Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Αν αυτό το πέναλτι έκρινε το ματς και ίσως σε βάθος χρόνου ολόκληρο το πρωτάθλημα όμως??
Τεσπα,ίσως ο Δαλούκας χθες να κατάφερε ότι δεν κατάφερε όλο μου το σόϊ 40 χρόνια τώρα.
Να γίνω γαύρος στα γεράματα..

Καλημέρα σας..

Μπορεί να απλώνει χέρι ως προέκταση του σώματός του ο αμυντικός σας και να μην ανατρέπει το δικό μας αλλά ήταν λίγο δύσκολη η φάση. Συμφωνώ ότι ήταν τραβηγμένο πολύ και ότι το δίκαιο ήταν το Χ.

Εάν δηλαδή το πάρουμε με πάνω από 2 πόντους (αυτούς που πήραμε εχθές και δεν δικαιούμαστε) και εσείς δεν χάσετε κανένα πλεονέκτημα από τον 1 πόντο (αυτόν που αδίκως που δεν πήρατε εχθές) θα είναι όλα καλα;

Θεωρείς ότι ο GAYρος δικαιούται δια να ομιλεί; Τουλάχιστον να ανεβάζει τόσο πολύ τους τόνους;

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Αν αυτό το πέναλτι έκρινε το ματς και ίσως σε βάθος χρόνου ολόκληρο το πρωτάθλημα όμως??
Τεσπα,ίσως ο Δαλούκας χθες να κατάφερε ότι δεν κατάφερε όλο μου το σόϊ 40 χρόνια τώρα.

Καλημέρα σας..
Γιατί πρέπει να γίνεις απατ-αιώνιος?Άραξε με την ομάδα σου...
Αυτοί αυτοεξεφτελίζονται αυτή την στιγμή!Και οι 2 κάνουν αυτά που κοροιδεύαν πριν λίγα χρόνια από την αντίθετη πλευρά...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

Καλημέρα σας..
εδω προτελευταια αγωνιστικη περσυ στην πρεμιερ,
η τσελσι περανει με γκολ οφσαιντ απο το ολντ τραφορντ και παιρνει κουπα για 1 ποντο...
δεν υπαρχει μερος που να μη γινονται λαθη...εγω για το χθεσινο ειμαι 1000% σιγουρος οτι ηταν ανθρωπινο λαθος..
οποιοι εχουν παιξει μπαλα ξερουν οτι αν θελει ο διαιτητης να σπρωξει,το κανει σε ολο το ματσ με πολλα και πιο απαρατηρητα σφυριγματα...
αν αυτα δεν φερουν το απαιτουμενο αποτελεσμα,
τοτε ισως προς το τελος του ματσ να γινει το εξοφθαλμο..(βλεπε μουφα πεναλτι οσφπ στο τελευταιο 10 λεπτο)
**περσυ το γκολ του αμπρεου με την αεκ ηταν οφ-σαιντ...εβγαλε καμια ανακοινωση ο αρης?
***αν οι παραγοντες των ομαδων ακολουθουσαν το δρομο της αξιοπρεπειας τοτε ισως να το καναν και οι οπαδοι..
το μονο σιγουρο ειναι πως θα βελτιωνοταν το ελληνικο ποδοσφαιρο...

****το να φωναζει ο νυν εργοδοτης του γκαγκατση ειναι στα ορια του τραγικου....

Επισκέπτης
Γιατί πρέπει να γίνεις απατ-αιώνιος?Άραξε με την ομάδα σου...
Αυτοί αυτοεξεφτελίζονται αυτή την στιγμή!Και οι 2 κάνουν αυτά που κοροιδεύαν πριν λίγα χρόνια από την αντίθετη πλευρά...

Ρε παπάρα ξεκόλλα.
Σ'έχω για ξύπνιο,καταλαβαίνεις με ποιο πνεύμα τα λέω αυτά..

Επισκέπτης
Θεωρείς ότι ο GAYρος δικαιούται δια να ομιλεί; Τουλάχιστον να ανεβάζει τόσο πολύ τους τόνους;

Όλο το πρόβλημα του ποδοσφαίρου στο μπουρδελιστάν είναι το αν έχει ευνοηθεί ο γαύρος περισότερο απ'το βάζελο και τ'αντίστροφο και πως θα γίνει ο συμψηφισμός.
Μόνο που οι αδικίες και ο συμψηφισμός γίνεται στις δικές μας τις καμπούρες.

Μόνο γαυροβάζελος υπάρχει δλδ και οι υπόλοιπες ομάδες θα πρέπει να σφάζονται το ίδιο απ'αυτούς τους 2 για να έχουμε δίκαιο πρωτάθλημα..
Καλά το πάτε,μόνο που κάποια στιγμή όταν τα κιγκλιδώματα δε θα μπορούν να κρατήσουν πλέον άλλο τον κόσμο θα λέτε άλλα..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Κοντεψα να αρρωστησω και γω χθες που εβλεπα στους δρομους τα κιτρινα αρρωστακια .. μου χαλασε η διαθεση :headbang: :headbang:

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Ο Γαμαι είναι αρρωστάκι,αλλά ξέρει πως είμαι κι εγώ το ίδιο αρρωστάκι.
Νατσο μετα απο κεντρικο και ιερολοχιτες ο 3ος μεγαλυτερος ειναι των Αθηνων ετσι; 18,500 μελη

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μπορεί να απλώνει χέρι ως προέκταση του σώματός του ο αμυντικός σας και να μην ανατρέπει το δικό μας αλλά ήταν λίγο δύσκολη η φάση. Συμφωνώ ότι ήταν τραβηγμένο πολύ και ότι το δίκαιο ήταν το Χ.

Καλά το πάτε,μόνο που κάποια στιγμή όταν τα κιγκλιδώματα δε θα μπορούν να κρατήσουν πλέον άλλο τον κόσμο θα λέτε άλλα..

Φίλε μου εγώ είμαι σίγουρος ότι ΕΓΩ (και κάποιοι άλλοι) καλά το πάω/με.

erasitexnis

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.225
ολος αυτος ο ξεσηκωμος για ενα ματσ στο οποιο χεις κανει μια ευκαιρια,
παρα το γεγονος οτι σ'ολο το β' η διαιτησια σε παει καροτσι...
μονο στην ελλαδα των 16 καθημερινων αθλητικων εφημεριδων και των 7 αθλητικων ραδιοφωνικων σταθμων γινονται αυτα..
πεσ'τα χρυσοστομε!

Επισκέπτης
Φίλε μου εγώ είμαι σίγουρος ότι ΕΓΩ (και κάποιοι άλλοι) καλά το πάω/με.
Δεν είμαι και τόσο σίγουρος:

Έρχεσαι στο θρεντ του Άρη και μας τα πρήζεις με τη διαμάχη που έχετε με το γαύρο για το κατά πόσο έχει ο καθένας σας δικαίωμα να ομιλεί.
Για το αν ποιος έχει δλδ, σφάξει περισότερο τις υπόλοιπες ομάδες.

Τα ίδια σκατά είστε όλοι σας και ίσως λίγο χειρότεροι εσείς οι βάζελοι που μέχρι τώρα μας πρήζατε τ'αρχίδια για τις αδικίες του γαύρου και τώρα που πήρατε τα κόζια μιλάτε για δυναστείες πατέρα και λοιπών

Ίσως λίγο χειρότεροι είπα? Λάθος,σαφώς χειρότεροι και σιχαμένοι.
over & out.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δεν είμαι και τόσο σίγουρος:

Έρχεσαι στο θρεντ του Άρη και μας τα πρήζεις με τη διαμάχη που έχετε με το γαύρο για το κατά πόσο έχει ο καθένας σας δικαίωμα να ομιλεί.

Δεν μίλησα για GAYρο. Εγώ είπα ότι το πεναλτάκιον ήταν τραβηγμένο και ότι δίκαιο είναι ο Χ. Ανέφερα το GAYρος διότι έκανες αυτήν την απίστευτη δήλωση...

Καλημέρα σας..

ΕΣΥ λοιπόν μιλάς για GAYρο στο ΔΙΚΟ ΣΑΣ νήμα και δικαίως δέχθηκες ερώτηση.

Δεν νομίζω ότι μπορεί να στηριχτεί από αυτό και μόνο το σκηνικό παράγκα δική μας. Θεωρώ ότι ήταν πολύ δύσκολη φάση και λάθος του διαιτητή. Εάν εσύ βλέπεις σφάξιμο, τί να πω...

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
αν καποιος αρειανος ηταν γηπεδο ας μου λυσει την εξης απορια
γιατι σε καθε φαση που η λετα πλησιαζε τον μεγα δαλουκα και του ριχνε κι απο ενα fuck-off αυτος γελαγε σαν μαλακας????
στην νοβα φανηκε μια δυο φορες..το κανε συχνοτερα η τρελλοκοτσιδου???

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
Μ' εχεις καλυψει πληρως, απλα θελω να σταθω στο highlighted, η ουσια ειναι ολη εκει.....

Οτι και να κανεις, οσα χρηματα και να ριξεις, αυτο στην σκατοχωρα που ζουμε δεν προκειται να αλλαξει..... και η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ειναι οτι ομαδα που να ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥς ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ, δεν υπαρχει σε ολοκληρο τον πλανητη, τελος......

Και επειδη θελω να προλαβω αυτους που θα μιλησουν για σπαθες-κοντηδες-γκαγκατσηδες-πρωην δυναστες-νυν δυναστες, κλεβω μια ατακα ενος φιλου που τα λεει ολα.....

"Το ξερουμε το εργο ρε μαγκες,το θεμα ειναι οτι εσεις δεν ξερετε το δικο μας.Ολοι σας εισαστε οπαδοι για να σηκωνετε κουπες.Εμεις ειμαστε για την παρτη μας.Χαλαλι σας οι νικες και τα πεναλτι,τα χρειαζεστε γιατι μονο ετσι θα εχετε λαο.Καληνυχτα σας και καλα ξυπνητουρια."

Καληνυχτα σας.....
+1000000000000000000000000000000000000000000

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Πρωτη αγωνιστικη μαρς πεναλτυ με Καβαλα στον Χαβιτο πνιγεται,χθες δινουν αβαβα στον βαζελο,με 0-0 θα βλεπαμε αλλο Β'ημιχρονο,ο βαζελος θα ανοιγοταν περισσοτερο και θα χαμε πιο πολλους χωρους,ακομη και νικη μπορουσαμε αν και ειμασταν μετριοι.Για Αγγλια που ειπε καποιος,συμφωνω,λαθη γινονται σε ολα τα πρωταθληματα ολων των χωρων.Η διαφορα ειναι οτι εδω γινονται παντα εις βαρος συγκεκριμενων ομαδων και υπερ καποιων αλλων.Οχι τωρα,παντα!Και ολα τα σφυριγματα του στο α' μερος ηταν εις βαρος μας,ακομη και ο εποπτης μπροστα του εδινε αναποδα τα πλαγια!!Στην επαναληψη πηγε να χρυσωσει το χαπι δινοντας μας τουλαχιστον οσα δικαιουμασταν,τα φαουλακια δηλαδη.Το να βγαινει ο γαβρος και να κανει επισημες δηλωσεις για την διαιτησια και να απανταει ο βαζελος το θεωρω εμετικο,δυστυχως δεν εχουμε τους παραγοντες που θα παρουν τις ομαδες και θα φυγουν απο το πρωταθλημα.Πρεπει να γινει καποια φορα,να τους αφησουμε να παιζουν μονοι τους,κατευθειαν πλευ οφφ!

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
Με παιρναν χθες στο γηπεδο ολα τα βαζελακια φιλοι που εκανα στην Αθηνα ολα αυτα τα χρονια για να μου πει ο ενας συγνωμη, ο αλλος οτι εμεις παραδεχομαστε την καφριλα μας και την παραγκα μας και παει λεγοντας.
Και βλεπω και τις εφημεριδες σημερα και μου ρχεται να παρω ενα Κ47 και να ανοιξω μερικες τρυπες προς τα γραφεια εφημεριδων πανελληνιως. Καλα μας κανουν ρε. αφου την επομενη μερα αφηνουμε στο οναομα της ελευθεριας του λογου να μας δουλευουν κανονικα, ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ. τον νομο στα χερια μας. αυτο λεω εγω. καλημερουδια.
ΥΓθα το σκεφτω αν θα ξαναπαω γηπεδο και κριμα γιατι ψωνησα και μινι διαρκειας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom