Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Τελικα ρε μαγκες, θελουν να μας τρελανουν τελειως..... Πλεον δεν ειμαι σιγουρος γιατι γινονται ολα αυτα, αλλα δε νομιζω οτι θελουν να ευνοησουν καποιους και να αδικησουν αλλους, απλα θελουν να μας βαλουν να κανουμε καθε μερα ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!! Η ποινη του γ.χ. ηταν αρχικα απολυτα δικαιη, αλλως θα πει μικρη και αλλως μεγαλη, αλλα ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ηταν δικαιη γι αυτο που ειδαμε οτι εκανε και δε μιλησε κανεις, τουλαχιστον και τα κολληταρια μου οι παοκτσηδες παραδεχθηκαν οτι κατι τετοιο επρεπε να γινει.... ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ..... Α Θ Ω Ο Σ!!!!! :headbang: :grin: :grin: ΤΕΣΠΑ....

Την ιστορια με τον Κακο, ναι ναι τον Τασο τον Κακο που "κανεις δεν υπογραφει με επιφυλαξη το φυλλο αγωνα του τασου του κακου" που "θα με βρειτε μπροστα σας" που "δεν αρχιζω τον αγωνα" που "κανεις δε θα πει στον τασο τον κακο ποτε θα βγαλει καρτα" (βλεπε Ηρακλης-Αεκ με Μαυρογενιδη) την καταλαβε κανεις????? Που "ζωγραφισε" τον Αγγελακη στο φυλλο αγωνα, τον εστειλε αθλ. δικαστη και αθωωθηκε πανηγυρικα????? Και μετα κανεις δεν ασχοληθηκε κανενας με τον καραφλα???? Για να αθωωσεις τον Αγγελακη σημαινει οτι ηταν ψεματα 'η δεν ισχυαν αυτ που τον κατηγορουσε στο φυλλο αγωνα...... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΑΚΙ ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ???????????

Και τα γραφω αυτα οχι επειδη εγιναν στην ομαδα μου, αλλα σα παραδειγμα, να καταλαβετε αλλη μια φορα, ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!!!!!!! :think:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Τελικα ρε μαγκες, θελουν να μας τρελανουν τελειως..... Πλεον δεν ειμαι σιγουρος γιατι γινονται ολα αυτα, αλλα δε νομιζω οτι θελουν να ευνοησουν καποιους και να αδικησουν αλλους, απλα θελουν να μας βαλουν να κανουμε καθε μερα ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!! Η ποινη του γ.χ. ηταν αρχικα απολυτα δικαιη, αλλως θα πει μικρη και αλλως μεγαλη, αλλα ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ηταν δικαιη γι αυτο που ειδαμε οτι εκανε και δε μιλησε κανεις, τουλαχιστον και τα κολληταρια μου οι παοκτσηδες παραδεχθηκαν οτι κατι τετοιο επρεπε να γινει.... ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ..... Α Θ Ω Ο Σ!!!!! :headbang: :grin: :grin: ΤΕΣΠΑ....

Την ιστορια με τον Κακο, ναι ναι τον Τασο τον Κακο που "κανεις δεν υπογραφει με επιφυλαξη το φυλλο αγωνα του τασου του κακου" που "θα με βρειτε μπροστα σας" που "δεν αρχιζω τον αγωνα" που "κανεις δε θα πει στον τασο τον κακο ποτε θα βγαλει καρτα" (βλεπε Ηρακλης-Αεκ με Μαυρογενιδη) την καταλαβε κανεις????? Που "ζωγραφισε" τον Αγγελακη στο φυλλο αγωνα, τον εστειλε αθλ. δικαστη και αθωωθηκε πανηγυρικα????? Και μετα κανεις δεν ασχοληθηκε κανενας με τον καραφλα???? Για να αθωωσεις τον Αγγελακη σημαινει οτι ηταν ψεματα 'η δεν ισχυαν αυτ που τον κατηγορουσε στο φυλλο αγωνα...... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΑΚΙ ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ???????????

Και τα γραφω αυτα οχι επειδη εγιναν στην ομαδα μου, αλλα σα παραδειγμα, να καταλαβετε αλλη μια φορα, ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!!!!!!! :think:
δεν ειδα κανα εξωφυλλο απο τις εφημεριδες σας ομως να εχει τον κακο με φανελα του παο(μελος παλεφιπ κερκυρας),η τον βασσαρα η τον καλοπουλο

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
δεν ειδα κανα εξωφυλλο απο τις εφημεριδες σας ομως να εχει τον κακο με φανελα του παο(μελος παλεφιπ κερκυρας),η τον βασσαρα η τον καλοπουλο
αν εχεις ντοκουμεντα,ευπροσδεκτα...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
οχι τον κάκο....  τον ΤΑΣΟ τον κάκο
ο τάσος ο κάκος λοιπόν, είναι βάζελος ή γαυρος;  έχουμε ακούσει οτι είναι και στην ΠΕΦΟ γραμμένος
οι εφημερίδες μας είναι άστα να πάνε και το γνωρίζουμε όλοι.  σημαίνει κάτι αυτό;

Επισκέπτης
αν εχεις ντοκουμεντα,ευπροσδεκτα...
Εννοεί πως οι εφημερίδες της πόλης βγάζουν φωτο εναντίον του Ολυμπιακού και μόνο μέ όποια απο τις 3 να παίξει ενω όταν τους αδικεί ο ΠΑΟ δεν βρίσκουν ίδιες φωτο οι εφημεριδες

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Εννοεί πως οι εφημερίδες της πόλης βγάζουν φωτο εναντίον του Ολυμπιακού και μόνο μέ όποια απο τις 3 να παίξει ενω όταν τους αδικεί ο ΠΑΟ δεν βρίσκουν ίδιες φωτο οι εφημεριδες
φωτό βγάζουν μόνο όταν παίζει ΠΑΟΚ-γαύρος.
με τα άλλα ματς δεν ασχολούνται και τόσο
και ειδικα με βαζελίνες και χανούμισες

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Οπως και να το κάνουμε, στη Θεσ/νίκη το μεγαλύτερο ενδιαφέρον το έχουν τα ΠΑΟΚ-σκόρδας και ΠΑΟΚ-Παράγκα

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
οχι τον κάκο....  τον ΤΑΣΟ τον κάκο
ο τάσος ο κάκος λοιπόν, είναι βάζελος ή γαυρος;  έχουμε ακούσει οτι είναι και στην ΠΕΦΟ γραμμένος
οι εφημερίδες μας είναι άστα να πάνε και το γνωρίζουμε όλοι.  σημαίνει κάτι αυτό;
ποια πεφο ρε?πλακα με κανεις?
φωτό βγάζουν μόνο όταν παίζει ΠΑΟΚ-γαύρος.
με τα άλλα ματς δεν ασχολούνται και τόσο
και ειδικα με βαζελίνες και χανούμισες
εδω συμφωνω :thumbsup: :thumbsup:εκαι ηθελα να καταληξω

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Εγω για το Ολυμπιακος - Άρης είδα φωτο στην metrosport
Ο Πετρουλάκης έχασε την εκπομπή των σουπεράδων (οι οποίοι του κάνουν τώρα ΤΗΝ προπαγάνδα μέσα απ τον άλλο σταθμό) και τώρα γλείφει μπάς και γυρίσει τη κατάσταση

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
ποια πεφο ρε?πλακα με κανεις?
Οχι, δεν ΣΕ κάνω πλάκα...  Προσωπικά έχω ακούσει οτι είναι στην ΠΕΦΟ.  Τώρα εσύ γράφεις για ΠΑΛΕΦΙΠ.  έχεις αποδείξεις ή είναι ράδιο αρβύλα όπως αυτό που άκουσα εγώ;

Επισκέπτης
Ο Πετρουλάκης έχασε την εκπομπή των σουπεράδων (οι οποίοι του κάνουν τώρα ΤΗΝ προπαγάνδα μέσα απ τον άλλο σταθμό) και τώρα γλείφει μπάς και γυρίσει τη κατάσταση
Γενικά οι δημοσιογράφοι είναι που κάνουν το κακό στην πόλη, οι λίγοι ευτυχως που έχουν μείνει γραφικοι απο κάτι τέτοιους δημοσιογράφους παθαίνουν πλύση εγκεφάλου!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ειναι αληθεια οτι ο Ολυμπιακος ειναι κυριος στοχος γιατι ειναι"ο μεγαλος αντιπαλος του παοκ"(μη χεσω!)ενω παο και αεκ θεωρουνται λιγοτερο επικυνδινοι και αν διαβασατε ποστ παοκτσηδικα θα καταλαβατε οτι η προπαγανδα των δημοσιογραφισκων βρισκει ανταποκριση...

Επισκέπτης
ειναι αληθεια οτι ο Ολυμπιακος ειναι κυριος στοχος γιατι ειναι"ο μεγαλος αντιπαλος του παοκ"(μη χεσω!)ενω παο και αεκ θεωρουνται λιγοτερο επικυνδινοι και αν διαβασατε ποστ παοκτσηδικα θα καταλαβατε οτι η προπαγανδα των δημοσιογραφισκων βρισκει ανταποκριση...
εχουν καψει καπακι προ πολλου λεμεεεεεεεεεεεεε..μην ασχολεισαι..αστους να τραγουδανε..

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Γενικά οι δημοσιογράφοι είναι που κάνουν το κακό στην πόλη, [glow=red,2,300]οι λίγοι [/glow] ευτυχως που έχουν μείνει γραφικοι απο κάτι τέτοιους δημοσιογράφους παθαίνουν πλύση εγκεφάλου!

Φοβαμαι φιλε μου πως δεν ειναι οι λιγοι!!! Μαλλον ειναι πολλοι αυτοι που ειναι κολλημενοι στα ραδιοφωνα και δε μπαινουν στον κοπο ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑΤΖΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ.... Ειναι σαν αυτο που λεμε γενικα οτι "λιγοι ειναι οι κακοι στον ταδε κλαδο και χαλανε την εικονα των πολλων του κλαδου που ειναι καλοι"... ο μεγαλυτερος "παπας" ειναι αυτο, ειμαι σιγουρος οτι σε ολους τους κλαδους της κοινωνιας ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ειναι οι ΚΑΚΟΙ, τα ΛΑΜΟΓΙΑ, οι ΑΓΕΝΕΙΣ, οι ΑΡΠΑΧΤΑΚΗΔΕΣ κ.λ.π. κ.λ.π......

Επισκέπτης
Όσο και να σου φανεί περίεργο αυτό που θα σου πω αλλά επειδή δεν ξέρω απο προιστορία ποδοσφαίρου γενικά πριν το παιχνίδι την προηγούμενη κυριακή είδα το εξής, ο παοκ έχει 10 χρόνια να κερδίσει τον Ολυμπιακο αλλά στο Ελληνικό πρωτάθλημα ο παοκ εναντίον του Ολυμπιακου έχει όσες νίκες έχει ο ΠΑΟ και ο Αρης μαζί. Τι σημαίνει αυτό? Υπάρχουν κάποιοι μεγαλύτεροι που είναι ακόμα κολλημένοι με τον Ολυμπιακό, οι πιό νέοι δεν έχουν τόσο κόλλημα! Τουλάχιστον έτσι πως τα βλέπω εγω!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Οχι, δεν ΣΕ κάνω πλάκα...  Προσωπικά έχω ακούσει οτι είναι στην ΠΕΦΟ.  Τώρα εσύ γράφεις για ΠΑΛΕΦΙΠ.  έχεις αποδείξεις ή είναι ράδιο αρβύλα όπως αυτό που άκουσα εγώ;
επιβεβαιωνεις απλα την προπαγανδα που τρωτε
ο κακος απο τοτε που εγινε α'εθνικης διαιτητης ειχε βουιξει ο κοσμος γιατι στην κερκυρα που ειναι λιγος ο κοσμος(γνωριζοντε μεταξυ τους) και ολυμπιακοκρατειται ειχε πεσει σημα απο κερκυραιους οτι ειναι αρρωστο βαζελι ο κακος και μελος στην παλεφιπ η τελος παντων τον συνδεσμο που εχουν στην κερκυρα
αποδειξεις(φωτο,αρθρα)δεν εχω αλλα μου το εχουν πει και βαζελοι και γαυροι κερκυραιοι
εξαλλου και ο κακος δεν το εχει αρνηθει νομιζω

Επισκέπτης
Φοβαμαι φιλε μου πως δεν ειναι οι λιγοι!!! Μαλλον ειναι πολλοι αυτοι που ειναι κολλημενοι στα ραδιοφωνα και δε μπαινουν στον κοπο ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑΤΖΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ.... Ειναι σαν αυτο που λεμε γενικα οτι "λιγοι ειναι οι κακοι στον ταδε κλαδο και χαλανε την εικονα των πολλων του κλαδου που ειναι καλοι"... ο μεγαλυτερος "παπας" ειναι αυτο, ειμαι σιγουρος οτι σε ολους τους κλαδους της κοινωνιας ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ειναι οι ΚΑΚΟΙ, τα ΛΑΜΟΓΙΑ, οι ΑΓΕΝΕΙΣ, οι ΑΡΠΑΧΤΑΚΗΔΕΣ κ.λ.π. κ.λ.π......
Εγω όταν ακούω ραδιόφωνο παίρνουν τηλ οι ίδιοι και οι ίδιοι οπαδοί, όλοι οι παραγωγοι σε όλους τους σταθμους τους ξέρουν η με τα ονόματα τους η μετα τα παρατσούλκια τους! Σε όλες τις ομάδες έχει κολλημένους όπως μερικοί Αρειανοί στην αρχή της χρονιάς νομιζαν ότι έγιναν μπαρτσελόνα έτσι και κάποιοι του παοκ βλέπουν ακόμα φαντάσματα της Αθήνας!
Εδώ κάνατε θεό τον μαλάκα τον βάτραχο και βλέπω σιγά σιγά παίρνετε χαμπάρι ποιός είναι!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Όσο και να σου φανεί περίεργο αυτό που θα σου πω αλλά επειδή δεν ξέρω απο προιστορία ποδοσφαίρου γενικά πριν το παιχνίδι την προηγούμενη κυριακή είδα το εξής, ο παοκ έχει 10 χρόνια να κερδίσει τον Ολυμπιακο αλλά στο Ελληνικό πρωτάθλημα ο παοκ εναντίον του Ολυμπιακου έχει όσες νίκες έχει ο ΠΑΟ και ο Αρης μαζί. Τι σημαίνει αυτό? Υπάρχουν κάποιοι μεγαλύτεροι που είναι ακόμα κολλημένοι με τον Ολυμπιακό, οι πιό νέοι δεν έχουν τόσο κόλλημα! Τουλάχιστον έτσι πως τα βλέπω εγω!
οι νεοι ειναι που τρωνε τον παπα...ποτε ρε παιδια ο παοκ εχει απειλησει τις ομαδες της Αθηνας-και ειδικα Ολυμπιακο-τα τελευταια 20 τοσα χρονια?πηρε τα σκορπια κυπελλακια που του δωσαν σα ψιχουλα και τιποτε περισσοτερο,προς τι ολη η φασαρια λοιπον οταν παιζει μαζι τους?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom