Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
δεν υπαρχει ολυμπιακος,ουτε κοκαλλης,ουτε παραγκα!μονο εμεις και το κυπελλο!!!το καυτατζογριο θα ειναι κιτρινο,εντος εδρος παιζουμε!μετραμε αντιστροφα για την κουπα!
το πανο slipnot απο την αθηνα θα ειναι και παλι παρων  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
δεν θα μας δωσουν εισητηρια λες???πως θα ειναι κατακιτρινο δηλαδη???

Επισκέπτης
ο Χαλκιας ειναι οπως μπαινεις στα γραφεια της ΠΑΕ πρωτος καλογερος αριστερα νομιζω...... αν βαλει τον χαλκια τζαμπα επιθετικους θα βαλατε. τι λες τωρα! Κρηνη καφε μετα Μανωλη Περαια για φαι καμια σχεση με Ρογκοτη και μετα Πανοραμα τριγωνο. το βραδυ ζουκια ο κυππελουχος κερνα τον αλλον και μετα καμια μπουρδελοτσαρκα
εγινε..

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.848
Πόντοι
42.697

Συνημμένα

• worm.JPG
    worm.JPG
    158,7 KB · Εμφανίσεις: 21

Επισκέπτης
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• photo12c.jpg
    photo12c.jpg
    44,7 KB · Εμφανίσεις: 23
  • GATE3_5.jpg
    GATE3_5.jpg
    73,5 KB · Εμφανίσεις: 23

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
ποιος ειναι αυτος στο αβαταρ σου (ειμαι λιγο ασχετος)
παμε μαζι να δουμε τον τελικο αδερφε; να παρουμε και τον Μαξιμο. Μαξιμεεεεεε; μεσα;;;;

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
τρελος ο Σερχιο!!!! που να τον εβλεπες περσυ στο gala να χορευει και να πεταει λουλουδια!!!!

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
ενταξει ρε gatto λαθος πορτα  :grin: ελα και εσυ επανω να γινουμε .....πολλες

Επισκέπτης
ροσι εγω θα ανεβω για τον τελικο μαζι με κατι φιλαρακια!!συναντιομαστε στη πολη για μπυρες και τσιπουρα και μετα γηπεδο να σηκωσουμε την κουπα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• iraklis-ARIS_07-08_0-2_2.JPG
    iraklis-ARIS_07-08_0-2_2.JPG
    295,3 KB · Εμφανίσεις: 41

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ποιος ειναι αυτος στο αβαταρ σου (ειμαι λιγο ασχετος)
παμε μαζι να δουμε τον τελικο αδερφε; να παρουμε και τον Μαξιμο. Μαξιμεεεεεε; μεσα;;;;

Καλησπερα μαγκες μου, μεσα στη φαση ειμαι και γω, να ελθει επιτελους εκεινη η ευλογημενη μερα και να κανονισουμε, μασα-μπυρονια και καπακι γηπεδο απο νωρις να γουσταρουμε με την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μας!!!!  :rockon: :rockon:

By The Way, ξεκινησατε γυμναστηριο αδελφια????  Εγω το εχω ριξει πλεον εντατικα σε χερια και ωμους.......για να το σηκωσω ΨΗΛΑ....ΠΙΟ ΨΗΛΑ......ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ.....!!!!!!!!!!!

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
εγω γυμναζω σαγονι α ρε πουστη Σολωμονιδη και Πρασσα :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom