Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Το ξέρω φίλε μου και δεν στεναχωριέμαι καθόλου .
Περισσότερους από του γαύρου στο ....πόλο. :grin: :grin: :grin:
Αντισθένη έχεις excel να υπολογίσεις τους τίτλους του βάζελου.Εγώ τους  βγάζω  487 ...είναι πολλοί?Θες να σου τους στείλω να τους υπολογίσεις και εσυ?
D :grin: :grin:

Κράτα το excel και διάβαζέ το κάθε μέρα μπας και πείσεις τον εαυτό σου πάνω απ' όλα για το ότι η ομαδούλα σου μπορεί να συγκριθεί με την πρώτη ομάδα στην Ελλάδα.
Και στην επόμενή σας πίκρα δώστο και σε άλλους φίλους της ομαδούλας σου μπας και παρηγορηθούν με τις συγκλονιστικές σας επιτυχίες στο λαοφιλέστατο άθλημα, το πινγκ-πονγκ.

doken

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
φιλαράκο το χοντραίνεις πολύ και επικύνδινα. μιλάς για μανάδες.
για μαζέψου λίγο. πήρες φόρα.
Ρε φίλε που το είδες αυτό για πές μου.Αν το είδες σου ζητάω ειλικρινά συγνώμη.Που μιλάω για μανάδες.Μακρυά από εμένα αυτά :grin: :grin: :grin:

TranceMedia

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
Εχεις πολυ γελιο κριμα ομως γιατι εσεις εχετε αυπνιες βουρλα...Σε κερναω Da Pipes μιας και ξερεις να κανεις καλες  :grin:

ggl

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2006
Like
3
Πόντοι
0
πελατάκι ο κουλουράς λέει φρέσκα κουλούρια. και το δικός σας το "κουλουράκι" άνοιξε νωρίς νωρίς φέτος.
ΠΑΟ ζούμε Ευρώπη να σε δούμε!

doken

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Κράτα το excel και διάβαζέ το κάθε μέρα μπας και πείσεις τον εαυτό σου πάνω απ' όλα για το ότι η ομαδούλα σου μπορεί να συγκριθεί με την πρώτη ομάδα στην Ελλάδα.
Και στην επόμενή σας πίκρα δώστο και σε άλλους φίλους της ομαδούλας σου μπας και παρηγορηθούν με τις συγκλονιστικές σας επιτυχίες στο λαοφιλέστατο άθλημα, το πινγκ-πονγκ.
Ο μεγαλύτερος σύλλογος στην ελλάδα έχει 487 τίτλους .Τώρα αν εσύ πείθεις τον εαυτό σου για το αντίθετο ή ότι το πόλο είναι πιο λαοφιλές μαγκιά σου

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Α και να σου πω τώρα που τα λέμε γιατί ήθελα να σε ρωτήσω .Ένα αεροπλανοφόρο τι πλήρωμα διαθέτει εσεις που τα ξέρεται καλα :grin: :grin: :grin:

Εξήγησέ μου λίγο τί εννοείς μ' αυτό...

doken

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
πελατάκι ο κουλουράς λέει φρέσκα κουλούρια. και το δικός σας το "κουλουράκι" άνοιξε νωρίς νωρίς φέτος.
ΠΑΟ ζούμε Ευρώπη να σε δούμε!
Αφού λοιπόν ο κουλουράς έχει φρέσκα κουλούρια δες πόσοι βάζελοι παίζανε στην Εθνική του Μπάσκετ που ήρθε δεύτεροι στο κόσμο και ξαναέλα ..... να μου πεις άν έχεις κανένα νέο από ΙΡΑΚ

TranceMedia

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
Ρε μην τους μιλατε για πολο αυτοι δεν ξερουν μπανιο...Ηδη  η ομαδαρα σας χθες εφαγε πολυ κραξιμο και ειδικα ο σουπερ προπονηταρας ο Μπακε.Δευτεραθλητη σε ολα τα σπορ παντοντινε.Κριμα εκλαψε ολη η ευρωπη που παιζεται UEFA ...Ρε μαλακες οργια μιλατε για εθνικη και βαζελο αντε ξεστραβωσου ζωο και κοιτα ποσοι επαιζαν απο αλλες ομαδες φλωροπουστες.Και ο γιαννακης στον παο παιζει και ο παπαλουκας και ο σχορτσιανιτης και ο κακιουζης ολοι βαζελοι.Απο το πολυ Dapipa εχετε χαζεψει μην ανησυχειτε ερχονται και αλλες γαυρο πουτσες ετοιμαστε την κωλοτρυπιδα σας

doken

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά όσον αναφορά τον Ηλιόπουλο έχει πεθάνει εδώ και αρκετά χρόνια ...αλλά δεν θυμάμε να έπεζε στο "καλώς ήλθε το δολλάριο".

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Στείλε email στο cnn να σου απαντήσει κατάλληλα.Εμένα προφανώς δεν με θεωρείς αντικειμενικό.

Δεν καταλαβαίνω τίποτα απ' αυτά που λές... πες μας, μην ντρέπεσαι.

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
Αφού λοιπόν ο κουλουράς έχει φρέσκα κουλούρια δες πόσοι βάζελοι παίζανε στην Εθνική του Μπάσκετ που ήρθε δεύτεροι στο κόσμο και ξαναέλα ..... να μου πεις άν έχεις κανένα νέο από ΙΡΑΚ

φίλε μου στο μπάσκετ στην εθνικη ο θρύλος ειχε 4 παίκτες σχορτσιανιτη, βασιλόπουλο και παπαμακαριο μπουρούση που τους εκοψε ο γιαννακης,΄
στο μπάσκετ μέχρι πέρσι ήσουν καλύτερος απο φέτος πιστεύω ημάστε ισοδύναμη και ολα θα τα δούμε στο παρκέ

doken

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Ρε μην τους μιλατε για πολο αυτοι δεν ξερουν μπανιο...Ηδη  η ομαδαρα σας χθες εφαγε πολυ κραξιμο και ειδικα ο σουπερ προπονηταρας ο Μπακε.Δευτεραθλητη σε ολα τα σπορ παντοντινε.Κριμα εκλαψε ολη η ευρωπη που παιζεται UEFA ...Ρε μαλακες οργια μιλατε για εθνικη και βαζελο αντε ξεστραβωσου ζωο και κοιτα ποσοι επαιζαν απο αλλες ομαδες φλωροπουστες.Και ο γιαννακης στον παο παιζει και ο παπαλουκας και ο σχορτσιανιτης και ο κακιουζης ολοι βαζελοι.Απο το πολυ Dapipa εχετε χαζεψει μην ανησυχειτε ερχονται και αλλες γαυρο πουτσες ετοιμαστε την κωλοτρυπιδα σας
Απόγονε βρίζε όσο θες Τον Χατζηβρέτας , το Διαμαντίδης , τον Τσαρτσαρής, τον Ντικούδης αλλά ακόμα και το Σπανούλη τους ξέρεις ή είσαι ακόμα ζαλισμένος από την περσυνή Da Pippa;  
Πόσο πλήρωμα έχει ένα καταδρομικό?  :grin: :grin: :grin:

ggl

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2006
Like
3
Πόντοι
0
και φαντάσου ότι φαγατε και 2 απο τον ΙΩΝΙΚΟ χαλαρά
αχ ρε Κοινσεσαο, αχ ρε σαμαρτεαν, αχ ρε γκονζάλες αχ πελατακια μου γλυκά.
Υπομονή. έρχεται η ώρα του ΠΑΠΠΟΥ ΡΙΜΠΟ

ggl

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2006
Like
3
Πόντοι
0
Απόγονε βρίζε όσο θες Τον Χατζηβρέτας , το Διαμαντίδης , τον Τσαρτσαρής, τον Ντικούδης αλλά ακόμα και το Σπανούλη τους ξέρεις ή είσαι ακόμα ζαλισμένος από την περσυνή Da Pippa;  
Πόσο πλήρωμα έχει ένα καταδρομικό?  :grin: :grin: :grin:
φιλαράκο ρωτάς για πληρώματα καταδρομικών και αεροπλανοφόρων. εννοείς κάτι; εμεις οι γαυροι δεν ξέρουμε. εσυ ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε εμεις; για πες το ανοικτα. εκτος και αν ντρέπεσαι. αντε ντε παλικαρά μου

doken

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Δεν καταλαβαίνω τίποτα απ' αυτά που λές... πες μας, μην ντρέπεσαι.
Γιατί να ντραπώ.Ξέρεις μήπως τι θα πω και νομίζεις ότι θα ντραπώ να το πω?Ε λοιπόν ντρέπομαι. Είμαι ντροπαλός :grin: :grin: :grin:
Α να σου πω και τι δεν κατάλαβες ,πως να στείλεις email στο cnn?

doken

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
φιλαράκο ρωτάς για πληρώματα καταδρομικών και αεροπλανοφόρων. εννοείς κάτι; εμεις οι γαυροι δεν ξέρουμε. εσυ ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε εμεις; για πες το ανοικτα. εκτος και αν ντρέπεσαι. αντε ντε παλικαρά μου
Ρε παιδιά πραγματικά ντρέπομαι να το ρωτήσω ανοιχτά.Ειλικρινά σας φοβάμαι που ντρέπομαι.
Έχω έναν προβληματισμό όμως .Στο Βιετναμ γιατί πραγματικά αποχωρήσανε οι Αμερικάνοι;

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Η Παιανία είναι Α.Ε. και ανήκει στο Όμιλο.Δεν έχει σχέση με τον Παναθηναικό.Το γήπεδο του Παναθηναικού είναι δημιούργημα του Παναθηναικού και ή μονη δωρεά του τότε δήμου είναι ο χώρος.

www.papaki.panteion.gr/teuxos19/ghpedo_pao.htm]Για την ιστορία της αμαρτωλής Περιβόλας, μπορείς να δεις εδώ.[/url]

(Όπου βέβαια, έχουμε παρέμβαση του πρίγκηπα Νικόλαου (άρε βαζελάκια, παντώς καιρού και πάσας κυβερνήσεως), και ξύλο σε πρόσφυγες από την Μικρά Ασία που τόλμησαν να εγκατασταθούν εκεί!).

Το εντυπωσιακό είναι ότι η Περιβόλα δεν άνηκε ούτε στον δήμο! Αρχικός ιδιοκτήτης ήταν η Εκκλησία (περιμένω σχόλιο από τον γνωστό φίλο), η οποία την παραχώρησε στον δήμο για να φτιάξει πάρκο. Άρα και το παραχωρητήριο είναι για το αποχωρητήριο, γιατί ο δήμος χρησιμοποίησε το χώρο για άλλο σκοπό από αυτό που του είχε δοθεί.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Ο μεγαλύτερος σύλλογος στην ελλάδα έχει 487 τίτλους .Τώρα αν εσύ πείθεις τον εαυτό σου για το αντίθετο ή ότι το πόλο είναι πιο λαοφιλές μαγκιά σου

Ξέρεις ποιό άθλημα είναι το πιο λαοφιλές... αυτό που σας πονάει και σας πικραίνει περισσότερο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom