Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
καλα αμα ξυπνησεις ποτε απο τον ληθαργο που σε εχει ριξει ο θουπερ 35+4 ελα και μιλα...εκτος και αν αποφασισεις ποιανου παραρτημα ειμαι...
ελα πες την αληθεια δεν εισαι πανω απο 12-13 ετσι?
7 ετων και κατι μηνων δεν θυμαμαι γιατι τωρα μαθαινω μαθηματικα, εδω δεν ξερετε την καταγωγη σας το παραρτημα θελετε να ξερετε; οπου φυσαει ο ανεμος ειστε γιοσουφακια, φωτο στο αβαταρ σου εχεις παιχτη μου απο κατω γραφεις στα αρχιδια μου τον γραφω τον αρουλη αλλα καιγεσαι πιο πολυ και απο εμας

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
μηπως προβλεπεις και να παρεις και τσου λου του χρονου?
προσεχε μονο οταν γυρισεις πλευρο να μην πεσεις απο το κρεβατι και ξυπνησεις
θα δειξει...Λαρισα θα το δωσετε πιστευω (οχι πως μπορειτε κιολας...ομαδα Παπακωστα ειναι)...και Καβαλα, απλα δεν μπορειτε...

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
7 ετων και κατι μηνων δεν θυμαμαι γιατι τωρα μαθαινω μαθηματικα, εδω δεν ξερετε την καταγωγη σας το παραρτημα θελετε να ξερετε; οπου φυσαει ο ανεμος ειστε γιοσουφακια, φωτο στο αβαταρ σου εχεις παιχτη μου απο κατω γραφεις στα αρχιδια μου τον γραφω τον αρουλη αλλα καιγεσαι πιο πολυ και απο εμας
εγω καιγομαι;
για πανε μεσα στο θρεντ του παοκ και δες...που ψαχνεστε να δειτε γιατι δεν μπαινει κανενας δικος μας να γραψει για να εχετε θεμα υπαρξης...και οσον αφορα αυτα που εχω ειναι για καζουρα και τιποτα αλλο...αλλα που να ξερεις εσυ απο αυτα...μαλλον στο απαγορευοθυν στο συνδεσμο διοικηση σας...
για πες μου εσυ που ξερεις ποιανου παραρτημα ειμαι και την καταγωγη μου...

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
θα δειξει...Λαρισα θα το δωσετε πιστευω (οχι πως μπορειτε κιολας...ομαδα Παπακωστα ειναι)...και Καβαλα, απλα δεν μπορειτε...
ε καλα τετοια τελειωμενη ομαδα που ημαστε απορω και τον πανθρακικο πως τον κερδισαμε μεσα στην τουμπα...κανονικα για την σωτηρια μας επρεπε να παλευουμε

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
θα δειξει φιλε...εικασιες κανουμε

Επισκέπτης
κανουμε 3 ηττες και κανουμε διακοπες απο Μαιο μας περναει η καβαλα και στα πλει οφ κλανουμε στα γελια απο αυτα που θα βλεπουμε σαν τα χθεσινα....φιλικα

Μη λες τέτοια.
Κερδίζουμε Λεβαδειακό για να βοηθήσουμε το μπουλάκο..

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
εγω παντως το ειπα προχτες...το καλο ουεφο-εισητηριο ειναι αυτο του Κυπελλου...κατευθειαν πλει-οφφ, ενα κλικ πριν τους ομιλους...
αυτο λοιπον το πηραμε...
τωρα για Τσουλου δεν ξερω, απλα δεν πιστευω οτι θα μας αφησουν...
Οποτε η σκεψη να κανουμε διακοπες Χαλκιδικη (σαν εκτοι), με σιγουρο ΟΥΕΦΑ, και να βλεπω ΠΑΟΚ-ΑΟΚ να χτυπιουνται για μια θεση στην Ευρωπη, κι εγω ανεμελα να κοιταω, ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΓΑΜΑΤΗ!!

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Έχουμε παρτάκι την Κυριακή που είναι και η τελευταία εμφάνιση στον Κλεάνθη για την κανονική περίοδο,δε γίνεται να χαλάσει..
Αντε να δούμε...
Εμαθα εφαρμόσατε κι εσείς το σχέδιο "βαφτήσια-γαμήσια" στην Καβάλα... :grin:
prosklitirio.jpg

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι