Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
χαρη στο "περιεργο" γκολ που  εφαγε ο βαψομαλιας πληρωθηκαν πολλοι, παρα πολλοι
αντε ρε,σοβαρα?Μιλατε κιολας?Για πες μου ποσο περηφανος αισθανεσαι που εισαι παοκ σημερα,και κατι ακομη,αν ηταν αλλος προεδρος μετα το σημερινο στησιμο και σκισιμο,τι θα γινοταν?Οσο για μας,μαλλον θα κανετε αιωνες να μας φτασετε σε αξιοπρεπεια...,αληθεια εσυ μηπως πονταρες το παοκ-αεκ?ουτε καν ντραπηκατε για τα ποσοστα που σας εδωσε ο ΟΠΑΠ και βαλθηκατε να τα δικαιωσετε πανηγυρικα

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
εσβησα το ποστ κατα λαθος:
"χαρη στο "περιεργο" γκολ που  εφαγε ο βαψομαλιας πληρωθηκαν πολλοι, παρα πολλοι"

ναι ειμαι περηφανος και ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ γιατι αν κερδιζα θα επρεπε να σας ακουω να λετε τις γνωστες βλακειες για το οτι παιξαμε για το γαυρο. :jerking: :jerking:
καλυτερα ετσι , που φανηκε και γυμνια μας.
οσο για τον βαψομαλια εγω τον δικαιολογω: ειχε τρελα φαλτσα η μπαλα  :2funny: :2funny:
ειχε μπροστα του τρεις επιθετικους και 5 αμυντικους :2funny: :2funny:
και φυσουσε ΒΑΡΔΑΡΗΣ  :2funny: :2funny:
τεσπα, αφου μας πληρωσε δεν πειραζει

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αντε ρε,σοβαρα?Μιλατε κιολας?Για πες μου ποσο περηφανος αισθανεσαι που εισαι παοκ σημερα,και κατι ακομη,αν ηταν αλλος προεδρος μετα το σημερινο στησιμο και σκισιμο,τι θα γινοταν?Οσο για μας,μαλλον θα κανετε αιωνες να μας φτασετε σε αξιοπρεπεια...,αληθεια εσυ μηπως πονταρες το παοκ-αεκ?ουτε καν ντραπηκατε για τα ποσοστα που σας εδωσε ο ΟΠΑΠ και βαλθηκατε να τα δικαιωσετε πανηγυρικα
πραγματικα εχει σπασει τα κοντερ.
οντως το στησαμε το ματς, ετσι για σπασιμο στους γαυρους στους οποιους στηθηκαμε επισης.
οσο για το 0-4, ειπαμε μια και το στησαμε να φαμε και μερικα γκολ, να το παιξουμε ακριβες σκορ και να βγαλουμε και κανενα φραγκο παραπανω.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
εσβησα το ποστ κατα λαθος:
"χαρη στο "περιεργο" γκολ που  εφαγε ο βαψομαλιας πληρωθηκαν πολλοι, παρα πολλοι"

ναι ειμαι περηφανος και ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ γιατι αν κερδιζα θα επρεπε να σας ακουω να λετε τις γνωστες βλακειες για το οτι παιξαμε για το γαυρο. :jerking: :jerking:
καλυτερα ετσι , που φανηκε και γυμνια μας.
οσο για τον βαψομαλια εγω τον δικαιολογω: ειχε τρελα φαλτσα η μπαλα  :2funny: :2funny:
ειχε μπροστα του τρεις επιθετικους και 5 αμυντικους :2funny: :2funny:
και φυσουσε ΒΑΡΔΑΡΗΣ  :2funny: :2funny:
τεσπα, αφου μας πληρωσε δεν πειραζει
αν κερδιζατε,ολοι θα σας χειροκροτουσαν και πρωτοι απο ολους(φανταζομαι)οι ιδιοι οι οπαδοι σας,ειδικα με τη σχεση Ζαγορακη,Σαντος-ΑΕΚ τωρα παλι δινετε λαβες να σας πουν πουλημενους,οσο για μας,ναι ηταν δεδομενος ο ασσος δεδομενου οτι την Τεταρτη παιζουμε για τον τελικο και δικαιως ξεκουρασαμε παιχτες,ελπιζω να σε πληρωσαμε τουλαχιστον για να ξεχασεις τον πονο απο τη νεα ξεφτιλα.Και μας φλομωσατε στο παραμυθι οτι ταχα ειναι γιορτη(αποχωρηση του δολοφονου Γεωργιαδη)

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αν κερδιζατε,ολοι θα σας χειροκροτουσαν και πρωτοι απο ολους(φανταζομαι)οι ιδιοι οι οπαδοι σας,ειδικα με τη σχεση Ζαγορακη,Σαντος-ΑΕΚ τωρα παλι δινετε λαβες να σας πουν πουλημενους,οσο για μας,ναι ηταν δεδομενος ο ασσος δεδομενου οτι την Τεταρτη παιζουμε για τον τελικο και δικαιως ξεκουρασαμε παιχτες,ελπιζω να σε πληρωσαμε τουλαχιστον για να ξεχασεις τον πονο απο τη νεα ξεφτιλα.Και μας φλομωσατε στο παραμυθι οτι ταχα ειναι γιορτη(αποχωρηση του δολοφονου Γεωργιαδη)
δεν ξερω αν το εχεις καταλαβει αλλα δεν τρελαινομαι κιολας με την ομαδα μου. εννοειται οτι θελω να παει καλα αλλα δεν θα πεθανω κιολας.
αλλωστε απο τεταρτες θεσεις εχω χορτασει τα τελευταια χρονια.ας την παρει και κανενας αλλος που θα την χαρει και παραπανω.
οσο για το ντερμπυ της τεταρτης , ο ατρομητος θα εχει το μυαλο του στο ντερμπυ της αλλης κυριακης.

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
ο ατρομητος θα εχει το μυαλο του στο ντερμπυ της αλλης κυριακης, σωστος αν κερδισουμε θα λετε σκεφτονται την σωτηρια αν χασουμε το κραψιμο.... σε χαλαει δλδ καθε χρονο 4ος; θελεις και λιγο σασπενς να εχει! για αυτο κανανε την τουμπα χιροσιμα

jammin

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
καλημερα σκουληκαραδες μου!
καλη εβδομαδα σε ολους!
Εβδομαδα κυπελλου! Καλη επιτυχια στην ομαδα μας. Θελω να πιστευω οτι ολα θα πανε καλα και θα περασουμε νικηφορα απο τον αγωνα της Τεταρτης.

jammin

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
κακως παντως ασχολουμαστε με τα πτωματα. Μηπως δεν περιμεναμε ολοι οτι ετσι θα γινοτανε. Στο κατω κατω στη θεση τους το ιδιο θα καναμε.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
κακως παντως ασχολουμαστε με τα πτωματα. Μηπως δεν περιμεναμε ολοι οτι ετσι θα γινοτανε. Στο κατω κατω στη θεση τους το ιδιο θα καναμε.
εμεις δεν το εχουμε κανει ποτε,τουλαχιστον οχι τοσο εξοφθαλμα,ουτε ο Φερναντο απολυθηκε και οι παιχτες την εβγαλαν με χαλαρα μπινελικια,ολοι περιμεναν οτι το ματσακι ηταν διπλο.Αυτο της Λαρισας την αλλη Κυριακη ποιος θα το παρει?(κουιζ)

Επισκέπτης
πακαρα,που πηγε το παθος της ομαδας σας για νικη??πως και δεν κερδισε η κερκιδα απο μονη της?γιατι ο φερναντεζ ποζαρε λες και θα φωτογραφηθει?αφου θελατε να χασετε γιατι φωναζετε κοπροσκυλα τους παιχτες σας?
εμεις δεν παρακαλαμε να χασουμε για να πεσει αλλη ομαδα!παντα για τη νικη αγωνιζομαστε και το αποδειξαμε στο μπασκετ αλλα και στο ποδοσφαιρο  ;) ;)!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
πακαρα,που πηγε το παθος της ομαδας σας για νικη??πως και δεν κερδισε η κερκιδα απο μονη της?γιατι ο φερναντεζ ποζαρε λες και θα φωτογραφηθει?αφου θελατε να χασετε γιατι φωναζετε κοπροσκυλα τους παιχτες σας?
εμεις δεν παρακαλαμε να χασουμε για να πεσει αλλη ομαδα!παντα για τη νικη αγωνιζομαστε και το αποδειξαμε στο μπασκετ αλλα και στο ποδοσφαιρο  ;) ;)!
καλησπερα στους αδερφους μου τους αρειανους,τους καλυτερους οπαδους της θεσσαλονικης και απολυτα αφεντικα της πολης
ειναι τυχαιο οτι με παο και αεκ ασχοληθηκαν για μοναδικη ισως φορα με τα δεδομενα χαλια τους ενω με ολυμπιακο ηταν ολοι μια γροθια???δεν πειραζει οσο και να προσπαθουν τα παοκια ο κωλος τους θα ειναι μια ζωη κοκκινος
μακραν η πιο ξεφτιλισμενη γυφτο ομαδα του κοσμου η μπαοκ

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
όσο για τον ενθουσιασμό του κόσμου ( ο οποίος πολύ λογικά υπήρχε στην αρχή των ντέρμπυ , όταν ακόμη, στο μυαλό κάποιων τουλάχιστον, είχαμε στόχους)
χάθηκε κάπου μεταξύ Βέροιας, Λειβαδιάς, Αστέρα, Εργοτέλη.
Τι σας θύμησα τώρα με την άγονη γραμμή; :cheesy: :grin:

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
όσο για τον ενθουσιασμό του κόσμου ( ο οποίος πολύ λογικά υπήρχε στην αρχή των ντέρμπυ , όταν ακόμη, στο μυαλό κάποιων τουλάχιστον, είχαμε στόχους)
Τι σας θύμησα τώρα με την άγωνη γραμμή; :cheesy: :grin:
Πάλι βλακεία έκανα και έσβησα την παράθεση μου, προς αποφυγή παρεξηγήσεων.
Πρέπει να τα κόψω, έγραφα σα τον χαζώ τόση ώρα

Επισκέπτης
Τι σας θύμησα τώρα με την άγονη γραμμή; :cheesy: :grin:
ξεχασες τη φυλης  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
καλησπερα στους αδερφους μου τους αρειανους,τους καλυτερους οπαδους της θεσσαλονικης και απολυτα αφεντικα της πολης
ειναι τυχαιο οτι με παο και αεκ ασχοληθηκαν για μοναδικη ισως φορα με τα δεδομενα χαλια τους ενω με ολυμπιακο ηταν ολοι μια γροθια???δεν πειραζει οσο και να προσπαθουν τα παοκια ο κωλος τους θα ειναι μια ζωη κοκκινος
μακραν η πιο ξεφτιλισμενη γυφτο ομαδα του κοσμου η μπαοκ
ποσο δικιο εχεις!!!! ανυπαρκτοι σε ολα! χθες εμφραγμα επαθε ο αλλος καποιοι κλαιγανε και σημερα στα ραδιοφωνα της πολης ολοι ουρλιαζανε, γεια σου λαμογιο ζαγορ φορας παντελονι με πολλες τσεπες

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ποσο δικιο εχεις!!!! ανυπαρκτοι σε ολα! χθες εμφραγμα επαθε ο αλλος καποιοι κλαιγανε και σημερα στα ραδιοφωνα της πολης ολοι ουρλιαζανε, γεια σου λαμογιο ζαγορ φορας παντελονι με πολλες τσεπες
χαρειτε το οσο ειστε πανω και μη βγαζετε μονο κομπλεξ και απωθημενα.
φιλικα

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
κομπλεξ εσεις βγαζετε συνεχεια εδω πιασατε πατο και με μας ασχολιστε ακομα! αν με το καλο περασουμε Τεταρτη το πανο σας θα ναι παλι ετοιμο για το αδερφο σωματειο;;;; οσο δεν βγαινει το πασοκ και ειναι ο Ιωαννιδης αντι του δικου σας ορφανου μην περιμενετε πολλα

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Δεν ξέρω τι λέτε πάντως η Ατρομητάρα θα σας πάρει την Τετάρτη... :rockon: :grin: :grin: :grin: :crazy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom