Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Δεν με νοιάζει αν με κράξουν οι Τρυφερέρες, το μεγαλείο συλλόγου προσδιορίζεται από αυτό που θα γίνει το απόγευμα και όχι από το πόσα πρωταθλήματα σου έδωσε το κατεστημένο του ΠΟΚ που εξυπηρετούσε τα συμφέροντα του πετρελαιά

Δικαίωμα τους να πιστεύουν ότι θέλουν οι Αεκτσήδες, κάποιοι απ' αυτός πίστευαν οτι θα χτίσουν τη νέα "Αγία Σοφία" στα φιλαδέλφεια
Δεν θα είμαι εγώ που θα τους χαλάσω τη ζαχαρένια
δεν ειμαι υπερασπιστης της ΑΕΚ(αλλωστε αυτοι δεν μας παν καθολου οπως ξερεις)ομως οταν παιρναν τα πρωταθληματα ηταν μακραν οι καλυτεροι και παιζαν και μπαλλαρα,ασχετα αν ειχαν και προεδρους με πυγμη για καθε τυχον στραβη,ειναι αδικο να φορτωνεις τα παντα στο κατεστημενο,βγαλε τις παρωπιδες στο ειπα και αλλοτε,καλο δε σας κανει...

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
εγω δεν μπορω να καταλαβω τι εννοει καποιος οταν λεει οτι ειναι ανωτερος
για πειτε μου γιατι ειμαι και απο χωριο

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
δεν ειμαι υπερασπιστης της ΑΕΚ(αλλωστε αυτοι δεν μας παν καθολου οπως ξερεις)ομως οταν παιρναν τα πρωταθληματα ηταν μακραν οι καλυτεροι και παιζαν και μπαλλαρα,ασχετα αν ειχαν και προεδρους με πυγμη για καθε τυχον στραβη,ειναι αδικο να φορτωνεις τα παντα στο κατεστημενο,βγαλε τις παρωπιδες στο ειπα και αλλοτε,καλο δε σας κανει...
Τώρα γιατί δεν έχουν Καρράδες Μελισσανίδηδες και Γιδόπουλους προέδρους αλλά το Ντεμάκο; Μήπως για τους μάγκες στέρεψαν τα συμφέροντα;  μαλλον εσύ δεν τα ξέρεις καλά και φοράς παρωπίδες.  Μαγεύτηκες από το ποδόσφαιρο που έπαιζαν τότε και έβλεπες μέχρι τη μύτη σου

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Τώρα γιατί δεν έχουν Καρράδες Μελισσανίδηδες και Γιδόπουλους προέδρους αλλά το Ντεμάκο; Μήπως για τους μάγκες στέρεψαν τα συμφέροντα;  μαλλον εσύ δεν τα ξέρεις καλά και φοράς παρωπίδες.  Μαγεύτηκες από το ποδόσφαιρο που έπαιζαν τότε και έβλεπες μέχρι τη μύτη σου
τωρα εμπλεξες τα συμφεροντα με το κατεστημενο(δηλαδη ο Βαρδινογιαννης που ηταν και ειναι στην απεξω δεν εχει συμφεροντα?)τα'χεις γενικως καπως μπλεγμενα στο μυαλο σου,η αληθεια ειναι οτι τοτε η ΑΕΚ επαιρνε παναξια τους τιτλους και τελως παντων ο,τι "εκλεψε" δεν το "εκλεψε" ουτε απο μας ουτε απο σας,μη παριστανεις παλι τον αιωνια αδικημενο

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
τωρα εμπλεξες τα συμφεροντα με το κατεστημενο(δηλαδη ο Βαρδινογιαννης που ηταν και ειναι στην απεξω δεν εχει συμφεροντα?)τα'χεις γενικως καπως μπλεγμενα στο μυαλο σου,η αληθεια ειναι οτι τοτε η ΑΕΚ επαιρνε παναξια τους τιτλους και τελως παντων ο,τι "εκλεψε" δεν το "εκλεψε" ουτε απο μας ουτε απο σας,μη παριστανεις παλι τον αιωνια αδικημενο
Δεν τα θυμάσαι καλά μου φαίνεται
Μήπως ήσουν μικρός τότε;

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
τι ακριβως δε θυμαμαι,για θυμησε μου...μαλλον σε ριχνω σε ετη

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Η ΑΕΚ είχε ομαδάρα αλλά η εύνοια της διαιτησίας ήταν η ίδια με αυτή που έχει ο γαύρος τα τελευταία χρόνια.

Απλά όταν περάσει ο καιρός οι περισσότεροι θυμούνται μόνο την μπαλάρα

Οι περισσότεροι, όχι όλοι

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Η ΑΕΚ είχε ομαδάρα αλλά η εύνοια της διαιτησίας ήταν η ίδια με αυτή που έχει ο γαύρος τα τελευταία χρόνια.

Απλά όταν περάσει ο καιρός οι περισσότεροι θυμούνται μόνο την μπαλάρα

Οι περισσότεροι, όχι όλοι
εσυ ποτε επαιξες μπαλλαρα ολη τη σεζον?(αφου εισαι και μεγαλος μαλλον θα πρεπει να ανατρεξεις πολυ πισω για να μου απαντησεις.)

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
1988 αεκ 44 παοκ 32
1991 αεκ 54 παοκ 38
1992 αεκ 78 παοκ 57
1993 αεκ 79 παοκ 51
τωρα πως εσευ αφηνεις να ενοηθει οτι το εκλεψαν απο σας
το αφηνω πανω σου

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
εσυ ποτε επαιξες μπαλλαρα ολη τη σεζον?(αφου εισαι και μεγαλος μαλλον θα πρεπει να ανατρεξεις πολυ πισω για να μου απαντησεις.)
Οντως, είναι πολύ μακριά
αλλά τότε πήρα μόνο 2 πρωταθλήματα ενώ ολοι παραδέχονται πως έπρεπε να πάρω τουλάχιστον 5

Σε αφήνω τώρα γιατί πάω για ρετσίνες στη Τούμπα
Τα λέμε
(no hard feelings ελπίζω, έτσι;)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
αντε και με τη νικη (για να μη κλαιγεστε ολοκληρη εβδομαδα δηλαδη)

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.609
Πόντοι
6.495
Μπήκα κ εγώ να διαβάσω για το θέμα Άρης κ βλέπω δικέφαλες κότες βορρά κ νότου να τσακώνονται..Ρε αντε πείτε τα αυτά πουθενά αλλού!! :tickedoff: :tickedoff:

anakin25

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Like
855
Πόντοι
80
...

Συνημμένα

• kourkouti-paok-gx.jpg
    kourkouti-paok-gx.jpg
    83,6 KB · Εμφανίσεις: 46

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Μπήκα κ εγώ να διαβάσω για το θέμα Άρης κ βλέπω δικέφαλες κότες βορρά κ νότου να τσακώνονται..Ρε αντε πείτε τα αυτά πουθενά αλλού!! :tickedoff: :tickedoff:
για διευκρινησε λιγο με τα νικ names ποιουσ εννοεις?

Επισκέπτης
Tι έγινε maximos? πως το είδες το παιχνίδι στην Βέροια?

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Δεν θυμάμαι τον ΠΑΟΚ να έχει ποτέ ομάδα για υποβιβασμό,
αντιθέτως εσάς σας θυμάμαι 3 φορές εκ των οποίων πέσατε τις 2, μία φορά την γλιτώσατε όπως και οι γριές πέρσι

Δε θυμασαι, εεε??? Να σου θυμισω τη χρονια '95-96' που ησουν τον Ιανουαριο 15ος-16ος και οοοο εκ του θαυματος πηρες μια "χορηγια" 100 εκατομμυρια για..... "βελτιωση του ηλεκτροφωτισμου της τουμπας" και ξαφνικα απο το πουθενα πηρες φραντζεσκο και μαραγκο και αρχισαν τα περιβοητα φαουλ γυρω γυρω απο την περιοχη και ο φρα. τα εκανε γκολ??? ΔΕΝ ΤΗ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΕΕΕΕΕ????? Δε λεω οτι καλα και σωνει θα επεφτες...... αλλα αφου ΔΕ ΘΥΜΑΣΑΙ ειπα να σου θυμησω εγω.....
Φιλικα παντα....!!!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Μην τα βάζεις όλα σε ένα καζάνι
Δεν είναι ίδιες ολες οι περιπτώσεις
Υπάρχουν παίχτες που έφυγαν με προσφυγές και ψηλά το κεφάλι
[glow=red,2,300]Θυμίσου Γεωργιάδη [/glow] και Καφέ που πήγαν στον Ολυμπιακό.  Ηταν μαγκιά τους, ήταν απλήρωτοι, τους κορόιδευε η διοίκηση και έφυγαν με ψηλά το κεφάλι.
Οταν ήρθαν με τον Ολυμπιακο στην Τουμπα τους χειροκροτήσαμε

Ο Χριστοδουλοπουλους απ την άλλη χωρίς να παίξει μπάλα την είδε παιχταράς και ήθελε μεγαλεία.  Ξεχασε οτι χωρίς τον ΠΑΟΚ θα έπαιζε ακόμη στην ΑΕ διαβατών και θα καβαλούσε παπάκι.  Τον κράξαμε, δεν αντέδρασε, έβαλε το κεφάλι κάτω, δούλεψε και τώρα κάνει αυτά που έκανε 2 Κυριακές πρίν...

Ο Οκκάς ήταν ένα κακομαθημένο παιδάκι που κοιτούσε μόνο το χρήμα.  Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ το αντιλαμβάνονται αυτό να ξέρεις, το κράξιμο το έφαγε διότι πήγε στο ΑΕΚάκι, που είναι 2 κλάσεις κάτω απ τον ΠΑΟΚ σε αξία ομάδος και σε μεγαλείο συλλόγου

Ρε φιλε thess, θυμησου λιγο καλυτερα εσυ.... αυτος που σημερα τον καταχειροκροτησατε οταν μπηκε..."επειδη ειναι παλληκαρι, εκανε τσαμπουκα στο σκουληκι και τον κλωτσησε και μαγκια του και δεν τιμωρηθηκε τελικα, μπραβο γ.χ." ειναι ο ιδιος που μαζεψατε λεφτα και πηγατε και τον πιασατε στην Καβαλα και τη Χαλκιδικη και τον παρακαλουσατε και ΑΥΤΟΣ ΟΡΚΙΖΟΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ενω ειχε ηδη υπογραψει στον ολυμπιακο και το ξερετε ολοι τι εγινε τοτε.... ΜΗΝ ΤΥΦΛΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΑΔΙΣΜΟ και το ΠΑΡΑΜΥΘΙ που πουλανε οι παικτες για να εχουν τον κοσμο με το μερος τους...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Tι έγινε maximos? πως το είδες το παιχνίδι στην Βέροια?

Δυστυχως φιλε ταρατσα δουλευα και δεν το ειδα ουτε στην τηλεοραση, οποτε δεν εχω αποψη. Αλλα απο οσα εμαθα, ηταν πολυ κακη η ομαδα, υπεροπτικα πηγανε στην Βεροια και δικαια εχασα, οποτε δεν εχω λογο να πιστευω κατι αλλο.... Ποτε δεν ειπαμε οτι εχουμε ΟΜΑΔΑΡΑ και ειναι πιθανες και οι ηττες, αθλητισμος ειναι, υπαρχουν νικητες και ηττημενοι, αλλα αρεσει δεν αρεσει ΔΙΚΑΙ ειμαστε στην 4η θεση απο οτι εδειξε ΣΥΝΟΛΙΚΑ μεχρι τωρα ο Αρης στο πρωταθλημα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom