Πεστα ρε μαγκα…… ότι πιο σωστό γράφτηκε . Και η αριανα καλώς η κακώς έχει χτίσει ένα όνομα και είχε ουρά αναμονής τεράστια . Δε έχει ανάγκη ούτε εμένα ούτε εσένα ούτε το φίλο από πάνω . Σκοτωνόμαστε για ένα εικοσάρικο διαφορά λες και σωζόμαστε όταν τα δίνουμε για κάτι σαύρες…. Δηλαδή αν τα δίνε 150 τη ώρα συν 50 το αναλ το ίδιο δε θα ήταν; Εκεί δε θα μίλαγε αλλά πρέπει ο νεοέλληνας να γκρινιάξει απλά για να γκρινιάξει .Εγώ λέω να της (μας) πεις, ποσό είναι το πόσον που θα είσαι ευχαριστημένος και που προφανώς μπορείς να διαθεσεις και να το θέσουμε σε ψηφοφορία έτσι ώστε μετά…να ασκήσουμε βέτο στην Αριάνα και να ρίξει τις τιμές!!
Πέρα από την πλάκα, εκτός απ’το ότι διαφωνώ σε ότι λες, εσύ κ όλοι οι άλλοι που διαμαρτύρεστε για τις τιμές, έχετε κουράσει!
Είναι σαν να πας στην …μερσεντές και να κλαίγεσαι ότι θέλεις να αγοράσεις ένα αυτοκίνητο τους αλλά είναι ακριβό και επειδή δεν μπορείς να το πληρώσεις…να γκρινιάζεις για να ρίξουν την τιμή!
Τι ακριβώς περιμένεις να συμβεί με την τοποθέτηση σου; Να ρίξει το κορίτσι τις τιμές;
Μην το παρεξηγήσεις (δεν βρίσκω άλλη πιο ευγενική λέξη, αυτή είναι η πιο ήπια), αλλά εσύ και όσοι άλλοι γκρινιάζουν για των χρέωση, μόνο ως γραφικούς (πολύ ήπιο) μπορεί να σας δει μια γυναίκα!
Ρε παιδί μου…είναι σαν να θες να ρίξεις γκομενα, να ΠΡΕΠΕΙ να την πας για αστακομακαρονάδα αλλά να μην έχεις να κεράσεις το τραπέζι! Τι θα κάνεις; Θα πας στο Μικρολίμανο κ θα γκρινιάζεις στον μετρ για τις τιμές;;;;;;
Όχι! Θα την πας για σουβλάκια…
Οποίος μπορεί λοιπόν, καλώς…
Οποίος δεν μπορεί…ας προσπεράσει!!!
Κουράσατε…
Τελευταία τροποποίηση: