Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
μ.....να και ερπετά σε αγαστή συνεργασία...σιγά τα ζουμιά σε λίγο θα φιληθείτε κι όλας....

ΥΓ όσο για το επίπεδο των παπαναστασιακών,ένα πράγμα μόνο....έβριζαν χυδαία τη μάνα του Γκάλη!!!!...ποιου του Γκάλη,που χάρη σε αυτόν υπάρχουνε,έστω εκεί κάτω που βρίσκονται...και που ακόμα και οι παοκτσήδες του βγάζουμε το καπέλο σαν αθληταρά....τόσο σκουπίδια τα σκορδόψωμα...
καλα,εσυ φιλα τον αραπη που εχεις στη φωτο (τη θελεις και μεγαλη,τι να κανουμε)και τα ξαναλεμε.Εχεις φαει φτυσιμο απο ολους στο σαιτ και παρ'ολα αυτα συνεχιζεις τις ιδιες μαλακιες.Χαρακτηριστικο δειγμα τουρκου.

Επισκέπτης
χτες στο πεταλο που ηταν οι οπαδοι της τσελσι μπηκαν και 2 παοκτσηδες οι οποι υψωσαν πανο της παοκ!μολις οι αγγλοι καταλαβαν τι ειχε γινει πηγαν να τους πεταξουν με κλωτσιες εξω  :2funny: :2funny:!!τοσο κομπλεξ εχουν τα κοτοπουλα που προσπαθουν να τα κανουν πλακακια με ξενους για να δειξουν την ανυπαρξια τους!
οσον αφορα τον φιλο που εγραψε οτι τα βρηκαμε με γαυρους  ,να τον πληροφορησω για 2 πραγματακια!
1ον)δεν αποκαλουμε εμεις ξαδελφια τους αεκτσηδες!οι οποιοι βεβαια τωρα σας εχουν στην μπουκα γιατι καταλαβαν τις γυριστες που κανετε συνεχεια!
2ον)δεν ειμαστε εμεις αδελφοποιημενοι με ξενα σωματεια και τους φωναζουμε για επεισοδια!
ποναει που ολοι καταλαβαν τι πραγματικα ειστε  ;) ;) ;) ;)

Επισκέπτης
μ.....να και ερπετά σε αγαστή συνεργασία...σιγά τα ζουμιά σε λίγο θα φιληθείτε κι όλας....

ΥΓ όσο για το επίπεδο των παπαναστασιακών,ένα πράγμα μόνο....έβριζαν χυδαία τη μάνα του Γκάλη!!!!...ποιου του Γκάλη,που χάρη σε αυτόν υπάρχουνε,έστω εκεί κάτω που βρίσκονται...και που ακόμα και οι παοκτσήδες του βγάζουμε το καπέλο σαν αθληταρά....τόσο σκουπίδια τα σκορδόψωμα...
καλα ρε δεν εχετε τσιπα πανω σας?εβγαλε αυτοβιογραφια ο προσωπικος γυμναστης και επι πολλα χρονια κολλητος φιλος του γκαλη,ο ρομποτας που αναφερει τι εγινε και εφυγε ο γκαλης καθως επισης και το πως αντεδρασαν οι οπαδοι του αρη!
Ο ΓΚΑΛΗΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΝΑ ΔΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΛΑ ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΣΕ ΑΠΟ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ!ΑΝ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΡΙΣΕΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΓΕ!
ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΔΕΝ ΒΡΙΖΑΤΕ ΤΗ ΝΕΚΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ???ΤΟΣΟ ΖΩΑ ΕΙΣΤΕ!!!!!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
το"Να'τος,να'τος ο δολοφονος" το ξεχασε,ασε κακως του απανταμε και δινουμε αξια στα οσα λεει,τυπικο δειγμα προβατοπαοξη.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
από τις 10 λέξεις που λένε,οι 9 είναι για τον ΠΑΟΚ....σκάνδαλο έκλασε ο ζαγοράκης,ντροπή πάρκαρε το Καγιέν του σε...διπλή γραμμή...αίσχος αδικούν τον ρούλη μας,κάθε μεσημέρι ο καθοδηγητής τους ουρλιάζει στο ραδιόφωνο...ΌΛΟΙ ενάντια στον ρούλη...ο αντι αισθητικός πρόεδρός τους ζει και αναπνέει με απύθμενο κόμπλεξ για τον ΠΑΟΚ,σαν παιδάκι του δημοτικού...αλλά την απάντησή του την πήρε πριν 2 αγωνιστικές και κατάλαβε φαντάζομα την διαφορά των 2 ομάδων και τα σολντ άουτ του λαού του των 6500 χιλιάδων....έ ρε καημένοι,μιζέρια και ανυπαρξία μια ζωή....

ΥΓ όσο για Γκάλη,θυμίσου ρούλης-ΠΑΟ στο Ιβανώφειο....όλη η ελλάδα το άκουσε

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

δεν υπαρχει καμια συνεργασια με αρειανους,εξαλλου στην πατρα και σε αλλα μερη να μην αναφερθω τωρα εχει πεσει το ξυλο της αρκουδας.απλα γινεται μια διαπιστωση οτι σαν επιπεδο ειναι ανωτεροι σας,δεν σημαινει οτι επειδη λεω αυτο ειμαι και φιλος με τους αρειανους :jerking:
παντως στα μεταξυ σας χαιρομαι οταν σας εχουν στο κλαρινο,κωλογυφτε που ειχες φωτογραφια τον σκοπιανο τον παντεφ :jerking:οι ανθελληνες ολυμπιακοι που λες δωσαν ενα καλο μαθημα στα φασιστακια της λατσιο για το πανο που σηκωσαν στη ρωμη και εγραφε:παντεφ αυτοκρατορα της μακεδονιας

Επισκέπτης
από τις 10 λέξεις που λένε,οι 9 είναι για τον ΠΑΟΚ....σκάνδαλο έκλασε ο ζαγοράκης,ντροπή πάρκαρε το Καγιέν του σε...διπλή γραμμή...αίσχος αδικούν τον ρούλη μας,κάθε μεσημέρι ο καθοδηγητής τους ουρλιάζει στο ραδιόφωνο...ΌΛΟΙ ενάντια στον ρούλη...ο αντι αισθητικός πρόεδρός τους ζει και αναπνέει με απύθμενο κόμπλεξ για τον ΠΑΟΚ,σαν παιδάκι του δημοτικού...αλλά την απάντησή του την πήρε πριν 2 αγωνιστικές και κατάλαβε φαντάζομα την διαφορά των 2 ομάδων και τα σολντ άουτ του λαού του των 6500 χιλιάδων....έ ρε καημένοι,μιζέρια και ανυπαρξία μια ζωή....

στον πρωτο γυρο ποσο ηρθε το μεταξυ μας παιχνιδι?3-1!
τωρα νικησατε 3-0!!
η διαφορα ξερεις ποια ειναι?οτι εγω ειμαι 4ος και εσυ 7ος!
οτι εσενα ολη η ελλαδα σε βριζει για τον τροπο που νικησες!
επισης μετρας πουτσα στο μπασκετ και στο βολευ για να μην περνετε θαρρος!
σε αυτο το θρεντ εγραψα τις κουπες των 2 ομαδων και εχω σχεδον διπλασιες απο σενα!!
οσον αφορα τον γκαλη σου απαντησα και φυσικα το κανεις αβαβα!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Δεν πειραζει που εισαι ΜΑΛΑΚΑΣ σε φτυνουν και νομιζεις οτι βρεχει, αλλα επειδη ακους και μαθαινεις το παραμικρο που συμβαινει με τον Αρη και τον Σκορδα κοιτα να γινεις ανθρωπος....... Ακου μπας και βαλετε ολοι σας μυαλο, ενας αδελφος σας ταλαιπωρειται στην φυλακη για εναν πυρσο,απο τον κωλονομο του υπουργου σας, που και ο Ιωαννιδης τον εκανε ακομη χειροτερο και τον περιμενει κι αυτον το "μαυρισμα" του στις εκλογες και ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ  γι αυτον ηταν το "σκορδοψωμο" κι ο super3. Και τα "αδελφια" του φυλακισμενου ασχολουνται με το sold out και το γαυρο!!!

ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΣΤΕ :jerking: :jerking:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Δεν πειραζει που εισαι ΜΑΛΑΚΑΣ σε φτυνουν και νομιζεις οτι βρεχει, αλλα επειδη ακους και μαθαινεις το παραμικρο που συμβαινει με τον Αρη και τον Σκορδα κοιτα να γινεις ανθρωπος.......

η ανυπαρξία επιχειρημάτων οδηγεί σε βρισιές προσωπικές,κρυμμένες φυσικά πίσω από την ανωνυμία....

πότε θα έρθει ο πρόεδρός σας ο...Ροναλντίνιο?.....ανύπαρκτοι στην κυριολεξία...χαλάμε και τα μάτια μας στον υπολογιστή με το να απαντάμε στα γκαλάκια....

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
πόσα πρωτοσέλιδα έκανες πετρουλάκη με τον άρη μας?...γιατί πάντα κάνεις πρωτοσέλιδο τον ΠΑΟΚ?...γιατί άραγε?....γιατί

Συνημμένα

• super3rw6_jpg.jpg
    super3rw6_jpg.jpg
    81,6 KB · Εμφανίσεις: 47
  • 6a718c3b4c73bbac936732584cdb71ffpaok-aris_2007-08_t13_thumb.jpg
    6a718c3b4c73bbac936732584cdb71ffpaok-aris_2007-08_t13_thumb.jpg
    110,7 KB · Εμφανίσεις: 24

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
στο συγκεκριμενο παιχνιδι ημουν μεσα.ειχα κανονισει να ανεβω με την εκδρομη απο αθηνα αλλα για ενα σοβαρο λογο ετυχε να βρεθω μια μερα πριν πανω.ετσι πηγα στο γηπεδο μονος.μπροστα απο την μπουτικ του ηρακλη και ενω πηγαινα για να περασω στην εξεδρα μας ειδα το εξης:ηρακληδεις να εχουν αναγνωρισει μπαοκια που πηγαν να μπουν στο γηπεδο και τα πλακωσαν στα κλωτσιδια.ο ενας μαλιστα ο γυφτος ελεγε για να γλυτωσει οτι θελει να βοηθησει τον ηρα(που παιζει με τους κωλογαυρους)και τον συμπαθει.ολα τ'αλλα γιναν οπως ειπε ο ποδολαγνος.και απο τις δυο πλευρες κοντα στην κερκιδα μας υπηρχαν μπαοκια που βριζαν νεκρους για να προκαλεσουν και να γινουν επεισοδια.δυστυχως αν και ειχαν νεκρους προσφατα δειχνουν ποσο ζωα ειναι βριζοντας ακομα νεκρους τυφλωμενοι απο το μισος και το κομπλεξ κατωτεροτητας.μην πει κανας μπαοκης οτι αυτοι που βριζουν ειναι η μειοψηφια,μαλλον το αντιθετο ειναι.τα ζωα δυσκολα γινοντε ανθρωποι
επισης κατι αλλο που μου εχουν μεταφερει φιλοι απο πανω σχετικο με την παραπληροφορηση που τρωνε(καθ'οτι αμορφωτοι)ειναι το εξης:ανεβαινοντας 5000 ολυμπιακοι πανω στην τουμπα,κατατεθηκε στεφανι στα τεμπη για τους νεκρους του παοκ και στα ραδιοφωνα τους(νομιζω οτι γραφτηκε κιολας)λεγανε οτι οι ολυμπιακοι σπασαν το μνημειο :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Ήμουν μέσα και εγώ...και έχεις σε όλα δίκιο...ειδικά όταν ακούσαμε στο ράδιο για το μνημείο σκεφτήκαμε ότι θα γίνουν επεισόδια επάνω....και μετά όταν ήρθε η ώρα της κωλοτούμπας απο τους κωλοδημοσιογράφους της Θεσ/νίκης(τους φίλα προσκείμενους στην Μπαοκάρα) καταλάβαμε τί είχε παιχτεί....

Σε χαλάει η αλήθεια???Πές του Ντρογκμπά να τον...βγάλει λίγο γιατί θές να  :badair: :badair: :badair:.....

[move][size=30pt]:rockon: :rockon:ΔΕΝ ΒΡΕΧΕΙ :rockon: :rockon:[/size][/move]

Επισκέπτης
λευτερα λευτερια στο ρουφιανο του βορρα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• 593871590.jpg
    593871590.jpg
    41,1 KB · Εμφανίσεις: 25

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
η ανυπαρξία επιχειρημάτων οδηγεί σε βρισιές προσωπικές,κρυμμένες φυσικά πίσω από την ανωνυμία....

πότε θα έρθει ο πρόεδρός σας ο...Ροναλντίνιο?.....ανύπαρκτοι στην κυριολεξία...χαλάμε και τα μάτια μας στον υπολογιστή με το να απαντάμε στα γκαλάκια....

Αν διαβασεις ρε  :jerking: τι γραφεις μπορει και να καταλαβεις γιατι σε  :piss: ολοι!!!!   Απο οσα εγραψα αυτα καταλαβες????????  :idiot: :idiot: Για τον "αδελφο" σας που ειναι φυλακη, θα κανετε κατι αραγε 'η στα :bigdick: σας, "παοκ εισαι"?????

Τι περιμενεις, με γραφειο τυπου τον πετρουλακη εχετε να ριξετε  :headbang: ακομα...........

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
το ξερει ο μπαμπας σου πως μπαινεις σε αυτο το σαιτ?

βλαχάκι όταν με έστελνες μηνύματα να σου δώσω τηλεφωνα από πουτάνες,επειδή είχες καιρό να...πας με την κοπέλα σου...τα ξέχασες ανύπαρκτε,καλά που το έσβησα γιατί θα το έβγαζα να σε ξεφτυλίσω...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
βλαχάκι όταν με έστελνες μηνύματα να σου δώσω τηλεφωνα από πουτάνες,επειδή είχες καιρό να...πας με την κοπέλα σου...τα ξέχασες ανύπαρκτε,καλά που το έσβησα γιατί θα το έβγαζα να σε ξεφτυλίσω...

Τελικα δε μας ειπες.... το ξερει????? Ταγαρακο?

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ρε μαγκες, μηπως τελικα ειναι κρυφοαρειανος και ντρεπεται να μας το πει????

Γι αυτο γραφει καθε μερα στο δικο μας θεμα??????

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
πήρε σήμερα στον αρειανό ραπτόπουλο αρειανός να μιλήσει για το μπάσκετ και τον έκοψε ο ραπ...λέει φίλε για τον άρη αν μιλάς ΜΟΥ ΓΑΜΆΣ ΤΗΝ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.............

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
εγω αποκλειεται να σου εστειλα γιατι εχω δικα μου τηλ.και μαλιστα πολυ καλα,οπως μπορεις να διαπιστωσεις αν διαβασεις παλαιοτερα post μου.Η μονη φορα που εχω στειλει pm ηταν στον thesspunter για ενα τηλ. ενος μασατζιδικου και δεν πηρα απαντηση(δικαιωμα του,δεν εχω προβλημα με αυτο).Μαλλον τα'χεις παιξει απο την πολλη μαλακια,αλλα σε δικαιολογω στην ηλικια σου.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
εγω αποκλειεται να σου εστειλα γιατι εχω δικα μου τηλ.και μαλιστα πολυ καλα,οπως μπορεις να διαπιστωσεις αν διαβασεις παλαιοτερα post μου.Η μονη φορα που εχω στειλει pm ηταν στον thesspunter για ενα τηλ. ενος μασατζιδικου και δεν πηρα απαντηση(δικαιωμα του,δεν εχω προβλημα με αυτο).Μαλλον τα'χεις παιξει απο την πολλη μαλακια,αλλα σε δικαιολογω στην ηλικια σου.
μπορει να ειναι το ιδιο προσωπο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom