Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
ποιο λες το γυραδικο; να σε πω την αληθεια απο τουμπα ξερω λιγα πραγματα δυτικα μενω απλα το μαγαζι μου ειναι το ενα Κρηνη και απο πρασα παω οταν φευγω για σπιτι
εγω γυμναζω σαγονι α ρε πουστη Σολωμονιδη και Πρασσα
ο γιωτης εχει σπασει εδω και πολλα χρονια.Και τα παληκαρια στη Λαμπρακη ειναι κορυφη, αλλα μην ξεχναμε και τον θρυλικο Γιωτη στη Μποτσαρη, την παλια μου γειτονια! Αντε να κανονισουμε και καμια συνευρεση!!!
ρε προβοκατορα λογο ομαδας εχει τελειο γυρο; δεν παιζεσαι ρεο γιωτης εχει σπασει εδω και πολλα χρονια.
δυτικα εχει ενα απιστευτο γυραδικο στο ικα ευοσμου κοντα.
εννοειται οτι και αυτο το εχει παοκτσακι
ο γιώτης μόνο το όνομα του έμεινε...από φαγητό δεν ακουμπιέται,εδώ και χρόνια...το έχει παρατήσει εντελώς το μαγαζί του...γενικά ο γύρος χάλασε,όλοι πουλάνε το ίδιο χάρτινο πράγμα...
η δευτερη , διπλα στο βενζιναδικο δεν παιζεται.στην Γιαννιτσων πανω στο δρομο εχει 2 καντινες φατε απο οποια απο τις 2 θελετε σαντουιτς με πανσετα και μετα ελατε να τα πουμε θα ξεχασετε τα γυραδικα. μιση μπαγκετα με 2 πανσετες και φουλ εξτρα πατατες κτλ. αν παλι ειστε ξενυχτηδες πατε στο θρλικο μαυρο στην Σταυρουπολη με το θανατηφορο αζαξ αντε βραδιατικα απο την μια ο pleasuregiver μας καυλωνει απο την αλλη εσεις μας κανατε και πεινασαμε
και γαυρος να ηταν παλι τα ιδια θα ελεγα.ρε προβοκατορα λογο ομαδας εχει τελειο γυρο; δεν παιζεσαι ρε
τι εννοεις ποιητα;εσεις καλυτερα μεινετε στα πατσατζιδικα που το κατεχετε καλυτερα, και αφηξστε το γυρω στους ειδικους
και γαυρος να ηταν παλι τα ιδια θα ελεγα.
το μαγαζι λεγεται σπυρος και οποιος εχει φαει με καταλαβαινει.
εσεις καλυτερα μεινετε στα πατσατζιδικα που το κατεχετε καλυτερα, και αφηξστε το γυρω στους ειδικους
αμεσως να αρπαχτεις.τι εννοεις ποιητα;
δεν αρπαχτηκα αλλα κολησα δεν καταλαβα τι εννοουσες. μαξιμε σε αυτο που λες εχω παει και επαθα πλακα ενα μικρο μαγαζακι λες με τραπεζια εξω;αμεσως να αρπαχτεις.
μετα τον παραδοσιακο πατσατζη τσαρουχα, εμφανιστηκε δυναμικα και ο μπαλης