Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
οχι,ξερω τι εγινε,απλα με ενδιαφερει η προπαγανδα η δικια σας
ηταν που λες καμια 70.000 Αρειανοι εξοπλισμενοι ολοι με αυτοματα μπαζουκα απατσι f16 κτλ και λιγο πιο κατω ενας μπαουξης με εναν νυχτοκοπτη ιδιος ο Τζακ Νορις και τους ξαπλωσε ολους κατω kiri ησουν και εσυ καβαλα;

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ηταν που λες καμια 70.000 Αρειανοι εξοπλισμενοι ολοι με αυτοματα μπαζουκα απατσι f16 κτλ και λιγο πιο κατω ενας μπαουξης με εναν νυχτοκοπτη ιδιος ο Τζακ Νορις και τους ξαπλωσε ολους κατω kiri ησουν και εσυ καβαλα;
Ξέχασες να πεις πως το μπαόκι ήταν και μονόχειρας  :2funny:

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6

μπα,σιγα μη τρεξω καβαλα....ειδαμε ολοι στην τηλεορασει τη εγινε,οι εικονες  λενε την αληθεια.φαγατε ξυλο μεσα στο γηπεδο.τωρα ποιοι ητανε,εσεις ειστε ντετεκτιβ και καταδοτες στα στουμφ,σε κανα 2-3 μερες θα τους κλεισετε φυλακη

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
μπα,σιγα μη τρεξω καβαλα....ειδαμε ολοι στην τηλεορασει τη εγινε,οι εικονες  λενε την αληθεια.φαγατε ξυλο μεσα στο γηπεδο.τωρα ποιοι ητανε,εσεις ειστε ντετεκτιβ και καταδοτες στα στουμφ,σε κανα 2-3 μερες θα τους κλεισετε φυλακη
επιλεκτική όραση όπως κάθε κοτόπουλο. Τώρα όλοι οι υπόλοιποι πως είδαν να τις τρώνε και από τις δυο μεριές................

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
επιλεκτική όραση όπως κάθε κοτόπουλο. Τώρα όλοι οι υπόλοιποι πως είδαν να τις τρώνε και από τις δυο μεριές................
δεν ξερω,εγω ειδα τα σουτια που φαγατε και μου εφτασε............shalom

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
δεν ξερω,εγω ειδα τα σουτια που φαγατε και μου εφτασε............shalom
Σε καταλαβαίνω. Έχουν ξεραθεί τα χύσια στα μάτια σου. Να πλυθείς δοκίμασες ή δεν έχετε νερό στον καταυλισμό?

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
στο αλλο θρεντ (του παοκ) εχει να γραφτει κατι απο τις 8 το απογευμα χτες...
μουγκα επεσε εκει...
δεν εχουν πια να ασχοληθουν με κατι

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
στο αλλο θρεντ (του παοκ) εχει να γραφτει κατι απο τις 8 το απογευμα χτες...
μουγκα επεσε εκει...
δεν εχουν πια να ασχοληθουν με κατι
στακα ρε 24ωρες εχει η μερα.... ταματα στον αλλαχ τους ψωνια απο τον κομποτη ποτε να τα προλαβουν ολα;

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
Την δουλειά μου την έκανα. Σε έχυσα, μην είσαι πλεονέκτης και ζητάς να σε καθαρίσω. Μην φοβάσαι νερό θα ρίξεις όχι οξύ

μαλλον θα χυσει ο ενας τον αλλον στα πλει οφ....μια ερωτηση για τους ντετεκτιβ σας.αφου ειστε σιγουρη οτι ηταν απο νεαπολη,γιατι δεν πατε μια βολτα απο εκει να παρετε εκδικηση?

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
μαλλον θα χυσει ο ενας τον αλλον στα πλει οφ....μια ερωτηση για τους ντετεκτιβ σας.αφου ειστε σιγουρη οτι ηταν απο νεαπολη,γιατι δεν πατε μια βολτα απο εκει να παρετε εκδικηση?
γιατι περα απο αυτα που εγιναν στο γηπεδο Μαρθα Καραγιαννη το τι εγινε γυρω απο το γηπεδο και στους δρομους της πολης το πηρες πρεφα;

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Νεαπολίτης είμαι. Στα παπάρια μου, δεν έχω έχθρα με κανέναν. Αντιθέτως έχω πολλά φιλαράκια μπαόκια. Αυτά που λες είναι για κάτι αγάμητους σαν την πάρτη σου που ψάχνονται χωρίς λόγο

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
Νεαπολίτης είμαι. Στα παπάρια μου, δεν έχω έχθρα με κανέναν. Αντιθέτως έχω πολλά φιλαράκια μπαόκια. Αυτά που λες είναι για κάτι αγάμητους σαν την πάρτη σου που ψάχνονται χωρίς λόγο

αγαμητος εγω?αποκλειετε...ρωτα την γυναικα σου ;)οταν βγαζω κατι στη φορα,δεν βγαζω στο ιντερνετ,πηγαινω και το λεινω.πολυ απλα..και αντε γεια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom