malakotianos
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2024
- Like
- 269
- Πόντοι
- 21
χα χα χα ! μπες στο ντουζ αμεσως και κατσε απο κατω απο το κρυο νερο χα χα χαΟχι Μαλακοτιανε.. ασε.. μου εφτασε στο λαιμο
χα χα χα ! μπες στο ντουζ αμεσως και κατσε απο κατω απο το κρυο νερο χα χα χαΟχι Μαλακοτιανε.. ασε.. μου εφτασε στο λαιμο
Χρονια πολλα καυλιαραΚαλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά
Θα βρίσκομαι Κρήτη μέχρι τέλος του μήνα
Τι κοιτάς εκεί?Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά
Κανα ψωλαρα κρητικοΤι κοιτάς εκεί?
Θέλω να γλείψω ότι βλέπω στη φωτόΚαλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά
Μη βρίζεις....Ω να σου γαμησω
παρέα με γνωστό μασαζοκόριτσο που ζητάει τον ουρανό με τα άστρα για ένα φραπέΚαλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά
παρέα με γνωστό μασαζοκόριτσο που ζητάει τον ουρανό με τα άστρα για ένα φραπέ
ΔΕΝ δουλεύω μαζί με την συγκεκριμένη ΔΕΝ έχει καμία σχέση με την Σαντρα που συνεργάζομαιπαρέα με γνωστό μασαζοκόριτσο που ζητάει τον ουρανό με τα άστρα για ένα φραπέ
μα δεν ανέφερα ούτε αν δουλεύετεΔΕΝ δουλεύω μαζί με την συγκεκριμένη ΔΕΝ έχει καμία σχέση με την Σαντρα που συνεργάζομαι
Καλο θα ήταν να υπάρχει διακριτικότητα αγαπητε μου
Υπάρχει και η προσωπική ζωή και ΔΕΝ ειναι σωστό να παρεμβαίνεις έτσι
Είδα ότι ανέβηκε η τιμή στα 250€ . Είναι προσωρινή λόγω της Κρήτης ή μόνιμη αυτή η αύξηση?
Ρωτάω γιατί πολλές κοπέλες το καλοκαίρι ανεβάζουν τις τιμές προσωρινά κ όταν ξαναέρχονται Αθήνα τις ρίχνουν στο κανονικό
190 το είχε ούτε καν 200Άμα φτάσουμε να θεωρούμε το 200αρι κανονικό...
Mακαρι κ 300 να βάλουν μυαλό οι χλεχλεδεςμαλάκες μέσα σε δυο μέρες με
έχουν ρωτήσει καμιά 20αριά
άτομα το ινστα της Αριάνας… και σε δυο μέρες ανέβασε την τιμή στα 250 χωρίς καν να έχει γυρίσει αθήνα! τα συμπεράσματα δικά σας!!!
μαλάκες μέσα σε δυο μέρες με
έχουν ρωτήσει καμιά 20αριά
άτομα το ινστα της Αριάνας… και σε δυο μέρες ανέβασε την τιμή στα 250 χωρίς καν να έχει γυρίσει αθήνα! τα συμπεράσματα δικά σας!!!
190 το είχε ούτε καν 200