ZIGOLLO
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ΜπουρδελΑΡΗ δικο σου ειναι το τατοο?θηρα 2 εισουν?αλλαξε καναλι θα τυφλωθεις
ΜπουρδελΑΡΗ δικο σου ειναι το τατοο?θηρα 2 εισουν?αλλαξε καναλι θα τυφλωθεις
α καλα εσυ μας δουλευεις κανονικα λεμε!!η το χεις καψει!!εειπαμε προταθηκε απο πατερα στους υπολοιπους πολυμετοχικους σαν λυση,κι αποδεχθηκε την προταση ο ιδιος ο κοντης,αλλα η δουλεια χαλασε απο τον τζιγγερ και την οικογενεια.μετα εφυγε οριστικα ο πατερας κι ηρθε η λυση κωνσταντοπουλου...ευτυχως υπαρχουν τα δημοσιευματα ...Τωρα τα γυρνας νομιζω..... τωρα λες οτι ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ, οχι οτι ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ προταση..... αλλα ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ.....
στερεψε το σαλιο μου το κανα ενα μαλλι του εποπτη.....ΜπουρδελΑΡΗ δικο σου ειναι το τατοο?θηρα 2 εισουν?
ειδικα αν μενεις θεσσαλονικη πρεπει να τα ξερεις καλα!!!γιατι εγω που ανεβηκα για δουλεια στην εταιρεια του λαμπρου σκορδα, την εποχη εκεινη το συζηταγαν ολοι μεσα και ο ιδιος ο λαμπρος ηταν πυρ και μανια!!!!Θεσσαλονικη ζω ρε φιλε, αυτα που λες για "προτασεις" και "φιλιες" δεν τα ξερω, δεν ξερω τα κουτσομπολια της Αθηνας, οκ? Και σορυ που εκανα λαθος ποιου φιλος ειναι, απλα ξερω οτι υπαρχει μια φιλια, γραψε λαθος στα ονοματα.......
οι διοικησεις και οι παραγοντες ΟΛΩΝ των ομαδων ειναι σαν τα σκατα αν τα ανακατευεις βρωμανε πιο πολυειδικα αν μενεις θεσσαλονικη πρεπει να τα ξερεις καλα!!!γιατι εγω που ανεβηκα για δουλεια στην εταιρεια του λαμπρου σκορδα, την εποχη εκεινη το συζηταγαν ολοι μεσα και ο ιδιος ο λαμπρος ηταν πυρ και μανια!!!!
καλα ξηγηθηκες..μουσκεμα εγινε το κορακιστερεψε το σαλιο μου το κανα ενα μαλλι του εποπτη.....
δεν πειραζει ρε μην κλαιςδεν πειραζει Αρειαναρα...
συνεχιζουμε....
η ομαδα στο β'ημιχρονο εδειξε πολυ καλα στοιχεια
υγ:δαλουκα ενα καρικανι να βγαλεις
συρε και γαμησου ρε δειλοπουστα....δεν πειραζει ρε μην κλαις
δεν πειραζει ρε μην κλαις
ερχομαι ρε μισο λεπτο...ξεκιναω τωρα...ερχομαι με τον σισε παρεα ομως γι'αυτο πλυνε και το κωλαρακι σου!!συρε και γαμησου ρε δειλοπουστα....
ελα να μου τα πεις απο κοντα...
αντε περιμενω...ερχομαι ρε μισο λεπτο...ξεκιναω τωρα...ερχομαι με τον σισε παρεα ομως γι'αυτο πλυνε και το κωλαρακι σου!!
μας εχεις ζαλισει τα παπαρια με το σισε σου μαλακα..παρε το γαμια σου και σαλταερχομαι ρε μισο λεπτο...ξεκιναω τωρα...ερχομαι με τον σισε παρεα ομως γι'αυτο πλυνε και το κωλαρακι σου!!
τετοιες νικες να κανετε παντα ''περηφανοι'' σκατοφλωροι 50-50 δεν εχετε τα αρχιδια να παιξετε
καλα μην κανεις ετσι...ξερω ποναει η μαυρη ψωλη οποτε σε δικαιολογω...κλαααααψεεεεε κι αλλο τωρα!!μας εχεις ζαλισει τα παπαρια με το σισε σου μαλακα..παρε το γαμια σου και σαλτα
Το σχεδιο σφαγης εξετελεσθη,η ομαδα δυστυχως δεν ειναι σε επιπεδο να νικαει τα κορακια,ο βαζελος κατω του υποφερτου,τον συντηρουσαν τα σφυριγματα.Η ομαδα ειχε παθος,δεν εχει την ποιοτητα,ειναι απαραδεκτο με 0-1 στα τελευταια 20' να μην μπορει να πατησει καν περιοχη,μας λειπει ο κουβαλητης και ο πασαδορος.Ο Τοχα του χρονου αν συνεχισει ετσι,θα προστεθει στην μακρα λιστα των αποτυχημενων μεταγραφων της τελευταιας διετιας,μακραν ο χειροτερος σημερα,οι υπολοιποι συγκινητικοι αλλα λιγοι για τετοιο ματς...
Το οτι βγαινεις να την πεις μετα απο τετοια νικη δειχνει το επιπεδο σας ως οπαδοι,εγω θα κρυβομουν για κανα μηνα στη θεση σου...Μπαρτσα γερα,η 7αρα ειναι κοντα!καλα μην κανεις ετσι...ξερω ποναει η μαυρη ψωλη οποτε σε δικαιολογω...κλαααααψεεεεε κι αλλο τωρα!!