Παιδιά έτσι και αλλιώς όλοι οι οπαδοί είναι γελοίοι.Πράγμα που εν πάση περιπτώση θέλει και το ίδιο το κοινωνικό η πολιτικό σύστημα.Τώρα αν πάλι το πάρεις αλλιώς ... κάνε πεταπτυχιακό στη κοινωνιολογία ή στην φιλοσοφία. Το ποδόσφαιρο είναι μια θρησκεία.Αν θές πιστεύεις κάπου ,άν δεν θες δεν πιστεύεις και κανέναν....και πας μπροστά.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φίλε ακόμα και να κάτσω να σου αναλύσω το γιατι είσαι λάθος είναι χαμένος κόπος. Κοιμάσαι και ονειρευεσαι περασμένα μεγαλεια. Και καλά κάνεις γιατι το ομαδάκι σου πάει από Μαλεζάνι σε Μπάκε. Απλά σκέψου ότι για τα χάλια σας δεν φταει ο Ολυμπιακός . εμεις κόλο βλέπουμε και πηδάμε. Τωρα τις παπαρολογίες και τις ασυναρτησίες και τα υπόλοιπα μάλλον με διανοητικό αυνανισμό δικό σου μοιάζει παρά με υπεράσπιση μιας χαμένης τιμής της ομάδας σου . Από την στιγμή που σε προκαλώ και κρυβεσαι να πείς ανοιχτα τα αισχρα υπονοούμενα καταλαβαίνουν ΟΛΟΙ και εσύ ο ΙΔΙΟΣ ότε δεν λές τίποτε και απλα βρίζεις. Πάρε τις "αποδείξεις" σου και διάβασέ τις τη ΠΕΜΠΤΗ με τα χέρια΄έξω από το σεντόνι .
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ - οριστικά -πελατάκι
α και να εισαι πλυμένος την επόμενη φορά. όχι όπως πέρσυ που μύριζες κοτέτσι
Και στην τελική όλα αυτά λίγη ουσία έχουν. Γιατί το ποδόσφαιρο είναι δυστυχώς ένα βρώμικο παιχνίδι και όλοι παίζουν βρώμικα (αν και κάποιοι το παρακάνουν).
Το πιο κατάπτυστο και μελανό σημείο του βάζελου είναι η περίφημη ΝΟΠΟ.
Γράφει το ΒΗΜΑ (14/03/2004, Σελ A44):
H ΝΟΠΟ (Ναζιστική Οργάνωση Παναθηναϊκών Οπαδών) υπήρξε η μόνη επιτυχημένη προσπάθεια δημιουργίας ναζιστικής ομάδας οργανωμένων. Στις αρχές της δεκαετίας του 1980 τα μέλη της ΝΟΠΟ συνήθιζαν να ανεβαίνουν τη λεωφόρο Αλεξάνδρας σε παράταξη και με στρατιωτικό βήμα. H ΝΟΠΟ διαλύθηκε εσωτερικά από τον Γ. Βαρδινογιάννη, με την απομόνωση των μελών της από τους υπόλοιπους οπαδούς. Αλλά και εξωτερικά, «από την Ασφάλεια που τότε είχε έναν αξιωματικό με μια μαγκούρα ονόματι Γεωργακάκη, που τον βοήθαγαν μερικοί γορίλες», όπως θυμόταν τις προάλλες ενεργό από εκείνη την εποχή στέλεχος της πανάθας.
Αλλά βέβαια. Δύο ομάδες καταδέχθηκαν να παίξουν φιλικά με τους ναζί. Η μια ήταν ο βάζελος. Η άλλη ήταν ο Άρης.
H ΝΟΠΟ (Ναζιστική Οργάνωση Παναθηναϊκών Οπαδών) υπήρξε η μόνη επιτυχημένη προσπάθεια δημιουργίας ναζιστικής ομάδας οργανωμένων. Στις αρχές της δεκαετίας του 1980 τα μέλη της ΝΟΠΟ συνήθιζαν να ανεβαίνουν τη λεωφόρο Αλεξάνδρας σε παράταξη και με στρατιωτικό βήμα. H ΝΟΠΟ διαλύθηκε εσωτερικά από τον Γ. Βαρδινογιάννη, με την απομόνωση των μελών της από τους υπόλοιπους οπαδούς. Αλλά και εξωτερικά, «από την Ασφάλεια που τότε είχε έναν αξιωματικό με μια μαγκούρα ονόματι Γεωργακάκη, που τον βοήθαγαν μερικοί γορίλες», όπως θυμόταν τις προάλλες ενεργό από εκείνη την εποχή στέλεχος της πανάθας.
Αλλά βέβαια. Δύο ομάδες καταδέχθηκαν να παίξουν φιλικά με τους ναζί. Η μια ήταν ο βάζελος. Η άλλη ήταν ο Άρης.
Che Guevara
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
τωρα μιλας σωστα doken! προφανως εσυ εχεις ασπαστει την πρασινη θρησκεια οπως κι εγω. απλα μην εισαι τοσο φανατικος. εχεις ακουσει που λενε δεν υπαρχει χειροτερος φανατισμος απο τον θρησκευτικο!!
Che Guevara
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
τωρα το γεγονως οτι μερικα γαυρακια εχουν παρει φορα και λενε ειναι ενα γεγονως εντελως ευκαιριακο και εποχιακο. περασανε κι αυτοι πετρινα χρονια... εχουν στερηθει, τους καταλαβαινω. απλα δεν δινω σημασια. εχω πληρη αυτογνωσια για την ομαδα μου. ξερω οτι δεν εχω καλη ομαδα σε αντιθεση με τη πλειοψηφεια των ολυμπιακων που επειδη ειναι καλυτεροι απο βαζελο και αεκ νομιζουν οτι εχουν ομαδα. θα δειξουν σε μερικες μερες τι εχουν. ας κανουν τον απολογισμο τους οταν τελειωσουν τα παιχνιδια των ομιλων. ας δουμε και αν η σαχτιορ ειναι η αδυναμη του ομιλου.
Και στην τελική όλα αυτά λίγη ουσία έχουν. Γιατί το ποδόσφαιρο είναι δυστυχώς ένα βρώμικο παιχνίδι και όλοι παίζουν βρώμικα (αν και κάποιοι το παρακάνουν).
Sorry re che αλλά δεν μπορώ να μην απαντάω σε αυτά που τα γνωρισα καποτε πολύ καλά.
Ξέρεις πόσα μέλη είχε η νοπο?
ξέρεις ποτε διαλύθηκε και απο ποιους η νόπο?
Άντε γιατί σας βαρέθηκα.Πάω να κάνω μάθημα στα παιδιά τώρα.
Φίλε ακόμα και να κάτσω να σου αναλύσω το γιατι είσαι λάθος είναι χαμένος κόπος. Κοιμάσαι και ονειρευεσαι περασμένα μεγαλεια. Και καλά κάνεις γιατι το ομαδάκι σου πάει από Μαλεζάνι σε Μπάκε. Απλά σκέψου ότι για τα χάλια σας δεν φταει ο Ολυμπιακός . εμεις κόλο βλέπουμε και πηδάμε. Τωρα τις παπαρολογίες και τις ασυναρτησίες και τα υπόλοιπα μάλλον με διανοητικό αυνανισμό δικό σου μοιάζει παρά με υπεράσπιση μιας χαμένης τιμής της ομάδας σου . Από την στιγμή που σε προκαλώ και κρυβεσαι να πείς ανοιχτα τα αισχρα υπονοούμενα καταλαβαίνουν ΟΛΟΙ και εσύ ο ΙΔΙΟΣ ότε δεν λές τίποτε και απλα βρίζεις. Πάρε τις "αποδείξεις" σου και διάβασέ τις τη ΠΕΜΠΤΗ με τα χέρια΄έξω από το σεντόνι .
Απόγονε για ρώτα κάτω στο λιμάνι πότε έρχετε η φρεγάτα
Ξέρεις πόσα μέλη είχε η νοπο?
ξέρεις ποτε διαλύθηκε και απο ποιους η νόπο?
Σημασία δεν έχει πόσα μέλη είχε η ΝΟΠΟ.
Σημασία έχει η ύπαρξη της.
Που είναι ντροπή για την ομάδα, αν σκεφτείς ότι όλοι ήταν αναφανδόν κατά του κατακτητή.
Αλλά θα μου πεις, πάντα έτσι ήσασταν. Προδότες, παρτάκηδες και οππορτουνιστές. Γι' αυτό και τακιμιάζατε με όλα τα κόμματα και όλες τις κυβερνήσεις (και βασιλεία, και χούντα, και δεξιά, και κέντρο, και κατοχή, και μεταπολίτευση).
Αλήθεια, για να σου μεταφέρω και την απορία ενός φίλου.
Στο μουσείο της βαζέλας θα βάλετε τα λάβαρα και τις στολές της ΝΟΠΟ;
(Δίπλα στην γνωστή ανθοδέσμη, την βαλίτσα του Μαντζαβελάκη, τα κουμπούρια του καπετάνιου, τους κοριούς και τα παγωμένα μπαλάκια της κληρωσης του κυπέλλου - αν και αυτά θα σας κοστήσουν πολύ περισσότερο, για να κρατάτε στην ιστορική τους θερμοκρασία).
Μπορείτε βέβαια να βάλετε και το διαρκείας του Κοσκωτά. Αλλά γι' αυτό θα μιλήσουμε μόλις ανοίξεις το θέμα.
Ποπο ρε μάγκες, τι μπουρδέλο είναι αυτό... Δεν το φανταζόμουνα ότι θα φτάσει εκεί η δουλειά.. Τέτοιο μπουρδέλο έχω να δω από το τσατ του supersport.gr που έμπαινα στα 16 μου και τσακωνόμουνα με τα άλλα παιδάκια..
Σοβαρά τώρα, το thread δεν έχει κάποιο νόημα. Το μόνο που επιτυγχάνεται είναι να χαλούνε καρδιές τα μέλη μεταξύ μας. Όπως είπε και ο αλφα1291 , μας ενώνουν ΠΟΛΛΑ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν. Με τους περισσότερους δηλαδή.
Εγώ το μόνο που περιμένω είναι τo σχολιο του sxsite για τον Κοσκωτά, γιατί την έκανε λίγο στο συγκεκριμένο θέμα, όπως και οι περισσότεροι. Γιατί εμένα μου την δίνουν οι βρισιές εκατέρωθεν, αλλά μεταξύ αυτών ο ντόκεν σας απάντησε, σωστά ή λάθος, σε ό,τι κι αν του είπατε. Αλλά για το μεγαλύτερο οικονομικό σκάνδαλο όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά στην Ελλάδα, νομίζω ότι κοινή πολιτική είναι το δημοφιλές "τουμπεκί".
Ααα και sxsite, κόψε τις εξυπνάδες ρε φίλε. Ξέρουμε ότι μπορείς να τις κάνεις, αλλά με το γενικότερο στυλ και με τα λινκ των λινκ ω λινκ δεν ταιριάζουν..
Σοβαρά τώρα, το thread δεν έχει κάποιο νόημα. Το μόνο που επιτυγχάνεται είναι να χαλούνε καρδιές τα μέλη μεταξύ μας. Όπως είπε και ο αλφα1291 , μας ενώνουν ΠΟΛΛΑ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν. Με τους περισσότερους δηλαδή.
Εγώ το μόνο που περιμένω είναι τo σχολιο του sxsite για τον Κοσκωτά, γιατί την έκανε λίγο στο συγκεκριμένο θέμα, όπως και οι περισσότεροι. Γιατί εμένα μου την δίνουν οι βρισιές εκατέρωθεν, αλλά μεταξύ αυτών ο ντόκεν σας απάντησε, σωστά ή λάθος, σε ό,τι κι αν του είπατε. Αλλά για το μεγαλύτερο οικονομικό σκάνδαλο όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά στην Ελλάδα, νομίζω ότι κοινή πολιτική είναι το δημοφιλές "τουμπεκί".
Ααα και sxsite, κόψε τις εξυπνάδες ρε φίλε. Ξέρουμε ότι μπορείς να τις κάνεις, αλλά με το γενικότερο στυλ και με τα λινκ των λινκ ω λινκ δεν ταιριάζουν..
Κάποιοι ξεχνάνε πολύ εύκολα ότι για χρόνια δικηγόρος ομάδας με 2 φυλακόβιους προέδρους (και έναν καταζητούμενο στη Ρωσία και με παραγραφείσες λόγω χρόνου κατηγορίες για κακουργήματα -μεταξύ αυτών και το της κατασκοπίας υπέρ ξένης δύναμης-) ήταν ο κύριος Κωνσταντίνος Πλεύρης (Ο Mr 4η Αυγούστου)
Τα βιβλία του υπάρχουν στις βιτρίνες κατάλληλων βιβλιοπωλείων, μπορείτε να μάθετε λεπτομέρειες για τις ιδέες του......
Τα βιβλία του υπάρχουν στις βιτρίνες κατάλληλων βιβλιοπωλείων, μπορείτε να μάθετε λεπτομέρειες για τις ιδέες του......
Καλό θα ηταν πολιτικα σχολια να μην γινονται! Ολες οι αποψεις ειναι σεβαστες και ολοι εχουν δικαιωμα ασχετως πολιτικων πεποιθησεων να συμμετεχουν στα κοινα μιας ομαδας. Επειδη καποιοι καταφερθηκαν εναντιον ΝΟΠΟ , Πλευρη.
Για το Γουεμπλευ επειδη ως γνωστον στην Ελλαδα υπαρχει μονοπλευρη ενημερωση, μαθετε οτι στη Γιουγκοσλαβια ξεσκεπαστηκε το σκανδαλο με τις δωροδοκιες παιχτων του Ερυθρου Αστερα για μειωμενη αποδοση με Παναθηναικο και τεσσερις παιχτες αναγκαστηκαν να διακοψουν προωρα την καριερα τους ,μεταξυ αυτων και ο Κοκοτοβιτς που τωρα ειναι προπονητης σε καποια ελληνικη ομαδα. Δεν τον ρωταει κανεις ομως απο τους δημοσιογραφους. Ας το ειχε κανει για τον Ολυμπιακο ...
Για τον Αρη θα μιλησει κανεις???
Για το Γουεμπλευ επειδη ως γνωστον στην Ελλαδα υπαρχει μονοπλευρη ενημερωση, μαθετε οτι στη Γιουγκοσλαβια ξεσκεπαστηκε το σκανδαλο με τις δωροδοκιες παιχτων του Ερυθρου Αστερα για μειωμενη αποδοση με Παναθηναικο και τεσσερις παιχτες αναγκαστηκαν να διακοψουν προωρα την καριερα τους ,μεταξυ αυτων και ο Κοκοτοβιτς που τωρα ειναι προπονητης σε καποια ελληνικη ομαδα. Δεν τον ρωταει κανεις ομως απο τους δημοσιογραφους. Ας το ειχε κανει για τον Ολυμπιακο ...
Για τον Αρη θα μιλησει κανεις???
Επειδη μερικοι ως γνωστον δεν ειναι και σουπερ εξυπνοι μπορει διαβαζοντας το προηγουμενο post μου να με χαρακτηρισουν ακροδεξιο. Καμια σχεση. Απλως υπερασπιζομαι το διακαιωμα της ΝΟΠΟ, του Πλευρη ,Της Σταζι (να πουμε και κατι αριστερο) ,της πρωην Κομμουνιστικης Ανατολικης Ευρωπης, του ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ να εκφερει ελευθερα τις αποψεις του αρκει να μην ασκει βια. Και καλο θα ηταν για γεγονοτα που δε ζησαμε να μην ειμαστε απολυτοι. Πως να κρινω δηλαδη εγω την 4η Αυγουστου οταν γεννηθηκα 40 χρονια μετα. Τεσπα ας μην ξεφυγουμε στα πολιτικα.Αρκετα ξεφυγαμε απο το αρχικο θεμα (Αρης για οσους το θυμουνται)
asteroskoni
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Like
- 135
- Πόντοι
- 1
Φιλαράκο, άλλα λόγια ν' αγαπιώμαστε. Υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ του "σε γαμήσανε στο ξύλο" και του "σε γαμήσανε κανονικά".
για τον ηλιοπουλο που εγραψες και εαν ειναι καλα, ρωτα να σου πει ο θανασης βεγγος
α και κατι αλλο
Ο αναστοπουλος ,αυτος που εκανε μακροβουτια και κερδιζε πεναλτυ, εχει κανει πρωκτοραφη η οχι? Σιγουρα θα ξερεις οτι ο αναστοπουλος ειναι γνωστος πουστης του κολονακιου
TranceMedia
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2006
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
Σημερα εμαθα απο τους βαζελους τι σημαινει να εισαι στερημενος απο τιτλους και να τρως συνεχεια χαστουκακια απο τον καλυτερο.Μαγκες πειτε και αλλα για να ξεθυμανετε,εσεις με λογια και μεις με πραξεις θα σας δειχνουμε την αγαπη μας.Παντα τσαπου στον καλυτερο πελατη
DA PIPA το καλυτερο ποτο του βαζελου φτιαγμενο απο φρεσκο σπερμα γαυρου Στην υγεια σας μωρα μου
DA PIPA το καλυτερο ποτο του βαζελου φτιαγμενο απο φρεσκο σπερμα γαυρου Στην υγεια σας μωρα μου
metallica1
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Σημερα εμαθα απο τους βαζελους τι σημαινει να εισαι στερημενος απο τιτλους και να τρως συνεχεια χαστουκακια απο τον καλυτερο.Μαγκες πειτε και αλλα για να ξεθυμανετε,εσεις με λογια και μεις με πραξεις θα σας δειχνουμε την αγαπη μας.Παντα τσαπου στον καλυτερο πελατη
ολο μαλακιες λες
ειστε η πιο σιχαμενη ομαδα
πηρατε 10 πρωταθληματα με την παραγκα
τορινο 7-0
TranceMedia
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2006
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
Ποιες το Da Pipa σου λαγε 34 πρωταθληματα και ερχονται και αλλα .Χαρομαι που παραδεχεσαι την παραγκα του βασαρα πωπωπωπωπ πεναλταρα συνεχιστε ετσι κοτες
metallica1
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ρε σκατογαυρε , κουνα το κωλο σου να πεσουν οι καποτες
TranceMedia
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2006
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
Αμαν ζημια που εχετε παθει....ρε τζολε σταματα να τους γαζωνεις επιτελους χαχαχ.καλα αγορακι πιες το Da Pipa σου χαχαχα.Γουσταρω τρελα δευτεραθλητη παντοτινε.ΛΑΓΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K