podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Ρε μάγκες...δεν κατάλαβα τις 2 αλλαγές του Ντούσκο...άφησε την ομάδα χωρίς μπάκ και αν η Βέροια ήταν ποιό εύστοχη θα τρώγατε 3άρα χαλαρά....είπαμε επίθεση αλλά με...μέτρο!!!!
Μπήκα κ εγώ να διαβάσω για το θέμα Άρης κ βλέπω δικέφαλες κότες βορρά κ νότου να τσακώνονται..Ρε αντε πείτε τα αυτά πουθενά αλλού!!![]()
![]()
Ο Οκκάς ήταν ένα κακομαθημένο παιδάκι που κοιτούσε μόνο το χρήμα. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ το αντιλαμβάνονται αυτό να ξέρεις, το κράξιμο το έφαγε διότι πήγε στο ΑΕΚάκι, που είναι 2 κλάσεις κάτω απ τον ΠΑΟΚ σε αξία ομάδος και σε μεγαλείο συλλόγου
και εγω απογοητευτηκα απο το κοουτσαρισμα του προχθες αλλα απο την αλλη προδωθηκε για αλλη μια φορα απο παιδιαριστικα λαθη αλλων(π.χ Κελεμεν)Σκορδα του χρονου οπωσδηποτε 2 γκολκηπερς,δε παει αλλο...Ρε μάγκες...δεν κατάλαβα τις 2 αλλαγές του Ντούσκο...άφησε την ομάδα χωρίς μπάκ και αν η Βέροια ήταν ποιό εύστοχη θα τρώγατε 3άρα χαλαρά....είπαμε επίθεση αλλά με...μέτρο!!!!
φιλε ο βατραχος ειναι το μεγαλυτερο λαμογιο που εχει περασει απο τους παγκους..εκμεταλλευτηκε την ανυπαρξια σοβαρων ελληνων προπονητων & την ροπη προς ευκολο πλουτισμο των δημοσιογραφων..Παντως pleasuregiver στο θεμα Μπαγιεβιτς οφειλω να ομολογησω οτι δικαιωνεσαι πανηγυρικα
φιλε ο βατραχος ειναι το μεγαλυτερο λαμογιο που εχει περασει απο τους παγκους..εκμεταλλευτηκε την ανυπαρξια σοβαρων ελληνων προπονητων & την ροπη προς ευκολο πλουτισμο των δημοσιογραφων..
τις ομαδες τις χτιζει και αυτες μεχρι καποιου επιπεδου,πολυ απλα γιατι εχει την αβαντα των δημοσιοκαφρων και την υπομονη του κοσμου,κατι που στην ελλαδα ειναι σχεδον απιθανοοπως ειπες στο παρελθον,θελω επιτελους ο Αρης να ανατρεψει ενα εις βαρος του σκορ,μενουμε πισω στο σκορ απο το 4' και νομιζεις οτι το ματς τελειωσε εκει.Μπορει να εχει ικανοτητες να χτιζει ομαδα αλλα στον παγκο υστερει ως κοουτς.
ρε φιλε δεν θυμασαι που του εφτιαξε πανο η 7 με ενα ρολοι που εγραφε ξυπνα???δεν θυμασαι στον τελικο του κυπελλου στην πατρα που ειχε εξω τον τζιο & τον νερι(αν ειναι δυνατον)& μολις τους εβαλε στο δευτερο ημιχρονο σας πεταξαμε 3 παστελια για πλακα???το ατομο ειναι πανω απ' ολα τεραστια κομπλεξαρα..τα εχουμε ζησει στο πετσι μας αυτα..οταν φωναζε στο οακα 80.000 κοσμος ιβιτς,ο βατραχος παθαινε κωλουμπρα..τι εκανε???τον εδιωξε & ο ιλια πηγε στους κλαψομουνηδες οπου εβγαζε ματια..τα ιδια με αλεξανδρη..τα ιδια ποιο πριν με δημητριαδη..τα ιδια ο καριολοπουστας με τον τζιοβανι..τα ιδια προσπαθησε με τον ριμπο..τα ιδια με τον νερι..τι αλλη αποδειξη θελεις???ναι ειμαι εμπαθης..γιατι εχω εκπαιδευσει τον εαυτο μου να βλεπει την χιλιοστη σειρα του δασους & οχι το δεντρο..ελπιζω να παρει χαμπαρι & ο σκορδας τι παιζει αλλα μετα απο τον αναμεταξυ μας επικειμενο τελικο κυπελλου οπου ο ΤΑΚΑΡΟΣ θα του παρει τα σωβρακα..οπως ειπες στο παρελθον,θελω επιτελους ο Αρης να ανατρεψει ενα εις βαρος του σκορ,μενουμε πισω στο σκορ απο το 4' και νομιζεις οτι το ματς τελειωσε εκει.Μπορει να εχει ικανοτητες να χτιζει ομαδα αλλα στον παγκο υστερει ως κοουτς.
και το γνωστο του γνωρισμαΟ δικος σας πεταει μεσα ως και 15χρονα κι ας εχει τη συνεχη πιεση του αποτελεσματος και την οικονομικη ανεση,τουλαχιστον οταν καποτε φυγει θα αφησει εργο πισω του.Ο Ντουσαν κολλαει συνεχως στα ιδια προσωπα(Αουρελιο,Νετο,Χαλκιας,Σιστον)και ας ειναι μετριοτητες,βαλε ρε κανα πιτσιρικι μεσα,μη μασας(δε παμε και για champions).
το ακουγα στο ραδιο γιατι πηγα γηπεδο..οσο για τον πιτσιρικα τον παπαδοπουλο που ελεγες,θυμισου οτι το πολυ σε δυο χρονια θα παιζει σε μπαρτσα-ρεαλ-μιλαν-μαντσεστερ αν δεν τον μυησουν οι μενδρινοι της ομαδας στα μπουζουκια απο τοσο μικρο,οπως εκαναν με τον νερι οι γεωργατος-τζολε..με τον βατραχο το παλληκαρακι δεν θα ειχε καμμια τυχη..ουτε καν στα 26 του δεν θα φοραγε την φανελα του βασικου..μπα,αν κρινω απο τη χθεσινη εμφανιση ουτε τελικο παμε,δε ξερω αν το ειδες,μιλαμε για πολυ χαλι.Οι αλλοι αν ηταν λιγακι σοβαροι θα μας σκορπιζαν.Για αλλη μια φορα θα πω στους ομοιδεατες μου οτι το υλικο μας ειναι για θεσεις5-8 και μην τρων τον παπα των δημοσιογραφων(ο θεος να τους κανει!) της πολης.