Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
1)ποια διοικηση μας??αυτη που ειχε στειλει μπραβους στο συνδεσμο μας??αυτη που εφευγε με συνοδεια των ματ απο το χαριλαου?
2)γιατι λοιπον ενω εχετε 300.000 διαθεσιμα για τον καφε,ανοιξαν τις τραπεζες ξημερωματα για να παρετε δανειο για αποκτησε δικαιωμα συμμετοχης στον πρωταθλημα?φυσικα αυτο εγινε ενω ειχατε παρει ηδη μια παρατηση!
3)μιλας για κακοδιαχειρισμο προηγουμενων διοικησεων!!τα δικα μας χρεη ποιοι τα καναν?ζαχουδανης,κατι ανυπαρκτοι επιχειρηματιες που ενω ενω φωναζαμε στην κυβερνηση να κανει ελεγχο στα λογιστικα βιβλια ,αυτη σφυριζε αδιαφορα!!ηταν η εποχη που νιωθατε δυνατοι με τον μπατατουδη και τον συγκρινατε με τον κοκκακη.... :idiot:
4ον)να σου θυμισω τα σπασμενα αυτοκινητα και κεφαλια των παναθηναικων στο τελικο του πρωταθλητριων στο μπασκετ?τη δολοφονια στη λαρισα?τους οπαδους σας που εμφανιζονται με κρανη....
για τις ηλιθιοτητες των φιλαθλων στα γηπεδα επειδη εχουν κανει ολων των ομαδων πολλα, γι αυτο, και αντιθετα μ εσενα, δεν εχω αναφερει τιποτα (π.χ. για τον ξηροκωστα)(η "δολοφονια" -ωραια λεξη- ηταν μια κακη στιγμη πριν πολλα χρονια, που πιο πολυ απ ολους τη μετανιωσε ο ιδιος που το εκανε).
οι 300.000 , αν εγινε τετοια και μακιστα σοβαρη και επισημη προταση, καλως εγινε.
οσο η ομαδα μου, ΟΠΩΣ ΚΥΡΙΩΣ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ, ειχε το δικαιωμα να λειτουργει εχοντα τοσα χρεη , καλως εκανε προτασεις. επενδυση αγωνιστικη ηθελε να κανει, εφοσον λειτουργει , οπως ολες οι αλλες, πρεπει να ειναι ανταγωνιστικοι.
και του χρονου Τ.Τ θα ειστε;

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
και να σου κάνω και μία σοβαρή ερώτηση:

θΑ ΤΟ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ;

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376

ακόμη και όταν τραγουδάτε μερικοί μόνο τον ΠΑΟΚ σκέφτονται...

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ο ζαγορ το καλοκαιρι κλαιγοταν οτι δεν υπαρχουν χρηματα στα ταμεια της ομαδας,εχει παρει σβαρνα ολους τους υπουργους της πολης,και μαζεψε κρατικες χορηγιες για να παρετε παιχτες και επιμενεις οτι εχετε λεφτα να τους πληρωσετε?? :idiot: :idiot!!συγκρινε την κατασταση στη δικη σου με την κατασταση που επικρατει στη δικια μου ..... ;)
θα τη συγκρινω λοιπον μονο και μονο επειδη μου το ζητας.
1) 13.000 διαρκειας και αντιστοιχα εσοδα εμεις 4.500 διαρκεις εσεις.
2)10.000 επιπλεον εισητηρια και αντιστοιχα εσοδα εμεις 4.000 (πολλα βαζω;) εσεις.
3)νοβα με 1.500.000 εμεις, κρατικη με 3000000 εσεις.
4)τ.τ. εσεις ουτε γιουγκο εμεις. :grin: :grin:.
5)αρθρο 44  με προφανη παραβαση του νομου εσεις, μερικο σβησιμο ΜΟΝΟ των προστιμων και των προσαυξησεων εμεις

Επισκέπτης
οταν κερδισαμε το euro στη πορτογαλια και βγηκαν οι ελληνες εκδρομεις να πανηγυρισουν ειδες κανεναν πορτογαλο να βγει να τους ανοιξει το κεφαλι???επειδη δεν μπορεις να κυκλοφορησεις στην ομονοια με κασκολ της παοκ ,επικροτεις το ανοιγμα κεφαλιων αντιπαλων οπαδων?δεν γινεται να εισαι τοσο στοκος?δεν γινεται....
μιζερια φιλε μου ειναι να πανηγυριζετε στο λευκο πυργο ηττες αλλων ομαδων!
μιζερια ειναι να ανοιγεται σαμπανιες επειτα απο νικες σας(μαλλον επειδη τις κανετε πολυ συχνα  :grin:)
μιζερια ειναι να βαζετε αβαταρ που αφορουν μονο τον ΑΡΗ!
μιζερια ειναι να επικροτειτε ενεργειες σαν του γεωργιαδη!
ακου μια φιλικη συμβουλη και σταματα να εκθετεις τον εαυτο σου....
το κανεις συνεχεια!

Επισκέπτης
θα τη συγκρινω λοιπον μονο και μονο επειδη μου το ζητας.
1) 13.000 διαρκειας και αντιστοιχα εσοδα εμεις 4.500 διαρκεις εσεις.
2)10.000 επιπλεον εισητηρια και αντιστοιχα εσοδα εμεις 4.000 (πολλα βαζω;) εσεις.
3)νοβα με 1.500.000 εμεις, κρατικη με 3000000 εσεις.
4)τ.τ. εσεις ουτε γιουγκο εμεις. :grin: :grin:.
5)αρθρο 44  με προφανη παραβαση του νομου εσεις, μερικο σβησιμο ΜΟΝΟ των προστιμων και των προσαυξησεων εμεις
που ειδες τη προφανη παραβαση του νομου???? :think: :think:!!κατι μου λεει οτι θα εχει πολυ πλακα η απαντηση σου!
ξεχασες να αναφερεις τις κρατικες χορηγιες σας,το ανοιγμα τραπεζων,δωρεες γηπεδων,κουμπαριες με γκαγκατση κτλ κτλ....
και προσθετω......
4οι εμεις στο ποδοσφαιρο - 7οι εσεις
3οι στο μπασκετ εμεις - 9 οι εσεις
4οι στο βολευ - 8οι εσεις(για τον πουτσο αθλημα αλλα ακομα και εκει για την πλακα ειστε)

Επισκέπτης
και να σου κάνω και μία σοβαρή ερώτηση:

θΑ ΤΟ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ;
να σου κανω και εγω 3 ερωτησεις??
1)θα κανετε κανενα συλλαλητηριο της προκοπης ή θα κανουν παλι φωτομονταζ οι εφημεριδες της πολης για να φαινεστε περισσοτεροι?
2)ειναι αληθεια οτι το αιτημα σας για την απελευθερωση του οπαδου σας,ηταν λογος για το προ 13μηνου συλλαλητηριο μας και τα πανο διαμαρτυριας μας(για τον δικο μας οπαδο αλλα και γενικα για τους οπαδους ολων των ομαδω)??τοτε βεβαια δεν βγαζατε κιχ..... ;)
3ον)αν αναφερεσαι για ποδοσφαιρο,εχεις πολυ πλακα  ;)!!για μπασκετ δεν λες σιγουρα γιατι παιζετε μεταξυ συγγενων φιλων!!αλλα ειπαμε εσεις δεν πατε γιατι δεν συμφωνειτε με την διοικηση  :2funny:!!

Επισκέπτης
το πρωτο του πρωταθλημα ο παοκ ποτε το πηρε???το 1976
το πρωτο του κυπελλο το 1972!!
τι πολιτικη και κοινωνικη κατασταση επικρατουσε τοτε στη χωρα??
για να μαθουν και οσοι δεν γνωριζουν,την πραγματικη ιστορια του παοκ!

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
που ειδες τη προφανη παραβαση του νομου???? :think: :think:!!κατι μου λεει οτι θα εχει πολυ πλακα η απαντηση σου!
ξεχασες να αναφερεις τις κρατικες χορηγιες σας,το ανοιγμα τραπεζων,δωρεες γηπεδων,κουμπαριες με γκαγκατση κτλ κτλ....
και προσθετω......
4οι εμεις στο ποδοσφαιρο - 7οι εσεις
3οι στο μπασκετ εμεις - 9 οι εσεις
4οι στο βολευ - 8οι εσεις(για τον πουτσο αθλημα αλλα ακομα και εκει για την πλακα ειστε)
ας πουμε οτι λογω δουλειας ξερω καποια πραγματα περισσοτερο απο εσενα, τα οποια πραγματικα δε θα εχει καθολου πλακα για εμενα να κατσω και να στα εξηγησω.
δτο πραγματα μονο:Γιατι ο εχθρος σας ψηφισε νομο για να πληρωσει τα γαμησιατικα σας;
γιατι ο νομος αλλαξε αμεσως μετα την υποθεση σας.
και τελος επειδη βαρεθηκα να σε ακουω να γραφεις για τους βαζελους:οχι δεν επρεπε να τους σπασουν τα αμαξια(οπως και εσεις περυσι, ή μηπως προπερσι, πραγματικα εχω μπερδευτει, καθε ποτε παιζουμε μαζι σας :grin: :grin:, δεν επρεπε να διαλυσετε ο,τι υπηρχε μεταξυ των δυο γηπεδωνν), οχι εγω δεν θα κατεβω στην αθηνα με το αμαξι μου εχοντας φανερα διακριτικα, οχι δεν θα βγω στην ομονοια να πανηγυρισω με το αμαξι μου χωρις να περιμενω επιθεση.
αυτοι ειναι οι οπαδοι
και να σου πω, γιατι μαλλον ουτε αυτο θα το ξερεις, μετα το προχτεσινο ματς, καποια καλοπαιδα δικα σας εσπασαν αμαξια και εδειραν παοκτζηδες που περνουσαν απο παπαναστασιου

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
το πρωτο του πρωταθλημα ο παοκ ποτε το πηρε???το 1976
το πρωτο του κυπελλο το 1972!!
τι πολιτικη και κοινωνικη κατασταση επικρατουσε τοτε στη χωρα??
για να μαθουν και οσοι δεν γνωριζουν,την πραγματικη ιστορια του παοκ!
:idiot: :idiot:
το 76 σου ειπανε τι ειχε ηδη γινει ή μηπως διαβαζες;
ρωτα καποιον της εποχης την οποια (ελπιζω)με αυτα που γραφεις να καταδικαζεις, να σου πει τι ομαδα ειχε ο παοκ και πως εχανε τους τιτλους;
σας καταλαβαινω βεβαια,τι να πειτε και εσεις;
ενα πρωταθλημα διεκδικησατε μεταπολεμικα και το χασατε..... στο ημιχρονο ;) ;)

Επισκέπτης
ας πουμε οτι λογω δουλειας ξερω καποια πραγματα περισσοτερο απο εσενα, τα οποια πραγματικα δε θα εχει καθολου πλακα για εμενα να κατσω και να στα εξηγησω.
δτο πραγματα μονο:Γιατι ο εχθρος σας ψηφησε νομο για να πληρωσει τα γαμησιατικα σας;
γιατι ο νομος αλλαξε αμεσως μετα την υποθεση σας.
και τελος επειδη βαρεθηκα να σε ακουω να γραφεις για τους βαζελους:οχι δεν επρεπε να τους σπασουν τα αμαξια(οπως και εσεις περυσι, ή μηπως προπερσι, πραγματικα εχω μπερδευτει, καθε ποτε παιζουμε μαζι σας :grin: :grin:, δεν επρεπε να διαλυσετε ο,τι υπηρχε μεταξυ των δυο γηπεδωνν), οχι εγω δεν θα κατεβω στην αθηνα με το αμαξι μου εχοντας φανερα διακριτικα, οχι δεν θα βγω στην ομονοια να πανηγυρισω με το αμαξι μου χωρις να περιμενω επιθεση.
αυτοι ειναι οι οπαδοι
και να σου πω, γιατι μαλλον ουτε αυτο θα το ξερεις, μετα το προχτεσινο ματς, καποια καλοπαιδα δικα σας εσπασαν αμαξια και εδειραν παοκτζηδες που παιρνουσαν απο παπαναστασιου
αυτος ο νομος υπηρχε ναι ή οχι??
και επειδη σου αρεσει να μιλας για νομους και επειδη λες οτι ξερεις πραγματα,θα γνωριζεις οτι υπαρχει νομος που απαγορευει σε ομαδα της οποιας τα χρεη(ενα αλφα ποσο) σε ποδοσφαιριστες δεν εχει τακτοποιηθει,να χρησιμοποιησει τις μεταγγραφες της ή τις ανανεωσεις συμβολαιων,εως οτου τακτοποιηθουν αυτες οι εκρεμοτητες!στον ΑΡΗ ειχε εφαρμοστει κανονικα!!σε σας δεν εφαρμοστηκε!!!γιατι??
επισης γιατι η κυβερνηση να αγορασει το ακροπολ και να σωθειτε απο πτωχευση??
γιατι να σας χαρισει το γηπεδο της πυλαιας?
γιατι να ανοιξουν οι τραπεζες ξημερωματα για να παρετε δανειο?
γιατι ο ΑΡΗΣ ηταν η μοναδικη ελληνικη ομαδα που δεν πηρε την χορηγια του οπαπ?
για τα συμβαντα στη θεσσαλονικη,εσεις βγηκατε να κανετε επεισοδια!!ειναι τυχαιο νομιζεις οτι δεν τα καναμε εμεις?οχι φυσικα!!!!
για τον ξυλοδαρμο των παοκτσηδων συμβαινουν αυτα....εκατερωθεν!

Επισκέπτης
:idiot: :idiot:
το 76 σου ειπανε τι ειχε ηδη γινει ή μηπως διαβαζες;
ρωτα καποιον της εποχης την οποια (ελπιζω)με αυτα που γραφεις να καταδικαζεις, να σου πει τι ομαδα ειχε ο παοκ και πως εχανε τους τιτλους;
σας καταλαβαινω βεβαια,τι να πειτε και εσεις;
ενα πρωταθλημα διεκδικησατε μεταπολεμικα και το χασατε..... στο ημιχρονο ;) ;)
κοιταζω παντα τα γεγονοτα!και το γεγονος ειναι οτι μετα απο 50 χρονια απο την ιδρυση σας πηρατε τον πρωτο σας τιτλο!!και δεν ειναι τυχαιο  τι πολιτικο συστημα ειχαμε τοτε!
να σου θυμισω την φυλακιση 7 παιχτων μας?
να σου θυμισω τον ζλατανο?

Επισκέπτης
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ποδοσφαιρικός Σύλλογος της Θεσσαλονίκης στις 25 Μαρτίου του 1914 και υπήρξε το πρώτο ελληνικό σωματείο που ιδρύθηκε μετά την απελευθέρωση της πόλης από τον τουρκικό ζυγό (1912). Μάλιστα για να τονισθεί ιδιαιτέρως ο ελληνικός χαρακτήρας του νεοσύστατου σωματείου, οι ιδρυτές του επέλεξαν ως ημέρα επίσημης ίδρυσής του την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου. Ιδρυτές του Άρη ήταν οι: Αγγέλου Γιάννης, Αγοραστός Λάζαρος, Βλαχόπουλος Γρηγόρης, Βλαχόπουλος Λάζαρος, Γκοτζαμάνης Πέτρος, Δήμου, Ζέγας Άγγελος, Θεοδωρίδης Θόδωρος, Ιωαννίδης Δημήτρης, Καραγιαννίδης Τηλέμαχος, Κοτρότσης Δημήτρης, Κρέης Πέτρος, Κυδωνάκης Μήνως, Κωστίδης Λάζαρος, Λάμπρου Γιώργος, Νακόπουλος Γιάννης, Παπαγεωργίου Θανάσης, Πλιάτσικας Γιάννης, Ρωσσιάδης Ρούσσος, Σαλούστο Κάρολος, Τσιατσιαπάς Τάσος και Κότσανος Πρόδρομος. Το 1926 ο σύλλογος αναγκάστηκε να τροποποιήσει το καταστατικό του ώστε να μετονομαστεί σε "Αθλητικός Σύλλογος ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης" , για να συμπεριλάβει και τα υπόλοιπα αθλήματα που ήδη είχε αρχίσει να καλλιεργεί.

Ιστορία

Το τμήμα του ποδοσφαίρου ήταν το πρώτο του συλλόγου και ιδρύθηκε το 1914 αλλά ο Α΄ παγκόσμιος πόλεμος και η μικρασιατική καταστροφή επέτρεψαν στον Άρη να παίξει μόλις το Μάρτιο του 1923 τον πρώτο επίσημο αγώνα απέναντι στον Μέγα Αλέξανδρο, σε ένα αγώνα που διεκόπη ενώ ο Άρης κέρδιζε με 5-0.

Κατέκτησε το 1ο πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης του 1923 όπως και το δεύτερο το 1924.Ο Άρης υπήρξε ο πρώτος ελληνικός ποδοσφαιρικός σύλλογος που προσκάλεσε ξένη ποδοσφαρική ομάδα για φιλικό αγώνα στην Ελλάδα. Την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 1924 διεξήχθη στο παλαιό γήπεδο του Ηρακλή, ο αγώνας μεταξύ Άρη και Περιστέρ Μοναστηρίου (τότε πρωταθλήτρια Νότιας Σερβίας) με τελικό νικητή τον Αρη με 5-0. (3 γκολ ο Μ. Βεντουρέλης και από 1 οι Κ.Πάγκαλος και Αρ.Αρμάς). Στην άτυπη ρεβάνς του αγώνα αυτού, στις 5 Απριλίου 1925,στο Μοναστήρι (Μπίτολα) ο Αρης (κατέστη η πρώτη ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα που έδωσε αγώνα στο εξωτερικό) έχασε με 2-1.
Η ίδρυση του Π.Α.Ο.Κ. το 1926 έφερε και την πρώτη κόντρα για τα χρώματα αφού και ο νέος σύλλογος χρησιμοποίησε αρχικά τα κιτρινόμαυρα που λύθηκε με την διεξαγωγή ενός αγώνα με τελικό νικητή τον Άρη (5-2 στις 9/8/1925) αναγκάζοντας το Kωνσταντινοπολίτικο σωματείο να αλλάξει το κίτρινο χρώμα σε λευκό.

Μέχρι την ίδρυση της Εθνικής κατηγορίας το 1959, ο Άρης κατέκτησε συνολικά 14 Πρωταθλήματα Θεσσαλονίκης και 4 Πρωταθλήματα Βορείου Ελλάδος, ενώ κατέκτησε και 3 πρωταθλήματα Ελλάδος νικώντας τους αντίστοιχους πρωταθλητές Αθηνών και Πειραιώς.

Στο ίδιο διάστημα είχε και 4 παρουσίες σε τελικούς Ελλάδος χωρίς όμως να καταφέρει να κατακτήσει τον τίτ

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ρε μαγκες ηρεμηστε λιγακι, το εχω ξαναγραψει, ειναι πολυ μιζερο ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ να προσπαθουμε να πεισουμε ο ενας τον αλλο για το ποτε εχει ευνοηθει η ομαδα του καθενος και ποτε οχι. Ο καθενας βλεπει τα πραγματα απο τη δικη του σκοπια και με το "χρωματισμο των γυαλιων" που φοραει! Τουλαχιστον να μην ειναι τοσο εντονα "κιτρινα-ασπρομαυρα-ερυθρολευκα-πρασινα" μπας και δουμε λιγο πιο μαλρυα απο τη μυτη μας και καταλαβουμε ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!! Αυτες οι αντιπαραθεσεις το μονο που κανουν ειναι απλα να γεμιζουν σελιδες posts, που περιεχουν τα ιδια και τα ιδια, σκετο metropolis εχεουμε καταντησει, να την μετραμε ποιος την εχει μεγαλυτερη...... ΟΥΦ ΠΙΑ!!!!

Σιγα μην πεισω εγω εναν παοκτζη οτι καλως χρησιμοποιησα το 44 για να σωθω απο τη θηλεια ΤΩΝ ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ του καθε κυζεριδη που αξιωνε κατι συμβολαια των 250-300 εκκατ. που τους ειχαν φτιαξει κατι απατεωνες τυπου ζαχουδανη-ιωαννιδη και τσαρουχοκαραμπερη. Σιγα μην καταλαβουν ποτε οτι το 1.800.000 που μου εδωσε η ΝΕΤ εχει να κανει με τους νομους της αγορας και αφου μου προτεινε το SS 1.700.000 μου αντιπροτειναν το ποσο αυτο.

Αληθεια ρε καρντασια, αν γινοταν αυτο το ρημαδι το 44 σε εσας, τι σκατα γυριστη θα κανατε και τι θα λεγατε....οεο???? Μηπως λεω μηπως, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ 44 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΥΣΑΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ?????? Δε θελω απαντηση σ' αυτο, το ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ......

Αφηστε τις αηδιες και κοιταξτε τις ομαδες σας ο καθενας, το αυριο, πως θα πανε καλυτερα.....

Επισκέπτης
μπασκετ  :rockon: :rockon: :rockon:

Τμήμα καλαθοσφαίρισης
Κ.Α.Ε Άρης

Ιστορία

Το τμήμα καλαθοσφαίρισης του συλλόγου ιδρύθηκε το 1922 αλλά μόλις το Νοέμβριο του 1925 έπαιξε τον πρώτο επίσημο αγώνα της ιστορίας του (νίκησε 18-12 την Χ.Α.Ν.Θ.) και στέφθηκε πρωταθλητής Θεσσαλονίκης το 1926, 1927, 1928, 1929, και το 1930 όπου κατέκτησε το πρώτο του πρωτάθλημα Ελλάδος.

Ακολούθησε μία μακρά περίοδο ανομβρίας με τον Άρη να επανέρχεται το 1958 κατακτώντας το πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης. Έκτοτε ακολουθεί μια σταθερή πορεία με δεύτερες, τρίτες και τέταρτες θέσεις στο Εθνικό πλέον πρωτάθλημα μέχρι το 1979. Τότε αρχίζει η μεγάλη εκτόξευση με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και, από το 1979 και στα επόμενα 14 χρόνια, ακολουθούν οι κατακτήσεις 9 πρωταθλημάτων Ελλάδος, 6 κυπέλλων Ελλάδος, 1 Ευρωπαϊκού κυπέλλου (1993) και η παρουσία σε 3 final-four πρωταθλήματος Ευρώπης (1988, 1989, 1990), αλλά κυρίως η ευρεία αναγνώριση της ομάδος των Γκάλη, Γιαννάκη και Ιωαννίδη.

Στα χρόνια που ακολούθησαν μετά το 1993, η ομάδα κατέκτησε άλλους 4 τίτλους (2 κύπελλα Ελλάδος (1998, 2004), 1 Κύπελλο Κόρατς (1997) και 1 EuroCup Challenge (2003), φτάνοντας στους 21 τίτλους και προσθέτοντας στη φανέλα του Άρη ένα δεύτερο αστέρι.

Τίτλοι

* 1 EuroCup Challenge FIBA: 2003
    * 1 Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης: 1993
    * 1 Κύπελλο Κόρατς: 1997
    * 10 Πρωταθλήματα Ελλάδας: 1930, 1979, 1983, 1985, 1986, 1987, 1988, 1989, 1990, 1991
    * 8 Κύπελλα Ελλάδας: 1985, 1987, 1988, 1989, 1990, 1992,1998, 2004
    * 5 Νταμπλ: 1985, 1987, 1988, 1989, 1990

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
απο μακρινο παρελθον καλα πατε.
στο 44 φιλε δεν θελαμε γιατι δεν μπορουσαμε να μπουμε.δεν μπορουσαμε, ειναι δεδομενο.
απο εκει και περα οταν εχουν χαριστει τοσα χρεη σε εσας (γιατι χαριστηκαν μην κοροιδευομαστε, οχι βεβαια τοσο προκλητικα οπως στην αεκ) το να σας ακουει κανεις να κλαιτε (ημαρτον) και μιλατε4 για αδικιες ειναικ εξωφρενικο.
η χορηγια του οπαπ(τετοιο πρηξιμο για χορηγια που θα παρετε αναδρομικα τελικα, τι να πω )ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ , ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗς ΣΤΟΛΗς.ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΠΑΔΗΛΙΚΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΑΤΕ, ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ (;;;ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ)ανΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ.
Ε ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΗΣΥΧΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΔΙΚΗΘΗΚΑΤΕ

Επισκέπτης
απο μακρινο παρελθον καλα πατε.
στο 44 φιλε δεν θελαμε γιατι δεν μπορουσαμε να μπουμε.δεν μπορουσαμε, ειναι δεδομενο.
απο εκει και περα οταν εχουν χαριστει τοσα χρεη σε εσας (γιατι χαριστηκαν μην κοροιδευομαστε, οχι βεβαια τοσο προκλητικα οπως στην αεκ) το να σας ακουει κανεις να κλαιτε (ημαρτον) και μιλατε4 για αδικιες ειναικ εξωφρενικο.
η χορηγια του οπαπ(τετοιο πρηξιμο για χορηγια που θα παρετε αναδρομικα τελικα, τι να πω )ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ , ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗς ΣΤΟΛΗς.ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΠΑΔΗΛΙΚΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΑΤΕ, ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ (;;;ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ)ανΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ.
Ε ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΗΣΥΧΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΔΙΚΗΘΗΚΑΤΕ
διαβαζοντας τους οπαδους του παοκ,μου ερχεται στο μυαλο το ανεκδοτο "να ψοφησει η κατσικα του γειτονα"!!
ακρη δεν βγαινει,οποτε δεν πατε καλυτερα στο θρεντ σας να τα λετε εκει......που συμφωνειτε κιολας!

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
διαβαζοντας τους οπαδους του παοκ,μου ερχεται στο μυαλο το ανεκδοτο "να ψοφησει η κατσικα του γειτονα"!!
ακρη δεν βγαινει,οποτε δεν πατε καλυτερα στο θρεντ σας να τα λετε εκει......που συμφωνειτε κιολας!
υπαρχει και μια αλλη παροιμια:
ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗς ΝΑ..........

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ελα ΤΕΛΟΣΣΣΣ......!!!!!

Στο θεμα μας: Ακολουθουν τρια παιχνιδια δυσκολα στο Χαριλαου, πολυ σημαντικα για τη φετινη πορεια και πρεπει ΟΛΟΙ μας να εμφανιστουμε πολυ καλυτεροι απ' οτι τελευταια! Παικτες-προπονητες-κοσμος, πρεπει να ειμαστε σε καλυτερη "φορμα" απο οτι εχουμε δειξει τον τελευταιο μηνα περιπου που υπαρχει μια καμψη....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom