Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
Πρωτη αγωνιστικη μαρς πεναλτυ με Καβαλα στον Χαβιτο πνιγεται,χθες δινουν αβαβα στον βαζελο,με 0-0 θα βλεπαμε αλλο Β'ημιχρονο,ο βαζελος θα ανοιγοταν περισσοτερο και θα χαμε πιο πολλους χωρους,ακομη και νικη μπορουσαμε αν και ειμασταν μετριοι.Για Αγγλια που ειπε καποιος,συμφωνω,λαθη γινονται σε ολα τα πρωταθληματα ολων των χωρων.Η διαφορα ειναι οτι εδω γινονται παντα εις βαρος συγκεκριμενων ομαδων και υπερ καποιων αλλων.Οχι τωρα,παντα!Και ολα τα σφυριγματα του στο α' μερος ηταν εις βαρος μας,ακομη και ο εποπτης μπροστα του εδινε αναποδα τα πλαγια!!Στην επαναληψη πηγε να χρυσωσει το χαπι δινοντας μας τουλαχιστον οσα δικαιουμασταν,τα φαουλακια δηλαδη.Το να βγαινει ο γαβρος και να κανει επισημες δηλωσεις για την διαιτησια και να απανταει ο βαζελος το θεωρω εμετικο,δυστυχως δεν εχουμε τους παραγοντες που θα παρουν τις ομαδες και θα φυγουν απο το πρωταθλημα.Πρεπει να γινει καποια φορα,να τους αφησουμε να παιζουν μονοι τους,κατευθειαν πλευ οφφ!
Καλα τα λες. και τα δικα μου σεβη

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Με παιρναν χθες στο γηπεδο ολα τα βαζελακια φιλοι που εκανα στην Αθηνα ολα αυτα τα χρονια για να μου πει ο ενας συγνωμη, ο αλλος οτι εμεις παραδεχομαστε την καφριλα μας και την παραγκα μας και παει λεγοντας.
Και βλεπω και τις εφημεριδες σημερα και μου ρχεται να παρω ενα Κ47 και να ανοιξω μερικες τρυπες προς τα γραφεια εφημεριδων πανελληνιως. Καλα μας κανουν ρε. αφου την επομενη μερα αφηνουμε στο οναομα της ελευθεριας του λογου να μας δουλευουν κανονικα, ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ. τον νομο στα χερια μας. αυτο λεω εγω. καλημερουδια.
ΥΓθα το σκεφτω αν θα ξαναπαω γηπεδο και κριμα γιατι ψωνησα και μινι διαρκειας
οπως λεμε ψωνισα 2 κιλα πατατες...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
α...ρε ανοιχτομυαλε εισαι θεος.....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Τα βουντου μου πιασαν τοπο παντως εν μερει,ο Αγκουερο μαλλον εξω για Πεμπτη.Ο Φορλαν θα ειχε σκορδα πανω του σιγουρα...

thomas!!!

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
τη Πέμπτη θα έχουμε τη χαρά να δούμε αλλη μια μεγάλη ομάδα στη Θεσσαλονικη, Την Ατλέτικο.Μετα τον Αζαξ και Φενέρ. Αλλα ο Άρης δεν είναι ΠΑΟΚ,θα σας φτάσουν το τέρμα στη Μίκρα.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
τη Πέμπτη θα έχουμε τη χαρά να δούμε αλλη μια μεγάλη ομάδα στη Θεσσαλονικη, Την Ατλέτικο.Μετα τον Αζαξ και Φενέρ. Αλλα ο Άρης δεν είναι ΠΑΟΚ,θα σας φτάσουν το τέρμα στη Μίκρα.
Η Ατλετικο δεν ειναι Αγιαξ,ουτε Φενερ,ειναι ισως η πιο φορμαρισμενη ομαδα στην Ευρωπη και δεν το λεω μονο εγω.Εσυ κοιτα τι θα κανεις με τα λιμα που κληρωθηκες και ασε μας εμας...αν παιξεις οπως χθες,γαμα τα.

thomas!!!

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Οντως ισχύει, είναι ομαδάρα αυτή τη στιγμή η Ατλετικο. Οταν παίζατε με λιμά στα προκριματικά και εμείς με ομαδάρες κάνατε χαβά, τώρα θα σας καμαρώσουμε που θα έχετε την ευχαρίστηση να παίζετε με πολυ καλύτερες ομάδες από σας.

Επισκέπτης
Δεν μίλησα για GAYρο. Εγώ είπα ότι το πεναλτάκιον ήταν τραβηγμένο και ότι δίκαιο είναι ο Χ. Ανέφερα το GAYρος διότι έκανες αυτήν την απίστευτη δήλωση...

ΕΣΥ λοιπόν μιλάς για GAYρο στο ΔΙΚΟ ΣΑΣ νήμα και δικαίως δέχθηκες ερώτηση.

Δεν νομίζω ότι μπορεί να στηριχτεί από αυτό και μόνο το σκηνικό παράγκα δική μας. Θεωρώ ότι ήταν πολύ δύσκολη φάση και λάθος του διαιτητή. Εάν εσύ βλέπεις σφάξιμο, τί να πω...

Εγώ μόλις πάτε Καραϊσκάκη,θα είμαι μέσα με πλέζουρα και την ώρα που θα σας χύνει ο Μήτρογλου θα τον βγάλω έξω και θα τον παίζω γιατί είμαι ένα κομπλεξικό σκουλήκι κι εκείνη τη μέρα θα'μαι πιο γαύρος απ'τον Τσουκαλά.
Και την παράγκα σου από τη στιγμή που δε μπορώ εγώ να τη γαμήσω,θα το κάνουν κάτι φιλαράκια λιμανίσιοι.
Και μιλάω ΜΟΝΟ για μένα αυτή τη στιγμή κι όχι εξ'ονόματος των υπόλοιπων Αρειανών.
Μόνο και μόνο διότι είστε η ντροπή των οπαδών,ένα βδέλυγμα και τπτ. παραπάνω κι όποιος μπορεί να σας γαμήσει,εγώ μαζί του μέχρι να είμαι έτοιμος να το κάνω εγώ..

vizolagnos3

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
δαλουκα ψοφο!ωραιο πρωταθλημα!γαμω τη σουπερκλικα σας!!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Εγώ μόλις πάτε Καραϊσκάκη,θα είμαι μέσα με πλέζουρα και την ώρα που θα σας χύνει ο Μήτρογλου θα τον βγάλω έξω και θα τον παίζω γιατί είμαι ένα κομπλεξικό σκουλήκι κι εκείνη τη μέρα θα'μαι πιο γαύρος απ'τον Τσουκαλά.
Και την παράγκα σου από τη στιγμή που δε μπορώ εγώ να τη γαμήσω,θα το κάνουν κάτι φιλαράκια λιμανίσιοι.
Και μιλάω ΜΟΝΟ για μένα αυτή τη στιγμή κι όχι εξ'ονόματος των υπόλοιπων Αρειανών.
Μόνο και μόνο διότι είστε η ντροπή των οπαδών,ένα βδέλυγμα και τπτ. παραπάνω κι όποιος μπορεί να σας γαμήσει,εγώ μαζί του μέχρι να είμαι έτοιμος να το κάνω εγώ..
:thumbsup:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
+100000

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

...

Κάθομαι και σκέπτομαι κανένα δεκάλεπτο το τί να απαντήσω. Σοβαρά; Αστεία;  :dunno:

Επιλέγω να μην απαντήσω τίποτε...

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Το πανό τώρα δικαιώνεται!  :rockon:

http://[URL unfurl="true"]www.pame.gr/images/star_pictures/baraz_1980_volos_aris-osfp_0-2_pano_1.jpg[/img[/URL]]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ή μαλλον κομπλεξικο χρυσοψαρο!
γιατι αν ειχες μνημη θα θυμοσουν πως ειχες χασει στο τηγανι
την 07-08 και την 08-09 απο την ομαδα που με τοσο παθος θα υποστηριζεις...

Επισκέπτης
...

Κάθομαι και σκέπτομαι κανένα δεκάλεπτο το τί να απαντήσω. Σοβαρά; Αστεία;  :dunno:

Επιλέγω να μην απαντήσω τίποτε...

Δε μπορείς ν'απαντήσεις σοβαρά από τη στιγμή που λες πως δεν αποδεικνύεται η ύπαρξη παράγκας του βάζελου.
Μόνο του γαύρου ήταν αυταπόδεικτη τόσα χρόνια,ηενώ η δικιά σας όχι..

Οπότε καλύτερα που δεν απαντάς γιατί θα πεις μαλακία..

Επισκέπτης
ή μαλλον κομπλεξικο χρυσοψαρο!
γιατι αν ειχες μνημη θα θυμοσουν πως ειχες χασει στο τηγανι
την 07-08 και την 08-09 απο την ομαδα που με τοσο παθος θα υποστηριζεις...

Άσ'το.
Όποιος έπρεπε να καταλάβει τα γραφόμενά μου,τα κατάλαβε.
Για τους άλλους,στα παπάρια μου..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Άσ'το.

Εγω δεν καταλαβα...  :rolleyes:  (Απο την περιοχη παπαρια γραφω ωραία ειναι εδω :grin:)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Άσ'το.
βαθυτερα νοηματα...
αν σε σφαξουν και με το γαβρο(διολου απιθανο)σε βλεπω τουμπα να φωναζεις για παοκαρα..

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Mπλα μπλα μπλα τα ίδια και τα ίδια...

Τα εχουμε πει 1000 φορές και πάλι τα ίδια λέμε...

Δεν υπάρχει ελληνικό ποδόσφαιρο λέμε...

Δε μπορείς ν'απαντήσεις σοβαρά από τη στιγμή που λες πως δεν αποδεικνύεται η ύπαρξη παράγκας του βάζελου.
Μόνο του γαύρου ήταν αυταπόδεικτη τόσα χρόνια,ηενώ η δικιά σας όχι..

Οπότε καλύτερα που δεν απαντάς γιατί θα πεις μαλακία..
Ειπαμε,ποιος θα γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη και όλα καλά...

Μη χαλάς τη ζαχαρένια σου πασά μου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom