Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.514
Πόντοι
506
Φίλε thesspunter το αβαταρ σου είναι λάθος, δεν είχε πάρει το πρωτάθλημα ο Αρης, σαν τρίτος ανέβηκε, αν δεν κάνω λάθος η Κέρκυρα ήταν πρώτη.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Φίλε thesspunter το αβαταρ σου είναι λάθος, δεν είχε πάρει το πρωτάθλημα ο Αρης, σαν τρίτος ανέβηκε, αν δεν κάνω λάθος η Κέρκυρα ήταν πρώτη.
ολα τα θυμαστε και μαλιστα τοσο καλα ωστε μου φαινεται οτι θελετε να τα ζησετε κι εσεις.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.514
Πόντοι
506
Ναι, τώρα θυμήθηκα, έχει πέσει και άλλη φορά στη Β', ήταν τότε που του είχαν αφαιρεθεί βαθμοί γιατί είχαν πάει στον Βύρωνα χωρίς δελτία, τα είχαν ξεχάσει στο πούλμαν το οποίο είχε φύγει και το ψάχνανε σε όλη την Αθήνα.

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
16
Σιγά ρε σκορδόψωμο που είναι δολοφόνος...
δολοφόνοι είναι αυτοί που πετάνε πέτρες, μολότοφ και καπνογόνα σε αντίπαλα αποδυτήρια, φίλαθλοι, επώνυμοι και μη, που χτυπάνε αθλητές αντίπαλης ομάδας μέσα στο γήπεδο, πριν και κατα τη διάρκεια του αγώνα...
Ξεχνάτε γρήγορα μου φαίνεται..
παραμονη της ψωλης με εμας ασχολιστε σας ευχαριστουμε

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
16
να θεσω ενα ερωτημα γιατι σημερα ακουσα πολλα κουφα στο ραδιο κυριως για το γνωστο αντιεθνικο συνθημα. το αν ειμαι βουλγαρος η Ελληνας η Παλαιστινιος το ξερω εγω και δεν χρειαζεται να μου το πει κανεις απο την Λαρισα και κατω οποτε τζαμπα ασχοληση. Εαν αντι για βουλγαρους λεγανε Ισπανους η Πορτογαλλους η Βραζιλιανους θα μας ενοχλουσε; φτυστε ρε την καραμελα και την προπαγανδα

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6

Σβήστηκε η ποινή του Γεωργιάδη

Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι, έγινε δεκτή η ένσταση που κατέθεσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ για την εξάλλειψη της ποινής του Γιώργου Γεωργιάδη. Ο δικαστής και οι δικηγόροι που απαρτίζουν την επιτροπή ενημέρωσαν ότι ο παίκτης είναι αθώος και έτσι έχει αυτομάτως δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό. Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση της επιτροπής εφέσεων αναφέρει:
Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις: Εκανε δεκτή, κατά πλειοψηφία, την έφεση του ποδοσφαιριστή Γ.Γεωργιάδη κατά της υπ΄ αριθμ. 60/2008 απόφασης της ΠΕ/Super League. Απαλλάσσει τον ποδοσφαιριστή από κάθε πειθαρχική ποινή.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
θα με εκπληξει αρνητικα ο προεδρος αν δεν επιτεθει προσωπικα σε βαρος του Γκαγκατσοπαοξη ο οποιος κινει τα νηματα υπογειως στο Ελληνικο ποδοσφαιρο και κανει ο,τι περναει απο το χερι του για να βοηθα τα τουρκακια.Αναφερω χαρακτηριστικα(τα πιο φρεσκα)1)κληση σε απολογια (απο το νοσοκομειο που βρισκοταν ο αθεοφοβος!)του Καζναφερη για την αποχωρηση του απο παιχνιδι της παοκ κατοπιν αποδοκιμασιων,2)αδιαφορια του σε παρομοιες προκλητικες ενεργειες διαιτητων σε βαρος αλλων ομαδων(Γερμανακος σε Αρη,Πολατιαν στο ματς Ηρα-Ολυμπιακου)3)αθωωση του δολοφονου Γεωργιαδη αντι να του κοψει τη μπαλλα οπως συσσωμος ο ποδοσφαιρικος κοσμος απαιτουσε 4)κληση σε απολογια μετα απο ενα μηνα(!!!)του ποδοσφαιριστη του Αρη Γιαχιτς για δηλωσεις του(ποτε εγιναν ρε παιδια,καβαντζα τις κρατουσε?)σε βαρος του διαιτητη Μαζαρακου στον αγωνα Ολυμπιακου-Αρη(η φωτο που εκανε το γυρο των εφημεριδων δεν φανηκε να τον προβληματιζει).Δηλαδη τι αλλο πρεπει να κανει το παοκι Γκαγκατσης για να διαμαρτυρηθουμε,Κυριε Σκορδα βγαλτε ανακοινωση προσωπικα ενεντιον του κυριου και οχι γενικοτητες,φτανει πια με τους νταβατζηδες των μικρων (αγωνιστηκα)ομαδων.

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
16
και τι εγινε που αθωωθηκε ο π.γ.; ουτε κρυο ουτε ζεστη εγω τον περιμενω στο χρονου στο ναο.... ειπαμε αν εισαι γιουσουφακι δεν κανεις μονο τσιμπουκια εχεις και κανα τυχερο

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Μηπως -λεω- μηπως, το call girl συνεχιζει και εξασκει το επαγγελμα που την εκανε γνωστη, πλεον στους διαδρομους και τα γραφεια αυτων που...."καθοριζουν τις τυχες του ελληνικου ποδοσφαιρου" ???????????  Πολυ μελι-γαλα αυτη η ομαδουλα ρε παιδακι μου..... αγιοι ειναι ολοι τους..... κανενας δεν τους πειραζει?????

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
16
την πετυχα αβαφη με την Καρτσωνα στο μαγαζι μου ουτε να την χεσει φιλε η αλλα ηταν αερας!!!!! λες να γινεται ετσι ρε Μαξιμε; τινος ειναι το παιδι ωρε ζαγορ;

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
16
σορρυ μπερδευτικα  ουτε να την χεσω η αλλη ηταν αερας διορθωση

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ως γνωστον ειναι κουμπαροι,οποτε ο κουμπαρος και η κουμπαρα...μια φορα την εβδομαδα(που ο βλακας ειναι στο γηπεδο)

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
16
η γνωστη πολυτελειας ηταν απο τα καλυτερα τσιμπουκια στο ΤΕΙ Συνδου τμημα νοσηλευτικης μετα εφαγε πολλα κανταρια ξυλο απο τον πρωην της μπραβο σε γνωστο μαγαζι.... λες ο ζαγορ το μποι που του λειπει να το κερδισει σε κερατο; τις κυριακες απλωνουμε τα πλυμενα και τα χριστουγεννα τα στολιζουμε;

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ως γνωστον ειναι κουμπαροι,οποτε ο κουμπαρος και η κουμπαρα...μια φορα την εβδομαδα(που ο βλακας ειναι στο γηπεδο)

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: Σωστος!!!!!!!!!!!!

την πετυχα αβαφη με την Καρτσωνα στο μαγαζι μου ουτε να την χεσει φιλε η αλλα ηταν αερας!!!!! λες να γινεται ετσι ρε Μαξιμε; τινος ειναι το παιδι ωρε ζαγορ;

Σε ποιο μαγαζι??? Αν θελεις pm.....Η Καρτσωνα ειναι τρελο μωρο!!! Το ΤΤ δικο σου ειναι?

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
16
Η Καρτσωνα φιλε μου δωσε το χερι της να μου συστηθει και μου σηκωθηκαν ολα μαλλια καυλια ολα την αλλη ενα χαιρω πολυ την ειπα και κλαιν. ναι το ΤΤ δικο μου ειναι, το μαγαζι ειναι Κρηνη καποια στιγμη θα σε καλεσω να τα πιουμε κερασμενα VAMOS ARIS

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Η Καρτσωνα φιλε μου δωσε το χερι της να μου συστηθει και μου σηκωθηκαν ολα μαλλια καυλια ολα την αλλη ενα χαιρω πολυ την ειπα και κλαιν. ναι το ΤΤ δικο μου ειναι, το μαγαζι ειναι Κρηνη καποια στιγμη θα σε καλεσω να τα πιουμε κερασμενα VAMOS ARIS
και εσυ δεν της εδωσες τιποτα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom