Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Εγω όταν ακούω ραδιόφωνο παίρνουν τηλ οι ίδιοι και οι ίδιοι οπαδοί, όλοι οι παραγωγοι σε όλους τους σταθμους τους ξέρουν η με τα ονόματα τους η μετα τα παρατσούλκια τους! Σε όλες τις ομάδες έχει κολλημένους όπως μερικοί Αρειανοί στην αρχή της χρονιάς νομιζαν ότι έγιναν μπαρτσελόνα έτσι και κάποιοι του παοκ βλέπουν ακόμα φαντάσματα της Αθήνας!
Εδώ κάνατε θεό τον μαλάκα τον βάτραχο και βλέπω σιγά σιγά παίρνετε χαμπάρι ποιός είναι!
κανενας στον Αρη δε πιστευε κατι τετοιο,μονο καποιοι λιγοι αφελεις που υπαρχουν σε καθε ομαδα.Ο σκεπτομενος οπαδος θελει να δει πλεον και μετα να μιλησει.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Φιλοι μου, δε νομιζω οτι το μεγαλυτερο προβλημα ειναι τι ομαδα ειναι ο Κακος και ο καθε Κακος, αλλα περισσοτερο το ποσο ΕΥΑΛΩΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ειναι ολοι τους και υπακουουν στις προσταγες του εκαστοτε ΙΣΧΥΡΟΥ. Ειτε ειναι καποιος παραγοντας ομαδας, ειτε καποιος προισταμενος τους της διαιτησιας. Ειναι πανω απ' ολα οπαδοι της καριερας και της καταξιωσης τους, οτι αυτο σημαινει ακομη και οικονομικα και βεβαια πολλες φορες εχουν ενα κομπλεξ με τη δημοσιοτητα του ονοματος τους και της εξουσιας που τους δινει η σφυριχτρα!!! ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ..... σκεφτειτε τι λεγαμε στο στρατο για τον "υποδεκανεα", δωσε σε καποιον "εξουσια" να δεις τι ανθρωπος ειναι....

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Φιλοι μου, δε νομιζω οτι το μεγαλυτερο προβλημα ειναι τι ομαδα ειναι ο Κακος και ο καθε Κακος, αλλα περισσοτερο το ποσο ΕΥΑΛΩΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ειναι ολοι τους και υπακουουν στις προσταγες του εκαστοτε ΙΣΧΥΡΟΥ. Ειτε ειναι καποιος παραγοντας ομαδας, ειτε καποιος προισταμενος τους της διαιτησιας. Ειναι πανω απ' ολα οπαδοι της καριερας και της καταξιωσης τους, οτι αυτο σημαινει ακομη και οικονομικα και βεβαια πολλες φορες εχουν ενα κομπλεξ με τη δημοσιοτητα του ονοματος τους και της εξουσιας που τους δινει η σφυριχτρα!!! ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ..... σκεφτειτε τι λεγαμε στο στρατο για τον "υποδεκανεα", δωσε σε καποιον "εξουσια" να δεις τι ανθρωπος ειναι....
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Κάτω όλοι τα ξερά σας από τον τάσο τον κάκο

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
μάξιμε το καινούργιο σας σύνθημα που τραγουδάτε στο ξερό της παπαναστασίου βγαίνει και σε dvd?

Μήπως ξέρεις που θα το βρώ (κανένα link από youtube ή άλλο site);
(δεν κάνω πλάκα)

Επισκέπτης
προπαγανδα ειναι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• filathlos_l.jpg
    filathlos_l.jpg
    233,3 KB · Εμφανίσεις: 22

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
προπαγανδα ειναι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Για το θέμα του Καστίγιο αναφέρεσαι;
Το ψάχνεις βλέπω το θεμα; Ο καφές τα χρήματα τα του ( τα δεδουλευμένα) τα πήρε.
Επειδή θέτει τα θέματα σοβαρά:
Τα δικά σας τα πρωτοσέλιδα για τις τόνγκες που ρίξατε σε παλιούς αθλητές σας( κιζερίδης, μαλλούς,διγκόζης) και ιδίως
ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: ΞΥΛΟΚΟΠΗΘΗΚΕ, ΑΠΕΙΛΗΘΗΚΕ, ΤΟΥ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΟ ΑΜΑΞΙ, ΤΟΥ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ .
ΜΕΓΑΛΕΙΟ
ΓΙΑΤΙ; ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΊΑ ΔΟΥΛΕΨΕ.
ΜΕΓΑΛΕΙΟ
.
Συγνώμη για τα κεφαλαία.

Επισκέπτης
Τα δικά σας τα πρωτοσέλιδα για τις τόνγκες που ρίξατε σε παλιούς αθλητές σας( κιζερίδης, μαλλούς,διγκόζης) και ιδίως
ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: ΞΥΛΟΚΟΠΗΘΗΚΕ, ΑΠΕΙΛΗΘΗΚΕ, ΤΟΥ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΟ ΑΜΑΞΙ, ΤΟΥ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ .
ΜΕΓΑΛΕΙΟ
ΜΕΓΑΛΕΙΟ
.
Συγνώμη για τα κεφαλαία.
ηθελες τοσο πολυ να γραψεις αυτα τα πραγματα(που δεν ισχυουν κιολας),που δεν μπηκες καν στο κοπο να διαβασεις τι γραφει η εφημεριδα  :2funny:!εκτιθεσαι  ;)

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ηθελες τοσο πολυ να γραψεις αυτα τα πραγματα(που δεν ισχυουν κιολας),που δεν μπηκες καν στο κοπο να διαβασεις τι γραφει η εφημεριδα  :2funny:!εκτιθεσαι  ;)
Αυτά έχεις να πεις; Αυτά για τον παπαδόπουλο δεν έγιναν ποτέ δηλαδή;
Το διάβαζα πολυ καλά για τον καφέ και την πρόταση των 300.000€

Επισκέπτης
Άλλο θέλει να σου πει ο warhol!
Πως θέλατε διαγραφή χρεων απο το κράτος γιατί δεν είχατε να πληρώσετε και την ίδια στιγμή δίνατε 300.000 ευρω στον καφέ!
Αυτό για τον Παπαδόπουλο δεν το ξέρω αλλά και εσείς έχετε μπει 30 φορές μέσα σε στούντιο ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά και οι Αρειάνοι είχαν κάψει στον Ευόσμο έναν σκύλο γιατί ήταν ασπρόμαυρος και γενικά υπάρχουν κάφροι απο όλες τις ομάδες!!!

Επισκέπτης
ΜΕΓΑΛΕΙΟ
ΜΕΓΑΛΕΙΟ
.
Συγνώμη για τα κεφαλαία.
τι σχεση εχει αυτα που εγραψε ο φιλαθλος με αυτο το ποστ σου??
και για να σου απαντησω για τους πρωην παιχτες,η εφημεριδα εγραψε για την διοικηση της ομαδας σου,τον επισημο παοκ!!!εσυ λες για περιστατικα που προσωπικα δεν γνωριζω και θεωρω  οτι κανεις δεν ξερει τι πραγματικα εγινε!!

Επισκέπτης
Πως θέλατε διαγραφή χρεων απο το κράτος γιατί δεν είχατε να πληρώσετε και την ίδια στιγμή δίνατε 300.000 ευρω στον καφέ!
Αυτό για τον Παπαδόπουλο δεν το ξέρω αλλά και εσείς έχετε μπει 30 φορές μέσα σε στούντιο ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά και οι Αρειάνοι είχαν κάψει στον Ευόσμο έναν σκύλο γιατί ήταν ασπρόμαυρος και γενικά υπάρχουν κάφροι απο όλες τις ομάδες!!!
εγω ποσταρα αρθρο που αναφερεται στην διοικηση του παοκ!!!
δεν μπορω να ελεγχω τον καθε μεμονωμενο οπαδο!!μαλακες παντου υπαρχουν!!

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ολοι αυτοι οι μαλακες που λες "παρακινηθηκαν" να κανουν ο,τι εκαναν στον παπαδοπουλο (ψαξτο λιγο, οχι μονο οι ελαφροτητες που βρισκεις για τον παοκ) απο τη σταση της διοικησης σου, που τους κατηγορουσε οτι οδηγουσαν τη μεγαλη και περηφανη ομαδα σας στην καταστροφη.
για τα δικα μας ειναι χιλιοειπομενα, αλλα θα τα ξαναπω:
ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ(ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΡΩΗΝ ΧΡΕΗ).ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΜΙΑ Α.Ε. ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΣΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟς ΕΛΕΓΧΟς ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ Να παιρνει ενημερωτητες καποιοι δεν εκαναν καλα τη δουλεια τους.
αυτο που ζηταμε ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΑΥΤΟΙ (ΠΟΥ ΤΟΥς ΑΦΗΣΑΝ ) ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ.ΗΔΗ (ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΕΣΑΣ) ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.
ΦΤΑΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΟΥ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΥ.

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ας μας ριξουν κατηγορια.
ας μη μας αφησουν να κανουμε μεταγραφες.
ας μη μας εδιναν ενημερωτητες, οταν πρωτοδημιουργηθηκε το χρεος.
ΟΣΟ ΟΜΩΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΟΛΕς ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ(ΕΔΩ Ο ΑΡΗς ΚΑΙ Η ΑΕΚ πριν καλα καλα σβηστουν τα χρεη τους εκαναν αλλα και τα ξαναρυθμισαν.να μη σου θυμισω τις δηλωσεις των λεφταδων των προεδρων των δυο ομαδων)και δε γινεται τιποτα, τοτε και εγω θα κανω προταση να ερχονται παικτες στην ομαδα μου.
ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΟΥΤΣΑ ΣΤΡΑΒΑ ΤΟΥς ΠΛΗΡΩΝΩ.ΑΛΛΟΙ;;;

Επισκέπτης
Εγω φίλε μου πάντα είχα την γνώμη πως οι τελευταίοι που πρέπει να μιλάνε για αδικία από την πολιτεία είναι η ΑΕΚ και ο ΑΡΗΣ!

Επισκέπτης
ολοι αυτοι οι μαλακες που λες "παρακινηθηκαν" να κανουν ο,τι εκαναν στον παπαδοπουλο (ψαξτο λιγο, οχι μονο οι ελαφροτητες που βρισκεις για τον παοκ) απο τη σταση της διοικησης σου, που τους κατηγορουσε οτι οδηγουσαν τη μεγαλη και περηφανη ομαδα σας στην καταστροφη.
για τα δικα μας ειναι χιλιοειπομενα, αλλα θα τα ξαναπω:
ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ(ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΡΩΗΝ ΧΡΕΗ).ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΜΙΑ Α.Ε. ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΣΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟς ΕΛΕΓΧΟς ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ Να παιρνει ενημερωτητες καποιοι δεν εκαναν καλα τη δουλεια τους.
αυτο που ζηταμε ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΑΥΤΟΙ (ΠΟΥ ΤΟΥς ΑΦΗΣΑΝ ) ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ.ΗΔΗ (ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΕΣΑΣ) ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.
ΦΤΑΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΟΥ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΥ.
1)ποια διοικηση μας??αυτη που ειχε στειλει μπραβους στο συνδεσμο μας??αυτη που εφευγε με συνοδεια των ματ απο το χαριλαου?
2)γιατι λοιπον ενω εχετε 300.000 διαθεσιμα για τον καφε,ανοιξαν τις τραπεζες ξημερωματα για να παρετε δανειο για αποκτησε δικαιωμα συμμετοχης στον πρωταθλημα?φυσικα αυτο εγινε ενω ειχατε παρει ηδη μια παρατηση!
3)μιλας για κακοδιαχειρισμο προηγουμενων διοικησεων!!τα δικα μας χρεη ποιοι τα καναν?ζαχουδανης,κατι ανυπαρκτοι επιχειρηματιες που ενω ενω φωναζαμε στην κυβερνηση να κανει ελεγχο στα λογιστικα βιβλια ,αυτη σφυριζε αδιαφορα!!ηταν η εποχη που νιωθατε δυνατοι με τον μπατατουδη και τον συγκρινατε με τον κοκκακη.... :idiot:
4ον)να σου θυμισω τα σπασμενα αυτοκινητα και κεφαλια των παναθηναικων στο τελικο του πρωταθλητριων στο μπασκετ?τη δολοφονια στη λαρισα?τους οπαδους σας που εμφανιζονται με κρανη....

Επισκέπτης
ας μας ριξουν κατηγορια.
ας μη μας αφησουν να κανουμε μεταγραφες.
ας μη μας εδιναν ενημερωτητες, οταν πρωτοδημιουργηθηκε το χρεος.
ΟΣΟ ΟΜΩΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΟΛΕς ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ(ΕΔΩ Ο ΑΡΗς ΚΑΙ Η ΑΕΚ πριν καλα καλα σβηστουν τα χρεη τους εκαναν αλλα και τα ξαναρυθμισαν.να μη σου θυμισω τις δηλωσεις των λεφταδων των προεδρων των δυο ομαδων)και δε γινεται τιποτα, τοτε και εγω θα κανω προταση να ερχονται παικτες στην ομαδα μου.
ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΟΥΤΣΑ ΣΤΡΑΒΑ ΤΟΥς ΠΛΗΡΩΝΩ.ΑΛΛΟΙ;;;
ο ζαγορ το καλοκαιρι κλαιγοταν οτι δεν υπαρχουν χρηματα στα ταμεια της ομαδας,εχει παρει σβαρνα ολους τους υπουργους της πολης,και μαζεψε κρατικες χορηγιες για να παρετε παιχτες και επιμενεις οτι εχετε λεφτα να τους πληρωσετε?? :idiot: :idiot!!συγκρινε την κατασταση στη δικη σου με την κατασταση που επικρατει στη δικια μου ..... ;)

Εγω φίλε μου πάντα είχα την γνώμη πως οι τελευταίοι που πρέπει να μιλάνε για αδικία από την πολιτεία είναι η ΑΕΚ και ο ΑΡΗΣ!
για το αρθρο 44 αναφερεσαι?αυτος ο νομος υπερχε απο πολυ παλια και δεν εγινε για να φωτογραφηθουν καποιες ομαδες οπως εχει συμβει με τον παοκ!!!επισης δεν μας χαρισαν κανεναν γηπεδο,δεν πηραμε καμια παρατηση,ενω ειχαμε τιμωρηθει απο την ουεφα οπως με τον παοκ!!αρκετα πια με την κλαψα για αδικημενου περηφανου παοκτση που ολοι τον πολεμανε  :jerking:

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
pakara +1 και από εμένα
οι παίχτες της ομάδος της παπαναστασίου που τόλμησαν να ζητήσουν τα χρήματά τους κυνηγήθηκαν αλύπητα από αδέσποτα μπουλντόγκ
μία ζωή κλαίγεστε αλλά πισω από το μανδύα του αδικημένο βρίσκεται το 44
σταματήστε επιτέλους μας τα πρήξατε

warhol είσαι γραφικός καημένε
7 στα 10 μηνύματά σου είναι για τους βάζελους που έφαγαν ξύλο στην τσιμισκή.  Τράβα κι εσύ με κασκόλ του σκώληκα στην ομόνοια και θα δείς τι θα πάθεις
αμα ήξερες από τον τρόπο που δουλεύουν οι εταιρίες δεν θα μιλούσες εσύ και η ταράτσα για τα 300 στον καφέ... ποιός είπε οτι τα είχαμε διαθέσιμα;  αν τα είχαμε θα έπαιρνε εγγυητική ο καφές και θα ερχόταν σε εμας. είναι λεφτά που θα μαζεύονταν στην πορεία.  ακόμα και η χειρότερη επιχείρηση έχει κίνηση κεφαλαίων.

γράφεις για σύγκριση μπατατούδη με κόκκαλη.  ξεχνάς μου φαίνεται την εποχή κοντομηνά και τον "στρατηγικό επενδυτή" σας...

warhol Πρόσεχε.  βγάζεις μια μιζέρια και κακομοιριά στα μηνύματά σου.

Και το επαναλαμβάνω:  το γεγονός στον παπαδόπουλο ήταν μεμονωμένο;  το πέσιμο στο σπίτι του αλβανού πριν το ματς με τις γριές το ίδιο;  τα καπνογόνα στα αποδυτήρια;  τα μπουκέτα στη φυσούνα;  το  ξύλο στην προθέρμανση;

αρης θρησκεία....

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
για το αρθρο 44 αναφερεσαι?αυτος ο νομος υπερχε απο πολυ παλια και δεν εγινε για να φωτογραφηθουν καποιες ομαδες οπως εχει συμβει με τον παοκ!!!επισης δεν μας χαρισαν κανεναν γηπεδο,δεν πηραμε καμια παρατηση,ενω ειχαμε τιμωρηθει απο την ουεφα οπως με τον παοκ!!αρκετα πια με την κλαψα για αδικημενου περηφανου παοκτση που ολοι τον πολεμανε  :jerking:

Πάλι ο Παοκ σου φταίει

Ρε μπας και είσαι ο σκόρδας;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom