Iraklis_agg
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 192
- Πόντοι
- 0
Καλημερα στο ποιο γλυκακι του bouΚαλησπέρα αγόρια μου τι μου κανετε
Καλημερα στο ποιο γλυκακι του bouΚαλησπέρα αγόρια μου τι μου κανετε
Καλημέρα όμορφηΚαλημερα!!!
Τα αρβυλάκια σήμα κατατεθέν!
Αλλά ακόμα περιμένουμε να ξεπεράσεις την αναστολή και να ανεβάσεις και καμμία πιό hardcore φωτογραφία σου
Στο έχουμε πει ότι αυτές οι φωτο είναι οι πιο ωραίες ???
Ορθώς !!Καιρός και για τελικό champions league. Για Manchester city σε κόβω ενδυματολογικά τουλάχιστον...
Νομίζω έχουν κάτι καλλιτεχνικόΣτο έχουμε πει ότι αυτές οι φωτο είναι οι πιο ωραίες ???
Και κάτι πιο sexy σίγουρα... δημιουργεί προσδοκία αναμονής ...η γοητεία του unboxing.Μην τα έχουμε όλα στο πιάτο...Νομίζω έχουν κάτι καλλιτεχνικό
Σωστό και αυτό!!!!Και κάτι πιο sexy σίγουρα... δημιουργεί προσδοκία αναμονής ...η γοητεία του unboxing.Μην τα έχουμε όλα στο πιάτο...
Eαν είναι επιλογή της, έρχεται με ότι την βολεύει. Εαν της ζητήσεις κάτι διαφορετικό (ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ) υποθέτω θα το κάνει! Πάντως τα αρβυλάκια τα φοράει συχνά και προσωπικά μου αρέσουν.Δηλαδή με αυτό το χάλι έρχεται στο ραντεβού?
Γενικά ότι της ζητήσει κάνει. Δεν χαλάει χατίρι το αριαδνακιEαν είναι επιλογή της, έρχεται με ότι την βολεύει. Εαν της ζητήσεις κάτι διαφορετικό (ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ) υποθέτω θα το κάνει! Πάντως τα αρβυλάκια τα φοράει συχνά και προσωπικά μου αρέσουν.
Καλημερούδια όμορφη!!!!!Καλημερούδια!!!
Πουρνό-πουρνό, με την αυγούλα!!!!Καλημερούδια!!!
Eαν είναι επιλογή της, έρχεται με ότι την βολεύει. Εαν της ζητήσεις κάτι διαφορετικό (ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ) υποθέτω θα το κάνει! Πάντως τα αρβυλάκια τα φοράει συχνά και προσωπικά μου αρέσουν.
Ε όχι και χαλίΔηλαδή με αυτό το χάλι έρχεται στο ραντεβού?
Ανυπομονούμε μαζι σου....Καλησπέρα αγόρια μου!! Σήμερα ο καιρός είναι ότι πρέπει για αγκαλιές και παιχνίδια ;)
Μαζί σου κάθε ημέρα είναι για παιχνίδια...το ποδαράκι σου είναι καλύτερα;Καλησπέρα αγόρια μου!! Σήμερα ο καιρός είναι ότι πρέπει για αγκαλιές και παιχνίδια ;)