Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Η Αγγλία εξάλλου έχει και  παρελθον σε αυτά

Και κάποιος άλλος επίσης. Και καταδίκη.

Προσωπικά, προτιμώ χίλιες φορές να βγαίνω στην Ευρώπη με το κούτελο ψηλά, και ας φάω 7, παρά σε κάθε αγώνα που δίνω να αναδύεται βρώμα και δυσωδία. Και να ήταν μόνο αυτό...

Ποιός θυμάται τα γουναρικά της Δυναμό;
Ποιός άραγε έχει διαβάσει τις καταγγελίες της Bild για το "έπος του Γουέμπλεϊ";

doken

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Τέλειωσα Πολυτεχνείο. Βρήκα μια απόκλιση από τα νορμάλ (γι' αυτό σου το επισημαίνω... ;) ), η οποία είναι τυπική για ερασιτέχνες γκομενοκυνηγούς και κατά βάση πιτσιρικάδες! ;) Είμαι ο τελευταίος που θα σε εμποδίσω να λες εδώ πέρα ό,τι σου καβλώνει. Απλά, επισημαίνω ότι χάνεις πολύτιμο χρόνο συμμετέχοντας σε μια συζήτηση η οποία δε βγάζει πουθενά, και η οποία είναι απίστευτα βαρετή πλέον, τουλάχιστον σε ανθρώπους της ηλικίας μου, οι οποίοι έβλεπαν το Σαραβάκο να χώνει τεμάχια στους γάβρους αλλά μετά το ματς όλοι γυρίζαμε σπίτια μας ζωντανοί...  ;)

....μόνο σχόλιο είναι ότι έχεις απόλυτο δίκιο. :-*

ggl

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2006
Like
3
Πόντοι
0
Τέλειωσα Πολυτεχνείο. Βρήκα μια απόκλιση από τα νορμάλ (γι' αυτό σου το επισημαίνω... ;) ), η οποία είναι τυπική για ερασιτέχνες γκομενοκυνηγούς και κατά βάση πιτσιρικάδες! ;) Είμαι ο τελευταίος που θα σε εμποδίσω να λες εδώ πέρα ό,τι σου καβλώνει. Απλά, επισημαίνω ότι χάνεις πολύτιμο χρόνο συμμετέχοντας σε μια συζήτηση η οποία δε βγάζει πουθενά, και η οποία είναι απίστευτα βαρετή πλέον, τουλάχιστον σε ανθρώπους της ηλικίας μου, οι οποίοι έβλεπαν το Σαραβάκο να χώνει τεμάχια στους γάβρους αλλά μετά το ματς όλοι γυρίζαμε σπίτια μας ζωντανοί...  ;)
αν και γαυρος σε βρίσκω σωστό στην απάντηση
γιατί δεν ρωτας και εσύ τον φίλο doken τι θέλει να μάθει για να του λύσουμε την αποριάq

doken

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Ποιός θυμάται τα γουναρικά της Δυναμό;
Ποιός άραγε έχει διαβάσει τις καταγγελίες της Bild για το "έπος του Γουέμπλεϊ";
Αυτός που θυμάτε την ιστορία της στάζι και του crokus.
Τί σχέση είχε η Δυναμό με τον Παναθηναικό?
Όση σχέση είχε και η bild αν είχε(γνωστή σκανδαλοθηρική φυλλάδα με απίστευτες γελοιότητες και χρονικές ανακρίβειες για την εποχή) με το Επος.

Ο Μπαλής τι κάνει?
Μαζί με το Θωμά είναι?
Αντε γεια και τέλοςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Όταν θα δείτε ποτε τελικό Ευρώπης στο ποδόσφαιρο ελάτε να τα ξαναπούμε.Κρατικές Προμήθειες Α.Ε.

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
sxsitegr
κατα'ρχην τα γουναρικα της δυναμο δεν καταλαβαινω που απασχολουν το βαζελο
κατα δευτερον συμφωνα με τα λεγομενα σου ο μαραντονα δεν υπηρξε ποτε ποδοσφαιριστης γιατι επινε μαυρο και ντοπες.
οσο αναφορα στημενα παιχνιδια θυμαται κανεις το στημενο 1-1 μετα απο συμφωνια παο-γαυρος που καναν γκετο οι οπαδοι και των δυο ομαδων και παρα λιγο να γκρεμισουν το γηπεδο?
ετσι για να καταλαβαινουμε ποιοι ειναι αυτοι που μας κοροιδευουν!

ggl

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2006
Like
3
Πόντοι
0
Αυτός που θυμάτε την ιστορία της στάζι και του crokus.
Όση σχέση είχε και η bild αν είχε(γνωστή σκανδαλοθηρική φυλλάδα με απίστευτες γελοιότητες και χρονικές ανακρίβειες για την εποχή) με το Επος.

Ο Μπαλής τι κάνει?
Μαζί με το Θωμά είναι?
Αντε γεια και τέλοςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Όταν θα δείτε ποτε τελικό Ευρώπης στο ποδόσφαιρο ελάτε να τα ξαναπούμε.Κρατικές Προμήθειες Α.Ε.
φιλαράκο κριμα που σε χάνουμε με τόσες αποριές αναπάντητες. κρίμα που τα χυδαια υπονοούμενα σου εμειναν αναπάντητα. κρίμα για σένα να μεινεις με τα παιδικά τραυματα της άγνοιας ( και τα τραυματα του ΡΙΜΠΟ πάνω σου). Κρύψου στην κουνελότρυπά σου. Κρύψου

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
Ρε φίλε τι ψάχνεις να βρεις ?
Που βρίσκεσαι?
Ποιά μπάλα και αρχίδια και θα στο πω και ξάστερα.
Εισαι ασπούμε βάζελος .Τί προτιμάς ?
Να κερδίσεις 1-0 και να είναι σούπα το ματσ  ή να παιχτεί ματσάρα με πολλά γκολ και να έρθει ισοπαλία ή να χάσει ο βάζελος?

να σε ρωτησω εγω κατι παρομοιο? νικησαμε 1-0 την ξανθη με "τρομαχτικη" ομολογουμενως μπαλα και μετα βγαινει ο δικος σου και λεει: "στο δευτερο ημιχρονο παιξαμε πολυ ωραια μπαλα δεν εχω κανενα παραπονο απο την ομαδα μου..." εσυ πως νιωθεις μετα απο τετοιες δηλωσεις?

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Οντως αυτη η συζητηση δεν καταληγει πουθενα. Σκεφτειτε οτι το  thread ανοιξε με θεμα ΑΡΗΣ!!!! Εγω ενα δεν καταλαβαινω.  Αφου οι Γαβροι και οι Βαζελοι οπως δειχνουν τα post ειναι ικανοποιημενοι απο τις ομαδες τους προς τι ολος ο καβγας ? Περιμενουν οι μεν να συμφωνησουν με τους δε? Απιθανο. Οποτε take it easy...
Παντως επειδη καποιοι Βαζελοι σνομπαρουν το πολο νομιζω οτι ναι μεν δεν ειναι ποδοσφαιρο σε δημοτικοτητα, αλλα δεν ειναι και ταβλι ή ποδηλασια επι δημοσιας οδου που καυχιονται οτι εχουν περισσοτερους τιτλους. Μη μου πειτε φιλοι Βαζελοι οτι προτιματε τα πρωταθληματα σε πινγκ πονγκ και σκακι απο την κατακτηση του Κυπελλου Πρωταθλητριων στο Πολο ? Αυταπαταστε.   Η κατακτηση του Τσαμπιονς Λιγκ Πολο το 2002 απο τον Ολυμπιακο ειναι απο τις μεγαλυτερες στιγμες στην  ιστορια του συλλογου,μαζι με τα 2 ευρωπαικα στο βολει και το Ευρωπαικο-τρεμπλ στο μπασκετ.
Θα σας χαλαγε κι εσεις να το ειχατρε σηκωσει? Μαλλον οχι.. Οποτε μη γινεστε η εμπρακτη αποδειξη της παροιμιας "οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια"!!

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6

Έχεις δίκιο, καμία.

Όλως τυχαίως, ο Νιέτο έκανε τις καταγγελίες μετά το 1-0 του Κιέβου. Η Δυναμό εκπαραθυρώθηκε, και στην θέση της φέρανε την Άαλμποργκ (αλήθεια που είναι αυτή τώρα);

Ο βάζελος ξαναπροσπάθησε βέβαια, και πάλι έχασε! Αλλά, όπως σημείωσε και ένας φίλος τότε, άλλο ρεβανς με την Δυναμό στην Αθήνα, και άλλο με την Άαλμποργκ.

Αργότερα, η Δυναμό δικαιώθηκε από την UEFA. Aλλά, κατόπιν εορτής.

Φυσικά, σκανδαλοθηρική είναι, με σκάνδαλα ασχολείται!
Αλλά και πάλι, πες ότι η Bild γράφει γελοιότητες. Ο Guardian που δημοσίευσε καταγγελίες της Έβερτον και αυτός γελοία σκανδαλοθηρική εφημερίδα είναι;

Ο Μπαλής τι κάνει?

Καλά είναι. Έχουμε να τον δούμε από τότε που αθωώθηκε ο Ολυμπιακός.
Ο πρόεδρος Μαντζαβελάκης τι κάνει; Θα ονομάσετε τον Βοτανικό προς τιμή του;

Εντάξει, γυρίσαμε στις παπαρολογίες...

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
Οντως αυτη η συζητηση δεν καταληγει πουθενα. Σκεφτειτε οτι το  thread ανοιξε με θεμα ΑΡΗΣ!!!! Εγω ενα δεν καταλαβαινω.  Αφου οι Γαβροι και οι Βαζελοι οπως δειχνουν τα post ειναι ικανοποιημενοι απο τις ομαδες τους προς τι ολος ο καβγας ? Περιμενουν οι μεν να συμφωνησουν με τους δε? Απιθανο. Οποτε take it easy...

ερχεσαι στα λογια μου...  δεν ακουσα εδω και ωρα τπτ για τον αρη. Ειπα οτι ειμαι βαζελος αλλα εμαθα να βλεπω μπαλα πρωτα απ' ολα και ο αρης μου αρεσε χθες.. οπως και ο javito απο τα τσικο της μπαρτσα!

doken

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Για δείτε και αυτά και άντε γειάαααααααααααα

Διαβάστε τα μέχρι και το κόμα γιατί θα σας εξετάσω το βράδυ!!!

Αύριο έχει Κοσκωτά,

Μεθαύριο Αγκίρε,

Και ποιο μετά Παπαδόπουλος και τα λοιπά.
Ενα θα μου λές δέκα θα σου λέω ....αν έχω όρεξη :grin: :grin: :grin:

doken

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Τελικά ρε παιδιά μήπως ο Θωμάς είναι και αυτός απόγονος?...του Ματζαβελάκη?
Καλά πως αθωώθηκε ο Ολυμπιακός αφού αυτός κέρδισε ένα συκέ αγώνα?!!!!Πολύ απλά .Ο Ολυμπιακός δεν καταδικάζεται ποτέ :grin: :grin: :grin:

ggl

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2006
Like
3
Πόντοι
0
Για δείτε και αυτά και άντε γειάαααααααααααα

Διαβάστε τα μέχρι και το κόμα γιατί θα σας εξετάσω το βράδυ!!!

Αύριο έχει Κοσκωτά,

Μεθαύριο Αγκίρε,

Και ποιο μετά Παπαδόπουλος και τα λοιπά.
Ενα θα μου λές δέκα θα σου λέω ....αν έχω όρεξη :grin: :grin: :grin:
μεγάλε πιάστηκες αδιάβαστος
και μαλλον είσαι παπαγαλάκι του ΤΕΟ
για αυτές τις υποθέσεις εχει καταδικαστει η δημοσιογράφος και η εφημερίδα
που πας ρε βαζελάκο ξεβράκωτος στον ΡΙΜΠΟ!
καλα εισαι για πολύ πλάκα
μα πάρα πολύ πλάκα
πες μας τώρα τις απορίες σου να σε σε ρωτήσουμε την δική μας. Προηγούνται οι κοτούλες

Chris503

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
4
Πόντοι
0
352 posts, 24 σελίδες ηλίθιου θέματος!
Ασχοληθείτε ρε λίγο με πουτάνες και μπουρδέλα.
Όλο ποδόσφαιρο και μετά διαιρωτάστε γιατί η γκόμενα ή η γυναίκα σας, σας τα φοράει.
Καταφέρατε σε ένα site πουτάνων και πληροφοριών να είναι πρώτο σε προτιμήσεις το ποδόσφαιρο.
Είστε γελοίοι!

doken

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
μεγάλε πιάστηκες αδιάβαστος
και μαλλον είσαι παπαγαλάκι του ΤΕΟ
για αυτές τις υποθέσεις εχει καταδικαστει η δημοσιογράφος και η εφημερίδα
που πας ρε βαζελάκο ξεβράκωτος στον ΡΙΜΠΟ!
καλα εισαι για πολύ πλάκα
μα πάρα πολύ πλάκα
πες μας τώρα τις απορίες σου να σε σε ρωτήσουμε την δική μας. Προηγούνται οι κοτούλες

Φιλαράκο είσαι παντελώς άσχετος .Η εφημερίδα που εν μέρη είχε κατηγορηθεί είναι η Ε και όχι ο εισαγγελέας  που έκανε τις ποινικές διώξεις.
Κατάλαβες απόγονες ή θα μου φέρεις τον στόλο?

doken

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Διαβάστε καλά .Αν συνεχίσετε έτσι αύριο έχει Κοσκωτά και τα χαρίσματα χρεών.Έχω απίστευτο υλικά.Ένα θα μου λέτε 20 θας σας λέω

doken

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1

Ευχαριστούμε ,αν και το ξέραμε και μας αρέσει.Με τους γαύρους είμαι αδελφός ποιο πολύ από οτι είμαι τους βάζελους και πρέπει να ξέρεις οτι τα αδέλφια τσακώνονται.Αλλα βέβαια το θέμα σίγουρα παρατράβηξε...

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Αϊούιιιι....

Εντάξει, βάρα τον Σώκρατες όσο θες, για το γαύρο δυστυχώς, δεν μπορείς να πεις και πολλά. Γι' αυτό και εσύ γράφεις ό,τι σου κατέβει.

Για να δούμε άλλα έργα και ημέρες του σεβαστού προέδρου Μαντζαβελάκη.

Υπόθεση Βουτσαρά

Το 1963 ο εν ενεργεία τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού Βουτσαράς στέλνει επιστολή στα Νέα, την οποία και δημοσιεύουν. Το κείμενο:

"... O ΜΑΝΤΖΕΒΕΛΑΚΗΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ 1962-1963. ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΔΕΝ ΑΠΕΔΩΣΑΝ ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΤΗ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΤΙ Η ΝΙΚΗ ΕΙΧΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΘΕΙ ΠΡΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΟΣ !".

Εξού και το σύνθημα "Ρούλα λα, ρουλα λά, πες μας κι άλλα Βουτσαρά".

(Πρόκειται για τον περιβόητο αγώνα Εθνικού - Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη, που οι βάζελοι χάσανε το πρωτάθλημα και τα αυγά και τα πασχάλια.)

Και μια και μίλησες για απογόνους, για να δούμε και την περίφημη υπόθεση Χαλκίδη.

Έτσι, παρά την οριστική απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης ότι πράγματι ο ΠΑΟ προσπάθησε να δωροδοκήσει στο Κύπελλο τον Ηρακλή μέσω του προέδρου... της Καστοριάς Χαλκίδη και παρά το ότι αρχικά απαγορεύτηκε η έξοδος (αν, βέβαια, εφαρμόστηκε κιόλας) του Βαρδή Βαρδινογιάννη (συγκατηγορούμενου του Χαλκίδη) από την Ελλάδα, που υποχρεώθηκε να πληρώσει σημαντικό τότε πρόστιμο για τη μη επιβολή της τιμωρίας του, τίποτα ουσιαστικό δεν έγινε. Ο μεν Χαλκίδης «έπεσε στα μαλακά» με τιμωρία-χάδι, ο δε ΠΑΟ δεν υποβιβάστηκε (ξανά και ξανά και ξανά...) στη β' κατηγορία γιατί ο Β. Βαρδινογιάννης ήταν, λέει, «... εξωδιοικητικός» παράγοντας των «πρασίνων».

.....

Ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Γιώργος Ορφανίδης κατήγγειλε ότι ο τότε πρόεδρος της Καστοριάς, Γιώργος Χαλκίδης, του πρόσφερε 2 εκατομμύρια δρχ. για να 'χει μειωμένη απόδοση στον αγώνα Ηρακλή-Παναθηναϊκού για το Κύπελλο. Όλα αυτά για λογαριασμό του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού, Βαρδή Βαρδινογιάννη, όπως ισχυρίστηκε ο παίκτης. Οι δύο παράγοντες κάθισαν στο εδώλιο του κατηγορουμένου, ο Χαλκίδης καταδικάστηκε πρωτοδικώς σε 3χρονη φυλάκιση και απαλλάχτηκε στο Εφετείο, ενώ ο Βαρδής Βαρδινογιάννης αθωώθηκε. Ο Παναθηναϊκός τη γλίτωσε και στο ΑΣΕΑΔ, όχι επειδή οι δικαστικοί που συγκροτούν το όργανο δεν πείστηκαν για την ενοχή της ΠΑΕ, αλλά γιατί ο νόμος δεν προέβλεπε επιβολή ποινής, αφού ο δράστης ήταν απλώς μέτοχος και όχι μέλος του ΔΣ της εταιρίας...

(ΕΛΕΟΟΟΟΣ....)

(Από το «Μυστική Επιχείρηση Ποδόσφαιρο» , εκδ. Σύγχρονη Εποχή, Αθήνα 1988).

Προσεχώς: υπόθεση Κιάππε, υπόθεση Μπουμπλή, υπόθεση Ντεμέλο.
The Χούντα football manager (ή πως φεύγανε παίκτες, προπονητές και παράγοντες του Ολυμπιακού από την μέση ως... αριστεροί).
Μηδενικά συμβόλαια (ή πως να κλέβετε την εφορία).
Κληρώσεις κυπέλλου (μαμά, γιατί τα μπαλλάκια είναι παγωμένα; - αν κα πιο ταιριαστό στην υπόθεση είναι το ομόνυμο σουξέ του Φλωρινιώτη).

Φυσικά για τις υποθέσεις του ξύλου στον Ευθυμιάδη, για τους κοριούς, τις καταγγελίες Επαλέ και την μακροχρόνια σχέση Πάναθηναϊκού - ΟΦΗ μην τα γράφουμε... Είναι ακόμα σε εξέλιξη οι έρευνες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom