Πιστευει κανεις οτι ειναι αληθεια αυτα τα νουμερα, για την ποδοσφαιρικη (και οχι μονο) Ουγκαντα της Ευρωπης??? Μηπως ειναι λιγο υπερβολικα για τα οικονομικα δεδομενα αυτης της χωρας???? Εγω ειμαι πεπεισμενος οτι αλλα ποσα ειναι τα πραγματικα (πολυ λιγοτερα) και αλλα παρουσιαζουν, για λογους εντυπωσεων εως και -ισως- "υπερβολικων εξοδων" για τις εταιρειες Π.Α.Ε.
Οσο για Παπαδοπουλο και τους υπολοιπους παικτες του Αρη μας, πιστευω οτι περα απο τα χρηματα, τα οποια οσο παει και καλυτερα η ομαδα, ανεβαινουν και οι αποδοχες των παικτων, παιζει πολυ σημαντικο ρολο και το ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ οι ιδιοι οι παικτες για το μελλον τους, μην το ξεχναμε και αυτο. Π.χ. ο Παπ. ειμαι σιγουρος οτι γουσταρει και εκτιμαει το τι του εχει προσφερει αυτη η ομαδα, τι συνθηκες υπαρχουν τωρα εδω, προεδρος-προπονητες-κοσμος-συμπαικτες-πορει και προοπτικη ομαδας και εφ οσων η ομαδα μπορει να του καλυψει και το οικονομικο σιγουρα ΚΑΡΑΓΟΥΣΤΑΡΕΙ να μεινει στον Αρη, εστω μεχρι να υπαρχει μια ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ απο ομαδα του ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ. Κακα τα ψεματα, εναν παικτη μπορει να τον δελεασει μια προταση κυριως απο το εξωτερικο, οπου οι συθηκες δουλειας ειναι πολυ πολυ καλυτερες, καθως και τα οικονομικα δεδομενα.