AlexEasyRider
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 13.099
- Πόντοι
- 4.546
Αξία ανεκτίμητη και πιο καβλωτικη και από 4 Βιαγκρα τυπε μου...η μπλουζα ηταν Μινερβα τιραντε
Αξία ανεκτίμητη και πιο καβλωτικη και από 4 Βιαγκρα τυπε μου...η μπλουζα ηταν Μινερβα τιραντε
Και στο τέλος επειδή ήταν τόσο καλός τον πλήρωσε αυτή αντί να τη πληρώσει αυτόςΝαι ναι .
Σε πιστεύω μην ορκίζεσαι .
Σου έσκισε την μπλούζα , σε άρπαξε από το λαιμό και σου ζήτησε να την γαμήσεις μέχρι να ματώσεις ...
Είς ωραίος
...καλυμπρα θελει, δεν σωνει αλλιωςΤον έχουν στον Φουστάνο, για ζυγοστάθμιση και ευθυγράμμιση φουτσας και αρχιδοσακουλων...
Η Μαρία η γειτόνισσα έπαθε κοκομπλόκο από την μάχη του πάνω ορόφου...καλυμπρα θελει, δεν σωνει αλλιως
Ρε ζημια που επαθε ο ανθρωπος για να πικαρουν την Μαρια την κουφη
Για να τελειώνουμε κάθε φορά που κάποιος γράφει ότι η κοπέλα είναι μουνάρα (που δεν είναι για τα γούστα μου ας πούμε) πρέπει να γράφεται και ότι καθυστερεί (που είναι γεγονός που δεν αμφισβητεί ούτε η ίδια) ώστε να υπάρχουν οι πληροφορίες για κάποιον που θέλει να την συναντήσει να μην βρεθεί προ εκπλήξεως. Δεν γίνεται να σε ενοχλεί που λένε συνέχεια ότι αργεί και να μην σε ενοχλεί που λένε συνέχεια ότι είναι μουνάρα.Ρε φίλε δεν είναι λόγος αυτός όμως να λέμε τόσες μαλακίες για την κορασίδα.....
Αργεί το ξέρουμε . Τέλος
Όποιος θέλει , όποιος δεν θέλει , πάει στα γραφεία που λες στις 8 και είναι πάρα πέντε από κάτω .
Δεν υπάρχει λόγος να σπάμε σε όλους τον πάπαρο .
Μάγκες η κοπέλα είναι μούναρος.
Και μάλιστα βαρβάτος.
Όμως αργεί γι'αυτό όσο περιμένετε ρηξτε μια πηχτή να βγει το κακό από μέσα σας και μετά βουρ απάνω της .
Τέλος
Ναι από τη μαλακειαΤον έχει ματώσει σίγουρα ...
Ξεκουφαθηκε η Μαρια απο την μαχη Αριαδνης με τον Μινωταυρο .Μπραβο στα παιδια εκαναν και ενα καλο. Ακου Μητσομ τι γινεται σα παν.Η Μαρία η γειτόνισσα έπαθε κοκομπλόκο από την μάχη του πάνω ορόφου
( Μαριγούλα στο χωριό μου λέμε την )
συμφωνω οχι και μουναρα ρε παιδια κοφτε κατι.....ομορφη συμπαθητικη ναι μουναρα με τπτ .επισης αργει στα ορια του δεν ερχομαι ....Για να τελειώνουμε κάθε φορά που κάποιος γράφει ότι η κοπέλα είναι μουνάρα (που δεν είναι για τα γούστα μου ας πούμε) πρέπει να γράφεται και ότι καθυστερεί (που είναι γεγονός που δεν αμφισβητεί ούτε η ίδια) ώστε να υπάρχουν οι πληροφορίες για κάποιον που θέλει να την συναντήσει να μην βρεθεί προ εκπλήξεως. Δεν γίνεται να σε ενοχλεί που λένε συνέχεια ότι αργεί και να μην σε ενοχλεί που λένε συνέχεια ότι είναι μουνάρα.
Όλα γινονταιΕγώ που θέλω duo με Αριαδνακι και γειτόνισσα, πως θα γίνει???
Γούστα είναι αυτά για κάποιος είμαι συμπαθητική για κάποιους «μου άρα» και για άλλους μπορεί και να μη βλέπομαι … δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να το λέμε και να το ξαναλέμε … άλλωστε ποτε δεν «πουλησα» το κονσεπτ της μ…ας …μια απλή κοπέλα …συμφωνω οχι και μουναρα ρε παιδια κοφτε κατι.....ομορφη συμπαθητικη ναι μουναρα με τπτ .επισης αργει στα ορια του δεν ερχομαι ....
δεν διαφωνω με τα λεγομενα σου .αλλοι λενε και ξανα λενε για μουναρα και δημιουργουνε ψευδαισθησεις.εγω οπως ειπα ομορφη συμπαθητικη αλλα οχι υπερβολες .η υπερβολες δημιουργουνε εξαιρετικες απαιτησεις δεν ξερω αν συμφωνεις μαζι μουΓούστα είναι αυτά για κάποιος είμαι συμπαθητική για κάποιους «μου άρα» και για άλλους μπορεί και να μη βλέπομαι … δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να το λέμε και να το ξαναλέμε … άλλωστε ποτε δεν «πουλησα» το κονσεπτ της μ…ας …μια απλή κοπέλα …
Το ότι είσαι το νούμερο 1 με δυο. Εδώ μέσα γλυκό ζαχαρωτό μωρό οποίος το αμφισβητεί ο μόνος λόγος είναι . Φοβάται μην χάσει την δουλειά καμίας σάπιομουνας που θέλουν πλασάρουν για μουναραΓούστα είναι αυτά για κάποιος είμαι συμπαθητική για κάποιους «μου άρα» και για άλλους μπορεί και να μη βλέπομαι … δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να το λέμε και να το ξαναλέμε … άλλωστε ποτε δεν «πουλησα» το κονσεπτ της μ…ας …μια απλή κοπέλα …
Μα σου εξηγώ ότι μπορεί και κάποιος να το βλέπει και έτσι εσυ γιατί να του επιβάλλεις το δικό σου; Το ίδιο θα έλεγα και για κάποιον που θα έλεγε ότι δεν του αρέσω… ο καθένας έχει τη γνώμη τουδεν διαφωνω με τα λεγομενα σου .αλλοι λενε και ξανα λενε για μουναρα και δημιουργουνε ψευδαισθησεις.εγω οπως ειπα ομορφη συμπαθητικη αλλα οχι υπερβολες .η υπερβολες δημιουργουνε εξαιρετικες απαιτησεις δεν ξερω αν συμφωνεις μαζι μου
το οτι καπποιος ας πουμε μπορει να σε πει και ασχημη εφοσουν δεν εισαι δεν παει να πει οτι επειδη ειναι γνωμη του θα την δεχτουμε.υπαρχουν καποια αντικειμενικα κριτηρια.αυτο λεω .Μα σου εξηγώ ότι μπορεί και κάποιος να το βλέπει και έτσι εσυ γιατί να του επιβάλλεις το δικό σου; Το ίδιο θα έλεγα και για κάποιον που θα έλεγε ότι δεν του αρέσω… ο καθένας έχει τη γνώμη του
Μπορεί και εσυ να θεωρείς μου άρα όπως λες … για κάποια που στη πλειοψηφία να θεωρείται μέτρια …δεν μιλάμε για κάτι που είναι σταθερόδεν διαφωνω με τα λεγομενα σου .αλλοι λενε και ξανα λενε για μουναρα και δημιουργουνε ψευδαισθησεις.εγω οπως ειπα ομορφη συμπαθητικη αλλα οχι υπερβολες .η υπερβολες δημιουργουνε εξαιρετικες απαιτησεις δεν ξερω αν συμφωνεις μαζι μου
Όπως το θέμα του χρόνου που είναι σταθερό για τον καθένα μιλάμε για θέμα γούστου και αισθητικής του καθενόςΜπορεί και εσυ να θεωρείς μου άρα όπως λες … για κάποια που στη πλειοψηφία να θεωρείται μέτρια …δεν μιλάμε για κάτι που είναι σταθερό
Ε να το κανονίσουμε να γίνει...κατά προτίμηση τη μέρα που θα φτιάξει η γειτόνισσα σουτζουκάκια... άνθρωποι είμαστε,πες ότι μας πιάσει μια λιγούρα βρε παιδί μου...Όλα γινονται
Χωρίς λόγια...
Καλη εισαι, δεν εισαι καλη στα ραντεβου στηνεις αγρια, και δεν κανεις και κατι βρε !Γούστα είναι αυτά για κάποιος είμαι συμπαθητική για κάποιους «μου άρα» και για άλλους μπορεί και να μη βλέπομαι … δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να το λέμε και να το ξαναλέμε … άλλωστε ποτε δεν «πουλησα» το κονσεπτ της μ…ας …μια απλή κοπέλα …
....τουρλωτο κ τσουπωτο!!!!!