρέη είναι αυτά που έχω εγώ απέναντι τον τυροπιτά τον Γιώργο, που του χρωστάω καμιά δεκαριά τυρόπιτες στο βερεσέ.. Αυτά είναι χρέη.
Τα μεγέθη είναι πάντα μεγάλα σε τέτοιες περιπτώσεις. Αλλά εσύ χρωστάς και δεν έχεις πίσω λαό να κάνει πορείες για να σε υποστηρίξει. Οπότε, αν σε πιάσουν, σε χώνουν μέσα (και το πολύ πολύ να βρεθούν τίποτα ανάρχες να αναρτήσουν αφίσες "Λευτερία στο μαχητή της τυρόπιτας fk").
Και για τον Ηλιόπουλο , θα μας ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ? Είναι θέμα μαρτυρίας, ποιανού και πόσων? Δηλαδή αυτοβασανίστηκε γιατί γουστάρει και μετά είπε να παγιδεύσει τους καλούς γαύρους? Καλά τώρα είμαστε σοβαροί??
Στην υπόθεση Ηλιόπουλου, υπάρχουν δυο διαφορετικές απόψεις για το πως έγινε το κακό.
Ο Ηλιόπουλος λέει ότι πέρασε με κασκώλ του παναθηναϊκού έξω από το λεωφορείο και τον μαζέψανε με την βία μέσα, επειδή είχε προηγούμενα με ένα επιβαίνοντα.
Οι επιβαίνοντες στο πούλμαν (κα αυτοί που δεν πειράξανε τον Ηλιόπουλο, δηλαδή συνολικά 50 άτομα) είπαν ότι ο Ηλιόπουλος πέταξε βόμβα μολότωφ προς στο πούλμαν και γι' αυτό τον μαζέψανε. Αυτό είναι επίσης έγκλημα από μόνο του, μόνο που κανείς δεν ασχολήθηκε με αυτό.
Γιατί όλοι δώσανε βάση μόνο στον πρωταγωνιστή και όχι στους κομπάρσους.
Και κάτι άλλο. Μιλάς για το ποιος αθωώθηκε και ποιος όχι. Αν στην Ελλάδα του "είσαι ό,τι δηλώσεις", για σένα με την βαθύτατη κρίση και την πρόσβαση σε δεκάδες χιλιάδες πηγές και links, μετράνε αυτά που βγήκαν προς τα έξω και όχι αυτά που έγιναν, τότε κάπου έχεις χαθεί πιστεύω.. σε σημείο για καλίμπρα.
Στην Ελλάδα, δυστυχώς ή ευτυχώς υπάρχει πάντα το τεκμήριο της αθωότητας του κατηγορουμένου. Αυτό σημαίνει ότι για να καταδικάσεις κάποιον, πρέπει να στοιχειοθετήσεις τις κατηγορίες εναντίον του κατά τρόπο λογικό και αναντίρρητο, ώστε να καταφέρεις να πείσεις όλους τους άλλους για την ενοχή του.
Στην υπόθεση Μπαλή, το θέμα παραπέμφθηκε σε δίκη, και το δικαστήριο, εξετάζοντας τα στοιχεία αθώωσε τον Ολυμπιακό. Το αυτό έγινε και στην υπόθεση Χρηστίδη με τον Βαρδή. (Η διαφορά είναι ότι οι λόγοι στην πρώτη περίπτωση ήταν ουσιαστικοί και στην δεύτερη δικονομικοί, αλλά αυτό είναι άλλο συζητήσιμο θέμα).
Αυτό σημαίνει μια κίτρινη για τον καθένα.
Μόνο που ο βάζελος έχει και κόκκινη. Την καταδίκη για τα λουλούδια.
Την οποία κάνει και γαργάρα ο doken.
(Επίσης δεν καταλαβαίνω τον ισχυρισμό σου. τα δικαστήρια γίνονται για να αποδώσουν δικαιοσύνη, και τα αποτελέσματα τους είναι δεσμευτικά έναντι πάντων. Αν αθωωθείς, τεκμαίρεται ότι ήσουν αθώος. Αλλιώς, με την προσαγωγή είσαι και θα είσαι εσαεί ένοχος).
Θυμίζει, για να στο θέσω αλλιώς , τη λογική του "Είχες πολλά nick και το έπαιζες μάγκας δουλεύοντας τον κόσμο"? και απάντηση "Ρωτάς το ψευδώνυμο ή αυτόν από πίσω? Γιατί αν ρωτάς το πραγματικό πρόσωπο, θα χρειαστώ ταυτότητα, ΑΦΜ, δείγμα ούρων και μια υπεύθυνη δήλωση αρωματισμένη με βανίλια για να σου απαντήσω". Γραφειοκρατίστικη και με υπεκφυγές.
Cheap shot φίλε μου.
Για να δούμε τι θα απαντήσει αυτός που τον αφορά.
Επισκέπτης
1-0 !!!σαβαλας ,νταρκσαν και μονιμο σεξ ,καλη χωνεψη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Επισκέπτης
δυσκολοχωνευτο ηταν μαλλον!!!!χαχαχχαχαχα!!
Επισκέπτης
δεν πειραζει ρε παιδια!!το πρωτο δακρυ ηταν, θα συνηθισετε!!χαχαχαχα
Επισκέπτης
κερδισαμε ,ειχαμε ενα χαμενο πενταλντι και μιλας για διατησια!!μαθε ρε να χανεις !!!!!!!!!!!!!
Επισκέπτης
εμεις φιλαρακι δεν ειμαστε μαγαζακι κανενος και το καταλαβατε πολυ καλα σημερα!!εμεις δεν ειμαστε οφη?το καταλαβες?και οταν χασαμε απο τον γαυρο δεν ειπα κουβεντα για διατησια!!ναι αδικηθηκαμε τοτε αλλα δεν αρχισα τις μαλακιες για αδικια!!γιατι τοτε θα με λεγατε κομπλεξικο!!φατε την πουτσα τωρα και κοιταξτε να παιζετε καλυτερα!!και το πεναλτυ το χασαμε νταρκ σαν!!και κοιτα τι εγινε στο ματς με τον γαυρο και μετα μιλατε για αδικια και παραγκες!!
στους γαυρους τ? ανοιξατε τα ποδαρακια ομως στο β ημιχρονο...
Eννοείται. Και στην ΑΕΚ. Αλλά δικαίωμά τους είναι να χτυπάνε αγώνες επιλεκτικά. Δεν τους τιμάει, αλλά δικαίωμά τους είναι. Κάποτε ίσως μας χρειαστούν.....Αυτό όμως δεν δικαιολογεί την απόδοση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. Τα πήρα με το πέναλντυ-φάντασμα που τους έδωσε ο αλητήριος Τεροβίτσας και όταν έκοψε τον Σάλπι που έβγαινε μόνος του με ανύπαρκτο οφ-σάιντ έκλεισα την τηλεόραση. Φίλε war, ερώτηση κρίσεως: Αν πάρει το πρωτάθλημα το σημιτικοκκαλικό κατασκεύασμα ή οι 44 (που σε κάθε περίπτωση θα έχετε αναμφισβήτητα συμβάλλει) θα πανηγυρίσεις? Δικαίωμά σου εννοείται!
Επισκέπτης
εγω δεν πανυγηριζω για καμια αλλη ομαδα πλην του ΑΡΗ!!και επειδη μιλατε για αδικια ξανακοιτα το ματς μας με τον γαυρο και μετα ελα να μου πεις!!εμεις μαγαζακι δεν ειμαστε κανενος και ειναι προς τιμην μας!!αν χασετε το πρωταθλημα φετος θα ειναι απο δικια σας μαλακια και μην ψαχνετε αλλοθι!!
χειρουργιο ο τεροβιτσας παλι...και ο μαλακας ο τζιγγερ κοιματε..
,χανουμε απο κατι ομαδες σαν την κερκυρα και τον αρη που ειναι ομαδες β εθνικης...τι να πω...αυτος ο κατηφορος του παναθηναικου συνεχιζεται..ευτυχως που εχουμε το μπασκετ
,χανουμε απο κατι ομαδες σαν την κερκυρα και τον αρη που ειναι ομαδες β εθνικης...τι να πω...αυτος ο κατηφορος του παναθηναικου συνεχιζεται..ευτυχως που εχουμε το μπασκετ
Επισκέπτης
κουραγιο νταρκ σαν!!!το πρωτο δακρυ ειπαμε!!χαχαχχαχα
Εκεί που σταματούν τα μαϊμουδένια σφυρίγματα αρχίζει η βαθμολογική απεικόνιση της πραγματικότητας.
Όσο για τον ʼρη, όταν τα έλεγε ο Σκόρδας καλά ήτανε. Τώρα που χάσανε οι βάζελοι βαθμούς άρχισαν πάλι τις ιστορίες περί επιλεκτικών αγώνων και συμφωνιών κάτω από το τραπέζι...
Καλό UEFA βαζελάκια...
Όσο για τον ʼρη, όταν τα έλεγε ο Σκόρδας καλά ήτανε. Τώρα που χάσανε οι βάζελοι βαθμούς άρχισαν πάλι τις ιστορίες περί επιλεκτικών αγώνων και συμφωνιών κάτω από το τραπέζι...
Καλό UEFA βαζελάκια...
εγω δεν πανυγηριζω για καμια αλλη ομαδα πλην του ΑΡΗ!!και επειδη μιλατε για αδικια ξανακοιτα το ματς μας με τον γαυρο και μετα ελα να μου πεις!!εμεις μαγαζακι δεν ειμαστε κανενος και ειναι προς τιμην μας!!αν χασετε το πρωταθλημα φετος θα ειναι απο δικια σας μαλακια και μην ψαχνετε αλλοθι!!
Φίλε δεν ψάχνω για άλλοθι, έχω από καιρό ποστάρει πως θεωρώ τη χρονιά χαμένη και δεν αμφισβητώ τη μαλακία μας. Δέχομαι την απάντησή σου, γιατί η στάση σου εδώ είναι πάντα αντρίκια, αλλά αυτό το επιλεκτικό χτύπημα αγώνων (έτσι είναι στα μάτια μου) με χαλάει. Και βέβαια, δεν είναι υπάλληλος του ʼρη το μουνόπανο ο παραγκίτης Τεροβίτσας.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K