Αφιξης 01:45 στην καβαλα μαζι με δυο φιλαρακια απο την δευτερη εισοδο της...
και κατευθειαν μπροστα μας το γηπεδακι.
παρκαρουμε λανθασμενα στην κερκιδα των καβαλιωτων,προχωραμε προς τα εκδοτηρια τα οποια ηταν κλειστα και απ'εξω μια πληθωρα μπατσων...
απο την αρχη αφιξης μας μας εκοβε και μας κοιτουσε
επιμονα ενας κοντοπουτανος με στραβα δοντια
η στοιχομυθια εχει ως εξης:με ρωταει απο που εισαι,τι ομαδα εισαι,θες εισητηριο
απανταω σε ολα με μεγαλη δοση αληθειας...
και ενω ειναι ετοιμος να μου δωσει εισητηριο
χτυπαει το τηλ του,απομακρυνεται
ερχεται μετα απο λιγο και μου λεει περιμενε 5 λεπτακια,θα στα φερω σε λιγακι...
δεν περνανε τα 5 λεπτα και να βλεπω αδελφια ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ απο πισω μου να μου κουνανε με ταραχη τα χερια...και πως γυρναω το κεφαλι μου και αντικρυζω καμια 200αρια τουρκους να περπατανε σε σχηματισμο εναντιον μας φεροντας κρανη και αδεια μπουκαλια...(πηγε να μας στησει ενεδρα το μουνοπανο)
στην διπλανη ταβερνα να ειναι μεσα τα κεφαλια του συνδεσμου,ολοι ταχεως ξεχυνονται εξω
αρπαζουν αδεια καφασια και μπουκαλια απο περιξ του χωρου και συγκεντρωνομαστε ολοι μαζι στο κεντρο του δρομου,χωρις αποστασεις μεταξυ μας για να φαινομαστε πολλοι(ειμασταν καμια 50αρια)
ενα μερος των τουρκων πηγαινει απο την παραλια μεσα απο την αμμουδια για να μας την πεσουν,ακολουθουν καταστασεις σκληρου ροκ...ευτυχως ληγουν γρηγορα....
Καθως περναει ο χρονος ολο και περισσοτερα αδελφια καταφθανουν στο γηπεδο
πλεον αυξανεται ο οκγος του λαου.
οι τουρκαλες μπαινουν στο γηπεδο φωναζοντας συνθηματα υπερ του μπαοκ
*εντωμεταξυ το αμαξι το χω βαλει εκει που ειχαν καρτερι οι τουρκοι
σχεδον κολυμπωντας και παραλιακως καταφερνω να φτασω στο σημειο να το γυρισω και να το παρκαρω εκει που ηταν σταθμευμενα και των αλλων ΑΔΕΛΦΩΝ
Απο δω και περα αρχιζουν οι αγωνες κατα της αστυνομιας και της αφθερεσια της...
χρηση εκτεταμενων χημικων...(ακομη και αυτοι δακρυσαν)
απιστευτη σκηνη: να βουτανε Αρειανα στην θαλασσα λογω των χημικων
μπας και ανακουφιστουν...
και ενω σιγα σιγα γινεται η εισοδος αυτων που ειχαν εισητηριο
βλεπουμε μια μπεμβε με σπασμενο το πισω τζαμι να κανει οπισθεν με πολυ μεγαλη ταχυτητα
ηταν του προεδρου του κ.αθανασιαδη,ειχε φαει πεσιμο απο τουρκαλες...
αλλα οι μπατσοι τιποτα....ηταν τοτε που εγιναν μεσα τα επισοδεια,απο τους τουρκους ...,δεν τα προλαβε ο κυριος ογκος του ΑΡΗ(οι φωτο που παρεθεσα πιο πανω)
στην συνεχεια ακολουθει ο τραγελαφος....ΑΡΕΙΑΝΑ που περνουσαν με εισητηριο γυριζαν πισω και τα διναν στα αδελφια που περιμενα ακομα εξω και δεν ειχαν εισητηριο...
οι μισοι μπατσοι να χτυπουν στο ψαχνο αλλα και καποια καρντασια αστυνομικοι να μας βοηθαν και να λειτουργουν ως μεσαζοντες
ο λαος μεγαλος,με αυτο τον ρυθμο δεν θα μπαιναμε ποτε..
πηγαινω γυρω-γυρω του γηπεδου βρισκω μια τρυπα στο πλεγμα,(ειχε ενα κωλοσκυλο κοντεψε να μου δαγκωσει τον κωλο)
εισερχομαι στον προαυλιο χωρο, μου πετανε απο πανω εισητηριο
βαζω και τα φιλαρακια και μπαινουμε ανευ ελεγχου στο γηπεδο...
300 τουρκαλες στα επισημα με μαυρα και καλυπτρες στα δεξια ...
καμια 20αρια χανουμια απο τα αριστερα μας να φωναζουν συνθηματα για τον ξωροκωστα...
4:40 ειμασταν μεσα
μετα ολα κυλησαν ομαλα...
μεχρι που σκοραραμε και εγινε η συλληξη ενος αδελφου,γνωστου σουπερα
κατα την αποχωρηση ολα κομπλε
*στην καντινα ο σκορδας να αγοραζει 5 γκαζοζες
εκτος του οτι κοντεψαμε να μεινουμε απο βενζινα
και ενας καλος ανθρωπος στον σοχο μας βοηθησε
*ολοκληρη εγνατια ουτε ενα βενζιναδικο :-