Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
:) ποιο λες το γυραδικο; να σε πω την αληθεια απο τουμπα ξερω λιγα πραγματα δυτικα μενω απλα το μαγαζι μου ειναι το ενα Κρηνη και απο πρασα παω οταν φευγω για σπιτι

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
μενω seven hills Επταλοφο λεμε!!! Αμπελοκηποι φορτσαααααα μες την σφυγγοφωλια τους κανω πλακα!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Και τα παληκαρια στη Λαμπρακη ειναι κορυφη, αλλα μην ξεχναμε και τον θρυλικο Γιωτη στη Μποτσαρη, την παλια μου γειτονια! Αντε να κανονισουμε και καμια συνευρεση!!!

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
οχι τωρα κανω νηστεια μουουουουουουου!!!! ναι ρε οποτε ειναι για μασα και γαμησι ποιος λεει οχι; στον Γιωτη εχω πετυχει την σατανογρια τον Κοκκινο με τον περουκα

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ο γιώτης μόνο το όνομα του έμεινε...από φαγητό δεν ακουμπιέται,εδώ και χρόνια...το έχει παρατήσει εντελώς το μαγαζί του...γενικά ο γύρος χάλασε,όλοι πουλάνε το ίδιο χάρτινο πράγμα...

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Και τα παληκαρια στη Λαμπρακη ειναι κορυφη, αλλα μην ξεχναμε και τον θρυλικο Γιωτη στη Μποτσαρη, την παλια μου γειτονια! Αντε να κανονισουμε και καμια συνευρεση!!!
ο γιωτης εχει σπασει εδω και πολλα χρονια.
δυτικα εχει ενα απιστευτο γυραδικο στο ικα ευοσμου κοντα.
εννοειται οτι και αυτο το εχει παοκτσακι

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
στην Γιαννιτσων πανω στο δρομο εχει 2 καντινες φατε απο οποια απο τις 2 θελετε σαντουιτς με πανσετα και μετα ελατε να τα πουμε θα ξεχασετε τα γυραδικα. μιση μπαγκετα με 2 πανσετες και φουλ εξτρα πατατες κτλ. αν παλι ειστε ξενυχτηδες πατε στο θρλικο μαυρο στην Σταυρουπολη με το θανατηφορο αζαξ :) αντε βραδιατικα απο την μια ο pleasuregiver μας καυλωνει απο την αλλη εσεις μας κανατε και πεινασαμε

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
ο γιωτης εχει σπασει εδω και πολλα χρονια.
δυτικα εχει ενα απιστευτο γυραδικο στο ικα ευοσμου κοντα.
εννοειται οτι και αυτο το εχει παοκτσακι
ρε προβοκατορα λογο ομαδας εχει τελειο γυρο; δεν παιζεσαι ρε

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
δηλαδή αν είναι γριά,φαντάσου τι γύρο θα έχει!!!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ο γιώτης μόνο το όνομα του έμεινε...από φαγητό δεν ακουμπιέται,εδώ και χρόνια...το έχει παρατήσει εντελώς το μαγαζί του...γενικά ο γύρος χάλασε,όλοι πουλάνε το ίδιο χάρτινο πράγμα...

Εχω καιρο να παω, δεν ξερω, απλα καποτε ηταν χρυσες εποχες για αυτον, μεχρι πριν 7-8 χρονια που εμενα ακομη εκει, γινοταν το ελα να δεις απο τις 11 το πρωι εως τις 5-6 τα χαραματα!!
Γενικα εχεις δικαιο, οχι μονο στα γυραδικα, αλλα και σε ταβερνα-εστιατοριο πλεον εχω την εντυπωση οτι τρωμε παντου τα ιδια-προκατ.... ξεχωριζουν πολυ λιγα καταστηματα στην πολη που αξιζει και ευχαριστιεσαι φαγητο!

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
οι γριες δινουν μονο το μαλλι τους στα πανηγυρια

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
στην Γιαννιτσων πανω στο δρομο εχει 2 καντινες φατε απο οποια απο τις 2 θελετε σαντουιτς με πανσετα και μετα ελατε να τα πουμε θα ξεχασετε τα γυραδικα. μιση μπαγκετα με 2 πανσετες και φουλ εξτρα πατατες κτλ. αν παλι ειστε ξενυχτηδες πατε στο θρλικο μαυρο στην Σταυρουπολη με το θανατηφορο αζαξ :) αντε βραδιατικα απο την μια ο pleasuregiver μας καυλωνει απο την αλλη εσεις μας κανατε και πεινασαμε
η δευτερη , διπλα στο βενζιναδικο δεν παιζεται.
ο ψητας εχει και μερικες ωραιες αφισες.
γαμω τη διαιτα του γαμω

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
χάθηκαν εκείνα τα συνοικιακά γυράδικα τα 2 επί 3 που με το ζόρι έμπαινες...ένα τέτοιο με φοβερό γύρο είναι επί της Δωδεκανήσου δεξιά όπως ανεβαίνουμε λίγα μέτρα πριν τη Φράγκων...ο καλύτερος γύρος για μένα,μόνο πρωί και στις 3-4 το μεσημέρι έχει τελιώσει και κλείνει...

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ρε προβοκατορα λογο ομαδας εχει τελειο γυρο; δεν παιζεσαι ρε
και γαυρος να ηταν παλι τα ιδια θα ελεγα.
το μαγαζι λεγεται σπυρος και οποιος εχει φαει με καταλαβαινει.
εσεις καλυτερα μεινετε στα πατσατζιδικα που το κατεχετε καλυτερα, και αφηστε το γυρο στους ειδικους

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
και γαυρος να ηταν παλι τα ιδια θα ελεγα.
το μαγαζι λεγεται σπυρος και οποιος εχει φαει με καταλαβαινει.
εσεις καλυτερα μεινετε στα πατσατζιδικα που το κατεχετε καλυτερα, και αφηξστε το γυρω στους ειδικους

Απο πατσα δεν εχω ιδεα, αλλα μια και το γαμησαμε το thread :2funny: :2funny: (πλακα κανω) ενα μαγαζι σε ενα στενο που ανεβαινει απο Παπαφη προς Αν. Θρακης καπου κοντα στον Οτε και εκανε φοβερο γυρο στα καρβουνα το εχει κανεις υπ' οψιν??? υπαρχει ακομη??

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
αμεσως να αρπαχτεις.
μετα τον παραδοσιακο πατσατζη τσαρουχα, εμφανιστηκε δυναμικα και ο μπαλης
δεν αρπαχτηκα αλλα κολησα δεν καταλαβα τι εννοουσες. μαξιμε σε αυτο που λες εχω παει και επαθα πλακα ενα μικρο μαγαζακι λες με τραπεζια εξω;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom