Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 7.320
- Πόντοι
- 2.046
Χτεσινή συνάντηση με την Αριάδνη.. Όταν μπήκε στο σπίτι, ξαφνικά βλέποντας το κορμί της και το ντύσιμό της , καύλωσα. Μου λέει βλέποντας την στύση μου, μέσα απο το κόκκινο σορτσάκι που φορούσα.. πάμε στη κρεββατοκάμαρα Αμέσως.. με ενα τρόπο επιτακτικό, γεμάτο επιβολή. Βγάζει τα ρούχα της και μου σκίζει την μπλούζα.. Πίπα μέχρι το λαρύγγι.. Μου φοράει προφυλακτικό και τοποθετεί το σώμα της ανάσκελα στην άκρη του κρεβατιού. Όρθιος εγώ μπαίνω μέσα της. Ηταν υγρή.. Δυνατό σφυροκόπημα.. Ξαφνικά με ποιάνει απο το λαιμό και γεμάτη θυμό μου λέει : Άκου.. Η γειτόνισσα του αποκάτου ορόφου πηδιότανε και έβγαζε κραυγές. Η Αριάδνη θύμωσε.. Γυρνάει στα τέσσερα και μου ζητάει να την γαμήσω μέχρι να ματώσω.. Κραυγές δίκες της έκαναν την γειτόνισσα να σταματήσει να βογγάει. Ανεβαίνει απο πάνω μου.. Γυρνάει σε reverce cow.. Έδινε πόνο.. Στάση 7 και στάση 69 ακολουθήσανε.. Μου ξαναβάζει προφυλακτικό.. Τοποθετεί το σώμα της, πλαγιαστά.. μπαίνω μέσα της..Το ένα μου χέρι στο βυζί της το άλλο στα μπούτια της.. Μου λέει τότε : θέλω να τελειώσεις στο στόμα μου. Βγάζω το προφυλακτικό και παραδίδω το υγρό ασπρο σπέρμα μου. Καύλα μου σε ευχαριστώ για όλα.