Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Μακάρι να το "σηκώσει" ο Άρης και ο Ντούσαν να κάνει και πάλι κλίσμα στον Σωκράτη, όπως το 2001.

jammin

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
αντε και τωρα η ωρα για τροπαιο. Αλλωστε το αξιζουμε.
ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ τρελανε μας και στον τελικο

amanaman

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
89
Πόντοι
1
ΚΥΠΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΚΥΠΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ φερε μας το κυπελοοοοοοοοοοο
κυπελοοοοοοοοκυπελοοοοοοοοο
στον πυργο το λευκοοοοοοοοοοο

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
κομπλεξ.
εκει που ησουν , δεν ημουνα και δεν προκειται να παω.
γιατι βρε δεν τα εγραφες πιο νωρις αυτα?Ηθελες να περιμενεις,πονηρουλη?Παντως ευχαριστιες στην αξιοπρεπεστερη ομαδα της πολης δεν ακουσα ακομα...

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
μεγαλη υποθεση να εισαι υποχρεωμενος στον εχθρο σου ο οποιος ουτε ποτε κατεβασε βρακια να χασει για να πεσεις ουτε να στελνει διαφορα πανο. μια ζωη ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ αλλα μη ξεχνατε την ρουφανια αγαπησαν οχι εσας! Καημενοι

Επισκέπτης
γιατι ρε παλιοαλητηριοι κοροιδευετε συνεχως τα κακομοιρα σαρδελακια???

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
γιατι τους αγαπαμε και τους πειραζουμε

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
πως τη κοβεις τη δουλεια,θα μας αφησετε κανενα κοκκαλακι(κυπελακι)?38 χρονια ειναι αυτα...

Επισκέπτης
πως τη κοβεις τη δουλεια,θα μας αφησετε κανενα κοκκαλακι(κυπελακι)?38 χρονια ειναι αυτα...
τσαμπα δεν εχει ουτε η μαμα στον μπαμπα..σας ειπα να κανουμε τραμπα το κυπελλακι με τον αβρααμ & με κραξατε..τωρα θα καθαρισουμε εντος γηπεδου..
Υ.Γ παλι 3 θα φατε.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
τσαμπα δεν εχει ουτε η μαμα στον μπαμπα..σας ειπα να κανουμε τραμπα το κυπελλακι με τον αβρααμ & με κραξατε..τωρα θα καθαρισουμε εντος γηπεδου..
Υ.Γ παλι 3 θα φατε.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε σεις,εχετε τη κουπα,στο κυπελλακι κολλατε?Οσο για Αβρααμ κατι ακουσα οτι δοθηκε ηδη σε ομαδα της Premier με σουπερ λεφτα,ο Χαλκιας σας κανει?

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
και εγω δεν εχω καλυτερο απο το Αρειανακι μας τον Αβρααμ,ομως αμα αληθευει ο,τι ακουσα για τελειωμενη δουλεια με Αγγλικη ομαδα(λιμανι)με πολυ καλα λεφτα,τι να πω...χαλαλι του.

Επισκέπτης
ειμαστε πονοψολοι τους γαμαμε και πονανε, αδερφε ασε τον Αβρααμη κατω θα φαμε τα μουστακια μας και δεν εχω! στο κυπελο ο καλυτερος θα το παρει
ουτε εγω εχω μουστακι ρε γιατρε..το πολυ-πολυ να φαμε σουτζουκακια στον ρογκοτη.. :2funny: :2funny: :2funny:

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
ο Χαλκιας ειναι οπως μπαινεις στα γραφεια της ΠΑΕ πρωτος καλογερος αριστερα νομιζω...... αν βαλει τον χαλκια τζαμπα επιθετικους θα βαλατε. τι λες τωρα! Κρηνη καφε μετα Μανωλη Περαια για φαι καμια σχεση με Ρογκοτη και μετα Πανοραμα τριγωνο. το βραδυ ζουκια ο κυππελουχος κερνα τον αλλον και μετα καμια μπουρδελοτσαρκα

Επισκέπτης
δεν υπαρχει ολυμπιακος,ουτε κοκαλλης,ουτε παραγκα!μονο εμεις και το κυπελλο!!!το καυτατζογριο θα ειναι κιτρινο,εντος εδρος παιζουμε!μετραμε αντιστροφα για την κουπα!
το πανο slipnot απο την αθηνα θα ειναι και παλι παρων  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom