Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15
- Πόντοι
- 16
τι να εκανα; να εβγαζα τα π@π@αρια μου στον κοσμο να την πω ρουφα τα;
225 quattro
Εδώ είσαι λάθος φίλε μου, ότι θέλουν θα συζητήσουν δικό τους είναι ότι θέλουν λένε, η ζωή δεν είναι μόνο οι ομάδες!!! Αντιθέτως πρέπει να είναι το τελευταίο!Τρομερό θρέντ για τον αρη της καρδιάς μας
μεταξοσκώληκες συζητάνε για τα αμάξια και τα μαγαζιά τους
βαλεντινα τσαχπίνα θα έρθω να πιούμε καφέ, φιλικά πάντα
Υ.Γ. Το αβατάρ διορθώθηκε
Τα αμάξια σας είναι ότι πρέπει για τους δύσκολους δρόμους της επαρχίας!!!!Ωραιος!!! Ειχα τεσταρει ενα 180αρι, αλλα τελικα κατεληξα σε s2000. Αν και μου εχουν πει οτι το δικο σου ειναι μερα-νυχτα με το 180αρι στο δρομο. Καλα γκαζια!!! (Και προσεκτικα παντα!!)
Βρε μαζί σου κι εγώ, ότι θέλουν ας κάνουν, απλά το θέτω ως παρατήρησηΕδώ είσαι λάθος φίλε μου, ότι θέλουν θα συζητήσουν δικό τους είναι ότι θέλουν λένε, η ζωή δεν είναι μόνο οι ομάδες!!! Αντιθέτως πρέπει να είναι το τελευταίο!
Οτι και να αντιπαραθέσεις είναι πολύ λίγο μπροστά σε αυτό που έπαθες εσύ 2 φορές...με εκπλησσει το ενδιαφερον σου για τις μικροτερες κατηγοριες(κανουμε φροντιστηρια απο τωρα,ε?)βαλε στη στατιστικη σου ομως και τους κολοσους ομαδες που απεκλεισαν την παοκ στο κυπελλο(μαλλον τις εχεις ξεχασει γιατι σε πληγωσαν)
Τι συγκρίνεις τώρα...ειπαμε αν ειχα και εγω Γκαγκατση να με προστατευει θα ειχα σωθει με καποιον μαγικο τροπο οπως σωθηκε και ο Γ.Χ απο τις 5 (και λιγες ηταν οπως ομολογουν ολοι οι ουδετεροι).
Αν το πιστεύατε αυτό τότε θα πέφτατε με τιμή πριν τρία χρόνια και δεν θα τα κάνατε μαντάρα με τις γριές. Αλλά και εσάς όπως σας συμφέρει και όπου φυσάει είστε... Μέχρι και αντιπρόεδροι της σουπερλιμπα γίνατε, εκεί που φτύνατε 1 χρόνο πρινΚαλυτερα Β εθνικη παρα αυτο το νταβατζιλικι.
Τώρα μ' έπεισες... Λές και ξέρουν γαύροι βάζελοι και χανούμισες τί γίνεται σ' αυτή τη ρημάδα την πόληΚαι αν νομιζεις οτι εχω σε κατι απο ολα αυτα αδικο,απλα ανετρεξε σε ολα τα threads φιλαθλων-οπαδων και δες τι γραφουν.Εκτος και αν σε αυτη τη γη μονο εσεις ειστε οι σοφοι...
δεν εννοω μονο τα μεταξυ σας παιχνιδια(μην σας τυφλωσει το 3-0).εννοω γενικοτερα οτι βρισκοντε σε καλο δρομο,ετσι πιστευω τουλαχιστον,με σωστη διαχειριση,φερανε καλους παιχτες,μανατζερ,προπονητες,οι φιλαθλοι καναν λιγο υπομονη και στηριξαν την διοικηση κτλ.κατι που παει να κανει και ο ζαγορακης αλλα δεν νομιζω να τον αφησετε.ολα ξεκινουν απο μια σωστη και σταθερη διοικηση,οι οπαδοι να εχουν υπομονη και να παψουν να κανουν κουμαντο στις ομαδεςdefine καβάλα
και για πολυ καιρο ακομη...δεν ειναι κακο που επεσε ο αρης,εκτος βεβαια απο το πληγμα στην ιστορια του
το κακο (για σας) ειναι οτι μετα απο αυτο βαλανε μυαλο και σας εχουν καβαλα τωρα