Johnny87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.478
- Πόντοι
- 736
Τα φορας αυτα στο ραντεβου?στα χρώματα της ημέρας…
Τα φορας αυτα στο ραντεβου?στα χρώματα της ημέρας…
Αμε !!!Τα φορας αυτα στο ραντεβου?
Και με τσουβάλι να έρθει δεν έχει σημασία η κοπέλα απλά είναι από τα ποιο ωραία μουνια που έχει του bourdela .Τα φορας αυτα στο ραντεβου?
Ναι αμεΤα φορας αυτα στο ραντεβου?
Κορμάρα ατελείωτη....
Σε ευχαριστώ αγάπη μουΚορμάρα ατελείωτη....
Μεσω μηνυματων εδω στο bou? Σου εχω στειλει ηδη στο viberΝα σας ενημερώσω ότι έχω θέμα με το V Μπερ και δεν μπορώ να απαντάω στα μηνύματά ενώ μπορώ να τα λαμβάνω και να τα βλέπω κανονικά οπότε ο μόνος τρόπος να σας απαντάω είναι είτε με γραπτό μήνυμα είτε με κανονικό τηλέφωνο είτε με κλήση μέσω vibe air που εσείς μόνο μπορείτε να μου κάνετε ή με WhatsApp
Ναι το ξέρω έχω απαντήσει με κανονικό μήνυμα και έχω πατήσει μια καρδούλα για να δεις ότι το είδα το μόνο που μπορώ να κάνω στο V Μπερ είναι να πατάω καρδούλες τίποτα άλλοΜεσω μηνυματων εδω στο bou? Σου εχω στειλει ηδη στο viber
Υπομονη μεχρι να το φτιαξειςΝαι το ξέρω έχω απαντήσει με κανονικό μήνυμα και έχω πατήσει μια καρδούλα για να δεις ότι το είδα το μόνο που μπορώ να κάνω στο V Μπερ είναι να πατάω καρδούλες τίποτα άλλο
Το είδες το κανονικό μήνυμα ;; Δεν ξέρω αν θα φτιαχτεί είναι θέμα ότι σε Βάι Μπερ έχω στείλει αίτημαΥπομονη μεχρι να το φτιαξεις
Θα τη δεις και από κοντά ;)Κορμάρα ατελείωτη....
Αυτό περιμένω πως και πως... Δε γίνεται μόνο να τη βλέπω.....Θα τη δεις και από κοντά ;)
Κορμί για να το γλύφεις από κάτω μέχρι πάνω με τις απαραίτητες στάσεις...
MmmmΚορμί για να το γλύφεις από κάτω μέχρι πάνω με τις απαραίτητες στάσεις...
Δηλαδή...Δεν θελεις;
Στο viber δεν ελαβα κατι απο σενα!Το είδες το κανονικό μήνυμα ;; Δεν ξέρω αν θα φτιαχτεί είναι θέμα ότι σε Βάι Μπερ έχω στείλει αίτημα
Στο viber δεν ελαβα κατι απο σενα!