Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Ρε παιδιά πραγματικά ντρέπομαι να το ρωτήσω ανοιχτά.Ειλικρινά σας φοβάμαι που ντρέπομαι.
Έχω έναν προβληματισμό όμως .Στο Βιετναμ γιατί πραγματικά αποχωρήσανε οι Αμερικάνοι;

Νομίζω φίλε μου ότι βρίσκεσαι σε πλήρη σύγχυση.

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
trancemedia βαζω στοιχημα οτι εισαι ο καλυτερος πελατης του κοκαλη! δεν ειναι κακο.. δεν ειπα οτι ειναι κακο!! απλα μερικες φορες πρεπει η γνωση να συμβαδιζει με τη νοημοσυνη και με την πραγματικοτητα. Καλα μου ελεγε ενας γερος οτι το ποδοσφαιρο ειναι το αθλημα των φτωχων. στην αρχη τον κοροιδευα αλλα μετα σκεφτηκα το επιπεδο ζωης στην βραζιλια την αργεντινη την ουρουγουαη και καταλαβα τι εννοουσε!!! γεια σου ρε κοκαλη προθυπουργε!!!!!

doken

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
www.papaki.panteion.gr/teuxos19/ghpedo_pao.htm]Για την ιστορία της αμαρτωλής Περιβόλας, μπορείς να δεις εδώ.[/url]

(Όπου βέβαια, έχουμε παρέμβαση του πρίγκηπα Νικόλαου (άρε βαζελάκια, παντώς καιρού και πάσας κυβερνήσεως), και ξύλο σε πρόσφυγες από την Μικρά Ασία που τόλμησαν να εγκατασταθούν εκεί!).

Το εντυπωσιακό είναι ότι η Περιβόλα δεν άνηκε ούτε στον δήμο! Αρχικός ιδιοκτήτης ήταν η Εκκλησία (περιμένω σχόλιο από τον γνωστό φίλο), η οποία την παραχώρησε στον δήμο για να φτιάξει πάρκο. Άρα και το παραχωρητήριο είναι για το αποχωρητήριο, γιατί ο δήμος χρησιμοποίησε το χώρο για άλλο σκοπό από αυτό που του είχε δοθεί.

Ναι έτσι πραγματικά είναι η ιστορία φίλε. Ποτέ δεν δόθηκε γήπεδο στον ΠΑΟ αλλά μόνο χώρος όχι σαν τον ολυμπιακό που καταργήθηκε το ποδηλατοδρόμιο ....

ggl

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2006
Like
3
Πόντοι
0
Ρε παιδιά πραγματικά ντρέπομαι να το ρωτήσω ανοιχτά.Ειλικρινά σας φοβάμαι που ντρέπομαι.
Έχω έναν προβληματισμό όμως .Στο Βιετναμ γιατί πραγματικά αποχωρήσανε οι Αμερικάνοι;
ρώτα ότι θές. ρώτα ανοιχτά. να δούμε πόσο μάγκας είσαι και πόσο λεβέντης είσαι. αντε να δούμε τι θα πείς.

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
κανει οτι εκανε και ο τσουκαλας μετα τις μαπας που εφαγε

Λυπάμαι, αλλά έχεις λάθος. Ο τσουκαλάς τις έφαγε. Δεν τον πηδήξανε.
Πάντως υπάρχει ελπίδα. Να του γνωρίσουμε την Κατερίνα που είχε το ίδο πρόβλημα και είχε βρεθεί στην ίδια θέση, να μιλήσουνε για πρωκτοραφές.
Όταν την βρούμε στο τηλέφωνο.

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
για μενα το μονο συμπερασμα που μπορω να βγαλω απο ολα αυτα που λετε ειναι οτι κανενας δεν ενδιαφερεται πραγματικα να δει καλη μπαλα στα γηπεδα!! γι αυτο και δεν εχουμε επιπεδο να δουμε μπαλα. γιατι δεν ενδιαφερομαστε γι αυτο. το μονο που μας ενδιαφερει απο οτι βλεπω ειναι να φαει πολλα ο οχτρος να γελασουμε... η ιστορια της περιβολας που αλιμονο μου αν εχει σχεση με μπαλα και αλλα τετοια. ρε δε παμε καλα

doken

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
ρώτα ότι θές. ρώτα ανοιχτά. να δούμε πόσο μάγκας είσαι και πόσο λεβέντης είσαι. αντε να δούμε τι θα πείς.
Ρε παίδες όλο ρωτάω .Για δείτε το πρώτο post.Αν ποτέ βρίσω δεν θα βρίσω με την ένταση την δικιά σας και εξάλου γιατί να το κάνω.Εξάλου σέβομαι την Αμερική .Δεν θέλω να έχω προβλήματα με το Αμερικάνικο Ναυτικό.Ας είμαστε λίγο σοβαροί επιτέλους :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Παιδιά έχω και άλλα ερωτήματα για χιλιάδες posts

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
μιας και το ποστ ειναι για τον Αρη σαν βαζελος εκατσα χθες και ειδα αιγαλεω - αρης και πραγματικα μου αρεσε αυτο που ειδα απο τον Αρη. μπορει να μην εχει την κλαση να τελειωσει καποιες καλες φασεις αλλα για την ελλαδα κατ'εμε εχει φτιαξει πολυ καλη ομαδα. ΜΑΚΑΡΙ και αλλες ομαδες να επερναν παικτακια σαν τον Javito απο τα τσικο της μπαρτσα. Τον ειδατε το χατζαρα πως εκανε? ειχε τρελαθει ο δικος σου!!!

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Αποφάσισα να θυμηθώ τα φοιτητικά μου χρόνια (στατιστική, εν προκειμένω...) και διαπίστωσα το εξής: ο κατά τα άλλα συμπαθής φίλος doken, με βάση τη λίστα μηνυμάτων που δίνει το site, είχε μέχρι πριν από λίγο 31 μηνύματα, εκ των οποίων τα 29 ήταν σε αυτό το thread,... το οποίο, αν και αφορά και γάβρους και κατά συνέπεια έχει κάποια σχέση με μπουρδέλα  :cheesy:, δεν είναι βασικά thread για μπουρδέλα.  :) Η ερώτησή μου είναι η εξής, λοιπόν: μπήκε ο συνάδελφος σε site με μπουρδέλα για να πλακωθεί περί τα ποδοσφαιρικά? Ή παρασύρθηκε από τη συζήτηση, και ξέχασε το βασικό αντικείμενο του site? Στην πρώτη περίπτωση.. πάρτο αλλιώς, φίλε! Στη δεύερη,... ρε, ξεκολλάτε λίγο! Αλλού είναι το ζουμί... και όχι στη γριά την κότα, έτσι? Στις μικρότερες...  :)

darksun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Λυπάμαι, αλλά έχεις λάθος. Ο τσουκαλάς τις έφαγε. Δεν τον πηδήξανε.
Πάντως υπάρχει ελπίδα. Να του γνωρίσουμε την Κατερίνα που είχε το ίδο πρόβλημα και είχε βρεθεί στην ίδια θέση, να μιλήσουνε για πρωκτοραφές.
Όταν την βρούμε στο τηλέφωνο.
1.τον πηδηξανε  τον τσουκαλα στη μεση της Λ. κηφισιας.
2.Οσο για τον ηλιοπουλο, ητανε ωραιος ο καφες που ηπιε ο Γεωργατος στη Νεα Μακρη? οι μωλωπες του φυγανε??? ρωταω τωρα.......

3. πριν απο τον τσουκαλα ,ειχανε γαμησει στο ξύλο  καποιον αλλον απο το ΤV Gay magic στου Παπαγου (κατι μαπες εφαγε και η τσουλα που ητανε μαζι του... θελεις να μου πεις ποιος ητανε αυτος (κουιζ) ?????

Σειρα εχει τωρα αυτος ο χοντρος ο φιλιππας

4. αναφορικα με τους οπαδους και το γκαλοπ της ελευθεροτυπιας, εχετε 150 χιλιαδες οπαδους παραπανω απο τον παναθηναικο. Αυτο που δεν γραψανε στο Γκαλοπ είναι οτι στους οπαδους του Gay, συμπεριλαμβανονται οι γυφτοι και οι αλβανοι

doken

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
για μενα το μονο συμπερασμα που μπορω να βγαλω απο ολα αυτα που λετε ειναι οτι κανενας δεν ενδιαφερεται πραγματικα να δει καλη μπαλα στα γηπεδα!! γι αυτο και δεν εχουμε επιπεδο να δουμε μπαλα. γιατι δεν ενδιαφερομαστε γι αυτο. το μονο που μας ενδιαφερει απο οτι βλεπω ειναι να φαει πολλα ο οχτρος να γελασουμε... η ιστορια της περιβολας που αλιμονο μου αν εχει σχεση με μπαλα και αλλα τετοια. ρε δε παμε καλα
Ρε φίλε τι ψάχνεις να βρεις ?
Που βρίσκεσαι?
Ποιά μπάλα και αρχίδια και θα στο πω και ξάστερα.
Εισαι ασπούμε βάζελος .Τί προτιμάς ?
Να κερδίσεις 1-0 και να είναι σούπα το ματσ  ή να παιχτεί ματσάρα με πολλά γκολ και να έρθει ισοπαλία ή να χάσει ο βάζελος?
Φίλε στην ψυχολογία των οπαδών έχω μπει από πολύ μικρός.
Είμουν από τα πρώτα μέλη του Green Club το 88.Έχω να πάω γενικώς σε γήπεδο ποδόισφαιρο , μπάσκετ βόλλευ πάνω από 7 χρόνια αλλα πρέπει να ξέρεις ότι οι οπαδοί πρέπει να τσακώνονται από το ίδιο το σύστημα.Αλλά αυτά είναι αλλού...Κάτσε να δω μια στιγμή πότε έχει το "καλως ήρθε το δολλάριο" :grin: :grin: :grin:

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Η καταγγελία Lorenson

Tο "έπος της πρόκρισης στους "4" το 1985, σημαδεύτηκε από τις καταγγελίες του ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ, μαρκ λορενσον ότι κάποιος από τον παναθηναϊκό προσπάθησε να τον δωροδοκήσει!!!!

Πάμε και στην υπόθεση λορενσον... απόπειρα δωροδοκίας του αμυντικού της Λίβερπουλ μαρκ λορενσον από παράγοντες του παναθηναϊκού.Οταν λοιπόν ξέσπασαν οι αποκαλύψεις για τα στημένα παιχνίδια στο αγγλικό πρωτάθλημα (Γκρομπελαρ κτλ...) βρετανοί δημοσιογράφοι ρώτησαν τον παλαίμαχο αμυντικό της Λίβερπουλ λορενσον , αν ποτέ είχε δεχθεί κρούση για να έχει μειωμένη απόδοση . Απάντησε καταφατικά λέγοντας χαρακτηριστικά : "ναι , μια φορά πριν τον αγώνα με τον παναθηναϊκό...." Μετά από κάνα χρόνο ο λορενσον επισκέπτεται την Ελλάδα προσκεκλημένος για έναν αγώνα παλαίμαχων Ελλάδας και Αγγλίας . Ερωτώμενος σχετικά με την υπόθεση δηλώνει : «είναι αλήθεια ότι κάποιος άνθρωπος που μου είπε ότι ενεργούσε για λογαριασμό του παναθηναϊκού προσπάθησε να με δωροδοκήσει προκείμενου να κάνω ένα πέναλτι στον πρώτο αγώνα , στο ανφιλντ . δεν το έχω διαψεύσει ποτέ , ούτε φυσικά πρόκειται να το κάνω τώρα !μου προσέφερε 25.000 αγγλικές λίρες» (εφημερίδα Ώρα για σπορ , Δευτέρα 29/5/1999)

doken

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Αποφάσισα να θυμηθώ τα φοιτητικά μου χρόνια (στατιστική, εν προκειμένω...) και διαπίστωσα το εξής: ο κατά τα άλλα συμπαθής φίλος doken, με βάση τη λίστα μηνυμάτων που δίνει το site, είχε μέχρι πριν από λίγο 31 μηνύματα, εκ των οποίων τα 29 ήταν σε αυτό το thread,... το οποίο, αν και αφορά και γάβρους και κατά συνέπεια έχει κάποια σχέση με μπουρδέλα  :cheesy:, δεν είναι βασικά thread για μπουρδέλα.  :) Η ερώτησή μου είναι η εξής, λοιπόν: μπήκε ο συνάδελφος σε site με μπουρδέλα για να πλακωθεί περί τα ποδοσφαιρικά? Ή παρασύρθηκε από τη συζήτηση, και ξέχασε το βασικό αντικείμενο του site? Στην πρώτη περίπτωση.. πάρτο αλλιώς, φίλε! Στη δεύερη,... ρε, ξεκολλάτε λίγο! Αλλού είναι το ζουμί... και όχι στη γριά την κότα, έτσι? Στις μικρότερες...  :)

Φιλάρα εσένα περίμενα.Εκτός του ότι έχεις ξεκάθαρο δίκιο είσαι και συναδελφός μου.Πειραιά τελείωσα Στατ & Ασφ.Πως την βλέπεις την τάση?Βρήκες τυπική απόκλιση? :grin: :grin: :grin:

doken

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Η καταγγελία Lorenson

Tο "έπος της πρόκρισης στους "4" το 1985, σημαδεύτηκε από τις καταγγελίες του ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ, μαρκ λορενσον ότι κάποιος από τον παναθηναϊκό προσπάθησε να τον δωροδοκήσει!!!!

Πάμε και στην υπόθεση λορενσον... απόπειρα δωροδοκίας του αμυντικού της Λίβερπουλ μαρκ λορενσον από παράγοντες του παναθηναϊκού.Οταν λοιπόν ξέσπασαν οι αποκαλύψεις για τα στημένα παιχνίδια στο αγγλικό πρωτάθλημα (Γκρομπελαρ κτλ...) βρετανοί δημοσιογράφοι ρώτησαν τον παλαίμαχο αμυντικό της Λίβερπουλ λορενσον , αν ποτέ είχε δεχθεί κρούση για να έχει μειωμένη απόδοση . Απάντησε καταφατικά λέγοντας χαρακτηριστικά : "ναι , μια φορά πριν τον αγώνα με τον παναθηναϊκό...." Μετά από κάνα χρόνο ο λορενσον επισκέπτεται την Ελλάδα προσκεκλημένος για έναν αγώνα παλαίμαχων Ελλάδας και Αγγλίας . Ερωτώμενος σχετικά με την υπόθεση δηλώνει : «είναι αλήθεια ότι κάποιος άνθρωπος που μου είπε ότι ενεργούσε για λογαριασμό του παναθηναϊκού προσπάθησε να με δωροδοκήσει προκείμενου να κάνω ένα πέναλτι στον πρώτο αγώνα , στο ανφιλντ . δεν το έχω διαψεύσει ποτέ , ούτε φυσικά πρόκειται να το κάνω τώρα !μου προσέφερε 25.000 αγγλικές λίρες» (εφημερίδα Ώρα για σπορ , Δευτέρα 29/5/1999)
Ρε φίλε έγινε πέναλντι σε εκείνον τον αγώνα?
Το οφσάιντ που δώσανε στο γκόλ του Παναθηναικού δεν το θυμάσαι.Αυτή είναι η αλήθεια φίλε είτε το θες είτε όχι.Η Αγγλία εξάλλου έχει και  παρελθον σε αυτά

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
1.τον πηδηξανε  τον τσουκαλα στη μεση της Λ. κηφισιας.
2.Οσο για τον ηλιοπουλο, ητανε ωραιος ο καφες που ηπιε ο Γεωργατος στη Νεα Μακρη? οι μωλωπες του φυγανε??? ρωταω τωρα.......

3. πριν απο τον τσουκαλα ,ειχανε γαμησει στο ξύλο  καποιον αλλον απο το ΤV Gay magic στου Παπαγου (κατι μαπες εφαγε και η τσουλα που ητανε μαζι του... θελεις να μου πεις ποιος ητανε αυτος (κουιζ) ?????

Σειρα εχει τωρα αυτος ο χοντρος ο φιλιππας

4. αναφορικα με τους οπαδους και το γκαλοπ της ελευθεροτυπιας, εχετε 150 χιλιαδες οπαδους παραπανω απο τον παναθηναικο. Αυτο που δεν γραψανε στο Γκαλοπ είναι οτι στους οπαδους του Gay, συμπεριλαμβανονται οι γυφτοι και οι αλβανοι

Φιλαράκο, άλλα λόγια ν' αγαπιώμαστε. Υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ του "σε γαμήσανε στο ξύλο" και του "σε γαμήσανε κανονικά".

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
θα σου απαντησω. οσο εμεις (μαζι κι εγω καποτε) τσακωνομαστε μεταξυ μας για το ποιος εφαγε περισσοτερο ξυλο (λες και εχει σημασια) εκπληρωνουμε τις ευχες των "αγαπημενων" μας προέδρων που επειδη δεν μπορουν να φτιαξουν μια ομαδα της προκοπης (σε ευρωπαικο επιπεδο παντα) χαιρονται να μας βλεπουν φανατισμενους και με παρωπιδες. χαιρομαι που ξεφτιλιζεται ο βαζελος και ξερεις γιατι? γιατι ειναι αρκετοι αυτοι που εχουν αρχισει να σκεφτονται οπως εγω. μονο ετσι θα αλλαξουμε το ποδοσφαιρο (ταπεινη προσωπικη γνωμη)! δε θα ηθελα να ειμαι σε καμμια περιπτωση σαν το γαυρο οπαδο που επειδη εχει καλυτερη ομαδα απο το βαζελο νομιζει οτι εχει ομαδα! θα τον δειτε και το γαυρο.. σιγα την ομαδαρα απλα ειναι μια κλαση πιο καλη απο τις αλλες ελληνικες.

ggl

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2006
Like
3
Πόντοι
0
Ρε φίλε τι ψάχνεις να βρεις ?
Που βρίσκεσαι?
Ποιά μπάλα και αρχίδια και θα στο πω και ξάστερα.
Εισαι ασπούμε βάζελος .Τί προτιμάς ?
Να κερδίσεις 1-0 και να είναι σούπα το ματσ  ή να παιχτεί ματσάρα με πολλά γκολ και να έρθει ισοπαλία ή να χάσει ο βάζελος?
Φίλε στην ψυχολογία των οπαδών έχω μπει από πολύ μικρός.
Είμουν από τα πρώτα μέλη του Green Club το 88.Έχω να πάω γενικώς σε γήπεδο ποδόισφαιρο , μπάσκετ βόλλευ πάνω από 7 χρόνια αλλα πρέπει να ξέρεις ότι οι οπαδοί πρέπει να τσακώνονται από το ίδιο το σύστημα.Αλλά αυτά είναι αλλού...Κάτσε να δω μια στιγμή πότε έχει το "καλως ήρθε το δολλάριο" :grin: :grin: :grin:
τελικά πόσο αντρας είσαι; για πες μας ανοιχτα τα υπονοούμενα σου; να σου λύσουμε τις απορίες. οχι με ξύλο. κάτι τέτοιο θα μας υποβίβαζε στο επίπεδο του βάζελου. ελα ρώτα ανοιχτα. α και μην φοβάσαι. τα βαζελάκια μιας και είναι τόσο λίγα και ευαίσθητα είναι προστατευόμενο είδος. τώρα βέβαια καλα κάνεις και δεν πας γήπεδο, με τόσες μαλεζανιές και τέτοια Μπακέτα τι να δεις λεβέντη μου. έλα ρώτα πόσα άτομα έχεις ο 6 ος στόλος.

doken

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
τελικά πόσο αντρας είσαι; για πες μας ανοιχτα τα υπονοούμενα σου; να σου λύσουμε τις απορίες. οχι με ξύλο. κάτι τέτοιο θα μας υποβίβαζε στο επίπεδο του βάζελου. ελα ρώτα ανοιχτα. α και μην φοβάσαι. τα βαζελάκια μιας και είναι τόσο λίγα και ευαίσθητα είναι προστατευόμενο είδος. τώρα βέβαια καλα κάνεις και δεν πας γήπεδο, με τόσες μαλεζανιές και τέτοια Μπακέτα τι να δεις λεβέντη μου. έλα ρώτα πόσα άτομα έχεις ο 6 ος στόλος.
Από την αρχή ρωτάω αλλά απάντηση δεν παίρνω. :grin: :grin: :grin:

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Φιλάρα εσένα περίμενα.Εκτός του ότι έχεις ξεκάθαρο δίκιο είσαι και συναδελφός μου.Πειραιά τελείωσα Στατ & Ασφ.Πως την βλέπεις την τάση?Βρήκες τυπική απόκλιση? :grin: :grin: :grin:

Τέλειωσα Πολυτεχνείο. Βρήκα μια απόκλιση από τα νορμάλ (γι' αυτό σου το επισημαίνω... ;) ), η οποία είναι τυπική για ερασιτέχνες γκομενοκυνηγούς και κατά βάση πιτσιρικάδες! ;) Είμαι ο τελευταίος που θα σε εμποδίσω να λες εδώ πέρα ό,τι σου καβλώνει. Απλά, επισημαίνω ότι χάνεις πολύτιμο χρόνο συμμετέχοντας σε μια συζήτηση η οποία δε βγάζει πουθενά, και η οποία είναι απίστευτα βαρετή πλέον, τουλάχιστον σε ανθρώπους της ηλικίας μου, οι οποίοι έβλεπαν το Σαραβάκο να χώνει τεμάχια στους γάβρους αλλά μετά το ματς όλοι γυρίζαμε σπίτια μας ζωντανοί...  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom