Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
οντως στριψτου το λαρυγγι του κωλοπουστα το ξανακανει; οι μονες ομαδες μες τους στοχους τους ειναι οι ομαδες της πολης μας, εμεις κυπελλο και 4αδα η καλαμαρια β εθνικη (στοχος του προεδρου της) ο ηρα σωθηκε και το ζαγοροχωρι εξυγιανση και.... σωτηρια :) του χρονου η λεξη ηττα δεν θα υπαρχει στο λεξικο τους η μηπως ηθελε να πει ητα; το γραμμα ας πουμε. βολει πεσανε μπασκετ λες να τους ριξουμε και να βγαλουμε καυλες;;;;

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
οταν κατεβω Αθηνα θα ερθω να σε βρω αρχηγε :)

Επισκέπτης
σας την εχουν στησει λενε τα πιτσουνια..
ε ρε γλεντιαααααααααα..
αντι να λουφαξουν κανουν & δηλωσεις..
αμα γραφω εγω οτι δεν επρεπε να τους αφησετε να φυγουν τοσο ευκολα κατι ξερω απο τα στρακια τα πιτσουνια γαμω τον ποα τους γαμω..θα μαζευτουν παλι ολα τα βαζελακια να κανουν μαγκιες & καλα..
ε ρε γλεντιαααααααααα..

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
θα σου πω κατι ειλικρινα,αν αποκλειστουμε δε θα στενοχωρηθω τοσο γιατι αποκλειστηκε η ομαδα μου,οσο γιατι θα παει τελικο αυτη η ομαδουλα,θα ειναι πραγματικα κριμα...

Επισκέπτης
θα σου πω κατι ειλικρινα,αν αποκλειστουμε δε θα στενοχωρηθω τοσο γιατι αποκλειστηκε η ομαδα μου,οσο γιατι θα παει τελικο αυτη η ομαδουλα,θα ειναι πραγματικα κριμα...
σου εχω πει τι προβλημα εχει ο βταραχος..αμα στραβωσει το ματσακι,γαματα..ορθιος υπνος..φυσιολογικα πρεπει να περασετε..ειδωμεν..

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
σου εχω πει τι προβλημα εχει ο βταραχος..αμα στραβωσει το ματσακι,γαματα..ορθιος υπνος..φυσιολογικα πρεπει να περασετε..ειδωμεν..

Φιλε pleasurα, μην επιμενεις, μπορει να τον εχεις ζησει πολυ περισσοτερο τον Μπαγεβιτς και να εχεις τις πικριες σου, αλλα εμενα φετος μου δινει την εντυπωση οτι ειναι ακομη πιο ωριμος και χαλαρος προπονητικα και εχει ξεπερασει καποια "κολληματα" του. Αυτο που αναφερεις π.χ. για τις αλλαγες του φαινεται να εχει αλλαξει τακτικη, αφου οχι μονο κανει πλεον νωρις τις αλλαγες του, συνηθως γυρω στο 55'-65', αλλα τις περισσοτερες φορες ειναι και πετυχημενες συμφωνα με την εξελιξη των παιχνιδιων. Συνηθως οι παικτες που βαζει αλλαζουν προς το καλυτερο την εικονα του Αρη και πολλες φορες σκοραρουν κιολας. Βεβαια πολλες φορες παιζει ρολο και η τυχη, αλλα πλεον βλεπω αλλαγες με σκεπτικο και τακτικη, απο τα λιγα που ξερω για το ποδοσφαιρο τουλαχιστον......

Επισκέπτης
Φιλε pleasurα, μην επιμενεις, μπορει να τον εχεις ζησει πολυ περισσοτερο τον Μπαγεβιτς και να εχεις τις πικριες σου, αλλα εμενα φετος μου δινει την εντυπωση οτι ειναι ακομη πιο ωριμος και χαλαρος προπονητικα και εχει ξεπερασει καποια "κολληματα" του. Αυτο που αναφερεις π.χ. για τις αλλαγες του φαινεται να εχει αλλαξει τακτικη, αφου οχι μονο κανει πλεον νωρις τις αλλαγες του, συνηθως γυρω στο 55'-65', αλλα τις περισσοτερες φορες ειναι και πετυχημενες συμφωνα με την εξελιξη των παιχνιδιων. Συνηθως οι παικτες που βαζει αλλαζουν προς το καλυτερο την εικονα του Αρη και πολλες φορες σκοραρουν κιολας. Βεβαια πολλες φορες παιζει ρολο και η τυχη, αλλα πλεον βλεπω αλλαγες με σκεπτικο και τακτικη, απο τα λιγα που ξερω για το ποδοσφαιρο τουλαχιστον......
για να το λες,ετσι θα ειναι φιλε..δεν παρακολουθω ολα τα παιχνιδια σας & οσα εχω δει,παντα με ζαπινγκ..

Επισκέπτης
απο τη στιγμη που ανελαβε τον ατρομητο ο καμπος,ηταν ανεμενομενο οτι θα επαιζαν ετσι σκληρα!σε 15 μερες κατεβαινουμε περιστερι να βγαλουμε γουστα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

jammin

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
α ρε πλεζουρα ετσι οπως τα λεμε στο τελος βλεπω να μην χρειαζεται να κατεβουμε Αθηνα. Θα σας στειλουμε εσας στο γηπεδο σαν αντιπροσωπους. Ετσι και αλλιώς με αυτους που θα εχετε στις αντιπαλες κερκιδες μαλλον θα γουσταρετε κιολας.

Επισκέπτης
α ρε πλεζουρα ετσι οπως τα λεμε στο τελος βλεπω να μην χρειαζεται να κατεβουμε Αθηνα. Θα σας στειλουμε εσας στο γηπεδο σαν αντιπροσωπους. Ετσι και αλλιώς με αυτους που θα εχετε στις αντιπαλες κερκιδες μαλλον θα γουσταρετε κιολας.
καλημερα φιλε..να κατεβετε να γνωριστουμε ρε..σιγα μην φοβηθειτε τα βαζελακια που εχουν δει τσιφλικι τους την πιτσουνο γειτονια..για ρωτα σε τι οροφο εχουν τον συνδεσμο τους οι λαγοι??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ναι...και του χρόνου θα πάρουνε και τον Κάμπος για προπονητή στον ΠΑΟ.
Αυτό που δεν κατάλαβα...είναι το εξής: τώρα που πήρανε για σκάουτερ τον Ρότσα για τη λατινική αμερική στον ΠΟΑ, θα ανακαλύψει τον ...Λουτσιάνο;;;;...βρε λες;

Επισκέπτης
ναι...και του χρόνου θα πάρουνε και τον Κάμπος για προπονητή στον ΠΑΟ.
Αυτό που δεν κατάλαβα...είναι το εξής: τώρα που πήρανε για σκάουτερ τον Ρότσα για τη λατινική αμερική στον ΠΟΑ, θα ανακαλύψει τον ...Λουτσιάνο;;;;...βρε λες;
τι ροτσα ρε συκοφαντη???μπουμπλης λεγεται το παλληκαρι & ειναι γεννημα θρεμα αιγαλεωτης..

jammin

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
λοιπον σκουληκακια, αλλα και μη, καλο σαββατοκυριακο! Μαλλον δεν θα ξαναποσταρω μεχρι τη Δευτερα!
Καλη επιτυχια στην αρειαναρα μας!

jammin

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
είπα οτι δεν θα ποσταρω μέσα στο σ/κ αλλά μια δουλεια με εφερε ξανα στο γραφειο. Καλημερα σας λοιπον αρειανα (και οχι μονο βεβαια) καθώς υπάρχουν καλοι συνφορουμιτες και απο άλλες ομάδες.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΛΕΜΕ

Επισκέπτης
είπα οτι δεν θα ποσταρω μέσα στο σ/κ αλλά μια δουλεια με εφερε ξανα στο γραφειο. Καλημερα σας λοιπον αρειανα (και οχι μονο βεβαια) καθώς υπάρχουν καλοι συνφορουμιτες και απο άλλες ομάδες.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΛΕΜΕ
καλημεραααααααααααααααααα..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Σκα-σκα-σκα, είμαι ένας σκατζόχοιρος...γε-γε-γε, γελάει όλη μέρα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom