Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
η ατρομηταρα κοιτα μη πεσει οποτε η βαρυτητα θα πεσει την Κυριακη..... ερχεται η Τεταρτη θα δουμε
Δεν ξέρω τι λέτε πάντως η Ατρομητάρα θα σας πάρει την Τετάρτη...
οι γαυροι μπροστα στην αρμαδα που ισοπεδωνει τους παντες στο δρομο για τον τελικο"Καποιος" μου φαινεται οτι προτιμα ατρομητο στον τελικο, εεεεεεεε???????? Η πιο μεγαλη επιτυχια της ομαδας πλεον ειναι οτι οι "μεγαλοι" φοβουνται αγωνιστικα αυτη την ομαδα!!!! Και οχι βεβαια οτι...... νομιζουμε εμεις με το νου μας οτι μας "φοβουνται" και μας "πολεμανε" οι "κακοι της Αθηνας"!!!!!!
οι γαυροι μπροστα στην αρμαδα που [glow=red,2,300]ισοπεδωνει τους παντες στο δρομο για τον τελικο[/glow]
πεστα ρε σπερμα...καλησπερα στους αδερφους μου τους αρειανους,τους καλυτερους οπαδους της θεσσαλονικης και απολυτα αφεντικα της πολης
ειναι τυχαιο οτι με παο και αεκ ασχοληθηκαν για μοναδικη ισως φορα με τα δεδομενα χαλια τους ενω με ολυμπιακο ηταν ολοι μια γροθια???δεν πειραζει οσο και να προσπαθουν τα παοκια ο κωλος τους θα ειναι μια ζωη κοκκινος
μακραν η πιο ξεφτιλισμενη γυφτο ομαδα του κοσμου η μπαοκ
o galb ειναι πιτσιρικας ρε"Καποιος" μου φαινεται οτι προτιμα ατρομητο στον τελικο, εεεεεεεε???????? Η πιο μεγαλη επιτυχια της ομαδας πλεον ειναι οτι οι "μεγαλοι" φοβουνται αγωνιστικα αυτη την ομαδα!!!! Και οχι βεβαια οτι...... νομιζουμε εμεις με το νου μας οτι μας "φοβουνται" και μας "πολεμανε" οι "κακοι της Αθηνας"!!!!!!
λες να εχουμε ντερμπυ Α2 του χρονου; σημερα παλι τον Σαντος θαβανε καλα ρε πουστη ολοι αγραμματοι ειναι; ολοι απο Κορδελιο και περα μενουν;εδω ο φωστηρας δυσκολεψε περισσοτερο την αεκ !!οσον αφορα τη φυλης,ακομα σας αναπολουνε στα στενα σοκακια της ηδονης!καμια σαν την παοκ !
3 αγωνιστηκες εμειναν στο μπασκετ,2 νικες θελετε για να σωθειτε!και τελευταια αγωνιστικη με μας!ηδη τα παρακαλια σας ξεκινησαν.... ;) ;)!!
κομπλεξ.λες να εχουμε ντερμπυ Α2 του χρονου; σημερα παλι τον Σαντος θαβανε καλα ρε πουστη ολοι αγραμματοι ειναι; ολοι απο Κορδελιο και περα μενουν;
αμα θελαμε να ριξουμε το παοκακι θα το καναμε τη προηγουμενη αγωνιστικη!λες να εχουμε ντερμπυ Α2 του χρονου; σημερα παλι τον Σαντος θαβανε καλα ρε πουστη ολοι αγραμματοι ειναι; ολοι απο Κορδελιο και περα μενουν;
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)κομπλεξ.
εκει που ησουν , δεν ημουνα και δεν προκειται να παω.
καλα μην ορκιζεσαι κιολας.ποτε μη λες ποτε, εγω δεν θελω να πεσετε χωρις πλακα
τι το δειχνεις ρε γουορ? Αυτοι εκει το χαβα τους δυστυχως. Εχω ξαναγραψει οτι ειναι κριμα για ενα σωματειο με τοσο κοσμο.;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)