Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Στη Λάρισσα γιατί ζήτησε εισαγγελέα ο παπαρίδης?

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
παλι σαν πουτανα θα κλαιγεται ο αγραμματος εισαγγελεις στο Βικελιδης ηθελε τωρα ζητησε και στη λαρισα τους εχετε κανει φανατικους ποδοσφαιροφιλους τους ανθρωπους, μετα βλεπω να θελετε και προεδρο του Α. Παγου
μετα το ματς της τουμπας?
και ο  δικος μου κλαιγεται μονο?
αμα βγαλεις τα κιτρινα γυαλια ισως να μπορεσει ανθρωπος να μιλησει μαζι σου...
γιατι εχω την εντυπωση οτι τα δικα σου δικα σου και δικα μας παλι δικα σου τα θελεις

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Και δεν έφτανε μόνο αυτό, οι κάφροι σας πρόπερσυ φωνάζανε "φόνο μεσ'τη Λάρισσα δεν έκανε κανένας"
τι να πω ρε φιλε δεν θα απολογηθω για μερικα αμυαλα παιδακι...ελπιζω καποια στιγμη να φτασουν στο σημειο να καταλαβουν τι βλακειες κανουν και οτι το μονο που καταφερνουν ειναι να κανουν κακο στην ομαδα και πουθενα αλλου

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
γιατι εχουμε τις καλυτερες των σχεσεων με το αντιστοιχο φιλαθλο κοινο των τυριων
καλα λες μονο με ολυμπιακο και καβαλα τα πατε καλα και εργοτελη (τοσα λεφτα δωσατε) αντε και βαζελο λογο παραρτηματος αντε χανουμι λογο καταγωγης και λιγο γρια και λιγο απολλων καλαμαριας λιγο ξανθης κ λιγο τριπολης εμεινε τπτ;

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Στη Λάρισσα γιατί ζήτησε εισαγγελέα ο παπαρίδης?
γιατι αν φτερνιστει κανενα τυρι θα προστατευσει την ομαδα και θα την παρει να φυγει, παραδειγμα προς μιμηση ειναι το τσαντηρι τους στην φιλοξενια

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
εγω προβλεπω οτι ο παοκ θα παρει 1-3 βαθμούς ως το τελος...
θα χασει απο Λαρισα εκτος, Καβαλα εντος και τον κοβω για χι αντε ασσο με Εργοτελη μεσα

αρα τον κοβω να τερματιζει 4ος

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
καλα λες μονο με ολυμπιακο και καβαλα τα πατε καλα και εργοτελη (τοσα λεφτα δωσατε) αντε και βαζελο λογο παραρτηματος αντε χανουμι λογο καταγωγης και λιγο γρια και λιγο απολλων καλαμαριας λιγο ξανθης κ λιγο τριπολης εμεινε τπτ;
καλα αμα ξυπνησεις ποτε απο τον ληθαργο που σε εχει ριξει ο θουπερ 35+4 ελα και μιλα...εκτος και αν αποφασισεις ποιανου παραρτημα ειμαι...
ελα πες την αληθεια δεν εισαι πανω απο 12-13 ετσι?

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
θα χασει απο Λαρισα εκτος, Καβαλα εντος και τον κοβω για χι αντε ασσο με Εργοτελη μεσα

μηπως προβλεπεις και να παρεις και τσου λου του χρονου?
προσεχε μονο οταν γυρισεις πλευρο να μην πεσεις απο το κρεβατι και ξυπνησεις

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16

κανουμε 3 ηττες και κανουμε διακοπες απο Μαιο μας περναει η καβαλα και στα πλει οφ κλανουμε στα γελια απο αυτα που θα βλεπουμε σαν τα χθεσινα....φιλικα

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
κανουμε 3 ηττες και κανουμε διακοπες απο Μαιο μας περναει η καβαλα και στα πλει οφ κλανουμε στα γελια απο αυτα που θα βλεπουμε σαν τα χθεσινα....φιλικα
τι; δεν εχει τσου λου φετος;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom